|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
16.10.2008 20:44:57   
PUHICA 26
Samo na hitro po dolgem času: moj delavnik od 7-14 pop-13.30.-19.drugače pa sem tudi jaz začela en mesec prej tako da Hokeistka vse se uredi, Glede porodniške pa si ta preostali mesec prenesi na drugega otroka, je možnost do 8 let, seveda če se odločiš zanj, boš en mesec več doma pri drugem, bebiju. Glede službe ja moj prvi dan obup, mislila na Lei, skoraj esm se zjokala, a drugi dan je že bolje, sedaj pa je tako kot mora biti ko se hodi v službo.
Lei se dviguje ob vsaki opori hojco uporabljamo sedaj samo za hojo ob opori noče biti notri, še boljše. Pa pa stopnicah bi plezala to so njene najlubše igračke.
LP,

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.10.2008 21:17:11   
botrca
Pozdravljene.

Najprej čestitke za vse ki ste dobile službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav zavidam vam saj jaz iščem in iščem ampak nič kaj ne kaže da bom v kratkem našla (delo v pisarni - ek. tehnik) saj nas je dosti - preveč.

Za vse user posted image  ki že hodite tudi pohvale. Naš Jan se niti ne plazi ali da bi pokazal interes da se postavlja na noge ni šans, ampak se ne sekiram bo že ko bo sam pripravljen. T*e*j*k*a nisi edina, pa še obe imava Jana.

Vrtnica79 kaj je z obljubljeno kavo?

Ličenje: ko sem šla rodit mi niti na pamet ni prišlo da bi se naličila ali pa lase urejala. Sem bila čisto naravna.

Danes sem bila pridna, saj sem skuhala juho, goveji golaž in pasulj za zmrzovalnik. To delam že od nekdaj in ko mi ni za kuhat mi to prav pride samo iz skrinje vzamem in to je to. Imam več časa da se posvetim otroku. Moj mož itak non-stop dela, tako da 90% sama jem. On pa v službi (kuhar).
Zato tudi nima časa mi kaj okrog otroka pomagat, ker če ne dela v službi ima doma delo (košnja trave, njiva, drva, prešanje za sok, kis, vino...) ali pa v najinem stanovanju se vedno nekaj najde.  Ko imaš hišo nikoli ni konec z delom. Iz tega razloga ga tudi ne silim preveč mi pa pomaga kolikor lahko, pa se nič ne pritožuje. Ostalo je pa na meni pospravljenje, sesanje...

Grem počasi spat saj sem utrujena, ker je Jan danes spal samo 1h v celem dnevu.

lahko noč

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.10.2008 21:34:47   
pikica*
hokejistka, čestitke za službouser posted image !!! Verjamem, da je kar šok, ampak na koncu ti bo prav pasalo malo odklopit. Pa ne sekiraj se, ker greš prej delat. Jaz sem tudi pri prvi porodniški začela kakšna dva tedna prej. Pa ne zato, ker bi me kdo v to silil, temveč zato, ker mi je pasalo, da imam ta dva tedna na voljo, da hodim v službo za toliko časa, kot paše meni. Uradno sem bila sicer še na porodniški, te ure pa so mi ob naslednji plači izplačali (zato ne vem kako izgleda, če uradno porodniško predčasno zaključiš). Zdaj predvsem uživaj v dejstvu, da imaš službouser posted image .

Čestitke vsem hodalčkomuser posted image . Pri nas smo še bolj statični, ali pa štirinožni.

Kavica jutri.....verjetno pridem tudi jaz.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 553
16.10.2008 22:02:44   
Vrtnica79
Hokejistkauser posted image user posted image user posted image  za službo. Saj bo, vse bomo morale dat to skozi. Ene prej- druge kasneje. Ko se boste ulaufali pa tako nebo več problema in bo lažje!

