Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 17:37:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap aja glede sokovnikov pa mikserjev...jaz ga še nimam, pa bi si ga zdaj kupila...kaj kaj predlagate? pa ne bi dala ful dnarja...power juicer vem da je super, ga majo pr nas doma, sam je preveč dela s pranjem...tko da bi imela kaj bl navadnega... jst mam nekaj bolj navadnega bil je dost cenejši in tud super ožame ampak čiščenja je pa isto mislim da imajo vsi pododo za odpad potem noži in pokrov pa še tist k not porineš da sadje laže potuje tak da karkoli boš kupla je cela gora posode k se to pomije je pa res da je treba takoj.... men je to preveč dela za mal sokeca še prej moreš pa vso sadje očistit pr enih lahko daješ not večje kose pr drugih pa manjše.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 17:38:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Majchy, najlepša ti hvala, ne vem zakaj tega lepega seznama že prej nisem videla ... jaz štor. Samo še nekaj me zanima: prijavljena bova kot izvezakonska skupnost, živiva zaenkrat (do naslednjega prelepega maja in usodnega da) na različnih naslovih, moj bo priznal očetovsto: ali mi pripadata otroški in starševski dodatek? ... se opravičujem, ampak mi ti papirji niso najbolj povšeči. vsekakor ti pripadajo otroški in starševski dodatek sej ga dobimo tud tiste k smo poročene.... otroški je pač odvisen od vajnih prihodkov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 17:38:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 punce, eno vprašanje... Vam kaj otrdeva trebuh?BH popadki... Če vam, vam vsak dan in kako to občutite? Hvala,hvala,hvala za odgovore že vnaprej!!! men večkrat na dan.... ni preveč prijetno skor mal boleče včasih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 17:41:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy majchy - a po nuteli te zobki bolijo??? Res??? tko je če imaš uknice v zobkih......imam kmalu zobarja in bomo zaflikali luknice in ne bo več bolelo mene so tud po sadki hrani nekaj časa bolel pa nisme mela luknc od takrat uporabljam zobno pasto senzodin in nimam več težav
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 17:45:47
|
|
|
|
Katjusa
|
upam da niste jezne za tok citatov sam ni se mi dalo na dolgo hotla sem pa pokomentirat (beri pametovat) inpo krajšem monologu sem spet v igri zdej grem pa eno pobarvanko nardit za eno stranko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 18:20:30
|
|
|
|
Shuka
|
Ti kar citiraj kolikor ti paše, bomo že še nove dele te teme odprli
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 18:57:01
|
|
|
|
brkn83
|
no pa sem zopet nazaj. Zdej sem vse pospravla, pa posodo pomila.................. prej sem imela še en obisk. Tak da ni bilo časa z vami čvekat.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 19:09:18
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 no pa sem zopet nazaj. Zdej sem vse pospravla, pa posodo pomila.................. prej sem imela še en obisk. Tak da ni bilo časa z vami čvekat. Jaz mam kr mal slabo vest k nč ne delam, čeprav sem doma
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 19:13:06
|
|
|
|
brkn83
|
2. SREČANJE TREBUŠČARK KDAJ: Sobota 7.11.08 OB ???? - KJE: CELJE, Hotel Evropa 1. Brkn83 2. Katjuša in Florjan 3. Vesnozaver + mozek 4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto ( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju ) 5. Deja + možek (če bo dobil prosto) 6. Cita + Laura TISTE, KI STE NA SEZNAMU PROSIM NAPIŠITE KDAJ VAM NAJBOLJ USTREZA!!!! Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!! No ka zdej ne bo nobena več prišla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 19:14:30
|
|
|
|
brkn83
|
Shuka - js pa ko sem doma, moram kr neki delat, če ne mi je dolgčas. Enostavno sploh ne morem biti pri miru, kr naprej bi neki počela.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 19:23:16
|
|
|
|
brkn83
|
ka zdej ni nikjer nobene čvekice
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 19:24:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Shuka - js pa ko sem doma, moram kr neki delat, če ne mi je dolgčas. Enostavno sploh ne morem biti pri miru, kr naprej bi neki počela. Jest mam 25 m2 in mimam kej preveč za delat, pol raj knjige berem, kej ustvarjam al pa brskam po netu, dokler se mi mali ne začne bunit, da se vležem Ja priznam, nisem ravno cvetka v nenehnem muvingu, sam 2x se mi pa ne pospravlja
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 19:29:47
|
|
|
|
Čebel@
|
evo naja iz MŠ!!je bil moj navdušen ........je pa full smotan ker je v ponedeljek 1. porodna doba jaz pa imam izpit in ne bom mogla it sva pa z mojim rekla da bova na to predavanje šla v januarju
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 19:55:54
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - super, da sta že doma, pa da ste se fajn imela v MŠ.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:01:05
|
|
|
|
Katjusa
|
