Majček28
|
dan punce, kako kaj na ta siv dan? A ni fajn ko imaš doma vedno enega sončka No, midve sva tud bili pri zdravniku, ker se je Brini čist nosek zamašil in se tud dojit nisva več mogli tko kot bi blo treba. Brina je sicer spala ponoči, jaz pa bolj mal, ker sem samo poslušala če sploh lahko še diha Pa poslušam in slišim, da mal smrči, pa spet poslušam pa ne smrči več in mi ni dal miru, dokler nisem vstala pa šla čist od blizu v posteljco gledat če sploh še diha. Joj, se sama seb zdim, da kompliciram pa pretiravam, ampak negotovost bi me pa tud verjetn pokopala. Dr. pravi, da so pljučka OK, ušeska OK, grlo OK, v nosek pa kar z enekcijo vbrizgar fiziološlo, 1 ml na nosnico in to tko, da ji ta drugo zamašiš in da je v pol sedečem položalu (v leže baje ni dobr ) pa tud potem jo moram mal v pokončni položaj dvignit. Sem pa dons mal bolj vstrajala z baby vacom...prvo smo prozorna sluz, potem pa en veliiiiik kos neki sluzastga, zelenga,bljak...sem se že ustrašla, da sem ji možgane vem posesala Upam, da se čimprej spuca, ker je Brina name že čist alergična, še posebi če me vidi z fiziološko al pa za vacom v roki. Pa rečem mojumu dej ti, on pa men: Ne, kr ti dej ker pol še mene ne bo marala, jaz sem gud gaj Jah, takle mamo. Dons smo tud mi sprobal bučke....sicer je usta udpirala oz. jih je parkrat odprla, zraven pa take frise pokala...za posrat...no banana ji pa bolj gre in za enkrat še nima problemov...je pa spet začela večkrat na dan kakat Ketrin, ja Kaja je pa že ful ornk punca, bravo. Očitno imaš tud ti turbo mleko, pa ni čudn da potem ponoč ne spi Upam da reset prime danes ponoči in da boš jutri naspančkana....samo, da se nisi že razvadla ponoč vstajat Srečka, HB da je pregled za vama, je bla pa prava carica...pa v uni pozi: Briga mene za cel svet Trnuljčica in Speli, a vidve tud vzgajata akrobate....hec na stran, upam, da se to ne ponovi več in HB da ni blo kaj hujšega Posadka, tvoji posti pa vedno izžarevajo tako pozitivo. In kaj ne bo Tomažek jedu že vse po vrsti, saj tud že 'tiste' reči počne Čestitke za 6.mesecev. Pa za slikice se ne sekiraj, ko bodo pa bodo. Jabček, mi uporabljamo Mustelo za kopanje, hladilno mazilo iz lekarne za ritko, za na pot pa Bepanten. Imam pa še neki stvari, ki sem jih dobila pa jih ne uporavljam (Ogničeva krema Muller, Nivea bath, Bubchen olje ). Če rabiš kateri vzorec povej, da ti ne nosim kar mogoče že imaš. HB da je dejavnik zunanji, tega se da eleminirat. A veste, da je moj možek danes naredu izpit za motor Pa komisija je bla iu Bruslja- zaradi tolkih nesreč so prišli kontrolirat avtošole. Očitno se je res nauču