|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
30.10.2008 21:36:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy..kako je Neli spala??Je bilo v redu??

Majchy....hvala....ampak sej bo...od vsega mi je najhujša slabost...ostalo že preživim....
Kako si ti??

Ja, spala je pol normalno, do pol šestih. Mi je pa dons tud že tale včerajšni šov nardila, joka pa spi. Sej se bom mogla pomoje kr navadituser posted image
A smokije maš, mnjamiiiii. Sam jst ne morem do Ljulbjane pridet, nimam izpitauser posted image  Dej pošlji prosim po hitri poštiuser posted image
Kaj je pa s tvojo zgago? A si kej tazga jedla al je kr tko mal pršla?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
30.10.2008 21:42:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy..kako je Neli spala??Je bilo v redu??

Majchy....hvala....ampak sej bo...od vsega mi je najhujša slabost...ostalo že preživim....
Kako si ti??

Ja, spala je pol normalno, do pol šestih. Mi je pa dons tud že tale včerajšni šov nardila, joka pa spi. Sej se bom mogla pomoje kr navadituser posted image
A smokije maš, mnjamiiiii. Sam jst ne morem do Ljulbjane pridet, nimam izpitauser posted image  Dej pošlji prosim po hitri poštiuser posted image
Kaj je pa s tvojo zgago? A si kej tazga jedla al je kr tko mal pršla?

ti bom z DHL -om poslala......mah. zgaga...ne pojavi se zdej v teh tednih...me drži do poroda ....barabinka.----sej bo.....če ne prej februarja....
Je bilo pa smešn, k v prvo nisem vedla, kaj to je , ker nikoli nisem imela težav s temuser posted image user posted image user posted image pol pa k en buteljček naokrog spraševala..no, potem pa me je le brat razsvetliluser posted image user posted image

A res, ....Mogoče se ji veliko čez dan dogaja...pa more sprocesirat.....
TArja ma noči, ko potrebuje tudi to , dase jo malo ponosi,,kej zapoje...da lahko nazaj zaspi...je pa zdej povečini tako, da jo vzamem v naročje ona pa poje nina nanauser posted image user posted image
Zgleda tudi to mora bit...in glede na to ,, da je med pridnimi kar se spanje tiče ji ugodim....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
30.10.2008 21:59:19   
birdy
Ajvy, jst upam da bo kej prej kot februarja bolšuser posted image  Toplo mleko menda pomaga. Kaj pa vem, radenska, men osebno ravno mehurčki delajo zgago (jo sicer nimam skor nikol ampak če že jo mam po mehurčkih) in bi bila Radenska bencin na ogenjuser posted image
Sam pri Neli mi je najbolj smešn da ona res spi, se ne zbudi, prejle sem prišla v sobo in jo gledala ampak ona res spi. Pol jo pa nočem budit. Mi je zdele že drugič dons tkole jokala. Ampak zanimivo, že v torek je in je bla okoli desetih ura, takrat je bilo sicer čist kratko, tam 2 minute, zdej pa skoz med deveto in deseto. Neli je pa ratala pridna za spanje. Mi je pa mogl ornk prekipet. Sem jo mela vsako uro na joški ponoč, ker se je gospodična crkljala. Pa mi je prekipel in sva nekaj časa furala eno metodo za spat in zdej res pridno spi, če ni kaj narobe (da je bolna,..)

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
30.10.2008 22:41:52   
Balonchy
Bejbike - tu jaz vam želim prespano in mirno noč!!!

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
31.10.2008 0:05:24   
tanci29
cer...

no zdej sem vas pa uspela prebrat...

vesnozaver-zarad pralnega stroja. važno da dela da ni treba popravlat...da te malo potolažim sem jest tud taka smotka kot ti...sam jest sem še serviserja klicala in ga čakala par dni in mu pol plačala 5.000,00sit da mi je pršov štekar pržgat...jest sem pa misnla da se bom u zemlo udrla...

katjuša-joj upam da vam rata zrihtat tole steno s ploščicami...tole pa res ni luštno pa glih ste lepo zrihtal use skp...smola pa taka...za noge pa kr drž jih u luft, pa migat...tvoj se je kar znajdu za previjanje...

moj je tud reku da ne bo previjal...sam on se ni bal kakcev ampak drobčkenega dojenčka..tko da ga res ni previjal na začetku zdej pa ni blema...tud če je do vratu posran...sam pol mam jest še več dela kot da bi ga sama previla...

