|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
25.9.2008 9:53:45   
NaTaŠa*
user posted image

25.04.2008

user posted image EMA  (2690 g , 51 cm) modrooka

----->>>>> VSE NAJBOLJŠE ZA 5.MESECEV

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.9.2008 9:55:10   
JABOLKO3
Dobro jutro!

O, Posadka, to je bila pa res popestritev ob zajtrku. Sem pa malo user posted image , ker ne bom mogla priti v Litijo - tisti dan ima naš ta večji rd, pa bo polna hiša prijateljčkov, pa moram jaz dopoldne vse pripravit, pa torto spečt... Saj bi vse to že dan prej, pa je nedelja in bomo imeli vse sorodnike na kosilu (kakšnih 18 oseb). Sicer še malo razmišljam, pa kombiniram, pa morda žrtvujem noč....

Danes bova šla z Jurčkom malo v mojo službo pogledat (pecivo za zraven je že pečeno, jaz sem se že sfrizirala), ker je šefla na dopustu, pa bo malo bolj sproščeno, potem v Supernovo kupit za svaka darilo za rd - praznuje v nedeljo, pa morda še v Hofer pogledat, nato po ta večjega v šolo, pa kosilo naštimat....

Izgleda, da se tudi pri nas neki prehladi kuhajo, ta večji je prilezel zjutraj k meni čist premražen, ker se je med spanjem odkril, pa kar nekaj smrkal in kašljal - upam, da ne bo resneje zbolel.

Grem sedaj realizirat zastavljene cilje, pa se potem še kaj beremo - bodite usmiljene, pa ne napišite spet 15 strani!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
25.9.2008 9:55:13   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: pikica030407

Dobro jutro vsem skupaj.
ve ste pa res prave čvekice, vceraj ste se bile na 196 strani, danes pa ste ze na 7 strani.

Lepo da ste uzivale na bowlingu.

Vceraj smo meli pravi sitni dan, tia se je drla 100 na uro, pa se blato je mela drugacno kot ponavadi, te sma jo koncno dala spat to je bilo ob 20 in je spala do 9 zjutraj, me je zacelo skrbet  sem ji sla sedaj temperaturo merit in ma 36,9 in upam da ne bo narasla drugace pa  k pediatru pa se v soboto imamo krst. No upam da bo vse vredu
papa

Sumim na zobke.... upam, da bo vse bp in bo kmalu spet pridna..user posted image

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 178
25.9.2008 9:55:19   
tasyo
Dober dan!
No, danes ste se pa vse že javile, lepo. Pa da me ne boste pozabile bom pristavila svoj lonček.
Posadka, super si opisala včerajšnji bowling, upam da tole res ponovimo... Pa seveda vse najboljše tvoji malčici za velike 3 svečke! A ji boste tudi tortico doma spekli? Meni je to ful lepo, če je več otrok (ja, sej vem, da smo malo pozno začeli, ampak jaz zdej vse pogosteje sanjam o polni hiški otročkov. No, vsaj še enega bomo menda pridelali, ni vrag!) in potem drugi sodelujejo pri pripravi nečesa posebnega za bratca/sestrico. Mogoče zato, ker sem bila sama za to prikrajšana...

Srečka, tvoja misel je res lepa in se strinjam, da kar malce pozabimo, da je tako lepo, če naglas poveš nekomu, da ti ogromno pomeni, da si presrečen, ker je stopil na tvojo pot... Ampak meni se zdi, da sem v temle tvojem postu zaznala še en bolj žalosten podton. Upam, da se motim! user posted image user posted image  Pa naj tile šivčki čimprej nehajo tako bolet.

Vidim, da so se prehladki malo izboljšali - super, tudi sama sem ok. Jah, noči pa-tokratna ni bila najboljša, ampak spet ne tako huda, tko da ni bilo panike. Se mi zdi, da če že moram vstat in it do posteljice, podturit čajček ali pa samo dudo, pa takoj zaspi, sploh ni panike. Zdej zjutraj že sploh ne vem več, kdaj in kolikokrat sem vstala. Je pa res, da sem šele okoli sedmih v pogonu, prej pa se mi še učke lepijo skupaj. Se pa Lana zjutraj HB sama pogovarja, igra in zabava v posteljici, tako da lahko v miru spijem kavico, napolnim želodček, preberem RR (kadar se vam pač ne utrga in naklofate 10 strani) in potem se zrihtava in igrava. Jutra so moj najljubši košček dneva, ker je vedno dobro razpoložena.

Jo@n, super za tale info o čeveljcih, so pa res čist sprejemljiva varianta, sploh cenovno. Sicer pa upam, da se tvoj fantiček resetira...

