|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
18.10.2008 22:18:41   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Šibam vuser posted image , potem pa user posted image

ja pa jade...potem pa svizec zavije...tukej vmes po mojem nekaj manjka...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.10.2008 22:21:45   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma
zdaj pa je čas da grem pod tuš in se malo spedenam ,dokler tamičken še spiuser posted image danes se nadejamuser posted image upam da nom prej zaspala al pa bojo otroc prekrižal načrteuser posted image user posted image user posted image

Hej, ti si se pa nekam hitro pozdravla, da ti že takele stvari po glavi hodijo.... no, vsekakor želim prijeten večer... user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.10.2008 22:23:54   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Resnično srečna, kaj ne vidiš, kako se ta smajli nekam čudno miga v bani? Kaj neki le počne? user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.10.2008 22:26:13   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Resnično srečna, kaj ne vidiš, kako se ta smajli nekam čudno miga v bani? Kaj neki le počne? user posted image user posted image

ufff ti pa imaš oko za detajle...mater...nisem vedela da ima tako "tuš(iranje)" v mislih he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.10.2008 22:30:14   
kekec in mojca
Pri teh detajlih sem vedno najboljša. user posted image Tak da pazite in me ne za besedo vlečt. user posted image user posted image user posted image

Nič, jaz grem tudi spat. Ampak brez miganja v bani ali kjerkoli drugje. user posted image Moja dva bolnika sta me preveč izmozgala danes, da bi lahko še MM "počastla". user posted image

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.10.2008 22:31:14   
JABOLKO3

Srečka, a misliš tole user posted image , ha ha (grenivke nisem našla)... saj valda ni pri vseh sobota dan za user posted image ???

Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.10.2008 22:32:19   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma
zdaj pa je čas da grem pod tuš in se malo spedenam ,dokler tamičken še spiuser posted image danes se nadejamuser posted image upam da nom prej zaspala al pa bojo otroc prekrižal načrteuser posted image user posted image user posted image

Joj, kolkokrat se to nama zgodi... Ampak se tolažim, čez milijon let user posted image user posted image user posted image jima bom vse vrnila. Se bom jaz pojavla na vratih, ko bo ravno sredi "dela".

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.10.2008 22:59:17   
Roberta69
Lončki za tekočino: jaz sem Liamu danes prvič probala dati za piti vodo, in sicer iz tiste Jana Junior flaške, ki je bila v darilni škatli iz porodnišnice. Ne vem, če je kaj popil, najbrž sva se le zelooo polila in sedaj sem v dilemi: prijateljica mi je priporočala, kar magic lonček s kljunčkom, ker pač nikoli ni imel dude in bi bilo škoda, da ga sedaj navadimo na cucelj, ampak potemtakem bo skos čisto polit ali kaj user posted image A nekateri pa pijejo prav iz navadnega lončka? Drugače je pa baje najbolj fajn lonček od Tomme Tipeeja (tako so meni svetovale prijateljice iz preverjenih virov user posted image ). Kolikokrat jim pa daste za piti? Meni je patronažna samo omenila, da ko bo začel z GH, bo rabil več tekočine... Danes pri kosilu je spet tako poželjivo gledal na krožnik, da morda že ju3 dobi prvo konkretno žličko in najbrž bo to kuhan brokoli.

Naše akrobacije

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.10.2008 23:09:09   
Roberta69
Avatar: ne vem, kaj spet dogaja z mojimi slikicami. A mi katera pove, kako v Visti najhitreje pomanjša slikico, da je primerne velikosti za Avatar. Shrani.si je super zadevica za ekspresno dodajanje slik med besedilo, ampak ne vem, kako vam nuca za avatar user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.10.2008 23:10:56   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Srečka, a misliš tole user posted image , ha ha (grenivke nisem našla)... saj valda ni pri vseh sobota dan za user posted image ???

