Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 30.10.2008 21:36:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy..kako je Neli spala??Je bilo v redu?? Majchy....hvala....ampak sej bo...od vsega mi je najhujša slabost...ostalo že preživim.... Kako si ti?? Ja, spala je pol normalno, do pol šestih. Mi je pa dons tud že tale včerajšni šov nardila, joka pa spi. Sej se bom mogla pomoje kr navadit A smokije maš, mnjamiiiii. Sam jst ne morem do Ljulbjane pridet, nimam izpita Dej pošlji prosim po hitri pošti Kaj je pa s tvojo zgago? A si kej tazga jedla al je kr tko mal pršla?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 30.10.2008 21:42:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy..kako je Neli spala??Je bilo v redu?? Majchy....hvala....ampak sej bo...od vsega mi je najhujša slabost...ostalo že preživim.... Kako si ti?? Ja, spala je pol normalno, do pol šestih. Mi je pa dons tud že tale včerajšni šov nardila, joka pa spi. Sej se bom mogla pomoje kr navadit A smokije maš, mnjamiiiii. Sam jst ne morem do Ljulbjane pridet, nimam izpita Dej pošlji prosim po hitri pošti Kaj je pa s tvojo zgago? A si kej tazga jedla al je kr tko mal pršla? ti bom z DHL -om poslala......mah. zgaga...ne pojavi se zdej v teh tednih...me drži do poroda ....barabinka.----sej bo.....če ne prej februarja.... Je bilo pa smešn, k v prvo nisem vedla, kaj to je , ker nikoli nisem imela težav s tem pol pa k en buteljček naokrog spraševala..no, potem pa me je le brat razsvetlil A res, ....Mogoče se ji veliko čez dan dogaja...pa more sprocesirat..... TArja ma noči, ko potrebuje tudi to , dase jo malo ponosi,,kej zapoje...da lahko nazaj zaspi...je pa zdej povečini tako, da jo vzamem v naročje ona pa poje nina nana Zgleda tudi to mora bit...in glede na to ,, da je med pridnimi kar se spanje tiče ji ugodim....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 30.10.2008 21:59:19
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, jst upam da bo kej prej kot februarja bolš Toplo mleko menda pomaga. Kaj pa vem, radenska, men osebno ravno mehurčki delajo zgago (jo sicer nimam skor nikol ampak če že jo mam po mehurčkih) in bi bila Radenska bencin na ogenj Sam pri Neli mi je najbolj smešn da ona res spi, se ne zbudi, prejle sem prišla v sobo in jo gledala ampak ona res spi. Pol jo pa nočem budit. Mi je zdele že drugič dons tkole jokala. Ampak zanimivo, že v torek je in je bla okoli desetih ura, takrat je bilo sicer čist kratko, tam 2 minute, zdej pa skoz med deveto in deseto. Neli je pa ratala pridna za spanje. Mi je pa mogl ornk prekipet. Sem jo mela vsako uro na joški ponoč, ker se je gospodična crkljala. Pa mi je prekipel in sva nekaj časa furala eno metodo za spat in zdej res pridno spi, če ni kaj narobe (da je bolna,..)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 30.10.2008 22:41:52
|
|
|
|
Balonchy
|
Bejbike - tu jaz vam želim prespano in mirno noč!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 0:05:24
|
|
|
|
tanci29
|
cer... no zdej sem vas pa uspela prebrat... vesnozaver-zarad pralnega stroja. važno da dela da ni treba popravlat...da te malo potolažim sem jest tud taka smotka kot ti...sam jest sem še serviserja klicala in ga čakala par dni in mu pol plačala 5.000,00sit da mi je pršov štekar pržgat...jest sem pa misnla da se bom u zemlo udrla... katjuša-joj upam da vam rata zrihtat tole steno s ploščicami...tole pa res ni luštno pa glih ste lepo zrihtal use skp...smola pa taka...za noge pa kr drž jih u luft, pa migat...tvoj se je kar znajdu za previjanje... moj je tud reku da ne bo previjal...sam on se ni bal kakcev ampak drobčkenega dojenčka..tko da ga res ni previjal na začetku zdej pa ni blema...tud če je do vratu posran...sam pol mam jest še več dela kot da bi ga sama previla... kg-pa ja ne sekirajte se sej bo...čeprav vem da se nobena ne zredi rada preveč, pa tud če rečeš bom že pol hujšala se vseeno bolje počuitiš če jih malo manj pridobiš...no meni se je zdej malo ustavlo...najbrž zato ker sem v službi in ne meljem skos neki...ampak bomo vidl...una tehtnica tam pri g je meni malo sumljiva no zdej sem pa mal že pozabla kaj ste pisale...nč lepo pančkejte in uživajte frej dneve...sploh tiste ki ste v službah...pa tiste ki niste izkoristite z vašimi luboti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 0:08:28
