|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
1.10.2008 11:27:32   
lepa posadka
Uffff. sem predolgo pisala, da bi sedaj še tekoče prebrala... Ste pa vse pridne!!!

Hvala za čestitke. Greva zdele s Tomažem na tortico :-)))

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 951
1.10.2008 12:23:36   
clericv6
Glede mesa (se ne spomnim, katera je vprašala): naj bi se piščanec lahko jedel že pri 6. mesecih, vendar po tem, ko se uvede sadje in zelenjava. No, pri nas z mesom še ne bomo začeli, ker je še toliko stvari za sprobati user posted image , ampak kmalu pa bo že na sporedu. Edino z rumenjakom bomo počakali še kakšen mesec, čeprav naj bi ga lahko takrat kot meso. Te stvari sem prebrala, malo iz ene knjižice, ki smo jo dobili v porodnišnici, malo pa na netu. Saj sem rekla, da pišem diplomo iz GH user posted image .

Tnuljčica:

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
1.10.2008 12:25:33   
clericv6
Ok, zdaj mi je pa kar objavilo, očitno sem nekaj narobe stisnila?!?!?

Torej Trnuljčica: user posted image  da je vse ok! Drugače se pa take stvari zgodijo slej ko prej, tako da ne bodi huda nase. Tudi jaz upam, da smo zaključili s padci aprilčkov user posted image !

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 953
1.10.2008 12:29:05   
resnično srečna
Pozdravljene!

naša noč je bila super...kot da bi iza vedela, da je zjutraj dolgo ne bom pustila spati...zaspala je ob 20ih in se zbudila za tankanje ob 1.30...in potem budnica ob 6ih..ampak je nisem več pustila nazaj zaspat...i je hudič zaspanko kakršna je Iza držat pokonci...sva peli, plesali, se kotalili, zganjali avijone in se pačili c ogledalo...pa še ji je glavica kar omahnila in očke bile težke...sem jo komaj prepričala, da ne sme zaspati...

no vsaj pregled se je začel dokaj točno...na glavico so ji naredili rdečo piko s flomastrom...pa s sirupom so jo skušali nafilati...samo naša smrklja ne ve kaj je dobro in sladko...bolj ko sem tisti ženski dopovedovala, da če je sladko njej še ne pomeni, da je dobro...bolj me je čukasto gledala...jah Izi je najboljše mleko od domače "krave"...

no ko se je podojila je pa kar omahnila...še celo na hrbtu spati ni bil noben problem...

tukaj pa dokaz:

user posted image

kako na veliki postelji spi:
user posted image

izvidi pa...jah nič niso hoteli povedat..so rekli, da to še ni vse in da morajo najprej še vse skozi programe dat in da oni niso kompetentni, da govorijo kako in kaj ampak da Iza sliši...ampak to tudi jaz vem, da sliši...bolj me zanima koliko...no ja bo treba počakati do 30.10.

drugače pa naša Iza že veselo stopa naproti plazenju...ji je guganje na kolenih pravo zadovoljstvo...pa če se preveč zaguga potem naprej v ribo pade...in gleda kot da bi padla z Marsa...

Hrana za Izo...jah spet bodo bučke...sama se je zafrknila...včeraj so bile sicer z rižem...danes bodo pa same...pa da vidimo, če bo kaj več uspeha...

JABOLKO...tudi mi imamo eno iz Trnovskih lekarn...kremo za ritko seveda...jo pa res ne mažemo velikokrat...ko vidim, da je mogoče malo bolj roza kot navadno namažem...drugače pa ne...ker ima prekrasno kožo...ampak vzorček pa dobiš...ti samo povej kako naj ti ga dostavim...mislim kdaj....lahko dobiš pa še Izo v paketu...pa vzorček na ritki...pa plenico čez he he...

Đoana...hvala za songe...sam jebo mast tole gre res počasi...ampak sej smo na porodniški...valda časa dovolj, da dol potegnemo...

NiLe...ajde dej mal že bodi pasja...pa uno doktarco za kravateljc...vsaj do zastonj masaže lahko prideš no...

