|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
16.10.2008 9:28:28   
Jo@n
Katka, jaz jima ne bi dajala teh instant zadev mislim da v njih ni le sol, paprika in poper... Prej jima vzemi malo stran, pa dodaj kakšno smetano, pa bo.

Pa nisem bolj papeška od papeža, tudi midva imava kdaj na sporedu juho iz vrečke (mi je dobra), pa tudi kakšna vegeta ali kocka skoči v lonec, za naše škrate se mi zdi pa še prekmalu...

Big mamma, vidim da si prijavljena, kako si, si kaj bolje? Si bila pri dr?

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 16.10.2008 9:30:19 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.10.2008 9:33:07   
clericv6
Šerlok, imaš delo user posted image .

Katka: po moje je tudi preveč kemije za user posted image . Saj je dober, ampak jaz ga Kiari ne bi dala.

Big Mamma: kaj je rekel dr.?

Kaj noben user posted image  ni spal????? Po moje je bila pa Kaja danes pridna.... user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.10.2008 9:35:16   
katka28
Glede na to, da se Ketrin nic ne javlja verjetno se spita namesti vseh ostalih user posted image user posted image

No potem sem prav predvidevala, da boljse, da jesta samo polento malo posoljeno....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.10.2008 9:43:26   
clericv6
Pa Violice tudi ni... AHA!!!!! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.10.2008 9:45:07   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Pa Violice tudi ni... AHA!!!!! user posted image

Violica je ze bila prej gor samo javila se ni nic.

BM: kako je s tabo??

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.10.2008 9:46:15   
bela vrtnica
Dobro jutro!

Vidim, da ste ponovno pridne s tipkanjem.

Eva tudi mi nimamo vašega spanca. Se je naša Zara spet zbujala. Nam ta nosek še vedno nagaja. Aspirator, ki smo ga kupili pa žal ne pomoga. A misliti, da obstaja kakšna možnost, da ga vrnemo, ker res nismo zadovoljni z izdelkom (a je kakšen rok za pritožbe v skladu z zakono o varstvu potrošnikov???)., 40 € pa tudi ni tako malo.

Katka: A veš, da imam tudi jaz namen danes skuhati polento in golaž, tako da bo tudi Zara poskusila polento. Slikice so pa tudi super.

Glede srečanja sem za, vendar žal nimam avtomobila, tako da če naju lahko katera naloži, sva zraven.

Nič, Zara je že tečka. Se greva pripravit za sprehod.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
16.10.2008 10:04:47   
NiLe
Helouuu!

Vidim, da ste včeraj naklofale 100tko user posted image user posted image user posted image čvekice ... jaz sem se hotela pridružiti debati, pa smo imeli večerno dretje na sporedu!!
Punce, kaj takega še nisem doživela, pa je Tia tretji otroček user posted image ... v glavnem: Tia je bila čez dan veliko bolje (malo je bila topla, jedla še kar lepo, kakala na fuuul), le spala je bolj malo, saj je izpustila popoldansko kitico. No, po 5 urnem bedenju (kar ni v njeni navadi) sem bila mnenja, da bo ob 20ih padla dola. Mhmmmm, potem pa svizec ... no, princesa se je po 5 minutah spanja zbudila in potem 2 uri !!! kričanje oz. dretje tko da nama z MM ni bilo čist nič jasn. Edino kar mi je prišlo na misel je, da jo boli zaradi zobkov, zato sem ji dala pol žličke calpola in ko se je končno umirila, je zaspala in SPALA do 7ih!!!

Simvir; hepiii brzdeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke včerajšnim in današnjim slavljencem: IZA, NAL, NADJA, JAKOB, SVEN in MIHA user posted image user posted image user posted image

Naslednje srečanje; ga komaj čakam, včeraj mi je močno falilo in sem stalno misila na vas, kako uživate. Se strinjam s Posadko - point srečanja je komot okolica Lj. ali LJ.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.10.2008 10:12:03   
NiLe
Še današnji meni:

Z: dojenje
M: jabolko+sliva
K: bučke, polenta
M: riževa kašica
V: dojenje

Seveda je vmes še dojenje za uspavanje user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
16.10.2008 10:17:58   
malecka24
Dobro jutro punce!

user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.10.2008 10:21:19   
malecka24
Moja miska ima danes polna 4 leta.Vse najboljse mala moja miska!

user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.10.2008 10:24:28   
katka28
Cestitke tvoji Lani za 4 leta....user posted image user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.10.2008 10:25:06   
Isabellabina
zdravo punce

Naša noč je bla grozna!