|
|
|
|
tanci29
|
birdy-jest sem si tud zaželela čipsa, pa se nobenmu ni dal it na bencinsko...sem pa pol zvohala ene bombone in zdej te ližem, čeprav jih mam že kr zadost...kr čutm kako mi rit raste ko jih ližem upam da se bo nelči pelči naspala brez jokanja...erik tudi včasih joka ko spi...sam jest ga kar prebudim in potem zaspi lepo nazaj...sam on ko začne ni to neko stokanje je kar orng jok pa glasen tudi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 0:10:08
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy- a obstaja kej k tebe ne matra v nosečnosti...pa sej tole je pa too much...a boš sploh zdržala do februarja....se mi prav smiliš...no želim ti da čimprej pride dan ko bo vse vse vse ok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 0:17:55
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-super še malo pa bo dopust...pa varuško maš tud že zrihtano...to pa je nekaj...sam da ne bojo pol usi stran bežali ko jih res kaj prosiš...pleničke bo pa tud menjal boš vidla...mogoče ne takoj na začetku pol pa...je čisto drugače ko se tvoj dojenček pokaka al pa če gledaš kakšnega drugega...od tvojga sigurno kakec tolk ne smrdi ... majchy-ti boš pa svoji pupim sigurno najboljša mamica na svetu...vse se sproti naučiš samo delaj tako kot se tebi zdi da je prav...ti boš z in kar kmalu dobiš filing kaj hoče kaj mu manjka pa tko naprej...nič ne skrbi, je res luštno ko se z skupaj spoznavata...pa ko vas tukaj berem ste itak use tolk polne pričakovanja in veselja, ljubezni do telih , da ne more it nič narobe...drugače pa je če so ti stvari odveč, ker tukaj pa ne moraš izbirat...tukaj ni počakaj malo al pa se mi ne da zdej...ko je treba je treba...ampak če se hoče se vse da...kar pogumno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 0:23:47
|
|
|
|
tanci29
|
no zdej je pa pršov čas da vas vaša čarovnica počast z malo tortice...kajti danes praznujem rojstni dan...sem lani za okroglo številko dobila najlepše darilo...zdaj pa sem vam razkrila kako sem posestrena s čarovnicami...tolk da veste da imam take nadnaravne moči da vas lahko malo začaram.... zdej pa moj možek tuki okol leta pa se skriva po sobah in darilčka zavija
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 0:25:29
|
|
|
|
tanci29
|
zdej pa grem da vas ne bo zjutrej kap in boste rekle da se mi je mal zmešal ker kar nekaj tukile gor pišem sama s sabo...punce čao......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 8:02:35
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro! kaj boste počele danes? jaz grem v maribor k mami.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 8:05:57
|
|
|
|
rebeka84
|
Tanci vse najboljše, veliko sreče, zdravja in ljubezni!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 8:40:55
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro!! Tanci......vse najboljše........cmok cmok cmok .........aja še eno zate.......lepo praznuj jaz se mram pa učiti ......se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 9:33:26
|
|
|
|
Vesnozaver
|
tanci heeeeepi brzdeeeeeeej tuuuuu juuuuuuuuuuuu!!! (to sedaj pojem, ampak boljse, da me ne slisis izvoli se eno ! jaz pa ne grem k mami, ampak ona ravnokar prihaja k meni mozek je pa sel v gobe...v gobe, ne po gobe eh se mi mesa malo dnes kar tako katjusa kako je s ploscicami? upam, da je mozek nasel resitev
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 9:45:59
