|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
26.10.2008 22:12:58   
JABOLKO3
Živijo!

Kakšen lep dan je bil danes, ves dan sonček, pa toplo, da smo v kratkih rokavih okrog skakali... a kje?...na Slavniku, hi hi! Na vrhu se je videlo, kako tam daleč iz morja oblakov kukajo vrhovi Julijcev, Karavank... res lepo je bilo. Čeprav se nam dopoldne nekaterim ni preveč dalo iz tople hiške, pa je naš ati kar vztrajal... in prav je imel.

Včeraj smo imeli pa pravo športno popoldne - jaz sem srednjega peljala na Lumpi tek in na koga najprej naletim na prizorišču - na NiLe z njeno ta srednjo. No, naš je tudi pogumno tekel in medalja je naša (ha ha - da ne boste mislile - dobijo jih vsi udeleženci) - jaz pa za njim, da sem ga na cilju v tisti množici čimprej našla. Ati je pa medtem ostala dva peljal na tekmo v hitrostnem športnem plezanju, kjer je tekmoval tudi naš ta velik - glede na to, da trenira šele 1 mesec, se je dobro odrezal in dobil celo manjšo nagrado - na žalost sva s srednjim prihitela ravno, ko so najmlajši že končali, tako da sva njegov nastop zamudila - smo pa potem še ostali do konca tekme.

Se bo pa res vreme v kratkem poslabšalo, me že ves večer 'trga' po kolenih - to je zanesljiv znak - boljše kot Trontelj & co., ha ha.

Se bomo za naslednji teden kaj zmenile? Če bo res skoz dež - v Mercatorju v Šiški imajo zgoraj en lokal, ki ima veliko prostora in je dopoldne precej prazno, čisto zraven je pa zelo fajn Lumpijeva igralnica za starejše otroke - so počitnice, pa b ijih najbrž imele zraven. Kaj pravite?

No, lahko pa mirno noč vam želim!

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.10.2008 22:15:11   
JABOLKO3
Kaj takega - začela sem stran 132!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
26.10.2008 23:31:37   
Majček28
čer,
uf kakšno zatišje, se vid da ste vse izkoristile zadnja lepa dneva za nekaj časa. Upam, da bo dežka čimmanj in da nas sonček kmalu spet zvabi ven.

Mi smo se danes crkljali pri taščici na mmmmm kosilu in še mmmm sladici, Brina je uživala v vsej pozornosti in vstrajno ponavljala babababa user posted image  Dopoldan sva z mm vse pospravila, on je še vse polikal user posted image  tko, da se mi danes res ni treba pretegnit....zaj ga pa čakam, da pride iz hokeja potem se grem pa še mal stiskat.
Naša Brina se ponoči še kar 3x zbuja in tale nova ura jo je čist zmedla. Ponavad se zbuja ob 6.30 in upam da to zdaj ne pomeni 5.30 user posted image user posted image user posted image
Pa zdi se mi, da je začela kar neki pridno odpirat ustka, sicer spravmi največ 50 ml hrane not in nimam pojma al je to velik al malo? Kolko po vaši popapajo? 
Ah, bo že, še vsi so začel jest pa bo tud naša user posted image
Joj, pa še to...zdaj 3 dni ni kakala, no dons se je pa odločla, da je nedelja- božji dan, ravno pravi dan za kakanje in to 4x user posted image .....mislm, za posrat user posted image

Čestitka Hana user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem športnikom user posted image user posted image user posted image

Vse povratnice, upam da boste čimveč čvekale z nami in da se kmal spoznamo.

tko, mal sem se oglasla zdaj pa že slišim ključ...mm je prišel

nočko user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.10.2008 6:13:12   
zolika
Dobro jutro!

Tale premik ure nas unićuje user posted image - kako pa je pri vas? vedno je bil navajen do 6ih spat...kar sedaj pomeni, da odpre ičke ob 5ih user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
27.10.2008 6:14:52   
zolika
user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
27.10.2008 7:13:06   
miny
Dobro jutro!

