|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
15.10.2008 8:56:21   
sinskaT
Ojla punce!

za silo sem prebrala/preletela za nazaj, tko da vidm da je danes srečanje v ce. No naju žal ne bo, ker je Hana spet staknila prehlad (in sumim na novi naval zobkov ajajaj). Te dni smo bili na "deželi", kar smo bili doma pa sva s Hano bile večinoma vzunaj in na obiskih, posledično brez neta (srečka lepo, da si se spomnila, da sem mrknila hihi ). Je MM reku, da me mora glih ven iz lj spravit, da mi malo omili odvisnost od RR-ja haha. Vreme je kot naročeno, da izkoristimo te lepe dneve vzunaj...

...drugač smo super, noči ok, dnevi pestri.

Kaj več napišem kasneje, je treba za silo bajto v red spravit in hkrati animirat našo muco maco.

Lepo se imejte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.10.2008 9:49:54   
simvir
Jutro!

Čvekice so že na poti v CE, tako da bo tukaj verjetno zatišje. Upam, da se načvekate, vreme je super. Ja, upam da se nam ne bo kolcalouser posted image .

Mi smo bili danes budni že ob 5.30, ko se je možu prižgal radiouser posted image . Ob 8.00 pa je zaspal in še vedno spi.  Ne, se že nekja oglašauser posted image .

Jaz sem bila včeraj pred veliko dilemo in sem se na koncu odločila, da zavrnem ponujeno delovno mesto (nisem še bila v taki situaciji). V pon sem namreč dobila klic šefa sosednjega oddelka v firmi, da se jim pridružim. Najprej sem mu sicer pritrdila, potem pa ga poklicala, da bi rabila nekaj časa za premislek.
Sem za mnenje klicala kar svojo šefinjo in še dobro da sem jo, ker je to delal za njenim hrbtom (se mi je že prej zdelo). No skupaj sva ugotovili oz mi je potrdila, da to delo ni zame (pregled dokumentacije, pisanje soglasij, v glavnim pisarniško delo, kjer bi zakrnela), zame je bolj delo, ki je vsaj občasno tudi na terenu. Morda mi bo celo pomagala priti v razvojuser posted image , da se še kaj naučim. Del. mesto, kjer delam namreč ni za mojo izobrazbo, sem se pa tu veliko naučila.

Pa še nekaj komentarjev:
Vidim, da so na pohodu zobki, vsem ki ste jih v teh dneh pridelali čestitkeuser posted image . Pri nas so otečene dlesni na mestu zg. enk, kdaj bodo pa ven pririnile je pa še vprašanje. So pa roke zadnje dni spet non stop v ustih.

Big mamma tale padec je moral biti pa kar hud, če te še vedno duši. Res pojdi rajši k dr-ju. Upam, da bo vse ok.

Nile kako ste danes? Upam, da že boljše in da bolezen čim prej mine. Vi imate tudi kar naprej nekaj.

Scorpio pridna, da si spet študentka. Pa super da očka malega lepo porihta. Imaš še veliko do konca?

Trnuljčica vi ste imeli pa prav alegijo na cepivo? Kako pa zdaj naprej? Ko se enkrat začne, se očitno kar nadaljuje. Upam, da ne bo kaj hujšega.

Toliko za enkrat, grem še kaj postoriti dokler spi, je spet tišinauser posted image .

< Sporočilo je popravil simvir -- 15.10.2008 9:52:12 >

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.10.2008 12:14:46   
SpeliG
Danes bo tukaj bolj mirno, ja...
No, mi smo še v prenovi tal, mož ima celo dopust da v miru delamo (by the way, a sem kje falila, da se partnerji poimenujejo MM...?!,-moj namreč nima takih inicialk, ha ha), tako da bi bilo malo grdo, da ne sodelujem in odpeketam z otročkom na drugi konec Slovenije.
A ne dvomim, da se  boste imele krasno, kot vedno.

Trnuljčica, tudi naša je imela reakcijo na cepljenje; okrog mesta vboda je imela ful rdeče in zatečeno, še par dni se je poznalo, na koncu je bilo že skoraj modrikastouser posted image . Ponoči je tudi zakuhala, ampak zjutraj je že veselo premetavala ropotulje, tako da upam da bo tudi pri vas enako.