Andreja čestitke tudi tvoji Evi za prve korakeuser posted image user posted image user posted image . Uh, vidim da bodo počasi začeli že vsi veselo korakati. Pol bo šele lušno, ko jih bomo lovili okoliuser posted image .

Želva, kako? Te možek že kaj uboga? Saj bo bolje- če ne pa potem ko boš ti morala v službo in bo tudi on moral malo popedenati otroke. Pol bo bolj zmučen in tako nebo imel energije skakati okoli. Govorim iz lastnih izkušenjuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 554
16.10.2008 22:22:57   
tea78
Zdravo vsem skupaj, po dolgem času se vam malo oglašam, pred 14 dnevi mi je ati umrl, tako da resnično nisem bila sposobna nič napisat, kaj šele na internet it, grooooooza, v glavnem Naja je pridna, še vedno imamo samo dva zobka, hodi že ful z mojo pomočjo, moram pa povedat, da mi tudi spi celo noč oz. od osme ure zvečer po do sedmih zjutraj, v glavnem lepo mi bodite, radi se imejteuser posted image
pozdravček vsem pa pa

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 555
16.10.2008 22:33:20   
trdozimc
Tea78 moje iskreno sožalje! Bolečina, ko izgubiš starša, je neizmerna.

Sam sporočim vam še, da naju z Ivo jutri žal ne bo, ker ima Iva drisko in je ne bi raznašale okoli. Lepo čvekajte!

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 556
16.10.2008 23:28:32   
oro
Hokejistka bravo user posted image user posted image user posted image  za službo!!! Verjamem pa da ti je šok se takole na hitro ločit od J. Ampak naj ti bo v tolažbo to, d bo pri dedku in babici ter da bo ta punca samo za njo in se bosta sigurno fino rihtali! Ona ji bo veliko novih stvari pokazala, jo naučila... in prav srečna boš, ko boš videla kako ji koristi druga družba in kako lepo se bosta šele imeli potem, ko bosta popoldan skupaj!
Upam da se vidimo jutri, mal poklepetat verjetno le koristi! user posted image

Andreja 2000 - bravo za Evico! To morajo biti lepi trenutki, a ne?user posted image

Veselim se jutrijšnje kavice, do takrat pa le pozdravček...user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 557
16.10.2008 23:31:02   
oro
Tea78 moje iskreno sožalje! user posted image

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.10.2008 0:10:31   
Anonimen
Tea78, sožalje! user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu oro)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
17.10.2008 7:54:38   
kajča
halllooo punce

zdej pa res že dolgo nisem nič napisala, pa sej vas občasno berem.

Hokejistka tudi jaz sem začela en mesec prej v službo hodit, ker sem zamenjala službo in delam sedaj že od 1.10., zvedela sem, ko je bila Maja stara 6. mesecev in 3. mesece sem se sekirala, zdej je pa ok. Maja se pazi pri babici, najprej je bilo 14 dni malo joka, sedaj je pa ok. Ampak nimaš kaj, življenje je pač takšno. se pa še dojiva, ko sem bila doma, sva se tudi 3x na dan, sedaj ko sem v službi pa zvečer in ponoči, pa mogoče se še popoldne kdaj samo pocrklja.

Drugače je pa Maja tudi že shodila, pri 10.mesecih, sicer še ne hodi ves čas odvisno od razdalje, podlage in čevljev oz. copatk. Za statistiko imamo 5 zobkov, sedaj hodi 6. ven in danes ponoči jo je najbrž ful bolelo, ker se je jokala in premetavala, potem pa sem ji dala Calpol proti bolečinam in je lepo spala naprej.