Trnuljčica...moje sožalje, da si morala tudi ti to doživet...samo sej...potem človek ugotovi, da hvala bogu se to naredi tako, da se skoraj vedno srečno konča...in je potem samo malo bolj previden...jaz Izo v kopalnici še puščam...ampak ima oggggggromnoooo previjalno z ograjico...in je zaenkrat še varno...ampak glede na to, da postaja že velika, gibčna in pogunma bo tudi to treba počasi eliminirat...

Olje v GH...ja..žlička olivnega olja je super...da lepo veže...pa še okus je boljši...če ne boljši se bodo pa vsaj navadili olivnega olja...he he...samo ne zdaj v 2 žličke bučk žličko olja prosim...

krista...nobena zaščita ni 100%...tud tabletke ne...tko da u never know...ampak držim pesti, da imaš samo želodčno gripo, prebavne motnje ali pa kaj tvojemu trebuščku ne paše...

tasyo...tale internet t pa frka a...ne daj se...ne dovoli jim...kar malo še Siol podrezaj...reči, da je 20 babnic zarad tega čist rzdraženih in bomo vse nad njih prišle...pa ne kar tko en dan...ampak takrat, ko bomo imele PMS...boš videla kako hitro bo zrihtano...

Sasy...Iza tudi ni hotela potegnit...pa sem ji kupila od Mullerja flaško, ki ima na dudi bunkice...tko kot bradavica...pa vedno pazim, da je steklenička topla...da zadnji curek, ko hladim...potem toplega čez dam...da ima filing, da to ni neki umetnega...

glede tvojega mleka pa..ej količinsko ga zagotovo nimamo 200ml...je pa zato veliko močnejši...tako da se ne sekiraj preveč...včasih ga je več, včasih manj...jaz sem si v bolnici zelo različno načrpala...od 180ml pa samo do 80 ml...pa Iza nikoli ne protestira, da je lačna....se pač prej pristavi...

Sky...jah vsi tko fino jejo..naša se pa mrda pa prda...ampak jaz pravim, da vse pride...ji pač še ne paše...

Tanja555...ti se pa le malo pogosteje javljaj...sedaj, ko so izpiti večinoma za teboj...neli je taka lepotička he he...me prav zanima koliko je že velika...tako da kar kako slikico gor, da napasemo firbca...

ketrin...tudi mi smo glasovali..za počesanko, irokezo in kravico...pa da vidimo...bi bilo fino tkole eno injekcijo za študij dobiti a?..drugače pa un sirup deluje...če Kaja ne bo spala...he he ga mogoče lahko mal sunemo he he...

miny...in ti temu rečeš dobra noč?...he he...joj Iza jest te ne zamenjam...he he...ti držim pesti, da bo madam v bodoče bolje spala...

pikica...veš včasih smo vsi začenjali dodajati s 4 meseci..sedaj je pa tako, da če dojiš dodajaš s 6imi...če pa ne pa s 5imi...je pa tvoja pediatrinja še malo starokopitna...kar nič se ne sekiraj...nisi prav nič zamudila...bo Tia sedaj enako veselo jedla...ali pa še bolj veselo...

tko..zdej pa da vidim, če ste še kaj nakracale vmes...

pip

G.

PS: Novopečena ne pusti, da te tkole dol meče...kar copy paste...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 954
1.10.2008 12:40:40   
SpeliG
Pozdravljene!

Hm, nismo še zaključili s padci aprilčkov, na žalost...Ja, tudi Martina je morala to sprobat in me s tem tako prestrašit, da sem se še en cajt tresla..
Včeraj se mi je s postelje (hvalabogu je nizka)zakotalila na tla, kljub oviram ki jih je imela naštelane vse okrog. Očitno je kot mali tank in je podrla vse pred sabo. Res, šla sem stran od nje za 2 minuti, da pogrejem mleko in slišim iz sobe bum in potem grozljiv jok. Grozno, HB mislim da ni nič narobe ker je nehala jokat takoj, ko sem ji porinila flaško v usta; se je samo ustrašila...

Danes sva imele UZ kolkov, ja, šele zdaj. Skoz so naju prestavljali zarad dopustov (3X so me klicali in prestavili na višji datum!), potem me pa danes vpraša, če prav vidi, da je že toliko stara pa še ni imela UZ?!
No, kolki so ostali 1a in to je to.

