SpeliG
|
No, sej sploh nisem dvomila, da boste čvekice uživale tudi v Celju.. Vidim, da so se spet spletle romantične naveze (Sven in Kiara, tako kmalu joj joj...), danes res mladina v vsem prehiteva. Katka, za ata ata... Itak so pa atiji zakon, vsaj pri nas je tako, predvsem za igro in vriskanje. Ko pa je utrujena ali neraspoložena, takrat pa se kot mala mucka najraje stisne k mamici, mami pa čist ganjena. Tisto omakco pa jaz rajš ne bi dala, čeprav vem, da je drugač okusna, ja. Nevem, jaz sem kar previdna pri njeni prehrani, tudi solim ji zaenkrat ne, ker ne vidim potrebe, če poje tudi tako. Pire ji mal popravim z AM, pa ji je dobro, tudi ostalo zelenjavo, po potrebi. Ampak tukaj res ne bi bila pametna, vsak naj dela po svojem občutku. Potem ste nekatere že probale pitje po kozarcu, to bomo tudi mi probali, še danes. Fora je v tem, ker naša sploh ne pozna tekočine, vsaj v redki obliki ne. Zdaj jo probam naučit pit čaj, ki ga je nazadnje pila pri 6 tednih, potem pa ji je postal prepovedan. Ful ji je preredko, vsa se polije, tako da se tudi tega učiva skoraj kot jesti po žlici. Po žlici nama gre pa drugače ful dobro; zelo pridno odpira usta in tudi precej poje, HB. Vsaj nekje pri hranjenju nama mora iti dobro, ne . Jedilnik danes: Z: mleko M: hruška s kosmiči K: pire z brokolijem M: mlečna kašica V: mleko s kakšno žlico kosmičev (da bolj drži čez noč...) Spali smo dobro, že kakšen teden nismo tako dobro, samo enkrat je zajokala v spanju, pa mi niti ni bilo treba vstat. Pri nas pa sploh ne drži, da če spi podnevi, ponoči spi slabše, skoraj obratno. Če čez dan premalo spi in se ji ful dogaja, potem je tudi ponoči nemirna. Sicer pa smo tudi ukinili mučno polurno podiranje kupčka, pa zdaj malo opazujemo "posledice". Sem pa tja zdaj malenkost polije, ampak če ne bo hujšega bo tako čist OK. Se moram mal zreklamirat, da me je na zadnji posvetovalnici P. ful pohvalila, da se dobro držim glede teh naših težav in naj ohranim pozitiven odnos in voljo, pa bo vse lažje-dokler ne mine. Pa sej res ni nič tazga, važno da je ona zdrava, da ful napreduje, vse ostalo bo že minilo. Vidim da bolj ali manj vse sesalce uporabljamo več za noske kot pa za po stanovanju, je pač tako obdobje. Dokler ni nič hujšega...smo lahko ful vesele. Lepo se imejte, dan je sicer bolj turoben, naredite si lepega!
|