|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
25.9.2008 10:50:53   
Ait
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

...sem po mili prošnji mojega zašila strgane jakne...je tko milo gledal ko kak kuža, ki bi šel rad lulat...da človek že mora narediti nekaj he he...

Ja booga "Sračka" hehe, si se me le usmilla..sam ne rečt, da sm milo gledal, ker si se zadnjič čist sama ponudla, da boš TI zašila, po tem seveda, ko sem reku, da tole morm pa zašit...pa netimentisentimenti....da milo gledam kokr da me lulat tišči, k takrat prou nč milo ne gledam, s pozabla a?

A ja, hehe, k že tkole vse vsem poveva...a se spomnš unga voka u kterem si ti pohane šnite učer delala...pa si rekla..sorči bejbi, zabla olje stran zlit pa pomit..darling, tole je še pismena prošnjahehehe...tist pa lohk pomiješ no..zdejle pa res že milo gledam...tko zlooo prosečeuser posted image user posted image ...sej drug bom jst..a prou :)...k zdele sej veš..neki drucga delam hehe.

( pupe, a mislte, da bo zalegl?)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.9.2008 10:53:55   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Dobro jutro,

noč je bila povprečna, kar naprej sem morala nekaj pošmrkavat in se je posledično H. skos neki premetavala, pa je bilo treba tud dudo dat. Pa ni mi jasno zakaj se več ne zna sama igrat...zdajle jo gledam, lepo je v svojem kraljestvu igrač, ok 5min je zanimivo pol pa začne jamrat in stokat in nevem kam bi šla. A so vaši tudi taki? Akcija mora bit 100/h...

Poznamo to..... Včasih se je sam zabaval, zdaj pa se moram jaz z njim, drugače je jok....user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 202
25.9.2008 10:58:18   
zolika
Pri nas je skozi tako...če si zraven na igralni blazini med igračami in se gre "dvornega norčka" je OK - kak ga pustim samega da kaj nardim zraven - 5 min in alarm! Sedaj sem se odločila, da ga bom lao ignorirala - da se dečko navadi, da se lahko tudi sam igra. Ker drugače res ne bom nič nardila! user posted image

Se obnaša tako, kot bi bil celi dan sam - revež! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj še le bo...se mi pa zdi več kot je igrač - prej se naveliča. Pri vas tudi?

Me pa nekaj zanima - ima katera vlažilec zraka doma v spalnici? Kako ste zadovoljne? Se odoločam za nakup - ker imamo očitno presuh zrak v spalnici - ki suši sluznico in se maši nosek! user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 203
25.9.2008 10:59:19   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Ait

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

...sem po mili prošnji mojega zašila strgane jakne...je tko milo gledal ko kak kuža, ki bi šel rad lulat...da človek že mora narediti nekaj he he...

Ja booga "Sračka" hehe, si se me le usmilla..sam ne rečt, da sm milo gledal, ker si se zadnjič čist sama ponudla, da boš TI zašila, po tem seveda, ko sem reku, da tole morm pa zašit...pa netimentisentimenti....da milo gledam kokr da me lulat tišči, k takrat prou nč milo ne gledam, s pozabla a?

A ja, hehe, k že tkole vse vsem poveva...a se spomnš unga voka u kterem si ti pohane šnite učer delala...pa si rekla..sorči bejbi, zabla olje stran zlit pa pomit..darling, tole je še pismena prošnjahehehe...tist pa lohk pomiješ no..zdejle pa res že milo gledam...tko zlooo prosečeuser posted image user posted image ...sej drug bom jst..a prou :)...k zdele sej veš..neki drucga delam hehe.

( pupe, a mislte, da bo zalegl?)

Hmmmm, ne vem če po dovoljuser posted image user posted image

Pa upam, da mi SrEčka ni zamerla tisti A....user posted image

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 204
25.9.2008 11:01:59   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Pri nas je skozi tako...če si zraven na igralni blazini med igračami in se gre "dvornega norčka" je OK - kak ga pustim samega da kaj nardim zraven - 5 min in alarm! Sedaj sem se odločila, da ga bom lao ignorirala - da se dečko navadi, da se lahko tudi sam igra. Ker drugače res ne bom nič nardila! user posted image

Se obnaša tako, kot bi bil celi dan sam - revež! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je isto...