Ha, ha ... Jabček tole si pa dobr najdla! Zgleda, da je sobota dan za cartanje in stiskanje v dvoje ... pri nas so tud jutra bolj aktualna, ko otroci še spijo user posted image user posted image user posted image

Roberta; tvoj Liam izvaja pa prave akrobacije user posted image user posted image user posted image . Glede lončka: ja, tale tommi tippy je res fin, tako da ga bom tudi jaz nabavila.

Majček; a bereš? Zgleda, da si bolje, ker si tako pozno gor ... al si čez dan preveč spala, pa sedaj še nisi pančana.

Jaz sem pa kar utrujena in se bom počasi poslovila.

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.10.2008 23:13:14   
Majček28
ooooooo a dons so pa smajliji na tapeti....luštno ni kaj....jih ob priliki poiščem potem se pa lahko s slikcam pogovarjamo user posted image

sem dobila zdele nagradnih 30 minut (ups..so mi sicer že potekle...sem tolk časa brala ), da se vam na hitrco javim potem pa smuk v posteljco se muckat...
pa brez user posted image ker sem baje še kužna user posted image user posted image
Pa da ne govorim kolk me jezik bili user posted image ....sej če bi mi kdo govoru, da se mu je vnetje na jezik preneslo bi rekla da laže kolkr je dolg pa širok....no, pa se gre to men zgodit user posted image  ....vsaka stvar je za neki dobra:zdej sem bolj tih user posted image user posted image
(...in potem svizec pride v akcijo user posted image user posted image user posted image  )

....sumim, da bo dons čudna noč....imam našga Brinčka na sumu, da mi neki pripravlja user posted image ...vam sporočim jutri

nočko od 'debelega jezika' (to je zdaj moje novo indijansko ime user posted image user posted image user posted image  )

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.10.2008 23:18:45   
Majček28
tole sem pozabla:
Jabček, jaz te tko z veseljem berem...joj, jaz bi se kmal polulala ko sem brala o tvojem 'prebujanju'....sem že fullll navijala, da ti je ratal zaspat, no na tvojga m pa sploh pomislila nisem....pa ti zgleda tud ne user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem....se moj že oglaša, da sem bolnik in on zdravnik (opa!! ) in da ga moram ubogat....naj mu bo vsaj tokrat, a ne user posted image

nočko

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.10.2008 23:22:39   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
nočko od 'debelega jezika' (to je zdaj moje novo indijansko ime user posted image user posted image user posted image  )

potem pa še nekaj zate user posted image , ha ha, sem zdaj čisto 'noter' padla s temi smailiji

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.10.2008 23:30:10   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

tole sem pozabla:
Jabček, jaz te tko z veseljem berem...joj, jaz bi se kmal polulala ko sem brala o tvojem 'prebujanju'....sem že fullll navijala, da ti je ratal zaspat, no na tvojga m pa sploh pomislila nisem....pa ti zgleda tud ne user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res, sem ga nekaj dni bolj malo po hiši srečevala, ker je imel veliko za delat doma za službo, pa sem že skoraj pozabila, da ga imam, ha ha

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.10.2008 23:54:53   
JABOLKO3
Sem sedaj en težek sudoku rešila, pa ste vmes vse pobegnile spat - grem pa še jaz, lahko in mirno noč...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.10.2008 23:56:51   
Krista28
Čeer,

Jaz vas samo pozdravim, ker sem fuč.....ni mi ratal nč posebnega nardit, mala dva sta me čist okupirala, Kristjan ni hotu zaspat opoldan in temu primerno je bilo tudi popoldneuser posted image user posted image .
Sicer imam pa tud jaz za jutri nove hlače, pa spodaj tud hihi.....Kristjan nove superge, pa sprizirana sem .....bila....sta me vmes scukala....user posted image Sicer bom pa tole dons kar mal pozabla...user posted image

S smile-ji ste pa prav face....poživi forumuser posted image user posted image

Mirno noč vsem...papa

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 18.10.2008 23:57:34 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.10.2008 7:13:39   
zolika
user posted image

Dobro jutro..ker smo zgodnji vam danes mi2 pripraviva zajtrk! Upam, da vam tekne?

