Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:21:44
|
|
|
|
resnično srečna
|
temistokleja se je zopet izgubila, ta teden se nam še sploh ni oglasila, morda martina je lovila ali pa ji nagaja njena Mina...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:24:24
|
|
|
|
resnično srečna
|
trnuljčica nas zadnje čase veseli, ko Sven tako lepo ji spi, spoznal je tale fantek to, da svet je lepši če spočito je telo...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:25:52
|
|
|
|
resnično srečna
|
u04111976 pa lepotičko Tio ima, že sedaj v fensi cotikah je vsa, in njena mama po porodu je kot manekenka, le kaj ji dela njena ta mladenka...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:27:08
|
|
|
|
resnično srečna
|
vanomis nas je tudi pozabila, se nam že nekaj časa ni oglasila, bo treba spet jo zbezati na svetlo, da nam pove kaj novega z Rokom bo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:28:00
|
|
|
|
NiLe
|
Ej, Posadka, tebi gre tud super od rok oz. misli... bravoooo! Pa Tomažek je odkril še enga Tomažka ... kjut! Srečka naša finišira, pri 1000ki bo nova zvezdica zasvetila. Zdaj nihče je več ne ustavi, in užitkov nam ne pokvari.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:28:23
|
|
|
|
resnično srečna
|
Zolika nam hitro v porodnišnico je pobegnila, 2 meseca prezgodaj Vida je dobila, a mali res je pravi korenjak, ni čudno da na svet privekal prehitro je junak.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:31:03
|
|
|
|
lepa posadka
|
Bravo Srečka! Vse pohvale si si zaslužila. Tole danes si spesnila.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:32:16
|
|
|
|
resnično srečna
|
A sem nalogo izpolnila? Pa tisočo si objavo priborila? Res novo zvezdico bom sedaj dobila? In končno se ljubemu v postelji pridružila? Lep bil je čas, ko brcali so nas v trebuščkih Čeprav prehitro je minil Kar hitro na svet prišli so junački In nov čas je zavel...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:33:07
|
|
|
|
lepa posadka
|
Srečka, jaz ti kar sedaj čestitam za zasluženo četro zvezdico. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:33:45
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he točna sem kot ura, zgledam pa kot kura...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:37:33
|
|
|
|
Ketrin
|
Sej to ni res, pa je.... Danes bi vam aprilskim pesncam lahko kako nagrado dali tule na RR ne samo zvezdico... še kaj.... Bravo, res ste carice.... No, srečka in posadka vidve pa še posebaj.... Sem počakala, da pridem do Ž da ne bi zamudila maratona... boge tiste ki bodo zjutraj prebirale Zdaj pa grem.... Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:38:05
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Katka28 dvojno srečo je dobila, sedaj bo še kvalifikacijo za vzgojiteljico naredila, pri njeni plodnosti morda se lahko to zgodi, da lastni vrtec ustanovi... Srecka kapo dol Pridem iz sole domov, moj je ze otroka porihtal grem na forum pogledat in tam ze Srecka v elementu....Ekola Srecka se malo bo 1000-tka. Si me v dobro voljo spravila...sem se tako smejala pa se moj moz je prebral in se smejal...samo tole z lastnim vrtcem je pa malo kruta...a mislis, da je sedaj cas, da se v slo dobimo sestorcke
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:38:28
|
|
|
|
NiLe
|
ej, Ketrin, nikar ne beži ... čekiri ZS
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:45:41
|
|
|
|
katka28
|
A zdaj boste pa vse usle, ko sem jaz prisla na net...in rabim kaksen cvek.... Maste sreco, da ne znam pesniti drugace bi se tudi jaz razpisala in vam dala nekaj domacega branja.....bom razmislila kaj vam lahko jaz ponudim... Posadka: lepo je brati tudi tvoja dnevna porocanja....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:45:44
|
|
|
|
NiLe
|
SREČKA, sedi, 5
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:56:45
|
|
|
|
katka28
|
Nic pupe vidim, da ste se vse skrile...grem tudi jaz v mizule....naj vam danasnja noc mine mirno... pa pa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:56:48
|
|
|
|
resnično srečna
|
ma kaki katka...jest sam mojmu topli sendvič cumpram...pol pa spet čvekam...gleda eno streljačino k je men čist mem...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 21:59:03
|
|
|
|
Jo@n
|
Srečka se je razpesnila, me pa raznežile ob njenih pesmicah . Jaz sem skakala od tele škatle do kuhinje (nimam lepija), sva z MM pekla mafine (2 rundi=4 protvane), se je odločil, da bo jutri povsem brez razloga polepšal dan sodelavcem -kam. Hja, takle mamo, jaz pa kao na dieti, ampak bo treba sprobat, če so ok spečeni.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:00:00
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Srečka, res si super. Čestitke za tvojo pesnitev. Hvala za pesmico in ena vrtnica zate ! Rene, tebi pa čestitke za 7 mesecev.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:01:33
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Srečka se je razpesnila, me pa raznežile ob njenih pesmicah . Jaz sem skakala od tele škatle do kuhinje (nimam lepija), sva z MM pekla mafine (2 rundi=4 protvane), se je odločil, da bo jutri povsem brez razloga polepšal dan sodelavcem -kam. Hja, takle mamo, jaz pa kao na dieti, ampak bo treba sprobat, če so ok spečeni. Jah tele diete...pa ravno takrat se najde kdo ko prinese pecivo, cokolede, cips...jaz pa kot bogi psicek sedim in se slinim ze sploh ne vem vec ali naj se se ubadam z dietami.....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:02:47
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ma kaki katka...jest sam mojmu topli sendvič cumpram...pol pa spet čvekam...gleda eno streljačino k je men čist mem... ok pol bom pa se malo pocakala, ce bom se ucke lahko drzala odprte...me je danes kar malo sola zdelala....smo meli Likovno in barvne kroge...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:05:06
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he in kako se barve meša...in kaj dobimo če v rumeno damo plavo he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:06:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
ufff Jo@n kakšne pa?...men so orenčkovi ful dobri...1x sem jih na prezentaciji naredila...pa pride en tip pa vpraša kaj je notri, da je tko dobro...pa jest: Korenje...un pa v luft: jaz korenja sploh ne maram...ga ne jem...he he...ima svašta...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:07:08
|
|
|
|
NiLe
|
Srečka, topli sendvič praviš??? Jaz bi ga tud, mogoče ga pa naročim, pa da vidim, če bo MM izpolnil mojo željo Joan, ti pa o muffnih govoriš ... no, danes sem zadnjega snedla ... sva jih s tasrednjo v nedeljo pekli in so bili odlični.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 10.11.2008 22:08:33
|
|
|
|
katka28
|
Barvni krog: Osnovne barve: rumena, modra in rdeca Rumena + rdeca= oranzna Rumena + modra= zelena Modra + rdeča =vijilična ekola ....srecka tako to gre ha ha ha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?