Danes je pa res dobro. Se je mami prva vstala in ne Lana, je danes spala do 7, jupiii.
Zolika tega sem se tudi jaz bala, zato sem jo včeraj dala eno uro kasneje spat, po stari uri ob 8 in se je obrestovalo.
Majček naša za malico in kosilo poje tudi 120ml, pa imam občutek, da bi naša še, sploh sadne maliceuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil miny -- 27.10.2008 7:14:10 >

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
27.10.2008 7:16:59   
miny
user posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
27.10.2008 7:31:20   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Sicer sta kava in zajtrk že servirana (hvala Zolika in Miny), ampak glede na to, da smo prestavili uro, predvidevam, da vse vstanemo uro prej in nam še ena kavica ne bo škodila. Saj je čisto majhna...  

No, Kiara ima ritem po starem, kar pomeni, da gre zdaj spat ob 7.30 (juhu) in vstane nekje ob 6.30 (malo manj juhu).

Količina hrane: Predvidevam, da si spraševala za GH? No, naša poje tudi nekje 200 ml na obrok, je pa res odvisno, s čim ji postrežem user posted image . Mleka pa spije (ne na isti obrok, da ne bo pomote) od 200- 240 ml zjutraj in zvečer.

Mi smo včeraj prvič jedli piščanca- dala sem ji kuhanega, je P rekla, da je tako bolje za začetek, pa ji ni bil preveč všeč. Danes ga bom vmešala v nekaj, samo ne vem, kaj.

Za malico pa tudi še ne vem, mogoče bo jabolko+ korenček. Ali pa bom poskusila bučke + hruška, ne vem, katera mi je že predlagala.

Vreme: jah, res bo bolj slabo vreme, v Celju imamo pa spet meeglooo. No ja, tudi to mora biti glede na letni čas. Zato imam pa jaz raje poletje.

Celjsko srečanje: jaz sem za to, da počakamo, da bo lepo vreme in da gremo vozičkat. Jaz Kiare v kakšne šoping centre raje ne bi vozila zaradi viroz in rota virusov, ki razsajajo trenutno...

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
27.10.2008 7:58:36   
Ketrin
Dobro jutro!

Hvala za kavico in zajtrk...moje me že na mizici čaka...

Super za vse lepe vikende in vse podvige....

Mini srečanje v MC: Jaz sem za, čeprav so v temle lokalu totalno baby unfrendly....

Spanje: katastrofa... Danes pokličem bioresonanco... in v četrtek zvečer dobi flašo namesto joška, ker tole je pa že čist preveč.... Prov orng se moram kontrolirat in res mi gre kaja prov na živce s temile nočmi...

Ura: pri nas Kajo itak skoz neki mede, tko da ni blo včeraj nič drugače zaradi ure... lahko pa bi bil dober izgovor tale ura...

Kaj še.... mmmm, nič grem kavico spit, se je že ohladila...diši pa še vedno...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
27.10.2008 8:17:10   
clericv6
Ketrin: ojoj, torej ni nič bolje. Ful bi te rada potolažila, pa vem, da ne bi nič pomagalo. Kar se bioresonance tiče, pa po moje nimaš česa izgubiti, tako da držim pesti! Sicer sem ful za dojenje, mogoče tudi zato, ker sama ne dojim, ampak mogoče je pa res bolje, da uvedete flaško... V končni fazi jo dojiš že skoraj 7 mesecev? Ne vem, kaj bi ti svetovala, pošiljam ti user posted image  za srečo!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
27.10.2008 8:26:07   
Ketrin
Hvala Eva user posted image

Ja, tudi jaz sem za dojenje.... ampak tole pa ni več dojenje, ampak je sam cuzanje mojih bradavic... Tudi za crklanje z dojenjem sam za...ampak ne celo noč no!!! Mah ne vem kaj je to, ampak tole res traja že od avgusta in jaz sem že čist fertik. Probala sem pa res že čist vse kar mi je na pamet padlo razen tega da bi jo pustila da se dere...no, tega ne morem, ker pol se še jaz derem user posted image

Mah.... ne bom že zjutri težila...user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
27.10.2008 8:42:51   
clericv6
Pa saj ne težiš, verjamem, da je grozno! Pri nas se je zadnjič Kiara zbudila ponoči, ker je popoldan spala, pa sem skoraj crknila. In res nočem izkusiti niti ene tvoje noči.