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro... hvala za čestitke...me moja dva fanra razvajata...sem dobila en kup darilčk...prvo od možeka ob 1h zjutrej...sem dobila parfum in ful lepo čestitko...on se zmerej ful lepo potrudi in lepo napiše...se skoraj vedno zjokam...zjutrej pa še moj Erči mi je dal darilce in čestitko...pa da vam napišem kaj je napisal: to my mummy, wishing you a very happy 31st birthday. for your 30th birthday you just had met me, now we are best of friends. you need me, i need you! you love me, i love you! you are the best mummy in the whole wide world. i told daddy to buy you something special...in pol še mal naprej ampak tole je bistvo in darilčka dvd od risanke... potem sta mi pa še skupaj dala swarowski verižico.... a nista najbošejše... evo punce to so najlepši trenutki ki jih doživljaš s svojimi sončki... papa
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 31.10.2008 9:59:04 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 10:03:21
|
|
|
|
reckova
|
lp vsem...nama pa še kar ni uspelo pobarvat . Sva šla raje včeraj v ikeo . Lepe "praznike" vsem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 11:05:53
|
|
|
|
brkn83
|
tanči vse najboljše za rojstni dan, pa pošiljam ti en . Lepo praznuj danes.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 11:07:58
|
|
|
|
brkn83
|
joj punce, js sem danes vstala že ob sedmih. Sploh nisem mogla več spat. Potem pa sem hitro na pokopališče šla in nesla rože, potem pa domov na zajterk. Zdej pa sem že bila kr pridna in sem že veliko stvari postorila. Moj je namreč v službi, tako da imam čas kaj delat. potem pa še kosilo skuham, nato pa bom popoldan malo lenarila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 11:21:46
|
|
|
|
Maksi1
|
Tanci. Vse najboljše. Zdravje, srečo in veselje! Uživaj danes. Tvoja dva moška sta pa res cukra.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 11:24:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Brkn, joj si bila ti danes pridna. Že pred zajtrkom si ven s hiše šla. Jaz to nikakor ne bi uspela naredit. Najprej jest, potem pa delat. Res si pridna. Imej lep dan.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 11:36:30
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Tanci, VSE NAJBOLJŠE!!!!! in zate! Te pa tvoja dva fanta prav lepo razvajata! Pa lepa daila si dobila!!!! A da kakec od mojega ne bo smrdel...Itak, da ne bo. Bo dišal po mrtvih vijolicah, ampak vijolice bojo še vedno... brkn, si bla pa res že pridna danes! Meni se pa nič ne da...sem lih dobro vstala, zajtrk pojedla, zdej pa mal pred TV... reckova, ste pa šli mal v šoping in boste drugič pobarvali! Saj je še čas! Kaj ste lepega nabavli? majchy, joj, sej je grozno se učit, sam sej bo hmali konc!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 11:40:14
|
|
|
|
claud
|
Živjo punce! Najprej tanci vse najboljše in želim ti da se ti poleg odkritih izpolnijjo še vse skrite želje!!!! Ja taledva tvoja fanta sta pa res zlata!!!! Lepo praznujte!!!! Jst se dons učim, jutr gremo mal v žalec-na pijačo in jedačo, tko da bom comp dala mal počivat ta vikend!!! Ostalim pa tud želim lep podaljšan weekend, pa se tipkamo!!!! Pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 12:01:05
|
|
|
|
Balonchy
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 13:02:28
|
|
|
|
Balonchy
|
Da vas tudi jaz malo postrežem - sem pekla dopoldan princeske (za sestričnin RD), ampak sem jih že oddala preden mi jih je uspelo poslikati. Sem naredila pa take čist mini - za enkrat v usta. Mamo raj k tiste mal večje - da nisi cel umazan - daš v usta pa je mir. Jutri bi pa rada naredila "ježke"... Biskvitne kocke povaljane v čokolado in kokos! A ima katera dober, prevdsem pa preizkušen recept??? Men se bo danes mal vlekel dan - sem sama doma... Preljubi dela... Še dobro, da me naš zabava z akrobacijami v trebuhu . Imam za naredit še dve ikebani za na pokopališče, mal pospravim, dam stroj cunj prat in to je to.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 13:31:05
|
|
|
|
sunny24
|
balonchy, ti si pa res prov pridna. Recepta pa nimam nobenga... Jst bom tudi danes samevala...je šel moj zdej delat in konča zvečer ob 21h. Bom pa mal pospravla po stanovanju, kako žehto dala prat, pa cunje morm še zložit v omare...Vreme je pa tako, da prov ne veš, kaj bi sam s sabo... Še dobro, da mamo naše , da nas zabavajo...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?