Še vedno smo prehlajeni, ne morem verjet, pa to je zdaj že tretji teden. Ni prav bolna, ampak zjutraj ima zamašen nosek (kot mi vsi okrog nje...) in glih toliko, da sigurno spet ne bova cepljene, škoda. Nevem kaj bo s tem za rota virus, a ni neki časovno omejeno, kdaj mora bit naslednja doza? Da ne bo že prepozno za naju. Da ne omenjam da bo treba prinest urin v vrečkici tja in se bom mogla it mađioničarja, da ujamem tole lulanje..

SinskaT, čestitke za zobek!user posted image

Ketrin, upam da vam danes resetirajo princeso in jo naštelajo nazaj na nočno spanje.

Uvajanje GH, mi smo naleteli na prvo stvar, ki jo je potem matrala ponoči in to je banana! Sicer je do zdaj vse ful dobro prenesla, brez kakšnih flekov ali težav, no, po banani jo je pa tisto noč ful napenjalo, čeprav jo je jedla dopoldne. Ah bo že, to je vse normalno, morajo se ta mala telesca zdaj kar naenkrat navadit na nove okuse in novo tehniko hranjenja. Časa je pa še čez glavo, se ne mudi...

Odzivanje; opazila sem, da se je začela odzivat na svoje ime. Pokličeš jo po imenu in se začne obračat kdo jo kliče, ko te zagleda pa se nasmeji; joj kako je luštno, ko čist vsak dan prinese nekaj novega, zdej ful napredujejo.

Nimam pojma kaj vse sem še hotla komentirat, pa bom rajš nehala, lepo se imejte!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 955
1.10.2008 12:54:19   
Ketrin
Dober dan...

No, mi2 sva nazaj...sem rabila kar nekaj da sem vse za nazaj prebrala... Za komentirat mi je pa že ušlo iz glaveuser posted image

Violica za seznam... Kaja 6 mesecev...7550g in 68cm

Drugače pa vse BP....Za spanje ni recepta, mazanje obrazka ko bo pod 5 stopinj zunaj, gh brez kompliciranja in po občutku...kri so nam vzeli, urin tudi, če nas jutri nihče ne pokliče je vse super... Naslednji pregled pri 9 mesecih, to bo po novem letu....

Jabolko....jaz imam skoz različne kremice za ritko... vse kar sem dobila porabim pa še ni imela vnete ritke... tko da ti prinesem Niveo, pa hladilno mazilo od LJ lekarne, pa še kaj se bo našlo....sam povej kdaj...

Srečka: super da je za vami...tisti sirup za uspavanje pa kar prinesi...ker kakor izgleda namesto da so jo resetirali so ji mal speeda notr dodali.... Naša mala miš od pol sedmih zjutri sploh še ni spala...jaz ne vem...to ni normalno... Ampak brez veze komentirat in ne bom vam težila...

Tanja...super da si se javila...in da ste ok

Katka...fino za vse vaše plane in dogodke...

Sasy, upam, da so zobki in čimprej minejo...in bodo noči spet dolge...

NiLe dobro opravite danes...

Miny, te razumem in se pridružujem čestitkam, ker to je res dobra noč a neuser posted image

Krista, upam, da ti ne bo treba kupit Clear bluuser posted image

Trnuljčica, HB da je vse ok...in da se ne bi več ponovilo...

Špeli, tudi za Martino...HB da je vse BP

Joan, bi rada da te sunem?user posted image Da potem ti ne boš spalauser posted image user posted image Super za dobro noč

Posadka...nič ne težiš...in hvala za nasvet... saj bo bolje... bomo počakali še malo, predno tole sprobamo, ker ta moj otrok je en tak Hinko Smrekar da je to noro...to se v 3 sekundah navadi na lagodno življenje in potem trmari in se dere če želiš to spremenit...tko da .... spanje v najini postelji po zadnja postaja....

No, če je Kajo cepljenje resetiralo pa izveste jutri....user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 956
1.10.2008 12:55:09   
Ketrin
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Tomažek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 957
1.10.2008 13:10:59   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Miny, te razumem in se pridružujem čestitkam, ker to je res dobra noč a neuser posted image

No Ketrin sem rekla, da se bomo tolažli, a? user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 958
1.10.2008 13:21:32   
novopecena
čestitke Tomažu za obmesečnico. madona res sam še mal pa bo 1. svečka na torti-kam hiti ta cajt????
jest bom imela še problem z iskanjem novega posla, saj so me pri prejšnjem odslovili ko so izvedeli da sem noseča-toliko o tem da naj dvignemo nataliteto, zraven pa ni poskrbljeno za osnovne potrebe

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.10.2008 13:26:04   
sasy20
Sem malo boljše volje...se vidi da sem bila čisto nenaspana in potem posledično tečna če ni bilo tako kot sem želela user posted image . Seveda moj škrat je za to poskrbel pa se dru na ves glas k sm mu hotla dat flašouser posted image . No zdej že spančka 2 rundo user posted image  tako da sva že oba not prnesla tole grdo nočko.