Tudi jaz je ne bi pustila, da se dere... Ne vem, mi vest ne dopušča. Po moje je kar prav, da greš k njej, ne vem, no?

Upam, da se uredi pri vas, res!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
27.10.2008 9:01:20   
tasyo
Jutro!

Hja, tale ura je nekater dodobra zmedla, naše madam pa niti malo. Še vedno spimo samo 30 min v komadu in kr neki stoka in joka... mah, ne vem, kaj ji je. Te pa čist razumem, Ketrin, ker gre tut Lana men že pošteno na živce in se moram kar kontrolirat, da nisem zelo huda nanjo. Sam pol pa zmeri pomislim, da jo kej muči in se mi začne smilit. Smrklja mala! Pa še vedno vstrajam pri spanju v njeni posteljici, čeprav je treba tolikokrat pokonci. Moj jih je pa itak že toook slišal, da je joj. KEr preden se on zbudi (al se pa dela), sem jaz itak že vedno ob njej in jo tolažim. Eh, enkrat bo že boljše, upam, da kmalu. Sem imela takoooo veliko upanje, da bo Kajo tretje cepljenje resetiralo, ker bi se pol lahko še jaz veselila, ampak izgleda da nič ne pomaga... Ja, bioresonanco bomo tudi mi preiskusili, že zaradi mleka. Ker me je groza, da ne bi zaužila nobenih vitaminov in kalcija. Upam, da bo uspešno. Če pa bo pomagalo še pri spanju, bo pa itak najbolj fajn.

Vidim, da je bil vikend čist nečvekalski... Hja, mi smo bili pri mojih, ker je mami imela RD, pa sem jih še malce ponucala za varuške, ko sem se šla potepat. Ne boste verjele, kako je pasalo it ven z družbo, ki ji skoraj ne pade na pamet, da bi govorila o otrocih! Sem šla zgodaj popoldan in se vrnila bolj proti jutru. In to po tanovi uri... Pa tko je blo luštno, ko se enkrat po sto letih naješ brez prekinitev. Tut nočnega zbujanja nisem nič pogrešala... Ampak zdej pa vem, da sem se res navadila funkcionirat praktično brez spanja, saj sem bila ob sedmih zjutraj čist taka, kot vsak dan. Moji so mal debelo gledal, ampak ker so mel Lano tudi čez noč, je mami blo vse jasno. Jah, baje sem bla jaz še hujša.
Sicer pa smo dneve preživljali predvsem zunaj, ker je blo tkooo luštno vreme. Če bo ta teden res tko neumen, potem ne vem, kam se bova midve dali...

Majček, naša poje za obrok od 140 do 180 ml, odvisno od hrane, ki jo dobi, v povprečju pa 150 ml. Vode spije pa cca 2-3 dl dnevno, mleka nič. Je pa njena prebava tut čist nora, zdej mi kaka 4-5x dnevno. Madona, ko ji začneš dajat hrano v usta, ona že polni plenico. Jao, kako bo proračun trpel... Sej ne, ampak je pa res, da se pokaka v čist svežo pleničko, nikoli v prelulano, lumpa naša.

NiLe, kako se je možek odrezal??? Pa seveda čestitke tvoji malecki in Jabček, tvojim fantom tudi, za ek in plezanje.

Katja in Darja, lepo, da sta se spet javili. Zdej pa le malce več čvekajta z nami, se imamo prav fajn. Darja, sploh ne morem verjet, da je lahko kakšen otrok tako priden! Pa mere ima tudi ohoho konkretne. Ja s čim jo pa filaš???? Sama imam občutek, da je Lana čedalje bolj drobna, tudi mišelinke na nogicah izginjajo.. No, res je skos v pogonu, pa vseeno...

Eva, jaz ji piščančka vedno zmešam s kako zelenjavo, pa ga brez problemov poje.