Mi smo že bili prehlajeni, pa se pozdravili in glih dobro pospravim Babyvac, pa pride naokoli moj nečak s smrkavim noskom in evo, Babyvac spet laufa. Ah, je pač tak čas, to naju sploh ne ovira, greva enako ven, edin Martini gre vseh 6 laskov pokonci ko vidi sesalec... Aja, pa mislim da ima že mal več laskov kot 6, so ji kar naenkrat pognali in to temni. Bom verjetno morala bolj svetlolasemu atiju kako pojasnit toleuser posted image .

Ker se  brez dvoma podajamo v nove zobke (zgornja desna dvojka že prebija, na levi pa je samo zatečeno za zdaj), sva nazaj na sadju, ker jo očitno matrajo čist druge stvari. In tako spet papava, ker po flaški itak tako grdo pije še vedno, da jo bom čimprej spravila na žlico, preden bova obe sive, res.
In potem čimprej na kozarec, ker ne zna in ne zna normalno pit po flaški. Če je normalen cucelj je raje lačna kot bi pila (preverjeno), na unga "hitrejšega" pa golta kot shiranka, vse ji teče po bradi, zaletava se ji, joka vmes, se obrača ...Noro. Kar kozarec, čimprej.

No, lepo se imejte, uživajte danes še za nas odsotne, mi je pa žal, da ne bom spoznala še preostalih aprilčic, pa vas bo danes veliko takih tam, ki jih še ne poznam..

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.10.2008 12:53:47   
Majček28
dan,
da me ne pozabte...še sem tuki, sicer ful razštelana....zdej je pa mene angina dohitela in me kuha, pa grlo oj joj joj, Brina ima kar naenkrat 20 kg in jo fulll težko dvignem, v križu me boli čist tko kot me je med popadki,....skratka, bolezen nas še vedno nadleguje user posted image
Brina je sicer boljš, nosek še vedno zabasan in desen ušesek ni še čist OK, tko da bova- tudi zarad mene- v petek spet plavanje spustili

Zdele je Brina na čuvanju pri dediju, jaz sem pa mal izkoristle, da nadoknadim tele vaše debate...ste res pridne...še dobr da ste danes na srečanju, da mi sproti ne klofate strani user posted image

Pokomentirala ne bom ker res nimam energije...vsem bolančkom želim, da se virusi in bacili čimprej poberej stran....

....se mi tko učke solzijo pa spet me mal kuha...grem v mižule

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
15.10.2008 13:11:06   
simvir
O boga Majček.
A zdaj je pa še tebe doletela bolezen. Kar hitro v posteljo, dokler lahko malo kdo počuva, da si malo odpočiješ.
Pa saj veš čajčki, limonca, domača lekarna. Upam, da se obe čim prej pozdravita.

SpeliG a vidve imata pa težavo s flaško oz cuclji. A ni nobene srednje variante cuclja, da bi vaši ustrezal? Morda pa s kosmiči spremeni gostoto mlekauser posted image . Saj vem, da sem lahko pametna, če pa ne vem kako v resnici izgleda vajino hranjenje.
Drugače pa res kmalu na kozarček, pa tudi po slamici se bodo kmalu lahko učili piti. ko sem jaz nehala starejšega dojiti (cca 9m), je AM in kasneje navadno mleko kar po slamici iz šalce pil, nisva nič flaške uvajala.

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste kmalu spet zdravi in dobre volje.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.10.2008 13:59:24   
SpeliG
Simvir, midve zamenjale ful flašk in  cucljev. En cajt je bilo solidno z Nukovo flaško in počasnim cucljem, dokler ni nekje pri 4 mesecih to postalo zanjo ful počasi. Potem sva začele uporabljat Aventovo flaško s cucljem na pretoke, ker ima ona namreč ful gosto mleko zarad refluksa in čez male cuclje res ful počasi teče. Ker pa je ta le prehiter očitno zanjo(ker ne zna počasi jesti, mora ful goltat očitno), sem nabavila normalnega za 6 mesecev starega dojenčka. Ej, cel dan je bila rajš lačna...
In tako se zdaj pač matramo s ta hitrim, vsaj pije.. Ah bo že..A katera že uporablja magični lonček? Bogve kako bi se pri nas obnesel, bomo probali.

