SpeliG
|
Srečka, za vse pesnitve, pa ti si falila poklic! No, edin če slučajno v resnici ne pišeš kakšno zbirko pesnitev na skrivaj.. Majček, Brina je pravi cukerček in ima prav nagajive očke, bo mami že še vidla lumpko... Pa vidim da tudi tebi laufajo rime. Aprilska, bravo za zobek! Trnuljčica, upam da se stanje ponoči hitro umiri, te zobki so res zoprni. Mi bomo drugemu kar kupili protezo, jo tolk dajejo. Pa kaj pomaga tist Calgel? Zolika, ti se kar mal tukaj spucaj, možno je, da si utrujena pa ti gre tut zato TM dodatno na živce. Kadar sem jaz vstala po prekrokani noči (včasih je to pomenilo čist neki druzga, celo noč plesala recimo, ah...) sem bila tečna, sam če me je pogledal. Sej potem sem OK , sam takoj zjutraj me je boljš pustit pri miru, lajam bolj kot naša Tara.. Ko že glih omenjam našo , včeraj je Martina ji spulila izpred nosa njeno pliško, sva se z MM ful smejala, kaj bo zdej psička naredila. Ker ji midva niti slučajno ne moreva kar tako vzet njeno pliško, se takoj bori zanjo, Martino pa je sam zmedeno gledala in čakala kdaj dobi igračko nazaj. Clericv, jaz sem Martini že dala testenine, ampak take brez glutena. Nočem prehitevat, že itak imamo probleme in se mi res nikamor ne mudi. Še cel življenje bo jedla nudlne pa nevem kaj še vse. Včasih slišim od moje svakinje da pretiravam, da se preveč obremenjujem s tem. To mi gre na živce, ker nikakor niso vsi otroci enaki, kot tudi odrasli nismo. Jaz bi lahko po mojem jedla kamne (hm, no ja) pa me nikol ne boli želodec, drugi pač morajo pazit kaj pojedo, pa da ni pred spanjem itd. Nevem katera mama bi dala otroku za jest nekaj, po čemer ga vedno potem zvija, kot našo po banani, recimo. In potem slišim, da kaj so že njeni jedli pri nevem , 4. mesecih, pa kar kravje mleko, pa je vse OK. Ja, hvalabogu ne? Vsak dela po svoje... Aja, pa hvala za čestitko! Danes je za 7. obmesečnico in god od pediatrinje dobila piko v nogico, kako lepo darilo. HB je vse OK, pravi sicer da ima mala mere za sredinčka v 9. mesecu, ampak kaj čmo...Je ati visok, itak pravijo čist vsi, da je čist atiju podobna, bo pa še velika, ne? Lepo se imejte!
|