Ful mi je zanimivo brat, kako velika večina že lepo sedi, naši pa to na kraj pameti ne pride. Neki se poskuša vsest, pa se še ne zna prav lotit tega podviga, če pa jo jaz posedem (kar sicer ne počnem glih), pa jo začne v isti sekundi zanimat neki, kar je malce stran in že spet šiba. Ne, na miru pa ne bom, mami, niti sekundo. Ma lahko najljubšo igračko ob sebi, pa je čist nezanimiva, ker se ne rabi matrat, da jo doseže. sicer sem pa že pisala, da je zdej itak skos na kolenih in se veliko upira na stopalčka, tko da naredi strehico. Kr neki. Ji pa uspe tudi že kakšen korak naprej naredit, sam še niso koordinirane roke in noge. Pa še neki - iz hrbta se obrača izključno v eno stran. Kako jo naj pripravim, da bi se vrtela tudi v drugo? Igrača na tisti strani ne pomaga, saj se raj neha igrat, ko pa da bi šla na levi bok. S trebuha pa se vrti kamor češ...

No, zdej sem pa s tem mojim čmrlekom čist dost zatežila, grem še kej naredit, medtem ko spimo dopoldnasko kitico.

Naredite si kar se da lep dan, babnice!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
27.10.2008 9:02:33   
tasyo
No, tole bi pa lepš izgledalo, če bi blo na ene tri dele razbito, kajne? Sej vam ni treba vsega brat... Bomo pa prej na naslednji strani!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
27.10.2008 9:04:36   
sasy20
Jutro!

Hvala za kavico in zajter...je že ves pospravljeno v mojem želodčku user posted image .

Nik zdej spi prvo rundo...uro ga ni preveč zmedla tko da je bilo vse po starem....no noči HB so boljše in upram da tako ostane....sem zdej praktidirala da sem prvič ko je bil alamer im drugič dala flašo s čajem...pa je HB zagrabu in sedaj teh dveh zbujan ni več....no 4 dni je tako upam da bo tako ostalo...vmes se še vedno 2x dojiva ampak je to super user posted image . Ima pa sedja nove fore in to da on ne bi zaspal zvečre...vse mu je tok zanimivo da je joj in sam išče komu in čemu se lahko nasmeje user posted image  jst sm pa pol že čist crknena user posted image . Sm probala samouspavanje pa mi je začel plezat po pojstli in se dviguje na kolena tako da ga ne morem samga pustit...no dol bi mogla pojslo spustit sam pol pa moje roke in križ trpita...

Joj joj sam jamram...pa šele jutro je....nč lepo se mejte pa se tipkamo.

NiLe hvala za roputulco....boš na plavanju dala ni panike....

LP  

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
27.10.2008 9:21:21   
Majček28
jutro,
a vas ni ura nič zmešala user posted image ...no našo Brino pa je in tko kot dem predvidevala je bla že ob 5.30 čist naspidirana user posted image , tko da sem šla jaz k njej v sobico na kavč, da se je očka lahko še mal naspal....vstajat na vsake 5 minut se mi pa tud ni dal pa dudo tlačt nazaj v goflco....čeprav sem jo zvečer držala pokonc eno uro dlje ni nič pomagal....ja no, zdej pa že spi pa je ura šele 9...ponavadi je okrog 10-11 dol padla...očitno bomo rabil neki časa.

Tasyo, naši tud nič ne pade na pamet, da bi kaj sedela in glih tko kot Lana je njej tud vse okrog bolj zanimiv in gre kot gosenca potleh namesto, da bi se mal potrudila pa sedela....ah, tud to še pride pa kolk bo mogla šele v šoli sedet, a ne user posted image  Jaz mislm, da ni nič narobe če se obrača samo v eno smer, naša se tud...sej veš levičarji in desničarji, ena stran je motorično bolj sposobna.

A vaši že tolk pojejo...o joj, jaz sem pa mislila kolk smo pridni user posted image , no pa sej smo glede na to da prej ni hotla nič user posted image  Se mi pa zdi, da premalo pije, ampak po flaši noče, iz slamco sicer gre ampak ne popije velik, ker ji je potem bolj zanimiv ehurčke delat user posted image ...sicer pa še dojim, tko da mogoče pa s tem dost dobi.

