Jo@n
|
Čer! Pišuka, se mi tolk dogaja, da sploh nimam cajta pisat in komentirat. Mali princ je po kosilu kar dobro zastavil svojo kitico, potem sva skočila preobut mamino rjasto kripo in celo večnost vozičkala naokoli, da je bilo delo končano. Domov sva prišla skoraj v času kosila velikih človečkov, tako da je rižota padla v vodo in namesto nje je na fronto skočil kar ričet iz skrinje. Mali princ pa je pocmokal zadnji del skutke s sadjem, ker je bilo to premalo je bilo potem še malo sadja, pa jogurta. Majček jamra o neješčih in sitkastih današnjih bebicah, morda smo mi iz okolice kak dan pred ali pa za vami (al pa za luno). Pri nas je danes pojedel ogromno, z nadpovprečno dozo sitnarjenja se tudi ne bom hvalila, bom kviskota šparala za drugič. Tako da res ne vem, kaj je z vašimi otroci narobe. Ko ravno govorim o ješčosti, zanima me, kaj storite, ko aprilčkom priopravite določeno količino obroka, kot jo po navadi poje, pa se potem zgodi da je posodica prazna on pa še kar odpira svoj kljunček? Jaz po navadi poštukam z nekim sorodnim živilom, če je sadje, potem z banano, ali kašico, če pa ni drugega pa frutek odprem. hja, drugič pa (skoraj) vse roma v No, današnji dan seveda ne bi bil popoln, če MM popoldne ne bi delal okrog hiše, nam na vrtu pušča vodovodna cev in ker fontane nimamo namena imet, bo treba klicat strice od komunale. Zvečer sva z MM iz Lj privlekla še novo pridobitev, si je mali princ privoščil nov avtosedež (HB babicam in šparovčku), ker v času recesije bi tiste ojre res dolgo skup nosila in bi bil verjetno v lupini do prvega razreda. V lupinici je bilo zadnje čase eno samo dretje, da ne govorim, kako je stlačen če ima oblečeno kaj več kot bodi. V sedežu se počuti kot kralj, je takoj zaspal in trdno spal do doma. Tudi ogovarjanje na domačem dvorišču ga ni zbudilo . Uf, nekaj mi net šteka, pa je zgledal da je šel cel post v maloro. Sem že iskala tiste cenzoje med smajliji, bi jih kr celo stran nalimala, tolk sem bila Ok, F5, bolje preventiva...
|