Včeraj je prav pasalo se odklopit....sem jih podirala kot za šalo,....keglje mislim! user posted image Je bila pa noč temu primerno krajša - kaj hočemo! Ati še spi....naj mu bo. Mi2 sva pa že meso nasolila za nedeljsko kosilo, solato namočila,...še pecivo bova spekla...pa bo! user posted image

Nedelja je - in vikend je pri krajo...user posted image ampak izkoristimo tole nedeljo...

naj bo lepa!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.10.2008 9:01:58   
Tanja555
Ojla, dobro jutrouser posted image .

Včeraj smo bili pridni.... vse narediliuser posted image . Zvečer smo si spekli še kostanj, mmmmm...Zdajle pa uživam ob kosmičih in beli kavi in si berem skriptouser posted image .

Kosilo bo danes kr blejska juha iz vrečke in ričet od včeraj (kaj čmo, je treba ostanke pojestuser posted image ), Neli pa dobi mix krompir, špinačka, košček cvetače!
Včeraj je pokazala, da je čist po mamici, ki ji vse leti iz rok in pridno razbija kozarceuser posted image . Najprej ji je uspelo razbiti steklenico piva, nato pa je prevrnila še kašico bučka-krompir, tako da sva na koncu pojedle kr malo banane in kašico jabolko-suha sliva, ki nama je ostala pri zajtrku...

Nosek je OKuser posted image . Glede na to, da smo bili včeraj cel dan zunaj, je to super!!!

Lep dan želim vsem

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.10.2008 10:33:48   
JABOLKO3
Dobro jutro (ali je že dan?)!

Mi smo tudi že nekaj časa v polnem zagonu, dopoldanska kitica je že mimo - je tako vedno bolj kratka, zajtrk pospravljen, sedaj počakamo, da se še megle malo razkadijo, potem pa šibamo na izlet - sicer še ne vem, kam - mi se tako velikokrat odločimo šele, ko smo že v avtu.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.10.2008 10:34:26   
scorpiogirl
pozdravček še od mene user posted image
super za tiste, ki ste bolje user posted image user posted image user posted image pa za tiste, ki vas še kej daje user posted image Majček, le hitro se pozdravi, da boš lahko več čvekala user posted image user posted image

mi smo pa važni ... mamo tud en zobek user posted image sicer je še čist mala pikica ... ampak se ga že začuti, pa malo vidi tudi ... če naš pikolo pokaže dlesni user posted image user posted image user posted image

naš mali pa že par dni ne odpre ust za žličko user posted image je prej že fajn jedel in sva že dva obroka zamenjala (pri našem pikcu je trajalo tri dni, pa je že pojedel za cel obrok ...), posledično je proizvodnja mleka precej usahnila, tko da je tud ponoči en obrok AM, zdej pa podnevi mlatimo kašice kar po flaši, ker na žlico noče ... sej mogoč je bil zobek, pa bo zdej kej bolje user posted image

vrtec ... mi smo vlogo oddali že v začetku maja, pa je kar vrsta pred nami user posted image moram januarja poklicat, ko odprejo še en oddelek, če bo slučajno ostal kakšen prostorček do marca ... rezervirajo pa ne user posted image bomo videli, kaj bo marca, jst sem kar optimist user posted image

drugega komentirala ne bom, ker je ementaler na delu user posted image imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.10.2008 11:01:48   
simvir
Čao!

Sem ful vesela, pa moram še vam povedat. Moja najboljša kolegica je ponoči rodila user posted image , včeraj malo po 19 uri so šli od nas, ob 20h jo je peljal v P. Se vsaj ni matrala cel dan kot v prvo, ko so sprožili porod.
No zdaj bova z malim lahko skupaj feštalauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj imam pa eno vprašanje za vas, kje ste naročale baby-vac in koliko ste plačale. Ali je to ta baby-vac slovenija, ali ga imajo še kje? Ker meni ga je leto in pol nazaj ena naročila iz Anglije, ga pri nas še ni bilo mogoče naročiti. Je kolegica ravno včeraj spraševala če sem zadovoljna z njim, pa ji ga bom kar kupila, namesto da bi telegram pošiljala.