No, sej v bistvu nisem vsega za nazaj prebrala, tko da bom komentiranje kar preskočila.

Hja, z mojim tastom ni pa nič dobrega, tko da še ne vem, kaj vse ga čaka, sigurno pa ne bo lahko. Ah ja, kako se stvari hitro obrnejo. Predvsem pa me skrbi, kako bo s taščo. Ker ona ni več čist samostojna, no ne v tem smislu, da ne bi mogla skrbet zase, sam za hišo, vinograd pa še vikend pa zagotovo ne. Ker se v avto vsede le kadar je huda sila, sama ne hodi v šopng... Moja svakinja (njena hči) pa tut ni najbolj priročna, mi se bomo pa selili... Joj, upam da se vse čimprej poštima.

Eh, pa ne bom morila... Upam da neha deževat in bova lahko šle vsaj na kratek sprehod. Sicer bo itak tečna...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 179
25.9.2008 10:16:20   
Jo@n
Violica, daj no mojega Jakoba na plavo pobarvaj. Prosim.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 180
25.9.2008 10:17:04   
misa79
Dobro jutro.

Tudi naša noč je bila bolj tako-tako. Je na koncu le obveljala njegova in je noč prespal pri atiju in mamici.

Pa dobro no, smo vsaj kaj spali. Se je v posteljici premetaval, obrnil na trebuh in nato vžgal sireno, ker se gospodiču ne da potrudit, da bi se obrnil nazaj na hrbet.user posted image Ga nato dvigneš iz posteljice, se umiri, zaspi - ko ga položiš pa v posteljico pa znova sirena - kako je že bilo - senzor na hrbtuuser posted image

No noč je mimo - tudi jaz hitro pozabim kolikokrat sem vstala ponoči - zdaj pa se zabava v ležalniku s svojimi živalcami. Naj le traja ta zabava.......user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.9.2008 10:18:04   
Krista28
Violica, moram rečt, da si ful pridna s seznami. Sem probala enkrat urejat, pa mi ni znesla oblika.....sem pa jaz bolj za to, da bi bil seznam viden samo na 1. strani in bi se tisti osveževal, a se to sploh da nardit.user posted image user posted image ....se mi zdi da ti seznami prav velik prostora zasedejo, pa se mi bolj zdi fora v kvaliteti kot kvantiteti..ko bi pa katera rabila kaj pogledat, pa bi točno vedla na kateri strani so.....al pa da se objavi npr. na 10, 20. strani, 30....vsakih 10 strani in se takrat tud ažurira...saj me hitro načvekamo 10 strani....no to je samo moje mnenje....je bolj da si me več povemo...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.9.2008 10:23:22   
tasyo
Jaz sem tudi zato, da bi bil seznam samo čisto na začetku, vendar to verjetno ni več izvedljivo... Al pa da se ga osvežuje na vsakih 10 strani. No, sej zdej bo manj placa vzel, ker je samo eden. Pa še enkrat, Vijolica, ful si pridna, da si tole prevzela, je res kar neki dela...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.9.2008 10:23:49   
Krista28
misa79, a ti praviš da si s Trnovega. Tam imam pa jaz eno kolegico, ki ima 10m punčico...pa tudi v Zajčka zaidem. Imajo tako fajn kavico, pa vrt pa sladoled, njami...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 184
25.9.2008 10:26:26   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Srečka, tvoja misel je res lepa in se strinjam, da kar malce pozabimo, da je tako lepo, če naglas poveš nekomu, da ti ogromno pomeni, da si presrečen, ker je stopil na tvojo pot... Ampak meni se zdi, da sem v temle tvojem postu zaznala še en bolj žalosten podton.

jah niti ni žalosten...sem se pa spomnila vseh tistih s katerimi smo si delili lepe trenutke in so nekaj let hodili z nami vzporedno pa so sedaj precej oddaljeni...vsaj zdi se tako...in se človk malo zamisli, kako nas premetaa tole življenje...

drugače pa Iza mditira v posteljici, najdražji v spalnici, pas me pa straži na kavču...sem po mili prošnji mojega zašila strgane jakne...je tko milo gledal ko kak kuža, ki bi šel rad lulat...da človek že mora narediti nekaj he he...

Iza je kar lepo spala...1x ob 3eh in potem ob 6ih....tako da očitno špara očka...Jo@n Jakoba malo najdražjemu prepusti...mogoče bo potem tudi malo več miru...

drugače je pa naša miška tako pridna, da človek skoraj ne more verjeti...

Posadka vaši zlatolaski pa vse naj, naj....