Gremo pa danes do babice od mojga, pa mal po nakupih potem pa še do botra se zment kdaj bi mel krst pa na kosilo....Tako da nas čaka pestro popoldneuser posted image . Vreme je itak user posted image  tako da nisva šla nč ven, zato se bo pol tok bl prileglo.

Grem zdej komentirat še ostalo.....

Tomažek vse najboljše user posted image

Ketrin za super pregled in da bodo tudi izvidi ok. GLede spanja pa....ja nč nimam za rečt...zgleda da smo oz so naši krati v takem obdobju da ga malo sračkajo.

Srečka user posted image  za Izo ker je tako pogumna in fejst punca...sploh nisem dvomla v to da uspavanje ne bi uspelo. Rezultati pa itak da bojo ok.user posted image
Aja pa hvala za nasvet in tolažbo user posted image  .

NiLe glede mojih težav z zdravjem je tako...saj veš poleti sem šla na urgenco zaradi rooke kao zvit zapestje...no vse do danes mene še vedno zapestje boli...pa poleg tega pe palec....Sem  pa že na morju opažala, da ko se zbudim ali ko dalj časa ne hodim me prvih par korakov ful podplati bolijo user posted image  pa seveda kaj dosti na to nisem dala....Danes pa me boli še druga roka in to na isti način kot levauser posted image  pa mi zdej več nč ni jasn kav naj bi to blo. K moji dohtarci pa se mi ne da ker tm je vedno ful gužva...pa še v Črnučah jo mam pa bi mogla z busom it al pa pop ko moj dam pride. Ja bo že minilo a ne? Tvoje težave pa tudi upam da bomo hit pošle user posted image user posted image

Posadka tud sama nisem navajena na javkanje in stokanje tako da sem sama sebe presenetla ampak kdaj pa kdaj se pa zgodi da se moraš mal potožiti pa ti je potem tako lažje.
Tvoj Tomažek je pa pravi korenjak...pa na trgatvi ste tudi uživali vidim.....lepe fotke....

Kaj še....ne vem grem prebrat...pa pišem.....

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 960
1.10.2008 13:27:12   
tasyo
Upam da tokrat uspe...

Posadka - bravo, vidva sta pa res brzinska s tole gosto hrano. Pa mislim, da lahko začneš s piščančkom, ker je Tomažek že velik fant - by the way - vse najboljše za pol leta!!!! Je šlo tako hitro mimo.

Mam eno vprašanje za vas - a že lahko dam avokado? Ker sem ji mislila naredit pire z avokadom namesto masla... A bi to šlo? Bučke pa so že v želodčku - uh, je bilo dobro. Mam občutek, da je Lani kar vseeno, kaj ji dam jest, sam da je na žličko. No, razen če ni korenček, seveda. Tega pa zbruha ali pa noče jest.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 961
1.10.2008 13:34:07   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Evo, da ne boste mislile da se to ne more zgoditi prav vsakemu... Mi je pred pol ure prvič padel na tla. V kopalnici, po tem ko sem ga preoblekla in je pasel kravice... Jaz pa koza pogledam v pralni stroj kakšno perilo je notri, da pripravim za prat...Stroj je btw takoj ob blazini za  previjanje. In naenkrat nek čuden zvok in mali na tleh... Z nogami in spodnjim trupom na cevi od sesalca , ki je bila zvita spodaj z glavo v zraku, ki jo je ravno spustil na preprogo... Še sreča, da je zadnje dni rahlo prehlajen in sem imela sesalec zaradi baby vaca kar v kopalnici. Sicer bi direkt na ploščice... Pa zgleda da mu nič ni, nima buške in v bistvu sploh nisem prepričana, da je glavi kaj bilo. Je živahen, se igra, zenici sta enaki, bruha ne, ne joka... Skratka koza, ampak sedaj ga bom morala malo bolj opazovati... Pa upam da  se ne bo skupini ki nam je user posted image že padel, pridružila še kakšna...