14 dni nazaj so nam potrdili ledvični reflux na desni ledvički, sicer blažji in sedaj čakamo na nadaljna navodila. Je imela pri 6. mesecih prvič bakterije v urinu, dvakrat zapored, pa sva šli potem na nefrološko in so ji naredili UZ ledvičk in je bilo ok, pa tudi voda, ki so jo vzeli tam je bila ok. Potem smo jo čez nekaj časa spet dali v naši ambulanti in spet bakterije, dobila je Primotren in po tem sva dali spet vodo in spet bakterije, ampak ene druge. Potem so nam svetovali naj gremo na UZ cistogram (meni grozna preiskava, predvsem za mamice). Ji dajo kateter do mehurja in eno tekočino noter potem pa to gledajo na UZ. Otrok mora biti čimbolj pri miru in ležat, kar je bila pri nas misija nemogoče. sem imela še dva dni potem muskelfiber, ker sem jo morala tako držat. No tam so potrdili blažji reflux, ampak sedaj čudežno že 2x za pored nima bakterij v urinu. Upam, da se to čimprej zrihta.

Evo to je za enkrat to, se še slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
17.10.2008 8:51:54   
hokejistka
Upam, da bo katera še uspela to videt: mene ne bo na kavico, ker je Julija dobila svojo prvo vročino in proslavljamo z bučnim jokom in tečnarjenjem user posted image . Pa tako sem si želela še zadnjič preden grem v službo malo pokofetkatuser posted image .
Uživajte  punce še zame !!!!!!!!!!!! Se oglasim kasneje, ko bo zaspala.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 561
17.10.2008 8:56:59   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 7x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 5x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 7x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 6x
FOXINEC Foxina user posted image 2x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 2x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 4x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 4x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 5x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 3x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 2x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 2x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 4x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 4x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 4x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 2x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 4x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 1x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 6x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 2x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 6x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 2x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 5x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 2x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 2x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 1x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 4x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.10.2008 9:04:18   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

ker je Julija dobila svojo prvo vročino in proslavljamo z bučnim jokom in tečnarjenjem 

user posted image user posted image user posted image  za Julijo, da vročina čimprej mine.

Vsem ki boste danes kofetkale pa želim prijeten klepet, pa Želva da neboš preveč pivca zvrnilauser posted image .

Jaz sem tudi bila včeraj na srečanjuuser posted image  RR-jevk. Mb- mamice smo se malo martinčkale, danes pa že dežuser posted image . Upam da ve neboste snega priklicaleuser posted image .

Tea- drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kajča lepo da si se malo oglasilauser posted image .

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.10.2008 9:13:20   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Ajde, dejmo eno rečt. Sem se že prej na drugi temi nasmejala.Ličenje pred porodom, da ali ne? Ali ste se preden ste šle rodit namazale? Mogoče v porodnišnici? Moji odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . T Mene majkup še zdej bolj poredko vidi. Vrjetno, bi me moral večkrat, pa sem tok na simpl narejena. Jutri bom za kofe nališpana, sam pudra nimam sploh.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, sem videla to temo. Jaz nisem imela obraza namaskiranegauser posted image - je bil tak čas da sem imela ličila že odstranjena. Pa tudi drugače bi si jih prej sčistila, ker bi pol v porodni itak vse zapacala z make-upom. Glede prvih slik pa da bi se šla še mazatuser posted image user posted image  ja pa ja, sem bila pač malo povožena na sliki, pa nič zato.

Zdaj pa se rada namažem- tako zase da se bolje počutim. Malo zasenčim oči, šminkam se ne. In to je touser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.10.2008 10:10:05   
trdozimc

Dobro jutro!

Čveke čvekaste, malo se umirite, tu lije kot iz škafa, pa grmi in bliska. Da ne boste še res kje snega priklicale, kot je rekla Vrtnica! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Pa se to, bolj za informacijo kot v tolazbo, jaz bom hodila od januarja od doma ob 7h in prihajala domov ob 18.30 user posted image

Ojej user posted image , kako pa to, da imaš tak delavnik?

pri nas kosilo ni vsteto v delavnik. delam 8,5 ur + 1 ura za kosilo + 1 da pridem na delo in 1 da se vrnem = 11,5
je slovenija prijazna dezelica, a ne? user posted image

Ja, SLO je res prijazna deželica. Samo še plače bi morali višat in ne nižat, pa bi bil raj!