kg-pa ja ne sekirajte se sej bo...čeprav vem da se nobena ne zredi rada preveč, pa tud če rečeš bom že pol hujšala se vseeno bolje počuitiš če jih malo manj pridobiš...no meni se je zdej malo ustavlo...najbrž zato ker sem v službi in ne meljem skos neki...ampak bomo vidl...una tehtnica tam pri g je meni malo sumljivauser posted image

no zdej sem pa mal že pozabla kaj ste pisale...nč lepo pančkejte in uživajte frej dneve...sploh tiste ki ste v službah...pa tiste ki niste izkoristite z vašimi luboti

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
31.10.2008 0:08:28   
tanci29
birdy-jest sem si tud zaželela čipsa, pa se nobenmu ni dal it na bencinsko...sem pa pol zvohala ene bombone in zdej te ližem, čeprav jih mam že kr zadost...kr čutm kako mi rit raste ko jih ližemuser posted image

upam da se bo nelči pelči naspala brez jokanja...erik tudi včasih joka ko spi...sam jest ga kar prebudim in potem zaspi lepo nazaj...sam on ko začne ni to neko stokanje je kar orng jok pa glasen tudi...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
31.10.2008 0:10:08   
tanci29
ajvy- a obstaja kej k tebe ne matra v nosečnosti...pa sej tole je pa too much...a boš sploh zdržala do februarja....se mi prav smiliš...no želim ti da čimprej pride dan ko bo vse vse vse ok

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
31.10.2008 0:17:55   
tanci29
sunny-super še malo pa bo dopust...pa varuško maš tud že zrihtano...to pa je nekaj...sam da ne bojo pol usi stran bežali ko jih res kaj prosiš...pleničke bo pa tud menjal boš vidla...mogoče ne takoj na začetku pol pa...je čisto drugače ko se tvoj dojenček pokaka al pa če gledaš kakšnega drugega...od tvojga sigurno kakec tolk ne smrdiuser posted image ...

majchy-ti boš pa svoji pupim sigurno najboljša mamica na svetu...vse se sproti naučiš samo delaj tako kot se tebi zdi da je prav...ti boš z user posted image  in kar kmalu dobiš filing kaj hoče kaj mu manjka pa tko naprej...nič ne skrbi, je res luštno ko se z user posted image  skupaj spoznavata...pa ko vas tukaj berem ste itak use tolk polne pričakovanja in veselja, ljubezni do telih user posted image , da ne more it nič narobe...drugače pa je če so ti stvari odveč, ker tukaj pa ne moraš izbirat...tukaj ni počakaj malo al pa se mi ne da zdej...ko je treba je treba...ampak če se hoče se vse da...kar pogumno

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
31.10.2008 0:23:47   
tanci29
user posted image

no zdej je pa pršov čas da vas vaša čarovnica počast z malo tortice...kajti danes praznujem rojstni dan...sem lani za okroglo številko dobila najlepše darilo...zdaj pa sem vam razkrila kako sem posestrena s čarovnicami...tolk da veste da imam take nadnaravne moči da vas lahko malo začaram....

zdej pa moj možek tuki okol leta pa se skriva po sobah in darilčka zavijauser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
31.10.2008 0:25:29   
tanci29
zdej pa grem da vas ne bo zjutrej kap in boste rekle da se mi je mal zmešal ker kar nekaj tukile gor pišem sama s sabo...punce čao......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
31.10.2008 8:02:35   
rebeka84
dobro jutro!
kaj boste počele danes? jaz grem v maribor k mami.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
31.10.2008 8:05:57   
rebeka84
user posted image Tanci vse najboljše, veliko sreče, zdravja in ljubezni!user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
31.10.2008 8:40:55   
Čebel@
jutro!!
Tanci......vse najboljše........cmok cmok  cmokuser posted image user posted image user posted image .........aja še eno user posted image zate.......lepo praznujuser posted image

jaz se mram pa učitiuser posted image ......se tipkamo kasneje

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
31.10.2008 9:33:26   
Vesnozaver
tanci heeeeepi brzdeeeeeeej tuuuuu juuuuuuuuuuuu!!! (to sedaj pojem, ampak boljse, da me ne slisisuser posted image user posted image user posted image  izvoli se eno user posted image !

jaz pa ne grem k mami, ampak ona ravnokar prihaja k meniuser posted image  mozek je pa sel v gobe...v gobe, ne po gobeuser posted image  eh se mi mesa malo dnes kar tako

katjusa kako je s ploscicami? upam, da je mozek nasel resitevuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
31.10.2008 9:45:59   
tanci29
dobro jutro...

hvala za čestitke...me moja dva fanra razvajata...sem dobila en kup darilčk...prvo od možeka ob 1h zjutrej...sem dobila parfum in ful lepo čestitko...on se zmerej ful lepo potrudi in lepo napiše...se skoraj vedno zjokam...zjutrej pa še moj Erči mi je dal darilce in čestitko...pa da vam napišem kaj je napisal:

to my mummy,
wishing you a very happy 31st birthday.
for your 30th birthday you just had met me, now we are best of friends.
you need me, i need you!
you love me, i love you!
you are the best mummy in the whole wide world.
i told daddy to buy you something special...in pol še mal naprej ampak tole je bistvo
in darilčka dvd od risanke...