Kaj še le bo...se mi pa zdi več kot je igrač - prej se naveliča. Pri vas tudi?

Ja, to je res... strokovnjaki itak pravijo, da preveč igrač škodi... Več ko jih imajo hitreje se naveličajo in postanejo dolgočasne... Eno po eno, da jo orng osvojijo, potem pa novo igračko... No seveda pa je najlepše, če se igraš z nekom živim in ne z igračkami.... tko kot za nas to velja...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 205
25.9.2008 11:06:33   
Jo@n
Isto je pri nas, bog ne daj, da ga kam odložiš... Je tako dretje... Še dobr da imamo nova okna, drgač bi mi sosedje še socjalno klical... Pa ne bit sam, pa ne zaspat, pa se ne igrat, pa se ne dojit, pa ne bit pokonc...

Pol pa bodi pametenuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 206
25.9.2008 11:25:54   
sinskaT
Ja upam, da to obdobje kmalu mine..saj ne da bi zdaj našo kar puščala samo naj se igra, saj je nismo zato nardili, da bi kje v kotu ždela user posted image ...kakšne pol ure pa kar sede, da si malo na off. No saj kakšen dan je čisto zadovoljna in "meditira".

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 207
25.9.2008 11:32:36   
SpeliG
Pa sej niste resne, imamo že drugi del čvekanja?!

Sem zelo na hitro preletela vaša pisanja, danes namreč sploh nisem pri sebi. Noč je bila sicer kar v redu, spat je šla ob 20.30 in se prvič oglasila ob pol 5, potem sva malo dajale dudo in imele ob 6.30 zajtrk. Pa je bila še pridna in na atijevem mestu v "veliki" postelji spala še do 9.30.

Zaspane torej nisva, ampak fizično sem pa čist izčrpana, res. Zadnjih nekaj dni bi se nonstop nosila po rokah (prej se sploh ni marala), ful enega joka ki ga  sploh ne poznamo (razvajenci), zadnja dva dneva pa mi zavrača flaško. Čist sem down, križ imam itak že zj..zaradi najinega kupčanja, zdej me pa že kolk boli kot kakšnega možakarja v letih. Da spravim vanjo vsaj 80 ml mleka jo moram futrat stoje in hodit po stanovanju!  Joka ker je lačna, joka vmes ko je, potem se obrne stran vsaj 20-krat in nazadnje sva obe čist zmatrane. To pač ni normalno in greva danes k pediatrinji, mislim da mi zavrača flaško, ker ne more dihat skozi nosek, čeprav ji ga čistim z unim sesalcem in ful spravim ven.

Ah, danes sem pa pojamrala, ampak kar priznajmo si, včasih je tut preklet težko delo tole, bi šla rajš v službo. In potem me je sram takih misli, to je vendar moj največji zakladek, vse bi naredila zanjo.
Ketrin, verjamem da te še prav nič nima za novega dojenčka in tudi jaz občudujem mamice, ki imate te male pikce in še malčke zraven. Tudi pri nas bomo kar počakali, da Marti mal zraste, pa potem "kupimo" novega...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 208
25.9.2008 11:37:13   
Isabellabina
Čau punce, ups pa ati tuduser posted image

Noč pri nas je bla katastrofalna--sva bla pokonc od 1,45--6,30 ko je le zaspal sam pol sem ga pa jaz ruknla u luft ob pol osmih ker je bil čas da se počasi spokamo u šolo.Ja ni kej on mene celo noč zeza jst sem ga pa zutri zdej pa že spet vleče od devetih.Sem čist paf.probala mal zaspat pa mi tolk misli hod po glav da ni mogoče zaspat.

Sinska in ostale--zdej sem pomirjena ker sem misla ,da je sam naš tak ,ki zdrži sam 5 minut da bi se igračkov.Najraj na ročju da vse okrog zija moje roke so pa kot centuser posted image

Posadka--ja nč nm rekla kot samo to ,da dobr da te mamouser posted image user posted image user posted image

Evo zdele moram pa že šibat u šolo

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 209
25.9.2008 11:55:25   
sinskaT
Bogice Speli in Big mama...Speli jaz bi tudi šla do P na tvojem mestu, ajde jok je jok, spanje nespanje..sam, če otroček noče jest je pa drugo.

Mater bomo mele oz. mamo vse, ki nosimo tamalčke u iber lepe roke za novo pomladno/poletno sezono..