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.9.2008 10:26:41   
zolika
ENO VPRAŠANJE!?

"VSI SO VENCI VEJLI" KDO JE AVTOR IN V KATERM SLO FILMU SE JE PRVIČ PESEM POJAVILA?

Ve morda katera?

Hvala

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
25.9.2008 10:29:15   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

he he a je zjutraj pointer na lulčka usmeril he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.9.2008 10:30:19   
Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

user posted image user posted image user posted image user posted image Tole si pa že mal iz obupa napisalauser posted image user posted image user posted image Sej je tudi roza lepa....ampak ne za fante, to se pa strinjamuser posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.9.2008 10:31:02   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

ENO VPRAŠANJE!?

"VSI SO VENCI VEJLI" KDO JE AVTOR IN V KATERM SLO FILMU SE JE PRVIČ PESEM POJAVILA?

Ve morda katera?

Hvala

Se mi zdi da je Kreslin... drugače pa je to slovenska ljudska... filmuser posted image Nimam pojmauser posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.9.2008 10:32:51   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Violica, moram rečt, da si ful pridna s seznami. Sem probala enkrat urejat, pa mi ni znesla oblika.....sem pa jaz bolj za to, da bi bil seznam viden samo na 1. strani in bi se tisti osveževal, a se to sploh da nardit.user posted image user posted image ....se mi zdi da ti seznami prav velik prostora zasedejo, pa se mi bolj zdi fora v kvaliteti kot kvantiteti..ko bi pa katera rabila kaj pogledat, pa bi točno vedla na kateri strani so.....al pa da se objavi npr. na 10, 20. strani, 30....vsakih 10 strani in se takrat tud ažurira...saj me hitro načvekamo 10 strani....no to je samo moje mnenje....je bolj da si me več povemo...

Jaz se strinjam da bi se seznami dodajali na vsako 10. stran....kolikor je pač to mogoče...

Violica, pa resnično si super...in upam, da vaju z Nataško enkrat vendarle spoznamo... ne vem če boš lahko naenkrat tolk tortic pojedla in kavic spilauser posted image user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.9.2008 10:35:03   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Srečka, tvoja misel je res lepa in se strinjam, da kar malce pozabimo, da je tako lepo, če naglas poveš nekomu, da ti ogromno pomeni, da si presrečen, ker je stopil na tvojo pot... Ampak meni se zdi, da sem v temle tvojem postu zaznala še en bolj žalosten podton.

jah niti ni žalosten...sem se pa spomnila vseh tistih s katerimi smo si delili lepe trenutke in so nekaj let hodili z nami vzporedno pa so sedaj precej oddaljeni...vsaj zdi se tako...in se človk malo zamisli, kako nas premetaa tole življenje...

Se popolnoma strinjam... ampak kaj češ...življenje gre svojo pot.... vsak se obrne drugam, če se poti ponovno srečajo HB, drgače pa se jaz s tem več ne obremenjujem...

Sem pa 1x dobila en lep mail...pa zdaj ne vem točno kako gre... Neki v stilu...da je življenje vlak kjer so postaje...eni ljudje vstopajo, drugi izstopajo...ampak važno je da so bili vsaj 1x na našem vlaku....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 191
25.9.2008 10:36:21   
Ketrin
Zdej mam pa monologe tlele gor....user posted image user posted image user posted image Kaja spi, je sama zaspala, so bli prijateljčki nad postlco izgleda čist preveč bedni in dolgočasniuser posted image user posted image Vmes sem popapcala in se oblekla...zdaj pa čakam da se zbudi in šibava...novim dogodivščinam naproti....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 192
25.9.2008 10:38:32   
sinskaT
Dobro jutro,

noč je bila povprečna, kar naprej sem morala nekaj pošmrkavat in se je posledično H. skos neki premetavala, pa je bilo treba tud dudo dat. Pa ni mi jasno zakaj se več ne zna sama igrat...zdajle jo gledam, lepo je v svojem kraljestvu igrač, ok 5min je zanimivo pol pa začne jamrat in stokat in nevem kam bi šla. A so vaši tudi taki? Akcija mora bit 100/h...

No sem končno uspela prebrat kar ste napisale od včeraj zvečer.
Posadka zelo fletno si fotoreportirala včerajšnji izlet in ko praviš, da razstava ne bo nič posebnega, hja mogoče globalno gledano res ne, vsem nam aprilkam pa veliko pomeni in smo ti hvaležne, da nas razveseljuješ s super fotkami naših tamalčkov.