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Se počutim ko en outsider ker mi še plazimo ne vredu-more bit res neki zanimivega da se mal zmuva.

Tudi Iva še ne hodi sama.

Sem se že prej na drugi temi nasmejala.Ličenje pred porodom, da ali ne? Ali ste se preden ste šle rodit namazale? Mogoče v porodnišnici? Moji odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, pa ja da!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nisem ne prvič in ne drugič imela časa sploh pomislit na kaj takega. Estetsko pa najbrž je, če rodiš kot cvetka, čeprav oni ''uradni'' te itak bolj od spodaj gledajo, prisotni moški je pa tudi čisto fertik od same dogodivščine in ima veliko opravka sam s sabo, da ne zleze skupaj - za koga potem že zgledaš lepo????? Za dojenčka, da te potem drugo jutro ne prepozna, ko si brez mejkapa user posted image

Hokejistka, jaz upam, da se bomo tudi potem še kaj dobile. Pozdravite se, mi že počivamo!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.10.2008 10:55:19   
lili8
Andreja2000 in  Kajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za Evo in Majo in prve korake. Izgleda, da bodo zdaj naši decembrčki kar po tekočem traku shodiliuser posted image .

Ayo ti boš imela pa res zoprn delavnik. A potem bo Gabrijel toliko časa v vrtcu ali kako?

Tea78 moje sožalje za tvojega očetauser posted image . Si sploh ne predstavljam, kako se zdaj počutiš. Za take stvari ni boljšega zdravila kot časuser posted image .

Ličenje pred porodom , joj koliko imajo eni dela z brezveznimi stvarmi. Meni še na kraj pameti ni padlo, da bi se še mazala preden grem rodituser posted image . Mene je pred porodom bolj skrbelo to, koliko bo enih ljudi okoli mene, jaz pa brez vsegauser posted image . Sem bolj sramežljive sorteuser posted image . No, ko se je pa dogajalo, mi je bilo pa tako vseeno, tudi če bi iz Pop tv-ja v živo prenašaliuser posted image .

Tiste, ki že hodite v službo in se vaši user posted image pazijo pri dedkih in babicah, kje spijo? A ste prenosne posteljice nabavle al kako?

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.

Lepo bodite v tem deževnem vremenu.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 566
17.10.2008 11:46:18   
lana38
Danes pa sem kljub dežju in sivini komaj zdaj prišla do računalnika. Najprej sva si sTimom privoščila spanje kar do 9h.user posted image  Potem je prišla moja mama na obisk. Po 14 dneh sem potem še skopala Tima, ker je zdaj spet brez prehlada. Upam, da tako ostane kar nekaj časa. Pa sva se s Timom igrala in carkljala in je on zaspal. jaz sem šla pa kopalnico čistit.
Je pa res zoperno, ko je tako vreme. Zjutraj je Tim kar šel k vhodnim vratom in kazal pa-pa.user posted image  Če vsaj deževalo ne bi, bi še mogoče šla ven. Ga bi pač bolj oblekla, tako pa mi ni za pod dežnikom hoditi.
Tim tudi še ne hodi, pa ima še dovolj časa da to osvoji. Nekateri se sploh ne plazijo, pa potem lepo samo shodijo. No, naš Tim po 4 prešiba že po celem stanovanju.
Uživajte na kavici. Zdaj ste jo verjetno že spile in še samo čvekate.
LP

lana38

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 567
17.10.2008 12:11:43   
želva
Spet sem ta prva s kavice, je bil Mančk čist fertik in sva šle lepo domov. Mi je zaspala v avtu z odprtimi usti, brez dude, glava ji je kar naprej padlauser posted image . Je bilo pa lušno, edinole malo nas je bilouser posted image , upam da bo drugič kaj več user posted image in mamic.

trdozimc, ne ga preveč sračkatuser posted image , za julijo pa tudi user posted image , da bo zdrava ko gre mami prvič v službo

Maja user posted image user posted image user posted image user posted image

Teja user posted image user posted image user posted image , počasi bo manj boleče, moje sožalje.