potem sta mi pa še skupaj dala swarowski verižico.... a nista najbošejše...

evo punce to so najlepši trenutki ki jih doživljaš s svojimi sončki...

papa

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 31.10.2008 9:59:04 >

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
31.10.2008 10:03:21   
reckova
lp vsem...nama pa še kar ni uspelo pobarvatuser posted image . Sva šla raje včeraj v ikeouser posted image . Lepe "praznike" vsem.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
31.10.2008 11:05:53   
brkn83
tanči vse najboljše za rojstni dan, pa pošiljam ti enuser posted image .

Lepo praznuj danes.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
31.10.2008 11:07:58   
brkn83
joj punce, js sem danes vstala že ob sedmih. Sploh nisem mogla več spat. Potem pa sem hitro na pokopališče šla in nesla rože, potem pa domov na zajterk. Zdej pa sem že bila kr pridna in sem že veliko stvari postorila. Moj je namreč v službi, tako da imam čas kaj delat. potem pa še kosilo skuham, nato pa bom popoldan malo lenarila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
31.10.2008 11:21:46   
Maksi1
Tanci. Vse najboljše. Zdravje, srečo in veselje!
Uživaj danes.

Tvoja dva moška sta pa res cukra.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
31.10.2008 11:24:20   
Maksi1
Brkn, joj si bila ti danes pridna. Že pred zajtrkom si ven s hiše šla. Jaz to nikakor ne bi uspela naredit. Najprej jest, potem pa delat. user posted image Res si pridna. Imej lep dan.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
31.10.2008 11:36:30   
sunny24
Jutro!

Tanci, VSE NAJBOLJŠE!!!!! user posted image  in user posted image   zate!  
Te pa tvoja dva fanta prav lepo razvajata! user posted image user posted image user posted image   Pa lepa daila si dobila!!!!

A da kakec od mojega user posted image  ne bo smrdel...Itak, da ne bo. Bo dišal po mrtvih vijolicah, ampak vijolice bojo še vedno...user posted image user posted image user posted image

brkn, si bla pa res že pridna danes! Meni se pa nič ne da...sem lih dobro vstala, zajtrk pojedla, zdej pa mal pred TV...

reckova, ste pa šli mal v šoping in boste drugič pobarvali! Saj je še čas! Kaj ste lepega nabavli?

majchy, joj, sej je grozno se učit, sam sej bo hmali konc!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
31.10.2008 11:40:14   
claud
Živjo punce!

Najprej tanci vse najboljšeuser posted image in želim ti da se ti poleg odkritih izpolnijjo še vse skrite želje!!!!user posted image
Ja taledva tvoja fanta sta pa res zlata!!!!user posted image user posted image user posted image
Lepo praznujte!!!!

Jst se dons učim, jutr gremo mal v žalec-na pijačo in jedačo, tko da bom comp dala mal počivat ta vikend!!!

Ostalim pa tud želim lep podaljšan weekend, pa se tipkamo!!!!

Pa pa

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
31.10.2008 12:01:05   
Balonchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
31.10.2008 13:02:28   
Balonchy
Da vas tudi jaz malo postrežem - sem pekla dopoldan princeske (za sestričnin RD), ampak sem jih že oddala preden mi jih je uspelo poslikati. Sem naredila pa take čist mini - za enkrat v usta. Mamo raj k tiste mal večje - da nisi cel umazan - daš v usta pa je mir. user posted image

user posted image

Jutri bi pa rada naredila "ježke"... Biskvitne kocke povaljane v čokolado in kokos! A ima katera dober, prevdsem pa preizkušen recept???

Men se bo danes mal vlekel dan - sem sama doma... Preljubi dela... Še dobro, da me naš user posted image  zabava z akrobacijami v trebuhu user posted image .
Imam za naredit še dve ikebani za na pokopališče, mal pospravim, dam stroj cunj prat in to je to.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
31.10.2008 13:31:05   
sunny24
balonchy, ti si pa res prov pridna. Recepta pa nimam nobenga...
Jst bom tudi danes samevala...je šel moj zdej delat in konča zvečer ob 21h. Bom pa mal pospravla po stanovanju, kako žehto dala prat, pa cunje morm še zložit v omare...Vreme je pa tako, da prov ne veš, kaj bi sam s sabo...user posted image
Še dobro, da mamo naše user posted image , da nas zabavajo...user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?