|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
5.11.2008 13:57:38   
Čebel@
diamantina......izvoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.11.2008 14:04:06   
petrap
no vsaj eno stvar mi ne bo treba urejat...potrdilo o očetovstvu user posted image user posted image user posted image

mam pa že ostale obrazce, so nam jih dali v MŠ...tko da sam še izpolnim, pa decembra odnesem...morm prou pogledat kake podatke morm dat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
5.11.2008 14:11:23   
diamantina
Majchy, najlepša ti hvala, ne vem zakaj tega lepega seznama že prej nisem videla ... jaz štor. user posted image  

Samo še nekaj me zanima: prijavljena bova kot izvezakonska skupnost, živiva zaenkrat (do naslednjega prelepega maja in usodnega da) na različnih naslovih, moj bo priznal očetovsto: ali mi pripadata otroški in starševski dodatek? ... se opravičujem, ampak mi ti papirji niso najbolj povšeči.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
5.11.2008 14:15:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Majchy, najlepša ti hvala, ne vem zakaj tega lepega seznama že prej nisem videla ... jaz štor. user posted image  

Samo še nekaj me zanima: prijavljena bova kot izvezakonska skupnost, živiva zaenkrat (do naslednjega prelepega maja in usodnega da) na različnih naslovih, moj bo priznal očetovsto: ali mi pripadata otroški in starševski dodatek? ... se opravičujem, ampak mi ti papirji niso najbolj povšeči.
ni za kejuser posted image ........drugo pa res ne znam pomagat........soryuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
5.11.2008 14:29:58   
kayica24
punce, eno vprašanje...

Vam kaj otrdeva trebuh?BH popadki...

Če vam, vam vsak dan in kako to občutite?

Hvala,hvala,hvala za odgovore že vnaprej!!!user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
5.11.2008 14:34:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

punce, eno vprašanje...

men sicer redno otrdevajo ampak ne čisto vsak dan........popijem pol tablete magnezija in je ok........občitim pa tko da imam čisto trd trebuh,kot bi me tiščalo čez cel trebuh

upam da sem kej pomagalauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
5.11.2008 14:36:13   
Maksi1
Sunny - sploh nisem vedela, da obstajajo taki lepi medoti. Super, da si se odločila, da jih boš dala na steno. So mi močno všeč.

Midva se še nisva odločila glede pohištva v sobici. Zaenkrat imam v njej prostor za likanje, ampak kmali bova preurejala. Pa ne bo težko, ker sva se domenila, da poleg posteljce dava notri samo še previjalno in eno omaro za obleke ter en fotelj (zame).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
5.11.2008 14:41:49   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

boma, kar se cunc tiče, ja. Sicer bom pa sigurno še kaj nabavla. Neki sm tudi dobila. Mam pa št 56 minimalno št. stvari, je vse bolj 62. Morem še kako bombažno majčko za čez bodije nabavit, pa še kak lep kompletek mi ne bo ušel...user posted image  Ostalo je pa že vse ogledano in izbrano, sam naročit mormo it. Pa sobico moremo še prebarvat in polepit z medoti...

Sem danes začela 25. teden...Gre full hitro!!!!

Aja, pa ste vidle, da je Obama nov predsednik ZDA? Mi je prov všeč, da gre ta Bušman in podobno misleči...

no... fino... :)

Jaz pa imam že hčerkico od prej in lahko njene cunjice porabim.. Je pa res problem, če ne bo punčka... Pol bom mogla pa it v shoping.. Pa tolk bi rada vedla..  pa se vedno skrije... :) že ve zakaj... :)

Jaz pa sem začela 24. teden... tako da je to res full prehitro... :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.11.2008 14:42:05   
sunny24
diamantina, pomojem ti oba dodatka pripadata. Mi2 bova tudi na različnih naslovih prjavlena, ma bom vprašala še na CSD, ko bomo šli papirje rihtat. Pa tudi user posted image  bo prijavljen pr mojemu in ne pri meni.

Kako je pa pol npr. z bolovanjem, ko otrok kej zboli...kdo od staršev je lahko doma na negi: oba al sam tisti starš, na katerega je otrok prijavljen? Kdo ga pa zavaruje?

kayca, s tem nimam še nobenih problemov, tko, da ti ne znam pomagat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
5.11.2008 14:45:00   
boma2
vse  user posted image

Želim vam en lep preostanek dneva....:)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
5.11.2008 15:06:50   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image       1.12.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image    ?  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image    3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image    
2.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)            (št.user posted image   2 št.user posted image  1)    user posted image     7.11. PT
user posted image  10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image 0)     user posted image    2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image     3.12.
user posted image 10.2. Shuka                  (št.user posted image 3, št.user posted image  0)    user posted image   6.11./26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image      5.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)            (št.user posted image  2, št. user posted image  1)    user posted image    2.12.
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image       ? MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image   7.11.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   ?  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image     8.12.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 70   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 13
 user posted image  = 43

user posted image       user posted image     user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
5.11.2008 15:16:07   
diamantina
Sunny, bom jaz tudi vprašala, konec meseca imava namen it urejat te papirje ... uh, mi ni. Bo pa moj otrok prijavljen pri mojem in tudi po njem zavarovan - po meni itak ne more bit, ker sem še študentka.

