|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
5.11.2008 13:10:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

UAU, jst bi pa uno sadje kar vse skupi v sok zmiksala...NJAMSI! Sej zdej se pa futram z unim "novim" (ne vem če je prov nov) sokom od Fructala, k je drag ko žafran...Smoothie. Sem si včeraj enga kupla, da vidim, kak je in je full njamsi...Sam 1,35 evra za 2,5 deci...user posted image
Pol je pa res že bolje če si sama svojo mešanico narediš, je že res, da je dela več, je pa vsaj 100% naravno, pa veš kaj si notri dala.user posted image user posted image user posted image

moj sokovnik že neki časa ni bil v uporabi, bo treba res v šoping po zalogo.user posted image

jaz si ga bom pa kupila za božička-sokovnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
5.11.2008 13:11:47   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

shuka kaj nas spravljaš v skušnjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja kriva sem pa pol jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisi ti prej struklje omenjala....

mene pa po bananah ful kislina matrauser posted image user posted image user posted image user posted image sam jih je moj dons ful kupu sta šla v lidl pa so ble neki okol 60 centov in jih je 2 vreči prnesu tak da bom reskirala ker jih mam rada bom pa pol spila liter radenskeuser posted image user posted image user posted image

Am ja kaj naredite k vas zgaga peče? Mene tko proti večeru, če pozno jem, al pa po sladkih stvareh, komaj zaspim, po 18h sploh ne upam jest ker me zmer tolk matra pa če velik al pa malo jem zmer mi gre gor, komi zaspim. Bi probala s toplim mlekom k naj bi bil odličen za zgago pa ne upam k me zmer tolk matra.

No sej še 3 meseceuser posted image user posted image

meni pomaga mrzlo mleko,moji mami pa donat

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
5.11.2008 13:14:12   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

shuka kaj nas spravljaš v skušnjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja kriva sem pa pol jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisi ti prej struklje omenjala....

mene pa po bananah ful kislina matrauser posted image user posted image user posted image user posted image sam jih je moj dons ful kupu sta šla v lidl pa so ble neki okol 60 centov in jih je 2 vreči prnesu tak da bom reskirala ker jih mam rada bom pa pol spila liter radenskeuser posted image user posted image user posted image

Am ja kaj naredite k vas zgaga peče? Mene tko proti večeru, če pozno jem, al pa po sladkih stvareh, komaj zaspim, po 18h sploh ne upam jest ker me zmer tolk matra pa če velik al pa malo jem zmer mi gre gor, komi zaspim. Bi probala s toplim mlekom k naj bi bil odličen za zgago pa ne upam k me zmer tolk matra.

No sej še 3 meseceuser posted image user posted image

komot poskusiš z mlekom če ga imaš rada jst samega melka ne pijem kakav pa bi bilo spet sladko..... tak da pijem kislo vodo če to ne pomaga vzamem pač en rennie (te tabletke za lizat proti kislini) se jih pa seveda spokusim izognt ponavadi kisla voda pomagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
5.11.2008 13:14:32   
sunny24
Majchy, pol boš pa miksala!!! Boš vidla kak dober sokec rata! Jst sem ga že full let nazaj nabavla unga od Top shopa -power juicer in je fenomenalen!!!
Pa še res je, veš, kaj daš noter in si 100%, da ni nobenih piz... zravn. Je pa pol zoprno vse tisto čistit, ampak OK, se potrudim...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
5.11.2008 13:14:35   
brkn83
petrap - sej ne mislit, da se bomo sam teb prilagajali. Men je itak vseen ob kateri uri je, pa Katjuši tudi, tk da je najbolje, da poveste tiste, ki se pripeljete od dlje. Res javi kdaj bi lahko, pa bomo potem nekako uskladili uro.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
5.11.2008 13:15:51   
brkn83
sokovnik je res ful dobra zadeva. Tudi js ga imam. in to onega od Boscha. ful dobro dela. Bom lahk potem še otroku delala naravne soke....user posted image user posted image .

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.11.2008 13:16:09   
Katjusa
punce kj zdej gremo mal počivat..... namreč nebi rada veliko zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa utrujena in grem na pojedino sadjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.11.2008 13:17:09   
Shuka

Majchy, pol boš pa miksala!!! Boš vidla kak dober sokec rata! Jst sem ga že full let nazaj nabavla unga od Top shopa -power juicer in je fenomenalen!!!
Pa še res je, veš, kaj daš noter in si 100%, da ni nobenih piz... zravn. Je pa pol zoprno vse tisto čistit, ampak OK, se potrudim...user posted image
Sej če takoj spucaš še gre, sam z vodo očistiš, če pa mal pustiš je pa kriza, pol pa ribat.

Drgač probam jest z donatom kislino umirit, sam se mi pa pol tolk spahuje ne glede na to, da nima več CO2 notri, k ga mam zunaj, da zginejo mehurčki, vseen me baše, dokler ne zaspim, sam tud to traja.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.11.2008 13:17:30   
brkn83
2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: Sobota 7.11.08 OB ???? - PUNCE DEJTE NAPISAT KDAJ VAM NAJBOLJ USTREZA!!!
KJE: CELJE, Hotel Evropa

1. Brkn83
2. Katjuša in Florjan
3. Vesnozaver + mozek
4. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto
( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju )
5. Deja + možek (če bo dobil prosto)
6. Cita + Laura

Glede na to, da nas je več za v soboto kot pa petek, bo srečanje v soboto. Zaenkrat je ura popoldan, ker vidim, da so nekatere še v službi dopoldan. Če kateri ura ne ustreza pa naj pove.