jst bi tud šla v materinsko če ne druga zato da bi lahko pemetovala pa moj ni za sicer pa tak nimama časa za nekaj kar ni dolgo k sma u živo dala skos kak ste ene pridne jst pa čakam vikend k mi dragi pomaga pospravljat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:09:03
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša- sej to je ful lepo, ko ti tvoj dragi pomaga.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:19:58
|
|
|
|
rebeka84
|
majchy kaj si za MŠ mogla kam klicat in vaju naročit, al kak to gre?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:29:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša- sej to je ful lepo, ko ti tvoj dragi pomaga. ja pa je res..... tak je zlat ko gledam druge se za nič kej ne brigajo... men pa florjana rihta kadarkoli je doma povečini men ni treba nič pa ne samo zdej k sem noseča že skos..... in že od začetka mi pomaga pri pospravljanju.... zdej v nosečnosti celo lahko počivam on pa vse pospravi..... sej ma kdaj kake svoje muhe kdo pa jih nima? Tud jst sem včasih težka in tečna sam po večini je pa pravi moški in vse počne s tako ljubeznijo do mene da kr žari in nič mu ni težko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:33:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 majchy kaj si za MŠ mogla kam klicat in vaju naročit, al kak to gre? v domžalah se ni treba nič naročit samo prideš..........je pa povsod drugače
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:33:56
|
|
|
|
Ajvy
|
Večer.... Sunny...čestitke za vstop v 25.teden...joj kako čas leti JA, kr Obama....me prav zanima kaj bo prinesel s seboj.... MAjchy...pri vas bo pa pestro...3 otroci z dveletno razliko....super bo..... Super za 94 cm Akvalina....sem imela samo na maturancu kiklo oblečeno...drugače pa ne... tak da to nisem bila jst...škoda , pa drugič..... Super te Žan zbudi...naša pupa si pa sleče pižamico in reče hvala mami..... Shuka...hvala za sončeka.....sem ga prav rabla...Tarji je bil tudi všeč O meri ,,ker sendvič....pošlji ga na moj naslov Boma...čestitke za vstop v 24. teden Balonchy....jah, vem da je bila zgodnja ura ...bom še kdaj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:33:57
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako smo? Mi2 sva šla prej popoldne mal ven, sva uzela psa od sestre od mojega in smo šla dol k Soči mal na luft...Prov pasalo je. Pol se je pa še kuža spomnu, d abi se mal okopal in je šel v tisto ledeno vodo ležat...Mu je pasalo... balonchy, ponavljaš za nami... Full so lepe une nalepke, ja. Ma pomojem so OK, pa še za večkratno uporabo so. Drage so pa ku ja...Ma, risat se mi pa ne da...Lenoba lena sm... majchy, sam da je blo fajn v MŠ! Pa da je tvoj užival. Kaj so vam pa lepega povedali? Sem 3/4 stvari pozabla kej ste načvekale, k sm mela telefon vmes in sem pisala in govorila po GSM... Bom še 1X prebrala in pogledala, če sm kej pozabla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:34:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša- sej to je ful lepo, ko ti tvoj dragi pomaga. ja pa je res..... tak je zlat ko gledam druge se za nič kej ne brigajo... men pa florjana rihta kadarkoli je doma povečini men ni treba nič pa ne samo zdej k sem noseča že skos..... in že od začetka mi pomaga pri pospravljanju.... zdej v nosečnosti celo lahko počivam on pa vse pospravi..... sej ma kdaj kake svoje muhe kdo pa jih nima? Tud jst sem včasih težka in tečna sam po večini je pa pravi moški in vse počne s tako ljubeznijo do mene da kr žari in nič mu ni težko moj je tudi tako zlat...ne vem kaj bi, če ne bi bilo njega....car je...Ati z velkim A-jem
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:53:14
|
|
|
|
claud
|
Majchy- sploh nism mogla verjet kok nas je blo dons.....tko da sm mal gledala pa nism vedla kera bi bla taprava......pismo verjetn same domžalčanke pa tud ene nism poznala..... Drugač je blo pa kr u redu ane...tale babica je tud u redu...smo jo mel že takrat ko je blo za zgodnjo nosečnost...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:56:40
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.......ja želja po 3 otrocih je samo če se bo uresničila bomo pa videli sunny........mojmu je blofull dober ker je blo tok descov pa vse se mu je full zanimivo zdel.......malo smo dihali,pa razlagala je o maternici.........aja pa kaj lahko in kaj ne smeš jesti....in je moj vsake 2 sekunde reku-no tole črtamo,to ti bom tudi ukinil tko da če bi se držal kar je una povedala bi mene moj pustu samo na zelenjavi in vodi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 5.11.2008 20:58:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy- sploh nism mogla verjet kok nas je blo dons.....tko da sm mal gledala pa nism vedla kera bi bla taprava......pismo verjetn same domžalčanke pa tud ene nism poznala..... Drugač je blo pa kr u redu ane...tale babica je tud u redu...smo jo mel že takrat ko je blo za zgodnjo nosečnost... men se pa zdi da sem te vidla samo nisemziher-a si ti šal zgubila?ja full nas je blo!!ta je sestra pri strahovi in je full prijazna
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?