Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:09:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
NiLe ma pa novo fotko lalallalala...aja...kje je pa kaka fotka s fotosešna za 7. mesec????
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:09:11
|
|
|
|
Majček28
|
Srečka 'ju mejd maj dej' ...definitivno carica Me je skor kap ko sem vidla kolk imam za prebrat....pa je blo tako luštno branje, da bi lohk še eno uro brala pa trebušne mišice trenirala Midve sva se pa dons po centru sprehajale pa se nama je čist urnik spanja in hranjenja zmešu ...spala je samo pol ure in je zato že ob 19h dobila sloves 'koma strica toma'.... upam, da ne bo jutri eno uro prej pokock, če je že eno uro prej zaspala No, sem pa to urco izkoristla za sprehajanje likalnika in jeeeee kupa ni več. Zolika, brez slabe vesti si nabavi kakšno za likat....potem se boš pa ti drugim smejala, ko boš mal razbremenjena pa več časa zase pa za cartanje pa za.... Sem si samo tole zapomnila za komentirat....so me pesmice tolk navdušle, da sem ostalo pozabila
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:11:16
|
|
|
|
resnično srečna
|
Ma je Posadka odlična...ona to še s fotkam he he...joj pa kolk kjut je Tomažek...si Posadko kar predstavljam kako s fotičem okrog skače... ej a ste videle kaj bo Erjavec?...okoljski minister...za crknit he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:12:33
|
|
|
|
Majček28
|
ooooo packe, o hrani se pogovarjate....mmmmm topli sendvič....komu ga pa naj jaz naročim....če ga mm pol verjetn ne bo topli ampak plesnav .... Pariz je daleč za takale naročila.....no sej parfumi se pa ne pokvarjo, a ne?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:14:40
|
|
|
|
Majček28
|
a erjavček bo pa kar okoljski....ha ha ha....pa tko si je želu kaj bolj pomembnega....bogi bogi...he he he
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:15:00
|
|
|
|
resnično srečna
|
ja pa kaka cotka za brino iz prestolnice mode...uf uf uf...mufek za rokice skrit he he...joj sem danes brala tole he he pa sem se narežala: http://crnkovic.blog.siol.net/2008/11/05/bugaboo-generacija/ pa še komentarje zraven he he...in veste kaj sem ugotovila...da med nami ni nobene s Stokkejem in bubaboojem...he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:15:16
|
|
|
|
Jo@n
|
Srečka, čokoladne z višjnami po kulinariki. Nile, a pri vas pa nedeljski celo do ponedeljka zdržijo? Naši bodo do jutri samo zato, ker je že pozna ura.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:19:50
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Srečka, čokoladne z višjnami po kulinariki. temule se pa reče odkrita provokacija z vrhnike...he he...sem se spomnila une pesmi, ki jo poje oz. jo je pela Ditka... NAD MESTOM SE DANI Ditka Haberl [21.07.2001] Nad mestom se dani, koliko se zbudi želja, vprašanj. ko ugasnejo luči vseh sanj. Nad mestom se dani, nov dan spregovori o tem in tem, če dobro me uči, ne vem. Bo vedel vsaj večer zakaj, od kod in kam, gre človek sam, bom zmogla vsaj z nočjo vse to, kar zdaj ne znam. Nad mestom se dani, vsi dvomi jutranji so spet z menoj, in vsi odgovori s teboj. Bo vedel vsaj večer zakaj, od kod in kam, gre človek sam, bom zmogla vsaj z nočjo vse to, kar zdaj ne znam. Nad mestom se dani, vsi dvomi jutranji so spet z menoj, in vsi odgovori s teboj. ... s teboj, s teboj ... malo prirejena je bila reklama za Zmajčkove dobrote...men pa vedno sline na usta...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:26:53
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna NiLe ma pa novo fotko lalallalala...aja...kje je pa kaka fotka s fotosešna za 7. mesec???? Ja, ja ... mal spremembe ... orinđ stajl furamo ... fotke so, sam so na kartici, kartica je še v fotiču, fotič pa v dnevni sobi ... moja rit pa počiva v spalnici, pa sem prelena, da bi vstala ...tko, da bodo fotkice jutri
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:27:13
|
|
|
|
Majček28
|
srečka ti si pa dons čist po Prešernu ...pa spet hrana, pa višnje pa.... mam že zobke umite, me to še nazaj drži.... a če zdaj kaj pojem si jih moram še enkrat umit, a ne
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:35:17
|
|
|
|
Jo@n
|
Majček, bolje bo, čr kopiraš kodo s predogledom, smo preveč komot če je treba kar naprej klikat . Pa samo ena fotka je. Ponovi vajo
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 10.11.2008 22:36:12 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:38:07
|
|
|
|
Majček28
|
ups, wat a mistejka tu mejka moj moj kuža kdo pravi, da ne jem rada če ni druzga je pa tud nosek od kužka dobr za pohrustat
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:39:22
|
|
|
|
Majček28
|
ups, spet je bla mistejka tu mejka
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:41:42
|
|
|
|
aprilska34
|
Punce, čudovite ste, krasne pesmice!!! Srečka, ne samo da se ti vse rima, najbolj me je fasciniralo to, da si za vsako aprilčico napisala kaj o njenih težavah, o tem, o čemer piše...Kako si vse to zapomniš...Vsa čast ti!!! In - hvala za pesmico. Mi gremo zdaj spat. Stanovanje je pospravljeno, otroci so v posteljah, jaz sem že v pižami in z mokrimi lasmi, se mi ne ljubi fenat..Saj so skoz speti, ker me Eva vleče za njih, še ponoči jih bom začla spenjat.... Lahko noč, sladke sanje .