Grem se iz pižamce spravt

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
27.10.2008 9:23:48   
Jo@n
Jutro!
Midva sva že od pol osmih pokonci, ponoči pa dve zbujanji. Ja, se mi že malo toži po dolgih prespanih nočehuser posted image .

Vidim, da smo vse preživele lep in aktiven vikend.

Piščanček, Eva poskusi ga dodati k zelenjavi. Meso vsebuje železo, ki se veliko bolje absorbira v telo ob kombinaciji s C vitaminom. Jaz sem ga skuhala kar z zelenjavo in potem vse skup zmiksala. Je bil pa J dober, ko je jedel, sadne in zelenjavne kašice mu kar same stečejo po grlu, piščančka je pa tista vlakna še malo prežvekoval user posted image .

Porcije: GH naš poje med 150-200 ml, odvisno od ure in obroka.

Tasyo, super za tvoj frej večer in nočno pohajanjeuser posted image . Glede obračanja: tudi naš princ se obrača s hrbta le čez levi bok v kravice, ga poskušava zanimirat, pa ne gre. Nazaj se pa še ne obrača. P pravi, da je to pač tako, da se je na eno stran navadil in mu je lažje. Ga pa vsak dan malo učiva in telovadiva z njim, saj mu do samostojnega obrata na drugo stran manjka čisto malo, po navadi ima le preveč usločen rbet in ne gre. Se pa ne sekiraj, če Lana še ne sedi, tudi naš je bolj komot sorte, če ga držim že lepo sedi, ko ga spustim pa ga hitro prevaga na eno stran. Da bi pa sam od sebe kazal kakšno voljo do posedanja iz ležečega položaja  user posted image , zakaj že?user posted image

Včeraj je osvojil glasno dretje, tako da bomo lahko kar odjavili rtv naročnino, je tole veliko bolj zanimivo...

Še današnji meni:
Z: dojenje
M: breskev z jabolkom in rižkom
K: nekaj žličk piščanca z zelenjavo + dojenje (uvajava kosilo)
M: piščanec z zelenjavo
V: dojenje + mleko po želji

Za naju pa še ne vem, je prezgodaj.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
27.10.2008 9:26:54   
Krista28
Dobro jutro,

Mi smo imeli v soboto čist delovno, včeraj pa en tak lep sončen in topel dan po Portorožu....superca, ker pri nas je bilo celi dan sivo, dol pa samo v majčkah hodil..user posted image . Kristjan je cel čas govorih da se mora v kopalke obleč, da bo "pavu" (plaval). No niti namakanje rokic v vodo ga ni prepričal v nasprotno in so se mimoidoči kar smejal, ker sem ga potem komaj prepričala, da to pa ne bo šlo zdaj....user posted image user posted image . Mala itak čist pridna, tako da bomo letos tole še kaj ponovili.

user posted image

pa še ena z atikom v čolni....mami itak slikala, drgač bi blo švoh, haha

user posted image

Kašice: Pri nas zdaj 14 nekje jemo kašice, in je tko da od začetka je pojedla 20ml, no zdaj je tako, da poje nekje 100ml sadnih kašic, zelenjavne pa nekje 40ml...ji še ne gre tako v slast, čeprav je vedno lepše je user posted image . Pa saj se itak ne mudil...

Rajš kar objavim

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
27.10.2008 9:35:50   
Krista28
...ojoj Ketrinuser posted image ...kaj pa misliš da bi bilo, da greš na bioresonanco?...zgleda sem vmes kaj spregledala al je blo pa to na kakavuuser posted image
Tudi pri nas se z nočmi ravno ne morem hvalit, pa še oba se lepo poklopita. Kako je pa pri vas, Simvir in Sky. Ok, za big mammo že vem...No saj večino ni katastrofe, ampak Nadja se zdaj doji 3x na noč in to zažene tako sireno, da ni šans, da jo zatuškaš z dudouser posted image user posted image , pol pa vmes ša veliki pride pa je trebaz z njim v pojstlo...pol sem pa zjutraj kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
27.10.2008 9:39:53   
misa79
Dobro jutro.
Naša noč je bila taka, da upam da se ne bo več ponovilauser posted image . Spet smo vstajali na eno uro. Ne vem več kaj mu je.....Pa upam, da niso spet zobki, ker potem bo imel vse zobe pri enem letuuser posted image user posted image Pa še grist je spet začeluser posted image Če bo tako nadaljeval, bomo zizo kmalu zamenjali za zrezekuser posted image No upam, da se situacija umiri in da bomo še nekaj časa uporabljali joškomat......je tok fino, ker je skoz hrana na zalogiuser posted image