Tudi jaz upam, da bo letošnja jesen še kaj sončna in topla, ker zadnje dneve sploh več ne uporabljamo vozička samo še sling in me kar malo mišice bolijo..no ja kot je ena rekla, brezplačen fitnes to je tudi nekja haha.
S Hano bova hodile na pilates za mamice z dojenčki, če še katero zanima (na Rudniku)

http://www.fitmami.com/

Samo si sploh ne predstavljam kako bom dejansko lahko telovadila ob njej...je že katera to sprobala v praksi?

Katka a kar v šoping, lepo lepo. Tudi mene čaka v bližnji prihodnosti. Me je kar MM nagnal, da zdaj je pa res že skrajni čas, da si kaj omislim. Saj njemu je vseeno, sam ko jaz jamram pred omaro kadar je treba kam it, to mu kre pa na jetra user posted image .

Pa v šolo se boš vpisala, kul. Kaj si pa zdaj delala oz. kaj si se prej šolala. Tudi mene nekam drugam vleče, sam si rečem ja kaj sem pa diplomo delala in me malo mine user posted image

Grem palačinke spečt, popoldne jih nafilam s skuto in zapečem, da bo za kosilo.Zraven bo čorbica.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.9.2008 10:39:41   
zolika
Hej...Kreslin  vem da jo poje - samo kdo je avtor te pesmi? Ljudska je??? Hmmmm - ker če na google vpišem - mi meče Borisa Novaka ven...

Kaj jaz vem - no če se še katera spomni???

VSi so venci vejli - avtor in film v katerem je bila prvič zapeta!

Hvala za pomoč!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 194
25.9.2008 10:40:00   
bela vrtnica
Dobro jutro!

Pa saj ve niste "normalne". Mislim, včeraj sem vas brala in danes, ko se priklopim na RR vidim, da smo že čez 200 oz., na 8. str. drugega dela.  

Meni pa Zara sploh ne dovoli biti za računalnikom. Zgleda so tile naši zobeki kar hudi. Zvečer je zelo težko zaspala, ponoči pa smo imeli 3x zbujanje. No zdaj pa spi prvo dopoldansko kitico, jaz pa malo prebiram kaj ste natipkale. Potem pa me čaka pospravljanje. Dobimo danes popoldan obisk. Pa mi spolh ni do pospravljanja, ko je tako sivo vreme. Drugače midva z možem skupaj pospravljama ob petkih, osnovne stvari pa itak sproti, danes pa moram sama, ker je mož v službi.

In kaj boste danes kuhale. Dajte mi kakšno idejo. Po možnosti kaj na hitrco in da je fulll dobro.

Toliko za zdaj. Se beremo. Pa prosim da danes ne napišete kakšnih 15 str.

LP

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.9.2008 10:40:55   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Jaz se strinjam da bi se seznami dodajali na vsako 10. stran....kolikor je pač to mogoče...

Violica, pa resnično si super...in upam, da vaju z Nataško enkrat vendarle spoznamo... ne vem če boš lahko naenkrat tolk tortic pojedla in kavic spilauser posted image user posted image

ja nč bat mi bo ratal. Bom pa 1 tedn na totalnem postuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.9.2008 10:42:28   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem pa mi napište pa jo še enkrat dam gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesecev- 6000 g, 63 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
user posted image user posted image

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
25.9.2008 10:42:39   
Ketrin
Zolika ja ljudska je, ja... Kdo bi bil pa ta novak pa nimam pojma.... Tudi za film se ne spomnim....

Kosilo danes: pečen mlad krompirček s slanino in jajčkom pa skleda solatke.... To je najbolj izi, rukneš v pečico pa se samo delauser posted image user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
25.9.2008 10:47:46   
Ketrin
http://www.narodne-pesmi.si/pesmi_besedila_pesem.php?id=84&mp3=1

Vsi so venci vejli je prekmurska ljudska pesem....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.9.2008 10:50:01   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Hej...Kreslin  vem da jo poje - samo kdo je avtor te pesmi? Ljudska je??? Hmmmm - ker če na google vpišem - mi meče Borisa Novaka ven...

Kaj jaz vem - no če se še katera spomni???

VSi so venci vejli - avtor in film v katerem je bila prvič zapeta!

Hvala za pomoč!

Mislim da e bila v filmu Strici so mi povedali. Vsaj tako se spomnim, da smo pred davnimi, davnimi časi v OŠ šli to gledat...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Nakup igrač preko interneta
nada56

Katere igrače bi kupovali preko interneta?

Kvalitetne (35%)

Velike (2%)

Brez doplačila dostave (23%)

Vseeno (7%)

Ne bi kupoval nič (34%)

Število vseh glasov: 176

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!