Da je najino hranjenje res ena sama nočna mora so potrdili vsi, ki so naju že videli, čeprav gre včasih čist OK. Ko bom ugotovila zakaj je tako, bo šla verjetno Martina že v prvi razred... 

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
15.10.2008 15:12:45   
novopecena
glede sreanja pridem malo kasneje pokomentirat ker mam gužvo zj...loh sam rečem da je uspelo in bomo celo v časopisu user posted image user posted image po moji krivdi user posted image

posadka imaš ZS

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
15.10.2008 15:32:00   
simvir
Kot vidim je srečanje uspelouser posted image , čakamo še vaša poročilauser posted image . Tole s časopisom pa tudi še razložite prosimuser posted image , vas bomo tudi ostale lahko kje videle?

SpeliG če je M. cucelj s tremi luknjicami (saj je ta za 6m?) prepočasen, tisti s pretokom pa že pri eni črtici prehiter poskusi še tole: z iglo, ki jo segreješ na gorilniku naredi še kakšno luknjico tistemu cuclju s tremi, ali pa povečaj ostale luknje. Ve da so to mamice že delale, pa pravijo da je bilo potem ok.
Glede magičnega lončka pa mislim, da če ji je cucelj s spremenljivim pretokom preveč, bo tako tudi z lončkom, vsaj zaenkrat.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
15.10.2008 17:13:14   
bela vrtnica
Pozdravček!

Ja, srečanje je res uspelo. Punce vse ste super in res sem vesela, da sem vas končno spoznala. Tiste, ki pa danes niste uspele priti pa upam, da se vidimo drugič.

Glede objave aprilčic in malčkov v časopisu pa je glavni krivec Novopečena, tako da bo najbrž ona poročala o tem.

Posadka: Katka je tudi tokrat bila pridna in nas je malo poslikala.

Uživajte. Medve z Zaro  greva spet malo ven, je ati še kar v šoli, ker imajo nek seminar.

LP

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
15.10.2008 17:20:37   
clericv6
Ku- ku!

Na srečanju je bilo fino, kot je že povedala Novopečena. Časopis- ja, Novopečena je poklicala na celjana, kjer so poslali novinarko in fotografa. Saj res, kdaj pa bo objava? Udeležba je bila super, punce so zelo fajne, otročki so pa sploh zakon! user posted image  Vreme je bilo ok, tako da smo najprej naredile kratek sprehod ob Savinji, nato pa zavile v slaščičarno. Bile smo pa prava atrakcija, nek gospod nas je celo slikal, hehe.

Aja, hvala za tortico, naslednjič smo pa me na vrsti! V glavnem, srečanje je uspelo, imele smo se lepo, Kiara tudi ni bila preveč sitka. Ima pa moja punčka novega fanta in sicer Svena od Trnuljčice. Sta se tako lepo držala za roke.... Aja, Trnuljčica- Kiara mi je doma povedala, da ji Sven ni všeč samo zaradi tistega krokodila, ampak zaradi sinje modrih oči! Tako da ga lepo pozdravlja user posted image . Joan je nabavila tudi nove čeveljčke svojemu princu, tako da bo še večji frajer. Zdaj pa čakamo slike od Katke, jaz jih bom pa tudi dala v album, geslo bo ime našega kraja, če bi katero zanimalo.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
15.10.2008 17:50:53   
NiLe
Dan!

Po burni in neprespani noči, ko sta se tasrednja in tamala izmenjavale pri zbujanju, joku, tečkanju ... Tia je imela celo noč vročinouser posted image , je kar prijeten dan za nami. Pri tasrednji je bolezen izvenela, Tia je pa še tko-tko ... glede na to,da je danes dopoldne 3x kakala, malce sumim prihod zobka, čeprav dlesen ni prav nič zatečena user posted image . Bomo videli!

Berem, da ste se imeli v Celju fino - kar seveda sploh nisem dvomila, tako da z nestrpnostjo pričakujem fotoreportažo in pa bravo za objavo v časopisu user posted image user posted image user posted image .

Za komentirat ni nič posebnega ... se vidi, da ste se čvekice potepale ali v Celju ali okoli svojih domov.

Se beremo!

Aja, Majček: držim, držim pesti zate in za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image in da se končno pozdravita!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
15.10.2008 19:35:49   
JABOLKO3
Živijo!