Ma včeraj sem spravla bonbone Haribo in je mali vražiček videl kam sem jih dala a glej jaz brez skrbi zrihtam tamičkenga in grem ven pa pride Jakob pa prnese prazno vrečko od bonbonov in reče---js sm pa use pojedu!!!!!!!Zvečer pa halo on začne bruhat in še pol noći je blo tko sam ni mol nč več u želodčku pa ga je vseen dražl in posledično naganjal na bruhanje----sm bla skoz u stanju----stend byuser posted image user posted image
Pol se mu je pa stanje umiril se je pa tamičken zbudu in smo bili pokonci do 5.00 ko je ustov možekuser posted image

Ja jaz sem pa tako---šla do zdravnika,ta me je poslov na ugenco sm bla takoj sprejeta in slikal so vratno hrbtenico in prsni koš----ni nič zlomljenega---to sm itak vedla----mam nategnjene vratne mišiceuser posted image  in zna bolet še tud en mesec ,hm potem pa so me napadl da bo treba nehat kadit!!!!!!js k sm pržgala 5 čikov u vsem mojem životu,,,,,u glavnem vidi se ena lisa na pljučih in so mi priporočil obisk na Golniku,tako da .......Sej sem vedla da ne smem it k dr. porkaš zdej bodo pa spet same sitnosti.Mojmu dragmu nism nč rekla in mu tud ne bom,dokler nebom vedla pri čem sm.

No tolk zaenkrat vas moram še mal prebrat ste ble tko pridne.

Aja tipkam pa na prenosnik od hčere ker je ni doma do jutri zvečer --so šči na tabor u prekmurje--60 e dons pa jutruser posted image pa sem mal zgubljena ga sploh nism znala aktivirat ,no sam mi je vseen uspel,zdej pa lepo počivam in pišemuser posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.10.2008 10:25:28   
Isabellabina
zdravo punce

Naša noč je bla grozna!

Ma včeraj sem spravla bonbone Haribo in je mali vražiček videl kam sem jih dala a glej jaz brez skrbi zrihtam tamičkenga in grem ven pa pride Jakob pa prnese prazno vrečko od bonbonov in reče---js sm pa use pojedu!!!!!!!Zvečer pa halo on začne bruhat in še pol noći je blo tko sam ni mol nč več u želodčku pa ga je vseen dražl in posledično naganjal na bruhanje----sm bla skoz u stanju----stend byuser posted image user posted image
Pol se mu je pa stanje umiril se je pa tamičken zbudu in smo bili pokonci do 5.00 ko je ustov možekuser posted image

Ja jaz sem pa tako---šla do zdravnika,ta me je poslov na ugenco sm bla takoj sprejeta in slikal so vratno hrbtenico in prsni koš----ni nič zlomljenega---to sm itak vedla----mam nategnjene vratne mišiceuser posted image  in zna bolet še tud en mesec ,hm potem pa so me napadl da bo treba nehat kadit!!!!!!js k sm pržgala 5 čikov u vsem mojem životu,,,,,u glavnem vidi se ena lisa na pljučih in so mi priporočil obisk na Golniku,tako da .......Sej sem vedla da ne smem it k dr. porkaš zdej bodo pa spet same sitnosti.Mojmu dragmu nism nč rekla in mu tud ne bom,dokler nebom vedla pri čem sm.

No tolk zaenkrat vas moram še mal prebrat ste ble tko pridne.

Aja tipkam pa na prenosnik od hčere ker je ni doma do jutri zvečer --so šči na tabor u prekmurje--60 e dons pa jutruser posted image pa sem mal zgubljena ga sploh nism znala aktivirat ,no sam mi je vseen uspel,zdej pa lepo počivam in pišemuser posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.10.2008 10:34:00   
Isabellabina
Ups  sorry punce ne vem kako mi je kar dvakrat tole vrgel gor!!!!!