Ko boste imele čas (hmm.....user posted image )se splača prečekirat
http://www.awareparenting.com/comfort.htm

Malo tolažbe za tiste, ki jim dojenčki jokajo pred spanjem.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 210
25.9.2008 11:57:56   
Isabellabina
Majček imaš ZS

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.9.2008 11:59:47   
Isabellabina
Sinska a ti meni loh tole stran prevedeš ker tole je pa preveč za prevajat moji možgančki dons sploh ne funkcionirajouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
25.9.2008 11:59:48   
lepa posadka
Hej punce!!!!

Danes bo le dober dan. Četudi niso nič novega odkrili pri mami, smo jo danes pripeljali domov!!! Vsaj bolnišnične depresije več ne bo.

Vsi so venci vejli... je, kot je napisala Ketrin - prekmurska narodna... so jo pa peli v enem partizanskem filmu: pela jo ej po mojem Ditka Haberl... tako ob enem vozu je stala... se mi zdi.

Sinska... tudi pri nas je v takih dneh štorklja v akciji. Danes tudi kar nisva mogla notri zdržat in sva šla do kolegice na čajček... pa je rpav pasalo, čeprav se je vmes kar ulilo in sem morala preoblečt nogavice in hlače...

Glede animacije otrok... to ej obdobje, ko se začnejo zelo zavedat okolja... ko vidijo, da mamica ni vse, da je za njenim hrbtom še več... Pri nas je tudi animacija potrebna ves čas, samo meni veliko pripomorejo ta malčki :-))) Četudi je Tomažek v stolčku ali na tleh, pa se kak prileže zraven ali pa kakšna odpleše kakšno pesmico pred njim, pa je spet zadovoljen za nekaj časa :-))) Tako - so tudi prednosti, če otroci bolj skupaj rastejo.

Sedaj pa grem pod kovterček s Tomažem, malo nogice pogret (svoje :-))... vsaj za pol ure. Potem pa bo treba za tortico prištimat... bo jogurtna... al ledena, al kako bi ji človek rekel...

Pa, pa.

Neposredna povezava do sporočila: 213
25.9.2008 12:03:18   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Sinska a ti meni loh tole stran prevedeš ker tole je pa preveč za prevajat moji možgančki dons sploh ne funkcionirajouser posted image user posted image user posted image

He, he, jaz sem tudi rekla, moram prebrat enkrat ko bo cajt in bom pri volji. Trenutno pa je tu mač...

Babe, dajte mi idejo za kosilo. Pojma nimam, kaj na vržem na šporhet, da bo ajnfoh, hitr pa dobr. Aja, špageti so bili včeraj, tako da danes... no go...

Neposredna povezava do sporočila: 214
25.9.2008 12:05:23   
lepa posadka
SpeliG... tole pa ni fino slišat... upam, da je res kaj ne matra. Da je morda le kakšen nov zobek. Kaj pa morda, da jo kaj zvija od kakšne GH...

Morda res ne bi škodilo pri P preverit. Glede na to, da pa je čas večih viroz, morda najprej pokličeš in poveš kaj dogaja. Ne vem. Upam, da hitro mine in je le kakšna predpubertetniška muha :-))) Srečno.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
25.9.2008 12:06:06   
Isabellabina
Pri nas se kuha---bučna juha,polpeti v čebulni omaki,riži biži in malo solatke

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 216
25.9.2008 12:08:07   
lepa posadka
Joan... danes sem sama, pa popoldan so glasbene spet na sporedu... se bomo domov grede mimo kitajca oglasili. Drgač pa sama tudi dostrak kaj kitajskega anredim: v vok mal naseckane zelenjavce - kar pač imam, pa kak mesek, pa gor riž... pol pa mal sojine omakce gor in je super truper... imajo otroci fulll radi.

Še eno vprašanje: kdaj damo lahko otročku skorjico kruha? Mene je Tomaž zjutraj tako buljil, da sem mu dala malo... je čist prezgodaj? Se mi zdi,d a so naši ta mali od začetka sam skorjice kruha glodali pa jabučka...?!