Tud našega ne moremo več pripraviti, da bi sam zvečer zaspal v posteljici.....Se skoz obrača in rine z glavo v ograjo, včeraj pa je še pogruntal, da se lahko dvigne na kolena ob ograji.......smo že znižal dno, da nebi ponoči pobegnil.....user posted image  

Hrana - Miha še ne poje tako zelo veliko. Ponavadi poje približno 100-120ml, vendar se še dojiva....... Kg pa po moje ne bodo šli več tako hitro gor, ker je taka vrtavka, da ga je povsod polno...Ne more bit dve sekundi pri miru... Previjanje pa je postalo že podobno rokoborbiuser posted image

Ketrin - te čist razumem. Tut men kdaj popustijo živci. Sploh zvečer, ko je gospod tako zaspan, pa mane očke, pa zeha.........ga vzameš na roke in mu zapoješ uspavanko....namesto spanca pa tečnarjenje in izvijanje iz rok......sem včasih jezna kot user posted image

Ura - na srečo je user posted image po prejšnji uri ponavadi spal do 8-ih, tako, da zdaj ni tak šok. se pa je danes zbudil ob 7-ih, zdaj pa že pol ure vleče prvo kitico. Zvečer pa je zadnje čase zaspal šele ob 23-ih , zato nam sprememba ure kar prav pride.

Čestitke vsem maratoncemuser posted image user posted image .

Tolk za enkrat, se oglaša alarm...............

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.10.2008 9:50:40   
lepa posadka
Hej dekleta!

Vidim, da ste se povsod med vikendom razvajali.
Tudi naš vikend je bil krasen. Veliko crkljanja, na načrtovanja, pa pohod, pa piknik, pa obiski, pa sonček,... pa vse tako spontano... Otroci so bili konstruktivni in sem prav z veseljem malo od distance opazovale vse te male komunikacije. Ja, res je bilo luštno. Danes smo vsi doma, no ati je šel seveda v službo... Tomažek že spi... ja, tudi pri nas ima zamik ure še posledice... Ta veliki pa ustvarjajo spodaj.

Ketrin, Tasyo... pa še katera... Noči bodo morale bit enkrat boljš, kaj ne da? Pri nas pa je ena runda dolga - tam od 8h do 12, 1h... potem pa kar nekaj... Malo MM crlja, malo je pri nama, pa je noč hitro naokrog. No, podnevi pa veliko spi: 9-11h pa 13h-14.30 pa še tam okoli 17h za slabo urico... Morda pa je zato ponoči slabše... Samo podnevi res ne zdrži več. Rata sitkan  in, ko ga priklopim je, kot bi ga zadrogirala. Semse pa večraj zvečer smejala, ko smo poskušali bit po novi uri pokonci in, ko sem ga zvečer podojila je bil čist fuč. Pa sem ga poskušala nekaj dvignit, pa kupčka podret in je bil čist zadet... sem se prav naglas smejala...pa ga ni ganilo.

Darja... sem vesela, da se oglasiš. Pa še bolj za take lepe novičke. Bravo za Dominiko in mami :-)))

Katja... a veš, da se je še ena iz naših logov javila... smo že tri. Sedaj je pa res že dovolj, da se dobimo :-))) Ja, pa na Facebooku sem dobila message... ne vem, imam kar na enkrat tolk ''prjatlov'' tm gor... čist mim, tako da raje kar rečemo v živo, velja?

Mesek... pri ans tudi ne gre meso, če ga kam vmešam. Ga pa obožuje, da mu ga malce odtrgam in dam, ko mi jemo... se kar trese in prežvekuje, kot ena stara baba škrbasta. Je prav lušten. Tomaž je že jedel piščančka in soboto tudi zajčka. Nad vsem je zelo navdušen... razmišljam pa, da ga morda tudi zato noči bolj mučijo. Mah, vsega se bomo navadli.