EalaM, z loncico sva se zmenile, da se še enkrat vidimo, preden greš v službo, ali jaz priletim v Ž. ali pa vidve v L.

Vrtnica, možek moj ne zna ubogat, sicer mu že vračam, sam še ne veuser posted image Mislim, da mu bo jasno čez kakšen teden, ko bo zmanjkalo zlikanih majic, štumfi ne bodo na pravem mestu... Marsikaj ne bo oprano, ker ne pride do koša za cunje...Bo že vidu hudičauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.10.2008 12:26:15   
trdozimc
Oj, Želva.

Hvala za poročilo - sicer kratko user posted image  in lepe želje. Poskušamo čim manj sračkat. Mogoče bi pa jaz tudi takrat šla k EliM, če bomo OK in če je vem trem tako OK??????

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.10.2008 12:53:12   
želva

Oj, Želva.

Hvala za poročilo - sicer kratko user posted image  in lepe želje. Poskušamo čim manj sračkat. Mogoče bi pa jaz tudi takrat šla k EliM, če bomo OK in če je vem trem tako OK??????

Res je bilo fino, takole poklepetat in spet sem nove obraze lahko povezala z nicki. Fino, čisto drugačen občutek.In tista slaščičarna je res fajn ima tako fino igralnico, super. Sem čist navdušena.

Ja, vejš da, ti sam pridi. A ti ni to mal daleč?Ah, ti si itak faca.Mogoče se bomo pa kar v L. dobile, ti bo vseeno bližje.user posted image Čimprej

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 570
17.10.2008 13:20:08   
trdozimc

Oj, Želva.

Res je bilo fino, takole poklepetat in spet sem nove obraze lahko povezala z nicki. Fino, čisto drugačen občutek.In tista slaščičarna je res fajn ima tako fino igralnico, super. Sem čist navdušena.

Ja, vejš da, ti sam pridi. A ti ni to mal daleč?Ah, ti si itak faca.Mogoče se bomo pa kar v L. dobile, ti bo vseeno bližje.user posted image Čimprej

Ja, lahko celo oboje izvedemo! user posted image  Meni je fajn kdaj it kam na izlet. user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 571
17.10.2008 20:06:38   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: tea78

Zdravo vsem skupaj, po dolgem času se vam malo oglašam, pred 14 dnevi mi je ati umrl, tako da resnično nisem bila sposobna nič napisat, kaj šele na internet it, grooooooza, v glavnem Naja je pridna, še vedno imamo samo dva zobka, hodi že ful z mojo pomočjo, moram pa povedat, da mi tudi spi celo noč oz. od osme ure zvečer po do sedmih zjutraj, v glavnem lepo mi bodite, radi se imejteuser posted image
pozdravček vsem pa pa

Tea78,tudi od mene iskreno sožalje....user posted image me je zadnjič,ko sva se videli ta novica ful pretresla,saj je minilo le pol leta,odkar ni več moje mami in spomini so še vedno zelo boleči...-zato oprosti,da ti sožalja takrat nisem izrekla osebno.Drži se,mislim nate!user posted image

ličenje pred porodom mi še na kraj pameti ni padlouser posted image

Vsem hvala za čestitke ob Evinih prvih korakih.Ja,res je zanjimivo ,ko otroček shodi,moj user posted image  je pa še posebaj ponosen in vsakemu to takoj pove,če se da ,pa Evo postavi na tla,da pokaže svojo okorno hojo,ki pa se iz dneva v dan zboljšuje. user posted image .No,vsi,ki še ne hodijo slej ko prej pridejo za našimi,je pa res,da se nikamor ne mudi in je časa še na pretek,vsak otroček pač shodi,ko je njegov čas,eni prej drugi kasnej....in kmalu bodo vsi naši škratki letali,mi pa seveda za njimi.