Srečanje v Celju - spet je bilo luštno, spet nekaj novih obrazov - meni je še bolj prijetno klepetat z nekom, če si ob tem lahko pred oči prikličem tudi obraz, tako da sedaj je pa res vse manj aprilskih klepetulj, ki jih še nisem videla 'v živo'. Pa seveda so tu še vsi mali obrazki, ki jih je bilo prav tako luštno spoznat. Pa navdušena sem nad prijaznostjo 'domorodcev' - najprej se je en ata kar sam ponudil, da nas slika, da smo bile vse na sliki, potem pa isto še natakar v slaščičarni. Žal so tri urice zdrvele mimo veliko prehitro, da bi lahko z vsemi poklepetala, tako da upam, da se kmalu spet vidimo v polni zasedbi - danes smo pogrešale vse bolane, zadržane... , tako da Gradiško jezero še drži rekord.
Ja, Novopečena nas je pa še v cajtnge spravila, sem vso pot domov razmišljala, da še dobro, da v Celju nimam kakšne žlahte ali znancev, glede na to, kaj sem kvasila tisti novinarki - ma kje je še mene našla - tema: vloga matere v sodobni družbi - sicer imam na to vižo običajno veliko za povedat, a ko te izza drevesa napadejo nič hudega slutečo... eh, zdaj je kar je.  

Joan - a si že kupila tisto igračko z muziko? Lahko bi mu jo za rojstni dan, ha ha. Jaz sem že našla darilo za Jurčka - v katalogu od Pikapolonice - tak poganjavček, ki je primeren že za male, takoj ko sedijo - ima ročaj (da ne boli hrbet), varnostni obroč (da ne boli hrbet) in držala za noge - ko je otrok dovolj velik, pa vse to stran pošraufaš in je navaden poganjavček, kar je bila pa pri naših ta večjih ena boljših igrač sploh. Greva v petek kupit, za pol leta.

Majček - vašo hišo so pa res virusi čisto okupirali - čimprej okrevajta!

Zdaj me pa kličejo, grem pogledat, kaj hočejo.

Lep večer in mirno noč!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
15.10.2008 20:10:55   
trnuljčica
Ima pa moja punčka novega fanta in sicer Svena od Trnuljčice. Sta se tako lepo držala za roke.... Aja, Trnuljčica- Kiara mi je doma povedala, da ji Sven ni všeč samo zaradi tistega krokodila, ampak zaradi sinje modrih oči!

Ja, ja, sinje modre oči... izgovori... Punca je pač materjalistka...user posted image user posted image user posted image Saj veš krokodil na "avtu"...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.10.2008 20:47:21   
trnuljčica
A ja, pa hvala za Trixera kremo. user posted image Sem šele doma pogledala. Se spomnim, da jo dermatologi res zelo priporočajo v primeru težav.user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
15.10.2008 20:51:16   
lepa posadka
Dober večer :-)))))

Ja, mi smo priromali domov. Jaz sem ponosna, da mi kar rit ploska. Ta velik je imel svoj prvi nastop in je bil tako nasmejan na odru, da četudi bi grdo odšpilal, bi bila ponosna nanj. Je cela posadka tako ploskala :-)))

Sicer pa je bil krasen dan. Sva skolegico naredili spet velik džiro po bližnji okolici. Pri ans je bilo tako toplo, da smo akr v kratkih rokavih okrog hodili. Tomaž je bil samo v eni majčki... Pohod sva zaključili s porcijo dagenj, mnjam... potem pa se je začela že akcija. Nekaj kostanjčkov je še prišlo do naših trebuščkov, po nastopu pa smo vsi odromali v bližnjo slaščičarno :-)))

Tako - kratek povzetek.

Sicer pa: Celjske čveke: 3x hura za super srečanje, pa časopisno objavo, pa Katka - slikice so super :-))) Za vse tiste, ki še niste brskale:
http://picasaweb.google.si/macos19/SrecanjeCelje15102008#
Moram priznat, da nickov ne znam sestavit k obrazom... vas je le bilo preveč. Upam, da se tole res še ponovi.

Sicer pa nove frizurce - ste prav luštne :-)))

Nile in Majček: obema koš limonc, pa mandarinc, pa čajčkov, kanček cimeta in žlico medu... da bosta kmalu spet zdravi in mešali štrene tukaj na RR.