Sem pogledala slikce user posted image ful ste vredu

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.10.2008 10:40:18   
NiLe
Ooo, Big mammauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in držim pesti, da je vse skupaj false alarm! Porkaduš, kaj se to zadnje čase dogaja. Same neprijetnosti! Upam, da je sinko bolje in da bo dobra šola za drugič, da ne bo pohamsal cele vrečke.
Malecka, čestitke tvoji 4-letnici user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.10.2008 10:45:32   
katka28
BigMamma: upam, da se stanje pocasi znormalizira.  Meni so leta 1995 ugotovili senco na pljucah in me poslali v Topolscico za diagnoto pljucna tuberkoloza (bojda, da sem stoje prebolevala pljucnice pa nihce tega ni ugotovil) ceprav sem bila vsakih 14 dni pri zdravniku, da imam cudne temperature 37, 3 - 37,5. Jaz upam, da pri tebi tega ne bo. Glede na to, da imas nategnjene vratne misice, ko se ti stanje malo popravi zahtevaj fizioterapijo (oz. zahtevaj jo ze zdaj) bo hitro boljse.

Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.10.2008 10:57:41   
clericv6
BM: no, samo da ni kaj hujšega. To pa kar pojdi na pregled za tisto liso, ziher je ziher!

Nile: lepo, da ste bolje in za prespano noč (aha, pa imamo krivca!!! user posted image ).

Malecka: Vse naj naj tvoji pikici za cela 4 leta (zdaj je pa že velika!).

VSE NAJBOLJŠE tudi današnjim slavljencem, Svenu pa Kiara pošilja poljubček!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.10.2008 11:06:35   
Isabellabina
Ma zdej sem na normalnem računalniku unga od hčere ne znam upravljat,tko počas odpira stran--pa tak multi strojuser posted image no hči bi itak rekla da nimam pojma kako se dela s prenosnikom--pas še prov bi melauser posted image

Katka sej sem včewraj šla vprašat na fizio..kdaj bi lahko začela s TENS terapijo pa imajo vse polno in šele čez en mesec tkp dauser posted image takrat ali pa že prej sploh ne bom več rabilauser posted image sej ,če dam glavo levo in desno je že veliko bolje samo naprej in nazaj je pa še ohoho boleče,imam pa ta penast ovratnik sam mi je takoj tako vroče v njem.Pa sej bouser posted image ni taka poškodba kot sem jo imela pred 10 leti ko sem nosila plastičnega cele trimesce.,tko da nekaj izkušenj s to vratno hrbtenico že imam

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.10.2008 11:10:25   
NiLe

Nile: lepo, da ste bolje in za prespano noč (aha, pa imamo krivca!!! user posted image ).

Hej, saj me ni bilo v Celju user posted image user posted image ... glede na to, da je včeraj bolj malo spala, se je pikica moja odločila, da je treba not prinest in spi že od 9ih, vmes se je nekaj predramila in zaspala nazaj ... jaz bi pa tako rada šla ven in izkoristila sonček! Ma, bo treba počakat, pa pojest malico, pol pa gasa ven. 

Spi, dete, spi!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.10.2008 11:12:36   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Hej, saj me ni bilo v Celju user posted image user posted image ... glede na to, da je včeraj bolj malo spala, se je pikica moja odločila, da je treba not prinest in spi že od 9ih, vmes se je nekaj predramila in zaspala nazaj ... jaz bi pa tako rada šla ven in izkoristila sonček! Ma, bo treba počakat, pa pojest malico, pol pa gasa ven. 

pa jo taksno pelji ven. Zakaj bi cakala, da se prebudi. Zdaj ji spanje ukradi, pa ji ga sele zvecer vrni pa bo....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.10.2008 11:19:16   
NaTaŠa*
Ojla

Ja res sem bila prej prijavljena ampak sm sam preverla do kam ste pršle.

Ker naša noč je bila katastrofa.
Najprej ni in ni hotla zaspat, po 30min dajanju z njo da zaspi končno omaga. Jest se pripravljam da skočim pod tuš in slišim iz sobe grozen user posted image krik. Letim v sobo ampak je nism mogla umiriti. Pol pa vidim da je revež čist vroč zmerim vročino in se ustavi na 38,4°C. user posted image pokliče v ZD kaj lahko narediva in pravijo da naj jo gor pripeljemo. K smo prišli gor pa jo DR. pregleda in pravi da se vidi da jo res nekaj matra ampak da on ne ve kaj je. Po bezgavkah je vidu da ušeska niso vneta, jap jade, zakaj pa zatol če jo primem za uhelj? Uglavnm nakoncu je reku da nj grem naslednji dan k P in bo on točn reku kaj je.
K smo pa pršli domov je blo spet noro. Spat na rokah ja v posteljci pa ne. Tako da sva midve spale v dnevni user posted image pa v sobi. Dajale sva se do 1h pol je pa končn omagala jest pa z njo.