Upam in držim pestke da bo vse ok in da padec ni bil prehud. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
1.10.2008 13:36:44   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Obljuba dela dolg:

Pesmice sem nalovdala, upam da jih boste pridno in uspešno dol pobirale. Sem imela kar nekaj dni dela, da sem vse gor spravila user posted image , tako da bom čekirala, kako jih dol kradete.

http://www.4shared.com/dir/9542370/cbc6b836/Igrajmo_Se_-_Cicido__Ciciban_-_Pesmice_In_Pravljica_Zate_-_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9580002/736d40e/LILA_PRAP_-_ivalske_uspavanke.html
http://www.4shared.com/dir/9530444/fae02df2/Maek_Muri.html
http://www.4shared.com/dir/9536399/11db665b/Melita_Osojnik_-_Sonce_Cez_Hribcek_Gre_-_Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9579870/5732aa06/Mira_Voglar.html
http://www.4shared.com/dir/9584180/af41c24a/Naj_pesmice_za_najmlaje.html
http://www.4shared.com/dir/9551707/323f95d0/Otroke_pesmice.html
http://www.4shared.com/dir/9579736/d1618d0a/Romana_Kranjan.html
http://www.4shared.com/dir/9552145/ae65e2a4/Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9530471/a1a78abe/Svetlana_Makarovi_-_uk_na_palici.html

Če bodo pa kakšne težave, mi pa na ZS sporočite.

Upam, da je vsebina vsega taka, kot je deklarirana, čisto vsakega empetrijčka res (še) nisem čekirala....

Čav bav!

Hvala za pesmice jih bom zdej začela shranjevat....res si pridnauser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 963
1.10.2008 13:42:18   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Še vedno smo prehlajeni, ne morem verjet, pa to je zdaj že tretji teden. Ni prav bolna, ampak zjutraj ima zamašen nosek (kot mi vsi okrog nje...) in glih toliko, da sigurno spet ne bova cepljene, škoda. Nevem kaj bo s tem za rota virus, a ni neki časovno omejeno, kdaj mora bit naslednja doza? Da ne bo že prepozno za naju. Da ne omenjam da bo treba prinest urin v vrečkici tja in se bom mogla it mađioničarja, da ujamem tole lulanje..

Mogoče imate suh zrak v spalnici in ponoči, ko mirujemo in čez nos dihamo....se pozna. Mi smo imel 2 dni vlažilca ugasnjenga in je imela mala takoj več v nosi, jaz pokašljevala, in pogostejše dojenje (sam tolk da je 2x potegnila), dons je bil vlažilc, in je blo koj boljš (2x dojila med 20. in 8.uro)

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 964
1.10.2008 13:47:32   
Krista28
Ketrin, kaj pa ko jo daš čez dan na tla, a se ti kaj zamoti, ali hoče bi samo na rokah in bog ne daj odložit? Pri nas je bil prvi kriza....niti slučajno kaj spat čez dan, tud pod razno ne na tleh zamoti, samo voziček, pa rokice....se mi je zdel, da je sicer preutrujen da bi se zaigral, spal pa tud ne, in se je na to kar navadil. Jaz bi sprobala Posadkino varianto, pa čez dan mogoče da bi orng rundo odspala in bi bla potem več na tleh, pa spet prej utrujen....vem začaran krog, ki ga takrat nisem rešila....Posadka kje si bla.....no, dnevo spanje sem pol vsaj tolk rešila da mi je 2x po 1urco do 1,5 urce spal...in je blo boljš...

.....mah sej nism tolk pamentna, pa tud delat se nočem...sam smiliš se mi ko nimaš počitka...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 1.10.2008 13:48:15 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 965
1.10.2008 13:54:37   
sinskaT
In končno čas za moje bejbe, carice mamice!

Ketrin upam, da bo reset deloval vsaj za ponoči saj podnevi se še da zdržat brez spanja naših bejbijev..če ti je kaj v tolažbo, naša je tudi ŠeLe zdaj zaspala od jutra, madonca no, pa tko jo dlesni al zobki matrajo in to je za pošizit, je treba skos jo met na rokah. Pa še vedno joka bošče malo. Noč je bila spt katastrofa, kar bele pikce sem že vidla proti jutru ampak sej bo. Ni vrag, da ko ta zobek al dva nehata težit, da se vrnemo na stara pota.