Količinsko... nimam pojma. Za kosilo npr poje en dokaj velik krompir, pa zraven še en manjši kos zelenjave - ali 1/3 bučke, ali en cvet cvetače, ali manjši košček kolerabe... ali en kupček koruze...

Akrobacije... Naš Tomaž tudi ne sedi še sam... oz. se takoj rpevrne. Je pa na sistematiki ga P posedla in oprla na roke in je lepo sedel in je rekla, da je to zaenkrat OK. Ostali naši pri 6m še niso čist samostojno sedeli... oz. punci sta šele pri 7m. Sicer pa... naš Tomažek bo v soboto že dopolnil 7 mesecev... kar ne morem verjet. Tudi Tomaž se dviguje na noge, ko kobaca in se zna že posest nazaj, samo kaj ko se potem pa prevrne, ker sedet ne zmore... Kobacanje smo popolnoma osvojili in smo vsi navdušeni.

Joan... bravo za dretje, hihi. Pri nas ni hujšega komuniciranja razen stalnega smejanja in vriskanja... Je pa danes pri zajtrku ugotovil kako je zabavno, če se pljuva, ko so polna usta... še posebej, ker so se mu ta veliki full smejali... Miza je bila pa dizaster!

Nile... smo z otroki pogledali fotke in so kar vzdihovali zraven :-))) Hvala.

Tako - še čestitke vsem športnikom!!!
user posted image  Pa Hani eno lepo user posted image

Pa, pa. Mi smo ta teden bolj slabo naštimani za izlete, ker ima ta veliki v šoli plavanje in to ob takih smotanih urah - 11h-12.30... Tako bomo rpedvsem lokalno aktivni :-))) Evo - pa še sonček imamo :-)))

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.10.2008 10:00:09   
bela vrtnica
Jutro!

Se vidi, da je bil vikend in da so počitnice, sem vas kar hitro prebrala. No mi smo pripravljeni za jutranji sprehod. Ta teden mi bo MM delal družbo pri jutranjih kavicah.
Drugače pa bi bila tudi zelo vesela kakšnega mini srečanja. Tako da Celjanke upam, da se vidimo in da bo vreme ok. Se moramo nujno dobiti preden nam Novopečena zbiše proti Ljubljani. Kaj bo pa zdaj moja Zara, mislim Rene tako se pa to ne gre.

Nič, Zara je že tečka. Jo je ta ura čisto iz tira vrgla. Se gremo vozičkat, da se ritka malo trese in zaspi. Se še pol javim.

Čauči!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.10.2008 10:15:16   
Majček28
o kakšnem sončku govorite user posted image  tuki je tko siv dan, pa še vedno je meglaaaaa, kaj čmo, če smo pa na močvirju doma user posted image

Brina je danes že pojedla jutranjo kašico, za kosilo bo bučka in riževi kosmički, popoldan bova probali še frutek od včeraj dokončat, zvečer pa kašica za lahko noč...vmes pa seveda še mamino mleko user posted image
Včeraj smo ji kar mal od kosila dali piščančka pa rižek in korenček...ji je šlo kar v slast...ampak samo par žličk. Tko jo je luštno gledat ko ustka odpira pa cmoka zraven, upam da bova kmalu povečali dozo, da bo mami še bolj vesela user posted image user posted image user posted image  Mi je pa tko smešno, ko noče več prav zaklene ustka...če je žliva daleč se reži in vedno bliži ko je ustkom bolj jih skupi tišči in se samo z učkami smeji, kot bi mi hotla rečt: Ha, ha, ha mami, ti kar probi pa ne bo šlo user posted image user posted image user posted image