Tako da sm čist zdelana čestitke za obmesečnice pa kasneje tud tuste za nazaj.

Lep dan še naprej.

papa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.10.2008 11:34:52   
Isabellabina
Simvir--menda danes praznuješ
vse najboljšeuser posted image

Vsem obmesečnikom tudi vse naj naj in pa Lani za rojstni danuser posted image

Pri nas bo danes za kosilo --piščančji ragu in solata zraven

popoldne pa bova s drugorazrednico delale muffine ,sem včeraj kupila zadevo ki je na škatli narisana Barbie in zdaj komaj čaka da to narediva in je že napovedala da bi to imela za rojstni dan ko bodo punce prišle k njejuser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.10.2008 11:37:15   
Isabellabina
Jabček--če imaš jutri zjutraj čas bi se povabila na kavico ,ker grem tam mimo k mlinarju po moko.Mi jo bo zmanjkalo.user posted image tam okrog pol desetih bom šla mimo

Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.10.2008 11:41:05   
miny
Lp!
Pri nas se dogaja full vas preberem in pokomentiram zvečer. Sam tolk, jaz sem tudi za srečanje v Lj, kadarkoli.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.10.2008 11:42:02   
SpeliG
No, sej sploh nisem dvomila, da boste čvekice uživale tudi v Celju..
Vidim, da so se spet spletle romantične naveze (Sven in Kiara, tako kmalu joj joj...), danes res mladina v vsem prehiteva.user posted image

Katka, user posted image  za ata ata...
Itak so pa atiji zakon, vsaj pri nas je tako, predvsem za igro in vriskanje. Ko pa je utrujena ali neraspoložena, takrat pa se kot mala mucka najraje stisne k mamici, mami pa čist ganjena.
Tisto omakco pa  jaz rajš ne bi dala, čeprav vem, da je drugač okusna, ja. Nevem, jaz sem kar previdna pri njeni prehrani, tudi solim ji zaenkrat ne, ker ne vidim potrebe, če poje tudi tako. Pire ji mal popravim z AM, pa ji je dobro, tudi ostalo zelenjavo, po potrebi. Ampak tukaj res ne bi bila pametna, vsak naj dela po svojem občutku.

Potem ste nekatere že probale pitje po kozarcu, to bomo tudi mi probali, še danes. Fora je v tem, ker naša sploh ne pozna tekočine, vsaj v redki obliki ne. Zdaj jo probam naučit pit čaj, ki ga je nazadnje pila pri 6 tednih, potem pa ji je postal prepovedan. Ful ji je preredko, vsa se polije, tako da se tudi tega učiva skoraj kot jesti po žlici. Po žlici nama gre pa drugače ful dobro; zelo pridno odpira usta in tudi precej poje, HB. Vsaj nekje pri hranjenju nama mora iti dobro, neuser posted image .

Jedilnik danes:
Z: mleko
M: hruška s kosmiči
K: pire z brokolijem
M: mlečna kašica
V: mleko s kakšno žlico kosmičev (da bolj drži čez noč...)

Spali smo dobro, že kakšen teden nismo tako dobro, samo enkrat je zajokala v spanju, pa mi niti ni bilo treba vstat. Pri nas pa sploh ne drži, da če spi podnevi, ponoči spi slabše, skoraj obratno. Če čez dan premalo spi in se ji ful dogaja, potem je tudi ponoči nemirna.

Sicer pa smo tudi ukinili mučno polurno podiranje kupčka, pa zdaj malo opazujemo "posledice". Sem pa tja zdaj malenkost polije, ampak če ne bo hujšega bo tako čist OK.

Se moram mal zreklamirat, da me je na zadnji posvetovalnici P. ful pohvalila, da se dobro držim glede teh naših težav in naj ohranim pozitiven odnos in voljo, pa bo vse lažje-dokler ne mine. Pa sej res ni nič tazga, važno da je ona zdrava, da ful napreduje, vse ostalo bo že minilo.

Vidim da bolj ali manj vse sesalce uporabljamo več za noske kot pa za po stanovanju, je pač tako obdobje. Dokler ni nič hujšega...smo lahko ful vesele.

Lepo se imejte, dan je sicer  bolj turoben, naredite si lepega!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?