Punce, dajte se še na seznam, da nas ne bo tak malo!!!!
No ka zdej ne bo nobena več prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
5.11.2008 13:17:34   
Shuka

punce kj zdej gremo mal počivat..... namreč nebi rada veliko zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa utrujena in grem na pojedino sadjauser posted image user posted image user posted image user posted image
No le pridno počivajta z akvalinouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.11.2008 13:17:39   
Katjusa
jst tud mam sokovnik sma je tok čiščenja da se ti zmeša tak da smo ga kupli uff ene 4 lata nazaj pa sem ga sma v zečetku ene parkrat uporabljala zadnič se je pa moj ati sponu pa sem mu ga pol kr dala sem pa šla da 2 dcl soka doluser posted image user posted image user posted image jst pač raje tak pojem cel sadež in pol spijem kozarec vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.11.2008 13:19:03   
petrap
brkn - no moj v soboto dela...tako da po službi pa ne bo šel nikamor...sama pa vseeno ne bi vozila, ker imam vožnje že med tednom poln kufr...pa kdaj drugič

zgaga - jaz spijem ful mleka...pa kar mrzlega...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.11.2008 13:19:10   
brkn83
Katjupa - dober tek in lepo počivaj user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.11.2008 13:20:55   
brkn83
petrap - škoda, da te ne bouser posted image . Sem vseen mislila, da mogoče pa prideš. Upam, da kdaj drugič

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.11.2008 13:21:42   
sunny24
Fajn počivejte! user posted image

Tko kot pravi Shuka, če takoj spucaš sokovnik, je OK, si takoj fertik, če pa sam mal pustiš...Si ga naje*al...

Kaj boste kej počele danes?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
5.11.2008 13:26:42   
brkn83
pri nas je zdele  sonček, tk da greva zagotovo potem na kak sprehod. Aja še prej pa morn kosilo skuhat.  Potem ko bo pa že tema pa naju čaka še nekaj dela v stanovanju.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
5.11.2008 13:27:42   
petrap
sunny - jaz sem do 3h v službi...pol se pa 1 uro vozim domou, pol bom pa mal tv gledala, pa kaj skuhala, pa še mal bom probala za diplomo narest, aja pa zjutraj sem perilo sam vn iz stroja zložila, ga morm pol pa še obesit...ma lahko bi še mal generalno pospravila kuhinjo, sam je ne bom...user posted image

aja glede sokovnikov pa mikserjev...jaz ga še nimam, pa bi si ga zdaj kupila...kaj kaj predlagate? pa ne bi dala ful dnarja...power juicer vem da je super, ga majo pr nas doma, sam je preveč dela s pranjem...tko da bi imela kaj bl navadnega...

brkn - veš, da bi res rada pršla, saj celje vseeno ni spet tko daleč...sam ne bi pa vozila, pa še računaj da za nazaj bo zihr tema, to mi je pa tko hudo...pa iz lj še gre, k znam cesto že miže, celje je pa vseeno mal druga zgodba...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
5.11.2008 13:31:43   
Shuka

Fajn počivejte! user posted image

Tko kot pravi Shuka, če takoj spucaš sokovnik, je OK, si takoj fertik, če pa sam mal pustiš...Si ga naje*al...

Kaj boste kej počele danes?
Hmmm, zdele grem narest eno čestitko za prijateljico, pol k pride pa moj greva pa na kosilo pa mogoče še kam. TI?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
5.11.2008 13:33:57   
sunny24
petrap, sej nevem, če je kak tak sokovnik, k ni full dela s čiščenjem...Od Philipsa so baje tudi OK, pa zdej je bil v Merkurju en v akciji. Mal poglej na "gospodinjske nasvete", je blo že full tem o sokovnikih.

Jst pa ne vem, kaj bi delala...ven bi šla mal na sončka...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
5.11.2008 13:36:01   
Čebel@
jaz grem ob treh kavico kuhati ,ob petih pa z mojim šibava v MŠ

sem si pa prejle izmerila bušija in jih imam ponosnih 94 cmuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.11.2008 13:36:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

aja glede sokovnikov pa mikserjev...jaz ga še nimam, pa bi si ga zdaj kupila...kaj kaj predlagate? pa ne bi dala ful dnarja...power juicer vem da je super, ga majo pr nas doma, sam je preveč dela s pranjem...tko da bi imela kaj bl navadnega...

Jest sem ga kupila v Leclercu za 50€ je pa zelo dober ker ima veliko obratov, to je zelo pomembno, bolj kot W sam bolj je močan več obratov ima. Kaj pa vem sej se ne spoznam toliko na to ampak vem da če ima hitrejše obrate ti bolj zmiksa sadje in zelenjavo in ima malo odpadka.
Evo jest mam tega.
user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.11.2008 13:36:58   
petrap
sunny - saj si bom kar navaden mikser kupila, pa lahko tud sokce delaš...bo najbol poceni...sem najdla enga v merkurju za 50 eur..pomoje bo okej...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.11.2008 13:50:40   
diamantina
Dober dan!

Kako ste?

Vidim, da se pogovarjate o sokovniku ... super zadeva, žal ga pri sebi nimam, smo ga pa imeli doma in če pomislim na vso zmiksano domačo sadje in zelenjavo - njamsi!! user posted image

A katera od vas ve, če se lahko dobi na internetu obrazen za očetovstvo (al kako se to ureja?)??

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.11.2008 13:56:33   
Čebel@
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK SLOVENSKO MERE

Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti: PREGLEDI DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK. VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

nosečnost in delo:

TUKAJ TUKAJ TUK

urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.11.2008 13:56:58   
Čebel@
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?