SpeliG
|
Danes bo tukaj bolj mirno, ja... No, mi smo še v prenovi tal, mož ima celo dopust da v miru delamo (by the way, a sem kje falila, da se partnerji poimenujejo MM...?!,-moj namreč nima takih inicialk, ha ha), tako da bi bilo malo grdo, da ne sodelujem in odpeketam z otročkom na drugi konec Slovenije. A ne dvomim, da se boste imele krasno, kot vedno. Trnuljčica, tudi naša je imela reakcijo na cepljenje; okrog mesta vboda je imela ful rdeče in zatečeno, še par dni se je poznalo, na koncu je bilo že skoraj modrikasto . Ponoči je tudi zakuhala, ampak zjutraj je že veselo premetavala ropotulje, tako da upam da bo tudi pri vas enako. Mi smo že bili prehlajeni, pa se pozdravili in glih dobro pospravim Babyvac, pa pride naokoli moj nečak s smrkavim noskom in evo, Babyvac spet laufa. Ah, je pač tak čas, to naju sploh ne ovira, greva enako ven, edin Martini gre vseh 6 laskov pokonci ko vidi sesalec... Aja, pa mislim da ima že mal več laskov kot 6, so ji kar naenkrat pognali in to temni. Bom verjetno morala bolj svetlolasemu atiju kako pojasnit tole . Ker se brez dvoma podajamo v nove zobke (zgornja desna dvojka že prebija, na levi pa je samo zatečeno za zdaj), sva nazaj na sadju, ker jo očitno matrajo čist druge stvari. In tako spet papava, ker po flaški itak tako grdo pije še vedno, da jo bom čimprej spravila na žlico, preden bova obe sive, res. In potem čimprej na kozarec, ker ne zna in ne zna normalno pit po flaški. Če je normalen cucelj je raje lačna kot bi pila (preverjeno), na unga "hitrejšega" pa golta kot shiranka, vse ji teče po bradi, zaletava se ji, joka vmes, se obrača ...Noro. Kar kozarec, čimprej. No, lepo se imejte, uživajte danes še za nas odsotne, mi je pa žal, da ne bom spoznala še preostalih aprilčic, pa vas bo danes veliko takih tam, ki jih še ne poznam..
|