Kayica, ja, meni otrdeva, sploh če me tišči lulat je obup in to tam, kjer ima glavico - torej čisto spodaj, zdaj sem že dvakrat ponoči to opazila. Ko lulam se pa tudi to umiri. user posted image  

Balonchy, če želiš, mi lahko spremeniš datum pregleda na 9. 12., sem se zmotila, ko sem sporočala, oprosti.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
5.11.2008 15:20:41   
Balonchy
sunny - sporoč kako se obnesejo medodi na stenah, ker so mi noro lepi in mislim, da imam mal naciljane...  user posted image
Če ne najdem drug teden v Ikei nič pametnega (beri - cenejšega) bodo 100% tile "tvoji" na naših stenah... user posted image

akvalina- mam eno pupo, ki jo uvajam ,zato nisem skor nič več na RR dopoldne!user posted image  Moram bit kao pridna!!! user posted image user posted image user posted image

katjuša - user posted image user posted image user posted image  za pregled!!!

Ajvy - ob kateri uri ti pišeš "dobro jutro" ??? user posted image  user posted image

cvetka13 - lepo, da si se oglasila!!! user posted image  Prid še kaj in nam frišne podatke mal serviraj, ne z zamudo... user posted image

hey cita... Drgač? Kako kaj?

Maksi1 - kosilo je že mimo... Čakamo na čvek... user posted image

majchy - a po nuteli te zobki bolijo??? Res???  user posted image

cati - user posted image user posted image user posted image  za pregled!!! Bod no mal bolj gostobesedna!!! user posted image

brkn - ti s pa tko pridna, da mam prav slabo vest k te berem!!! user posted image  user posted image

petrap - kaj naj pa jaz ob mojmu tickerju komentiram??? user posted image  Še parkrat grem spat, pa bo "nula"!!! user posted image  
Sam to gre res s svetlobno hitrostjo...

boma - jaz tvojga tickerja ne vidim! A ga sploh imaš? user posted image

Vidim, da se vam moja jutranja kavica dopade... user posted image  A ponovimo še eno zdaj po kosilu??? user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
5.11.2008 15:24:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

tko je če imaš uknice v zobkih......imam kmalu zobarja in bomo  zaflikali luknice in ne bo več bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
5.11.2008 15:39:39   
Čebel@
no in vse tiho je bilouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
5.11.2008 15:50:08   
Maksi1
Sunny - ne vem, kako je z zavarovanjem in bolniško, če vidva živita na dveh ločenih naslovih. Kolikor vem lahko otroka zavaruje tisti, ki je določen kot skrbnik (v poročeni parih sta to oba) in tudi koristi bolniško zanjga (po zaključku porodniške). Ponavadi je tako, da večinoma zavaruje tisti, ki ga potem prijavi tudi kot olajšavo za dohodnino - ponavadi je lažje vse urejat na istem naslovu - delodajalcu, poleg tega ga bo kot olajšavo prijavil tisti, ki ima večjo plačo (da plača manj dohodnine). Vsekakor se boš morala na CSD pozanimat, kako je v vajinem primeru.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
5.11.2008 15:51:18   
Maksi1
Balonchy - ali nisi ti še ene kavice predlagala?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
5.11.2008 15:52:17   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tko je če imaš uknice v zobkih......imam kmalu zobarja in bomo  zaflikali luknice in ne bo več bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahaaaaaa...
Zatoooooo!!! user posted image

No, čimprej si to poštimi... user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
5.11.2008 15:53:17   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Balonchy - ali nisi ti še ene kavice predlagala?

A biiiiii??? user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
5.11.2008 15:56:38   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Ahaaaaaa...
Zatoooooo!!! user posted image

No, čimprej si to poštimi... user posted image
12.11.imam zobarja in bomo to pošimaliuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
5.11.2008 15:59:26   
Čebel@
no az vas zapuščam-nič bat ne za skos-se me ne boste tko lahko losaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem mojga na gradbišče iskat da se gre uštimat za MŠ..........je hotu že prvič špricat pa sem rekla da bova kar skupej tam sedela-tudi delala sva ga skupejuser posted image user posted image user posted image user posted image

no fajn čvekejte da bom mela potem kej za brat
lep dan

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
5.11.2008 16:04:29   
Balonchy
Eko še kavo vam ponudim... In že šibam proti domu... sam grem počas, da ne bo kej narobe... tko k tale... user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
5.11.2008 16:44:32   
petrap
majchy - lepo se imejta na MŠ...

evo jaz sem že doma...kuhat mi ni treba je že tašča, tako da se lahko malo spočijem...čeprou ne vem zakaj, ampak ko sem doma, ne morm bit popolnoma nč pri miru...mojga pa še lep čas ne bo doma...mah neki bom že počela... user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
5.11.2008 17:14:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

punce, eno vprašanje...

Men vsak dan recimo 3x na dan, zjutri k me lulat, pa kdaj pa kdaj vmes pa obvezno enkrat zvečer, ampak hitro popusti, pa še to se mi ponavadi zgodi ko ležim na hrbtu.
Občutek, čutim nekako krčenje maternice in trebuh postane trd kot kamen, vsake tolk tud zaboli, sam pol al se obrnem na bok al pa malo sprehodim pa je OK.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
5.11.2008 17:27:34   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Sunny, bom jaz tudi vprašala, konec meseca imava namen it urejat te papirje ... uh, mi ni. Bo pa moj otrok prijavljen pri mojem in tudi po njem zavarovan - po meni itak ne more bit, ker sem še študentka.

Diamantna, nč bat, seveda ti dobiš staršvski doatek in otroške. Pri nama je blo isto. Pri mojmu prijaveljena, po njem zavarovana in sem oboje dobila. Ni panike, važen da si ti napisana kot mati tega otrokauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?