Tako... iz punčevske sobe še prihajajo zvoki: pridi se stisnit... pa kako ne bi šla...

Lahko noč vsem pa sladke sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.10.2008 20:51:19   
novopecena
evo spet mene odvisnico user posted image
jah se mi zdi ena lepa stvar oziroma dogodek ko se srečamo mamice katere druži najbolj to da smo vse rodile aprila (no nekatere ste pohitele) in če se mediji ne zrajtajo jih je treba malo v rit sunit in sem kar osebno šla do uredništva Celjan in jim povedala za nas. posledično sem dobila takoj pozitivno reakcijo in so nas prišli pofotkat in intervjurat. vse to bo objavljeno naslednjo sredo v časopisu Celjan. jest ga definitivno kupim in vam članek pripopam gor user posted image kot vedno je naše srečanje prehitro minilo in nisem utegnila z vsemi poklepetat. amak saj bomo ponovili in seveda povrnili stroške 4im aprilčicam ki so vse plačale

z renejem sva se popoldne še malo šla potepat in ko sva prišla domov je samo pojedel, skopal in sem ga zmasirala in je padel dol. spi kot klada-začuda celo brez dude.

mal počakam če se kakšna debata razvije drugače jo pa mahnem v vaservago. jutri mamo zgodnjo budnico saj imava posvetovalnico ob 9h

Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.10.2008 20:58:08   
katka28
Cer!

Evo moje sole je ze konec. Sem hotela slikice za popoldan preden sem se odpravila v solo gor dat, pa je moj preko programa iz MB vstopal na nas hisni racunalnik in mi ni zneslo.

Srecanje je bilo super! Pa kaj bo govorili saj drugo nismo niti pricakovali. Celjan izhaja ob srdah tako, da naslednjo sredo smo not user posted image . Me ga bomo kupile, ce ga pa se katera zeli mi pa naj poslje naslov in ji ga kupim in posljem...

Link za slikice: http://picasaweb.google.com/home

pa pa  se pisemo se kaj kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.10.2008 21:04:09   
Jo@n
ah, pa je blo spet vijarsori...

HB za ctrl+c

Čeeer!
Ha, bilo je luštno, pa kaj čem pravit, saj so že druge povedale. Lepo je bilo spoznati še preostale mamice in k nikom dodat slikico obraza.... Da so pa mali škratki zakon in vsak po svoje edinstveni, mi pa res ni treba pisat. Hja, moja odvisnost in firbec že sprašujeta, kje se dobimo drug teden user posted image

Jure, hvala za posojeno muziko user posted image , morda jo dobi tudi Jakob, je bil tako navdušen nad njo. Sem pa slišala, da imata mamica in očka v petek nekaj zate user posted image .

Naš mali princ je na sprehodu v Ce dobil še prve copatke, smo se tako nalimale na cici... izložbo, da je bilo treba malenkost ojrotov noter pustit. Srečka, hvala za asistencouser posted image .

Midva z user posted image  sva potem odbrzela v Lj, naredila primopredajo z MM, da sem jaz odbrzela še do btc-ja, kjer so mi končno povedali, da malo slabše vidim (ja ne mi rečt, no?) Se pa moram pohvalit, da mi za pregled ni bilo treba nič plačat, ker je teta potegnila mojo kartico user posted image . Ne bančno, zdravstveno... me prav zanima, kaj si bodo obračunali, ampak glede na to, da pridno plačujemo vsak mesec, kdaj prav paše, če kaj še zdravstvo samo plača (iz naših žepov). Itak pa na leto kar veliko evrov zmečem za leče...

Upam, da se vsi prehlajenčki čimprej pozdravite!

Majček, pazi nase, vse tole je pa res tumač. Glej da boš jemala kakšna zdravila in vitaminčke.

Speli, kar težko mi je brati, kakše težave s hranjenjem imata z Martino. Mogoče res poskusi povečati  obstoječi, prepočasen cucelj. Upam, da vama GH končno zalaufa in da se znebita refluksa. Drugače imamo pri nas magični lonček, pa kar ne ve, kaj naj z njim počne. Bom še videla, ali bova nadaljevala s tekočino po TT cuclju, ali pa bo žlička ali pa kar kozarček varjanta. Bi bilo še najlažje.

Nile, super da gre stanje počasi na bolje, če bo že zobek pri Tii, naj čimprej prikuka na plan.