Krista - pa saj tudi gumica ni tko švoh no, če si orenk zagret še porajtaš ne user posted image . Še vedno ti preostane metoda pazi. Če upaš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

čestitke Tomažu za obmesečnico. madona res sam še mal pa bo 1. svečka na torti-kam hiti ta cajt????
jest bom imela še problem z iskanjem novega posla, saj so me pri prejšnjem odslovili ko so izvedeli da sem noseča-toliko o tem da naj dvignemo nataliteto, zraven pa ni poskrbljeno za osnovne potrebe

Eko sva že dve taki..hvala bogu se nisem kaj dosti sekirala, ker sem bila presrečna,d a sem user posted image . Pa sej se bo kaj našlo. Vse je za nekaj dobro - s Hano si bova privoščili (če bodo šoldi dopuščali seveda..ajde možek delaj delaj hechec) še eno skupno poletje, pol grem pa garat še za nazaj user posted image .

Tomažek vse naj naj user posted image user posted image za obmesečko, mami Posadka je pa ful pridna vse pokomentirala, tudi reportaža ne manjka. Kok so luštni tile "trgači pomagači".

Jabček - uporabljamo od Alverde baby ful priporočam (olje, za ritko mazat in za obrazek) je ful dobra kozmetika, čist natur (imajo un certifikat vegi blabla..) V glavnem notri ni nič teh derivatov nafte, parabeni al kaj so. Ni vrag, da ne bi pasalo občutljivi ritki. Žajfico mamo pa od Welede, tud kao neki natur. Komot prinesem vzorček, samo reci kam in kdaj.

Srečka & Iza - iz srca želim dobre rezultate in da mi ne hodita več po dohtarjih  user posted image user posted image (to pomeni, da naj gredo vse zdr. težave daleč stran od takih fejst bejbik kot sta vi2).

NiLe - tudi tebi želim enako in se strinjam s Posadko, da morda je res kaj na tem, da si podzavestno preobremenjena.

Sasy te popolnoma štekam...ko si neprespan, pa tečen pa tlele malo pojamraš in je koj bolje ane. Uživajte v pestrem dnevu!

Tasyo - vama šiba tale GH, žal ti ne morem pomagat z nasveti okrog avokada, ker še nič ne uvajam...no saj se ne mudi, ima Hana "šele" 5m. Ja šele ali pa že, kaj pa vem. Bol novo leto tik tak tukaj, pa pomlad in bomo pihali prve svečke. Uf bo luštno se dobivat z vami, ko nam bodo tamaučki lazli pod nogami hihi...

Miny  se spomnim, da si prilimala slikco kako se nosite v kenguruju..kjut. In anj dodam, da odkar malo nosim v slingu ali kenguruju, je voziček čist brez veze, se tamala kar pritožuje, če je notri malo dalj časa.

Bi še kaj napisala, pa me čaka goraaaaa cunj za sortirat in oprat. Ja taklemamo tele dneve ne morem postorit ama baš ništa razen kosila in sebe stuširat..ves ostali čas gre za madam z enim zobkom user posted image user posted image user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 966
1.10.2008 13:55:57   
sinskaT
Ja madona sem šele zdaj vidla..Joan se je pa orenk potrudla in izprsila vauv! Maček muri in ostalo...že vlečem dol. Hvala!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 967
1.10.2008 13:57:46   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Evo, da ne boste mislile da se to ne more zgoditi prav vsakemu... Mi je pred pol ure prvič padel na tla. V kopalnici, po tem ko sem ga preoblekla in je pasel kravice... Jaz pa koza pogledam v pralni stroj kakšno perilo je notri, da pripravim za prat...Stroj je btw takoj ob blazini za  previjanje. In naenkrat nek čuden zvok in mali na tleh... Z nogami in spodnjim trupom na cevi od sesalca , ki je bila zvita spodaj z glavo v zraku, ki jo je ravno spustil na preprogo... Še sreča, da je zadnje dni rahlo prehlajen in sem imela sesalec zaradi baby vaca kar v kopalnici. Sicer bi direkt na ploščice... Pa zgleda da mu nič ni, nima buške in v bistvu sploh nisem prepričana, da je glavi kaj bilo. Je živahen, se igra, zenici sta enaki, bruha ne, ne joka... Skratka koza, ampak sedaj ga bom morala malo bolj opazovati... Pa upam da  se ne bo skupini ki nam je user posted image že padel, pridružila še kakšna...