Kaj boste pa za 'tavelke' otroke kuhale (beri: možeke )?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.10.2008 10:20:57   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image
pri nas pa tale premik ure zgleda najbolj vpliva name ... mali je spal tako kot ponavadi ... od 7h zvečer do 7h zjutraj (no, do 2h sem kar non-stop morala vstajati user posted image , potem je bil pa mir user posted image ), potem sva se malo igrala v postelji, pa sva oba potegnila do pol 10h user posted image no, jst sem žše zdaj čist zalimana, si sploh ne predstavljam, da bi ob 7h že vstajala user posted image
Eva, tale tvoja Kiara je pa taprav jedec user posted image user posted image samo kuhan piščanček je res bolj pust. jst mu dam zraven krompir pa korenček, da je malo bolj sočno. pa z brokolijem je blo tud dobro, sem kar še malo zalila z vodo.
naš mleka popije od 150-180ml, jé pa očitno kot en piščanček user posted image v soboto je fullllllll jedel, pa je v dveh obrokih pojedel eno kašico od alete (mislim, da okrog 100ml). je pa zato večkrat lačen, pa podnevi večkrat jeva. no, vsaj ponoči je nehal jest vsake pol ure user posted image

Majček, kolk je pa Brina cort na tvoji ikonci user posted image sej so vsi, ampak Brina mi je pa prov v oči padla, k se ji tolk svetijo učki user posted image

Ketrin, upam, da se vam tole spanje končno že popravi user posted image sej men je tud mal hudo, ker nehujem z dojenjem (odkar uvajamo GH, je mleka lih še za vzorec), pa mislim, da smo se vseeno dovolj časa dojili, tko da našemu user posted image ne bo nič manjkalo, če ga prestavim na AM. njemu je pa tko al tko vseeno, samo da je hrana user posted image
Bravo vsem vikendaškim športnikom user posted image user posted image user posted image

Tasyo, Nal je isti, kar se sedenja tiče user posted image sploh se ne poskuša vsest (razen, kar se malo dviguje, da bi videl še kaj drugega ... firbec, kaj češ user posted image ), hodil bi pa kar user posted image aja, Nal se je dolgo časa obračal samo v eno smer, potem se je pa kar naenkrat začel še v drugo (brez kakšne moje stimulacije). zdej je pa kot vrtavka v obe smeri user posted image

Majček, naš pa še ne ve, kaj naj s slamico počne ... vodo pije pa samo, če ga na finto vržem, ko je lačen ... si mal pri meni odžeja, pa ma zgleda dovolj.

vsem obmesečnikom eno dobro user posted image , zdej pa šibam, bo čas za malico, pa se mali že razburja user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
27.10.2008 10:58:32   
Ketrin
Tasyo, ful dobr da si si privoščila sprostitev... Pismu, mi mamo pa 21.11 obletnico valete, pa sploh ne vem kako naj bo sprovedem... Sem tudi mislila, da bi jo kar k mami peljala, pa ne vem... Ma tole zbujanje je res zoprno...potem bom mela pa slabo vest ko me ne bo... ma ne vem...sej mogoče pa se do takrat naučimo prestapi celo nočuser posted image user posted image
Drugač pa je pri meni identična zgodba... najprej sem jezna, pol mam pa slabo vestuser posted image

Krista, super za izlet... Ja, morje je balzam..za dušo in oči, ne? Bioresonanca pa greva zato, da mogoče kaj najdejo kaj Kajo matra...

Hrana: jaz nimam pojma kolk poje... jaz ji kar dajem, pa kolkr gre not gre... zdele je pojedla en nariban svež jabolček in 3 piškotke notr. Je vse pojedla...kolk je pa to količinsko pa nimam pojma...

Joan: kok si ti pridna s temile meniji... jaz pa kr neki kuham... sploh se mi zadnje čase ne da razmišljat... danes bom naredila kar pire in špinačo pa bo kosilo skupno za vse...

No, ljubljančanke in okoličanke in seveda vse ostale...kdaj se dobimo? Jutri? Ob 11? V City parku, Merkatorju? Krista, Malamalinca, Roberta...dolgo vas že nisem videla...

Ko se Kaja zbudi grem v nabavo za plenicami pa un lonček za pit od Tomija bi kupila... kakšen pravite da je? Kaj pa tile riževi kosmiči in kašice ki jih omenjate? Kaj naj vzamem? A to pol zmešate s sadjem? Al je dobro tudi brez vsega, tko za zajtrk?

Nič. grem mal pospravljat, dokler spi tale mali hudiček...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?