Sinska, lepo da si se oglasila, nas je že malo skrbelo zate.

Zdaj grem pa F5 stisnit, preden gre vse k user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.10.2008 21:10:54   
lepa posadka
Evo... smo se pocrkljali. Vsi spijo... se mi zdi, da tudi MM, hihi.

Preden ga grem požgečkat še tole potešim - svoj babji firbec:
Nekako sem vas sestavila - samo še tole me zanima. A na skupinski poleg Jabolka stoji Tanja ali Bela vrtnica?
Super ste bile.

Pa Ketrin... tvoja Kaja pa kar s špangico, jooooj :-))))

Zdaj pa res grem.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.10.2008 21:13:57   
lepa posadka
SpeliG... ti kar nič ne čakaj s kozarčkom. Našemu Tomaže gre prav super. Prve dvakrat je malce steklo bo bradi, sedaj je pa čist srečen, ko mu pomolim kozarček in se lepo odžeja - kolikor mu paše. Le pogumno.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.10.2008 21:15:09   
clericv6
Posadka: če misliš na prvi skupinski, je Bela vrtnica. Drugače si pa zdaj lahko predstavlješ, kako je bilo meni, ko nisem poznala niti ene in sem potem povezovala slike in nicke.... itak da sem vse zamešalauser posted image . Npr. za Majček sem mislila, da je Nile, za Joan da je Jabček itd. Potem sem pa raje nehala...

Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.10.2008 21:18:00   
novopecena
poleg Jabolka je Bela vrtnica in moja malenkost (dobesedno glede na to koliko me je skupi user posted image )
aja pa mail sem ti poslala-še 1x hvala
kje ste pa ostale čveke?????

Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.10.2008 21:19:38   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6
Drugače si pa zdaj lahko predstavlješ, kako je bilo meni, ko nisem poznala niti ene in sem potem povezovala slike in nicke.... itak da sem vse zamešalauser posted image . Npr. za Majček sem mislila, da je Nile, za Joan da je Jabček itd. Potem sem pa raje nehala...

A res? Jaz sem pa iz dosedanjih srečanj uspešno ugotovila, kateri obraz spada k Srečki, Nile, Joan, Jabček, Posadki, Katki- ta je bila res težkauser posted image . Ostale pa blackout.user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.10.2008 21:22:44   
simvir
Tudi naša dva že spita. Smo prišli domov malo pred osmo, se hitro zrihtali in nato hop v posteljo.

Smo bili na obisku pri najboljših kolegih, ona ima danes rok, pa še nič ne kaže da bo mali prišel. Je tudi v prvo rodila sproženo precej čez rok, tako da tudi zdaj ne pričakuje da bo kaj prej.
Sem že kar malo pozabila, kako nam je bil z ogromnimi trebuhiuser posted image .
No midve sva s tamalimi naredile dolg sprehod, tako da ni čudno da je Nejc takoj zaspaluser posted image .

Slikice s srečanja sem si ogledala, user posted image  Katka. Jaz vas še nepoznanih nekako ne znam povezati, tako da upam da se čimprej spoznamo v živo. Vidim da ste se imele super, pa saj nisem niti podvomila v to.
Novopečena ti pa le prilimaj članek ko bo objavljen, da vas vidimo v akcijiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.10.2008 21:25:19   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6
Drugače si pa zdaj lahko predstavlješ, kako je bilo meni, ko nisem poznala niti ene in sem potem povezovala slike in nicke.... itak da sem vse zamešalauser posted image . Npr. za Majček sem mislila, da je Nile, za Joan da je Jabček itd. Potem sem pa raje nehala...

A res? Jaz sem pa iz dosedanjih srečanj uspešno ugotovila, kateri obraz spada k Srečki, Nile, Joan, Jabček, Posadki, Katki- ta je bila res težkauser posted image . Ostale pa blackout.user posted image

No, jaz sem ugotovila za Srečko, Tasyo, Posadko in Katko. Pa Sinsko zaradi avatarja. Aja, pa za Ketrin se mi je zdelo.

Drugače bi se pa lahko dobile vsak dan- Kiara je namreč spala od 16.30 do 20.00, ko sem jo zbudila s flaško user posted image . Zdaj pa spet spi!!!! Upam, da se ne bo zbudila čez noč....

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?