Upam in držim pestke da bo vse ok in da padec ni bil prehud. user posted image user posted image user posted image

Uf še dobro se je končalo, me kar strese ko berem kaj delajo naši kaskaderji. Upam, da predstav konec..no vsaj za nekaj časa. Kaj šele sledi, ko se bodo aprilčki začeli postavljat na noge...ajajajaj.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 968
1.10.2008 14:51:02   
miny
Dvigovanje user posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 969
1.10.2008 14:51:27   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Scorpio... a ti se pa na astro mal bolj spoznaš al kaj? Men je ap to vse skup mal spooky... Se nisem nikol hudo not poglabljala... Morda pa je kaj res. Verjamem sicer, da luna vpliva na človeka... da bi nas pa pokategorizirala pa... Tell me about it!

zelo malo se spoznam ... me pa zanima jst verjamem, da luna pa ostali planeti v času rojstva vplivajo na karakter ... dokazali so mi pa tile planetki že, da tud mal vplivajo na naše življenje (določene okoliščine se lahko pojavijo zaradi vpliva kakšnega planeta) ... seveda je pa pri karakterju najbolj pomembna vzgoja, tile planetki so samo za osnovo (nekatere stvari se pač pri enih bolj in lažje izražajo kot pri drugih) ... mal sem zabluzila, ampak tko nekak mislim

GH ... mi smo poskusili jabolko in banano (sedaj jo zmešam s piškotkom, da je za jutranjo malico), jutri pa naj bi bila na sporedu hruška. zelenjavo pa jst vso zmešam s krompirčkom, ker sama po sebi res nima kakšnega dobrega okusa (sploh bučke se mi zdi, da so bolj brez okusa), bučke smo sprobali že včeraj, danes bodo tudi, jutri bom pa najbrž še korenček dala zraven, ki ga ima tud kar rad. čeprav ima sadje raje

Trnuljčica, super, da je vse ok ... je pa še mene stisnilo, ko sem prebrala ... me je zmer strah, da kje dol pade, ko je kot vrtavka

Srečka, super, da ste dali skoz tale pregled. pa držim pesti, da bojo izvidi bp (mi predolgo odpira, tko da ena pikapoka za Izo)
Kolk si me pa nasmejalas tem, ko Tasyo daješ navodila za grozenje Siolu

Jabolko, mi imamo hladilno mazilo od Gorenjskih lekarn pa enega iz Mullerja (bom pogledala, kako se mu reče), dobiš v ponedeljek od obeh vzorček (upam, da prideš)

Ketrin, upam, da vas resetirajo nazaj na spanje. ko najdem Kajo med Juniorji, pa pripopam en glas

Tasyo, mislim, da lahko daš avokado takoj z jabolkom in bananami, tko da kar pogumno

zdej upam, da ne bo spet ful napisanega, ko tole objavim ... ker je kosilo na mizi

copy paste ... pa bomo brez smeškov user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 970
1.10.2008 14:58:04   
Krista28
Pa kje to glasujete za Kajo....jst bi tud,....dajte link...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 971
1.10.2008 15:10:05   
trnuljčica
Tasyo v Paparici za male papavčke piše da po prvih okusih sadja in zelenjave( jabolko, hruška, banana, papaja, korenje, sladki krompir, koleraba) gremo na bučke, brokoli, cvetačo, stročji fižo, lbreskva, cvetača, dinja, češplja, marelica,koruza, grah, AVOKADO, rdeča paprika, špinača, paradižnik. Tako da GO, GO.user posted image user posted image

