Ayo
|
OJLAAAA!! Evo mene, ima 5 minut. Sem povrsno kar skoraj vse prebrala, najprej za 200-tko, pa dobrodosle vse nove, kar nekaj se jih je nabralo. No, vmes smo bili tudi mi bolani, vrocina in nosek. Za vse bolancke pikepoke...pa en nasvet za prehlad- probajte z vlazilcem zraka, nasemu Gabrielu je ful pomagalo. Nova zimska oblacila - jaz sem tudi preletala za bmbazne kapice, kot da bi iskala ne vem kaj, je ze vse volneno po policah. Nazadnje sem jo nasla, ful lusno, sicer z astronomsko ceno, no potem sem pa pospravljala predale, pa jih najdem se od mojega brata, ko mi jih je dala mami se v casu . Zdej jih mam pa za izvoz Bundico in pajaca tudi imamo, dala mozeva sestra. Rokavicke tudi. Kaksen sal bom pa mogoce sama nastrikala...ce bo cas Smo kupili tudi prve ceveljce...predvsem zato ker hodiva ven na igrisce in ni sans, da bi bil Gabriel pri miru. Tako da ga dam iz vozicka na igralne povrsine, da se napleza in nasporta. Kar se tice govorjenja - to je vse bolj slucaj kot pa kaj resnega. Najbolj mu gre ama-ama-ama, ko bi rad jedel, to je pa vsakic, ko me vidi v kuhinji oz, ce se dim za mizo, pa ceprav pocnem kaj drugega. No, tako da ga imamo tudi pri vsakem obroku pri mizi, ker hoce pod nujno sodelovat pri jedaci. zelva, ja tvoj Mancek je res napreden...si bila kao nekaj v skrbeh, da boste imel ze 2. ...pa sej ti bo Manca lahko ze skor sestrico previjala in jo pelajal na sprehod nic, sigurno sem se kaj pozabila...se Gabriel ze oglasa, jaz pa tudi laaacnaaaa!! Lepo bodite!