tasyo
|
Jutro! Hja, tale ura je nekater dodobra zmedla, naše madam pa niti malo. Še vedno spimo samo 30 min v komadu in kr neki stoka in joka... mah, ne vem, kaj ji je. Te pa čist razumem, Ketrin, ker gre tut Lana men že pošteno na živce in se moram kar kontrolirat, da nisem zelo huda nanjo. Sam pol pa zmeri pomislim, da jo kej muči in se mi začne smilit. Smrklja mala! Pa še vedno vstrajam pri spanju v njeni posteljici, čeprav je treba tolikokrat pokonci. Moj jih je pa itak že toook slišal, da je joj. KEr preden se on zbudi (al se pa dela), sem jaz itak že vedno ob njej in jo tolažim. Eh, enkrat bo že boljše, upam, da kmalu. Sem imela takoooo veliko upanje, da bo Kajo tretje cepljenje resetiralo, ker bi se pol lahko še jaz veselila, ampak izgleda da nič ne pomaga... Ja, bioresonanco bomo tudi mi preiskusili, že zaradi mleka. Ker me je groza, da ne bi zaužila nobenih vitaminov in kalcija. Upam, da bo uspešno. Če pa bo pomagalo še pri spanju, bo pa itak najbolj fajn. Vidim, da je bil vikend čist nečvekalski... Hja, mi smo bili pri mojih, ker je mami imela RD, pa sem jih še malce ponucala za varuške, ko sem se šla potepat. Ne boste verjele, kako je pasalo it ven z družbo, ki ji skoraj ne pade na pamet, da bi govorila o otrocih! Sem šla zgodaj popoldan in se vrnila bolj proti jutru. In to po tanovi uri... Pa tko je blo luštno, ko se enkrat po sto letih naješ brez prekinitev. Tut nočnega zbujanja nisem nič pogrešala... Ampak zdej pa vem, da sem se res navadila funkcionirat praktično brez spanja, saj sem bila ob sedmih zjutraj čist taka, kot vsak dan. Moji so mal debelo gledal, ampak ker so mel Lano tudi čez noč, je mami blo vse jasno. Jah, baje sem bla jaz še hujša. Sicer pa smo dneve preživljali predvsem zunaj, ker je blo tkooo luštno vreme. Če bo ta teden res tko neumen, potem ne vem, kam se bova midve dali... Majček, naša poje za obrok od 140 do 180 ml, odvisno od hrane, ki jo dobi, v povprečju pa 150 ml. Vode spije pa cca 2-3 dl dnevno, mleka nič. Je pa njena prebava tut čist nora, zdej mi kaka 4-5x dnevno. Madona, ko ji začneš dajat hrano v usta, ona že polni plenico. Jao, kako bo proračun trpel... Sej ne, ampak je pa res, da se pokaka v čist svežo pleničko, nikoli v prelulano, lumpa naša. NiLe, kako se je možek odrezal??? Pa seveda čestitke tvoji malecki in Jabček, tvojim fantom tudi, za ek in plezanje. Katja in Darja, lepo, da sta se spet javili. Zdej pa le malce več čvekajta z nami, se imamo prav fajn. Darja, sploh ne morem verjet, da je lahko kakšen otrok tako priden! Pa mere ima tudi ohoho konkretne. Ja s čim jo pa filaš???? Sama imam občutek, da je Lana čedalje bolj drobna, tudi mišelinke na nogicah izginjajo.. No, res je skos v pogonu, pa vseeno... Eva, jaz ji piščančka vedno zmešam s kako zelenjavo, pa ga brez problemov poje. Ful mi je zanimivo brat, kako velika večina že lepo sedi, naši pa to na kraj pameti ne pride. Neki se poskuša vsest, pa se še ne zna prav lotit tega podviga, če pa jo jaz posedem (kar sicer ne počnem glih), pa jo začne v isti sekundi zanimat neki, kar je malce stran in že spet šiba. Ne, na miru pa ne bom, mami, niti sekundo. Ma lahko najljubšo igračko ob sebi, pa je čist nezanimiva, ker se ne rabi matrat, da jo doseže. sicer sem pa že pisala, da je zdej itak skos na kolenih in se veliko upira na stopalčka, tko da naredi strehico. Kr neki. Ji pa uspe tudi že kakšen korak naprej naredit, sam še niso koordinirane roke in noge. Pa še neki - iz hrbta se obrača izključno v eno stran. Kako jo naj pripravim, da bi se vrtela tudi v drugo? Igrača na tisti strani ne pomaga, saj se raj neha igrat, ko pa da bi šla na levi bok. S trebuha pa se vrti kamor češ... No, zdej sem pa s tem mojim čmrlekom čist dost zatežila, grem še kej naredit, medtem ko spimo dopoldnasko kitico. Naredite si kar se da lep dan, babnice!
|