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:46:38
|
|
|
|
Krista28
|
Čeer, Najprej Srečka, hvala, hvala za rimo carica si. Se kar bojim javit tu gor z dolgočasno prozo, ko je danes večer za poezijo...očitno....tud ostale lepa posadka, bela vrtnica...pa še ena se mi zdi . Jst se niti trudit ne grem....ko je treba kaj za rojstni dan sestavit...kriza...no go.... Posadka,.. Tomaž se je pa s fajn prjatlom zamotu, ko si se oblačla , pa ful luštna fotka z mojima škratoma....komaj čakam mail... pa še enkrat hvala za gostolubje....prav luštni ste res... Joj, men je pa dons tko minil,...en sprehod, pa hitr v Hoferja po igrce, pa domov...sem pa kar une lazanje v hoferju kupila. pa so ful okusne...itak do 14h ni blo elektrike, in ker imamo vse lepo "moderno" kukr prav tašča...si še kave nisem mogla skuhat , potem pa spet sprehod, pa po Kristjana. Sva na grobu, (vrtec v farovžu) rože zalila... ..sam upam da jih ne odplovi . Jutri moram imet pa svečo s sabo, da jo prižgeva. Zdaj ko smo pa vsi lepo za mizo je pa super. Jih je prav luštno gledat ko oba po mizi šarta...Nadja je pravi grebo, mormo kar mirkat vsak svoj pogrinjek. Stolček se pa super obnese (un Ikein, ta poceni). Lepo bodte..
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:49:28
|
|
|
|
Krista28
|
Majček, a tista banana pa hruška je bil pa zajtrk v pojstelji? . Sva pa z mojim enotna, da ima Brina ful ful navihane oči..ta bo še lumpa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:52:10
|
|
|
|
Krista28
|
A v petek imate plavanje? A potem tudi čvek in coffee? Me z Nadjo bi tud pršle zraven. Boste povedale kam greste po plavanju...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:53:13
|
|
|
|
Krista28
|
Jee, jst mam pa tud4 zvezdice...sploh nism opazla kdaj...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:54:40
|
|
|
|
Majček28
|
Krista. boš prlepla še kakšno fotkico ko ti jih bo posadke poslala....sta tvoja škrata tko luštkana.... ja, Brinček je prava pozerka in tele očke....to bo še pestro....se mi zdi da me že zdaj izziva
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:55:36
|
|
|
|
Majček28
|
jeeee, čestitke za zvezdico..... si jo že kar neki časa nazaj dobila
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:56:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
eh zdej sem pa sentimentalna postala...sem si Ditko veliko vrtela, ko sem bila tik na začetku nosečnosti...me je tole presunilo...vedno že tako hormonsko neuravnovešano še spravilo v jok... Otrok moj oprosti... nisem radostna ne žalostna... verjemi... ta trenutek zmedena sem vsa... preveč nenadoma kot iskra v temi kot kaplja dežja kot želja pozabljena otrok moj, ti veselo raseš v meni zdaj... Naj ti življenje podarim? naj te zgubim? razum me posvari nikar...le kaj boš z njim... nasilja, lakote in vojn današnji svet je poln... ne vem kaj čaka te... bojim se, da nič lepega... naj ti pomagam v beli dan, v temo noči... srce mi šepeta želimmmm... nič nisi kriv... še so polja in gozdovi, še ljudje so in ljubezni... in zato življenje čudež je morda... otrok moj, ko razmišljam trezno strah me je... otrok moj vendar v meni vse kipi in vre tvoj oče še ne ve, da v meni živiš da raseš iz nič da drobcena si skrivnost ne joči, ker sem polna dvomov in vprašanj... Naj ti življenje podarim? naj te zgubim? razum me posvari nikar...le kaj boš z njim... nasilja, lakote in vojn današnji svet je poln... ne vem kaj čaka te... bojim se, da nič lepega... naj ti pomagam v beli dan, v temo noči... srce mi šepeta želimmmm... nič nisi kriv... še so polja in gozdovi, še ljudje so in ljubezni... in zato življenje čudež je morda...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:57:34
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 A v petek imate plavanje? A potem tudi čvek in coffee? Me z Nadjo bi tud pršle zraven. Boste povedale kam greste po plavanju... Po plavanju gredo čveke ponavadi v grad Kodeljevo, je spodaj ena gostilnica....imajo tudi pice....mmmmmmmm
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:59:18
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Po plavanju gredo čveke ponavadi v grad Kodeljevo, je spodaj ena gostilnica....imajo tudi pice....mmmmmmmm pa ene čudne kakave...pa voda je tud mal čudna...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 23:00:53
|
|
|
|
Majček28
|
srečka, dej kaj bolj radostnega....tko kot si začela dons
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?