simvir
|
Čer! Pa je še en vikend za nami, je hitro minil, čeprav je bil urco daljši . Mi smo se danes potepali (brez očka, je bila pa babi z nami) , smo bili na Katkinem koncu. Smo šli po zalogo jabolk k moji teti, ker imajo sadovnjak, pa jabolčni sok, ki ga sami stiskajo in flaširajo, mmm. Med potjo sem se spomnila še na naše srečanje v Litiji, pa na Kristo, ko smo se peljali tam mimo. Smo se pa na hitro zmenili za obisk, tako da ni bilo časa še za kakšen dogovor za kavico. Drugače smo imeli doma deloven vikend, ampak sedaj pa res mislim, da smo z deli že skoraj pri koncu, tako da se že prav veselim. Mi gre non-stop delo že počasi na živce, pa tudi utrujena sem. Mi pa zadnje noči boljše spimo, oziroma imamo samo še eno zbujanje na noč. Ampak je pa to že okrog polnoči, ko ravno dobro zaspim. Nato traja nekaj časa da zaspi nazaj, potem pa spi do jutra, zaspi pa ponavadi pri nama in ga kasneje prestavim. Upam, da še to bujenje kmalu skensla. Ga pa zgornja zobka res ful mučita, ven pa ne in ne . Večkrat ko ga dajem spat (predvsem zvečer in ponoči) mi že v rokah spi, ko ga odložim pa jok. Tako da mu dam občasno kar Capol, pa je potem ok. Se mi kar smili ko ga tako matra, pa večkrat ima T malo čez 37°C. Povečanje natalitete - pri nas ne razmišljamo o tem, vsaj za nekaj časa še ne potem bomo pa videli kako in kaj. Tako smo na gumici, čeprav še nisem dobila . Si ne upava brez , sta oba najina fantiča ratala v prvo , oz drugi še malo prej kot sva sprva mislila. Tako da ziher je ziher . Po koncu dojenja bom morda šla na kakšne tabletke, nisem pa še sigurna. Darja in Katja lepo da sta se spet javili, zdaj pa pridno čvekajta z nami, se imamo res super. Darja Dominika je pa res prava korenjakinja in še zelo pridna po vrhu . Tudi jaz sem še po stari uri, tako da grem še preložit cunje v sušilca, potem pa v postlo. Nočko...
|