Scorpio ko rastejo zobki (user posted image  Nal za zobka) malčki ponavadi manj jejo, tako da je možno, da zato noče jesti na žlico. Pa tudi sama žlica jih moti takrat (ker se zadeva v dlesen)

Pri nas je že celo dopoldne sonček, upam da ga sedaj imate že vsi.

Uživajte v lepi nedelji... 

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.10.2008 11:36:27   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Zdaj imam pa eno vprašanje za vas, kje ste naročale baby-vac in koliko ste plačale. Ali je to ta baby-vac slovenija, ali ga imajo še kje? Ker meni ga je leto in pol nazaj ena naročila iz Anglije, ga pri nas še ni bilo mogoče naročiti. Je kolegica ravno včeraj spraševala če sem zadovoljna z njim, pa ji ga bom kar kupila, namesto da bi telegram pošiljala.

Ojla!

Naročiš na tem mailu babyvacslovenija@gmail.com, pač napišeš kaj naročaš koliko in svoj naslov, pošljejo po pošt,i po povzetju plačilo. S poštnino je stalo malo manj kot 16 ojrov.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.10.2008 15:58:55   
Ketrin
Dober dan...

No, mal sem mogla prečekirat kaj počnete tale vikend... Pa vidim, da je povsod pralni, pomivalni, likalni, sesalni.... stroj pel... Pridne mamice, ni kaj... No, pri nas ni bilo časa za kaj takega...

Zobki: bravo malčki, pridni so s temili zobki ni kaj...no mi jih bomo tudi dobili... tam do srednje šole že bodouser posted image user posted image

Akrobacije: super so tele vaše ex štruščke... pravi akrobati... no, pri nas se kaj takega še ne dogaja...če ne drugače se bo pa pri telovadbi v 1. razredu naučila prevračat, puzat, kobacatuser posted image user posted image

Včeraj smo bli na poroki v Štanjeli in potem na fešti v NG. In ne boste verjele... ko so ob 21 začel muskontarji na polno nažigat rok komade, je Kaja okamenela...sedel smo čist zraven zvočnika... pomežikala je z učki na trke činel in bobnov, zraven pa gledala miskontarje ko da so največji carji na svetu...skratka, ne vem a bo moskontarca al kaj... a mislite da bi jo morala že v glasbeno vpisatuser posted image No in potem je sama v vozičku zaspala, ropot okrog pa tak da ni za govort...ja, kot se na ohceti spodobi, ne.... Tko da bomo od zdaj naprej kar v diskače začel hodit al pa si bomo doma omislili eno mešalko pa fejst base, da bo otrok spal... če bo pa sosede motilo...hmmmm, mogoče bodo bolj za muziko kot za jokuser posted image user posted image user posted image

Skratka danes smo že iz sprehoda, možek in Kaja počivat jaz pa sem do zdele na balkončku eno knjigico brala in popila kokakolo, mnjamiiiii....

Evo, to je to... pa je že vikend mimo....

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.10.2008 15:59:37   
Ketrin
Urška, glede GH: mid2 sva počakali do 6 meseca, nisva nič prej začeli....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.10.2008 16:22:59   
sasy20
Dan....

Samo na hitro se javim...mi smo malo zboleli...mamo čist zamašen nosek...pa mal vročine...tko da je bol sitkan danes naš škratek. Upam da bo kmalu bolje.

Vidim da ste vse pridne in likate...pa vse ostalo user posted image  jst nimam časa ne energije za to ker smo slabo spali.

No če uspem danes preberem za nazaj ker sm bila brez neta pa pol pokomentiram.

Lepo se mejte papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?