scorpiogirl
|
ojla, bejbe ... pa hvala za lepe besede je takoj mal boljše ... ma, en kup denarnih težav ... sicer sva že navajena stiskat pa kupovat samo najnujnejše ... samo bo dragi najbrž kmalu ob službo, poračun za elektriko je prišel tak, da naju je skor kap (pa res ne vem, od kod ), na elektro jim ne prideš do živega, moraš vsako stvar plačat ... subvencije za najemnino ne dobiva, ker za pa € presegava ... no, vsaj šolnine za faks niso dvignili, je že tko dost visoka sej se trudim optimistično gledat na vse skup, samo je težko, ko je treba malemu AM (jst nimam skor nič več) pa kašice, k je vse drago kot , midva bi si morala čevlje nabavit, pa bo še mal počakalo ... o frizerju tud sanjat ne upam, čeprav imam že sračje gnezdo na glavi ... no, pojamrala sem (brat ni treba, je pa res malo boljše, ko komu pojamraš) khm ... še en ... jst bi kar takoj še pa smo projekt za par let prestavili ... da prej diplomiram pa dobim kej normalno plačanega za delat ... ker mi je najbolj hudo, če malemu ne morem kupit tistega, kar rabi tko, da smo zdej na mireni ... pa sem kar zadovoljna, edino je bla zdej full močna (pa še vedno ne tako kot pred , se mi je prej vedno kar ulivalo), ima najbrž kakšna luna kremplje vmes. naš mali je pa danes tud kar rad jedel piščančka ... je kar nekaj časa odpiral ustka, tko da upam, da smo nehali se branit žličke bo pa najbrž kmalu še drug zobek spodaj se prikazal, je kar tečko na čase ... spi pa začuda že par dni kar fajn (no, se večkrat zbudi, pa ga duda uspava, ni treba lih skoz jest ) ... pa upam, da se ne pokvari, ko ga tkole hvalim Srečka, super, da si že bolje so naše pozitivne misli pomagale (pa tvoje tud, da ne bomo vseh zaslug zase pobrale ). fajn, da ste se načvekale ... bi vas z veseljem v naše konce povabila (dopoldne ni gužve, tko da je kar blizu Lj), pa še razmišljam, kam bi se dale z vozički no, en naš razgrajač že veselo drnjoha ta vikend imamo končno tud tavelikega spet malo naposodo, pa se spanju še upira, da ne bi kaj pomembnega zamudil ga bomo pa sedaj vseeno dali vodoravno, da bova z dragim imela še kaj časa zase Violica, izkoristi tale dopustek tud za fajne stvari imejte se krasno