In ja,Eva je pa spet smrkava,pa precej sitna je bila popoldan,tudi noč je bila pestra...bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo.

Lahko noč!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.10.2008 21:20:41   
hokejistka
Končno imam malo časa.

Hvala vsem za čestitke za službo!!!!!!

tea78
iskreno sožalje ob izgubi očeta

IZVIRNO SPOROČILO: PUHICA 26
Glede porodniške pa si ta preostali mesec prenesi na drugega otroka, je možnost do 8 let,

Puhica26  hvala za info. se bom definitivno odločila za to opcijo

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Za vse  ki že hodite tudi pohvale. Naš Jan se niti ne plazi ali da bi pokazal interes da se postavlja na noge ni šans, ampak se ne sekiram bo že ko bo sam pripravljen. T*e*j*k*a nisi edina, pa še obe imava Jana.

Botrca tudi naša se še ne plazi in ne dviguje- se ne sekiraj. Pa upam, da kmalu dobiš službo

IZVIRNO SPOROČILO: kajča

Hokejistka tudi jaz sem začela en mesec prej v službo hodit, ker sem zamenjala službo in delam sedaj že od 1.10., zvedela sem, ko je bila Maja stara 6. mesecev in 3. mesece sem se sekirala, zdej je pa ok. Maja se pazi pri babici, najprej je bilo 14 dni malo joka, sedaj je pa ok. Ampak nimaš kaj, življenje je pač takšno. se pa še dojiva, ko sem bila doma, sva se tudi 3x na dan, sedaj ko sem v službi pa zvečer in ponoči, pa mogoče se še popoldne kdaj samo pocrklja.

kajča hvala, da si se oglasila s to spodbudno zgodbo. Mi je prec malo lažje. Čestitke za hojo in upam, da se refluks uredi sam od sebe

Vrtnica, možek moj ne zna ubogat, sicer mu že vračam, sam še ne ve Mislim, da mu bo jasno čez kakšen teden, ko bo zmanjkalo zlikanih majic, štumfi ne bodo na pravem mestu... Marsikaj ne bo oprano, ker ne pride do koša za cunje...Bo že vidu hudiča

želva, ti pa s od hudiča . Sporoči, kako se bodo stvari razpletale in kdaj bo ugotovil, da bo šel brez gat v službo.

Julija je bila cel dan neznosna. Neprestano po rokah, spala je ene 5 krat. vročina ni bila visoka- tam okoli 37,7. JE ležala na meni in se samo jokal, če sem jo odložila. Za ponoči sem ji pa kar svečko dala, čeprav nima tako visoke vročine. Ji zobki ven lezejo in upam, da ji bo po svečki kaj lažje. Tako, da z veseljem sporočam, da smo tudi uradno dobili zelo ostro prvo žagico spodaj levo

Moj možek dela tako v sob kot ned, tako da se mi obeta čudovot zadnji vikend sama z bolanim otrokom . Zdajle grem pa še malo perilo zložit in se možeku posvetit.

Ostanite zdravi!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 573
17.10.2008 23:11:10   
dream3
hokejistka - Čestitke za službouser posted image , pomembno je tudi to, da se boš v službi dobro počutila in da boš v njej uživala.
tea78 iskreno sožalje ob izgubi očeta, vem kako to izgleda, četudi je minilo od tega že veliko let
želva - očitno imata najina zelo podobna značaja, ne vem pa če bi našega kaj ganilo, ko bi ostal brez opranih gat, verjetno bi šel v trgovino po nove in zanj bi bil potem problem rešen

Pa lahko noč

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.10.2008 10:12:21   
Vrtnica79
Dobro jutro zaspanke, a še vse spiteuser posted image  Mi pa imamo tako lep sonček, juhuhuuuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?