Neposredna povezava do sporočila: 217
25.9.2008 12:08:52   
Ait
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Pri nas se kuha---bučna juha,polpeti v čebulni omaki,riži biži in malo solatke

pr nas se tud..sicer brzinsko kosilo...pečen krompirček, čevapi hehehe, pa mešana solata.da se mal pohvalm :)

Neposredna povezava do sporočila: 218
25.9.2008 12:10:53   
lepa posadka
Ait... pa ti si super... pa tisto kstrolco od pohanih šnit boš tut pomil, k ne da :-)))) Srečka ma da leži, pa počiva, da bo kmal k seb pršla, k nismo navajeni da bo jamrala tlele, hehehe...

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.9.2008 12:11:36   
tasyo
Jo@n, kakšna špinačka pa pire, to je nahitrco, ali pa pečen krompirček z zelenjavico (al pa slanino...), ker se samo peče, ali pa kakšna mineštrica, v takem paše tudi ješprenj, jota. Men se zdi, da je vse to kar na hitrco.

Če se ti pa res ne da kuhat, potem pa kitajc, pa bo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 220
25.9.2008 12:14:35   
Isabellabina
user posted image Ait ,veš sej se vse enkrat polpača,ko takole lepo skrbiš za Srečko.Mogoče kmalu ti rabiš pomoč in se bo vse obrnilo,jaz take pomoči nimam oz.je nikoli nisem dobila,pri nas je vedno--- snađi se samauser posted image

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.9.2008 12:23:20   
Jo@n
Madona, ste mi dale idej še za drug tedenuser posted image . Piščanec z ananasom ala kitajska smo iml v ponedeljek, ma je blu tku dobru...

Verjetn bo res pire krompir, blitve pa ne bom, bom raje kar bučke v omaki jih je polno na vrtu, ta bodečih user posted image , pa še mal enega meska in je kosilo na mizi...

Korenjak je oddremal miniaturno kitico v vozičku, sedaj pa je mir le pri meni v naročju, se zabava s paketom robčkov... jaz pa lahko od vsega le visim na RR in z eno roko klofamuser posted image  Odvisnica...

grem mal knjigo počekirat, kaj se bova igrala...

Neposredna povezava do sporočila: 222
25.9.2008 12:28:13   
Ait
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

... pa tisto kstrolco od pohanih šnit boš tut pomil, k ne da :-))))

Itak, sej sem jo moral pomit, če sem hotu kosilo prpravit hehe... drgač pa tist je bil hec...k nimam kej rečt drucga kokr da Srečka je zlo pridna...vsaj večinoma hehehe...pa sej to smo vsi taki a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
25.9.2008 12:48:04   
sasy20
Partonažna odšla...dala mi je nasvete kako uvajati GH...in seveda sem ugotovila da sem že naredila napako....po njenem....
Mogla bi začet z zelenjavo user posted image  jst sm pa iz sadjem user posted image  no ja pa nč hudga....sokov mu tud še ne bi smela dajati...pa sem mu jih že....pa ji nisem povedala ker je bila že tko hudauser posted image  . Sej ni treba da vse vejo user posted image .
Uglavnem zdej pravi da morm 5 dni dajati samo korenček....pa to čis po malem....naš pa komi čaka da bo kaj z žličko pojedu user posted image .  Jst bom tle kr mal po občutku ta list k mi ga je dala bom mela mal za orientacijo držala pa se ga ne bom čist, ker se mi zdi pretirano.

MMMMM....dobre ideje za kosilo so danes...tako da bom drug teden kar imela vaš meni....danes pa bo rižotka z jurčki pa solatka.

Zdej pa šibam....papa

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 224
25.9.2008 13:01:19   
barby78
Ojla!

Madona ste pridne s pisanjem.me nekaj časa ni gor in ste že kar v 2.delu user posted image
No,danes smo bili na pregledu,evo poročilo za seznam:
LIA,6m, 7700 g, 65,5 cm.

No,mi že kar dosti stvari jemo.čez dan sploh nimamo več flaše,ker ima 2x malico in kosilo,kar z nami.Včeraj je npr,pojedla kurjo juhico  s korenčkom in rezanci,potem pa še malo čuftov in pire krompir.Zaenkrat kar rada je GH,saj se je očitno mleka že preobjedla,saj ga je čez dan začela odklanjat.Smo pa tudi že na alpskem mleku in zaenkart je vse BP.

Patronažne pa k nam ni blo nič,razen ko je bila Lia dojenček.mogoče pa še pride.
no,toliko zaenkrat.

lepo se imejte
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!