želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc IZVIRNO SPOROČILO: želva Dude ima lahko tri v postelji, pa ni efekta. Se zbudi, vsede, mane očke in cvili. Jaz ji samo dam dudo in jo nazaj poležem ter spimo naprej. Sem študirala, da bi ji dala dudo na tisto zaponko-špagco(kako se reče), ko dudo gor pripneš. sam se bojim, da se bi kaj zadavila s tiso ketnico Ja, ketnice tudi jaz nikoli nisem upala dat. Mogoče si pa prehitra? Kaj pa če jo pustiš, da malo cevka, si tudi ne najde dude? Mogoče res, sam če jp pustim, pol se zbudi al se začne pogovarjat in igrat, ali začne jokat in tulit-pol pa ni konca. Ayo, so ful smešni ja, naša se tud ful špila s tistim. Ko bom šla kaj v Lj. bom pogledala za tistimi mehkimi ketnicami, ki so v obliki zajčka, medota, so take bolj kratke. Kaj me to jezi, ko pri nas nič ne najdeš za majhne. Za vsako stvar lezem v Lj. Za mleko vsak mesec, kakrkoli za oblečt, za flaške... Imamo eno baby trgovino in karkoli grem kupit, jim je ravo zmankalo oin so naročili. Pa nikoli ne pride Mi je tok smešno, sem rekla, da bom nehala komplicirat s tem AM, saj je zdaj že tok velika, da bom lahko Hipp kupovala v Mercatorju, e figo. Ima po tem mleku čist rdečo rit. ji drugega kot Milumil ne odgovarja, in spet vLJ.