andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea78 Zdravo vsem skupaj, po dolgem času se vam malo oglašam, pred 14 dnevi mi je ati umrl, tako da resnično nisem bila sposobna nič napisat, kaj šele na internet it, grooooooza, v glavnem Naja je pridna, še vedno imamo samo dva zobka, hodi že ful z mojo pomočjo, moram pa povedat, da mi tudi spi celo noč oz. od osme ure zvečer po do sedmih zjutraj, v glavnem lepo mi bodite, radi se imejte pozdravček vsem pa pa Tea78,tudi od mene iskreno sožalje.... me je zadnjič,ko sva se videli ta novica ful pretresla,saj je minilo le pol leta,odkar ni več moje mami in spomini so še vedno zelo boleči...-zato oprosti,da ti sožalja takrat nisem izrekla osebno.Drži se,mislim nate! ličenje pred porodom mi še na kraj pameti ni padlo Vsem hvala za čestitke ob Evinih prvih korakih.Ja,res je zanjimivo ,ko otroček shodi,moj je pa še posebaj ponosen in vsakemu to takoj pove,če se da ,pa Evo postavi na tla,da pokaže svojo okorno hojo,ki pa se iz dneva v dan zboljšuje. .No,vsi,ki še ne hodijo slej ko prej pridejo za našimi,je pa res,da se nikamor ne mudi in je časa še na pretek,vsak otroček pač shodi,ko je njegov čas,eni prej drugi kasnej....in kmalu bodo vsi naši škratki letali,mi pa seveda za njimi. In ja,Eva je pa spet smrkava,pa precej sitna je bila popoldan,tudi noč je bila pestra...bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo. Lahko noč!