Sicer Rp za avokado: zrel avokado prepolovite, razkoščičite. Polovico temeljito pretlačite z vilicami, morda dodajte malo mleka. Postrezite hitro, preden porjavi. Dobro se meša s pretlačeno banano. Avokada nikakor ne smete zmrzovati.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 972
1.10.2008 15:11:07   
Ketrin
Krista hvala user posted image Ja, saj se zamoti....10 min na blazini, pa 10 na rokah, pa 10 v postlci...pa jovo na novo.... Mah, takle mamo...sej se spoh ne obremenjujem več...bo ta drugi spalni model....če bo sploh ta drugi user posted image To so geni, veš...moja mami se sam smeje user posted image user posted image Pravi da što ne ubija, jačauser posted image user posted image

Drugače pa link za kajo... je par njenih slikic, sem šele zdele vidla kva je vse moj pošiljal....no, ja... sicer šparamo že, ampak od viška glava ne boli

http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=all&mode=&n=25&page=4

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.10.2008 15:11:46   
Jo@n
Evo Krista, je imel šerlok mal dela, da je najdu...

http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3283#medias
Dajmo Kaja!!!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.10.2008 15:15:53   
Majček28
dan punce, kako kaj na ta siv dan? A ni fajn ko imaš doma vedno enega sončka user posted image

No, midve sva tud bili pri zdravniku, ker se je Brini čist nosek zamašil in se tud dojit nisva več mogli tko kot bi blo treba. Brina je sicer spala ponoči, jaz pa bolj mal, ker sem samo poslušala če sploh lahko še diha user posted image  Pa poslušam in slišim, da mal smrči, pa spet poslušam pa ne smrči več in mi ni dal miru, dokler nisem vstala pa šla čist od blizu v posteljco gledat če sploh še diha. Joj, se sama seb zdim, da kompliciram pa pretiravam, ampak negotovost bi me pa tud verjetn pokopala.
Dr. pravi, da so pljučka OK, ušeska OK, grlo OK, v nosek pa kar z enekcijo vbrizgar fiziološlo, 1 ml na nosnico in to tko, da ji ta drugo zamašiš in da je v pol sedečem položalu (v leže baje ni dobr user posted image  ) pa tud potem jo moram mal v pokončni položaj dvignit.
Sem pa dons mal bolj vstrajala z baby vacom...prvo smo prozorna sluz, potem pa en veliiiiik kos neki sluzastga, zelenga,bljak...sem se že ustrašla, da sem ji možgane vem posesala user posted image  Upam, da se čimprej spuca, ker je Brina name že čist alergična, še posebi če me vidi z fiziološko al pa za vacom v roki. Pa rečem mojumu dej ti, on pa men: Ne, kr ti dej ker pol še mene ne bo marala, jaz sem gud gaj user posted image user posted image  Jah, takle mamo.
Dons smo tud mi sprobal bučke....sicer je usta udpirala oz. jih je parkrat odprla, zraven pa take frise pokala...za posrat...no banana ji pa bolj gre in za enkrat še nima problemov...je pa spet začela večkrat na dan kakat user posted image

Ketrin, ja Kaja je pa že ful ornk punca, bravo. Očitno imaš tud ti turbo mleko, pa ni čudn da potem ponoč ne spi user posted image  Upam da reset prime danes ponoči in da boš jutri naspančkana....samo, da se nisi že razvadla ponoč vstajat user posted image

Srečka, HB da je pregled za vama, je bla pa prava carica...pa v uni pozi: Briga mene za cel svet user posted image

Trnuljčica in Speli, a vidve tud vzgajata akrobate....hec na stran, upam, da se to ne ponovi več in HB da ni blo kaj hujšega

Posadka, tvoji posti pa vedno izžarevajo tako pozitivo. In kaj ne bo Tomažek jedu že vse po vrsti, saj tud že 'tiste' reči počne user posted image  Čestitke za 6.mesecev.
Pa za slikice se ne sekiraj, ko bodo pa bodo.

Jabček, mi uporabljamo Mustelo za kopanje, hladilno mazilo iz lekarne za ritko, za na pot pa Bepanten. Imam pa še neki stvari, ki sem jih dobila pa jih ne uporavljam (Ogničeva krema Muller, Nivea bath, Bubchen olje ). Če rabiš kateri vzorec povej, da ti ne nosim kar mogoče že imaš. HB da je dejavnik zunanji, tega se da eleminirat.

A veste, da je moj možek danes naredu izpit za motor user posted image user posted image user posted image  Pa komisija je bla iu Bruslja- zaradi tolkih nesreč so prišli kontrolirat avtošole. Očitno se je res nauču user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?