hokejistka
|
Naša pupa še spi, jaz se še vedno smilim sama sebi Najprej čestitke za obe punci, ki že hodita: eva in lina . IZVIRNO SPOROČILO: lili8 Hokejistka super za službo! Meni se tudi nekaj obeta, sicer za DČ, ampak sem vseeno vesela. Me že zdaj skrbi, kako bo, ko bom v službi, zdaj sem čisto na drug ritem navajena, pa cel dan s tamalo, potem bo pa tega konec . Veliko sreče tudi tebi lili8. Saj jaz sem tudi dobila za DČ- kaj boljšega spolh ne pričakujem IZVIRNO SPOROČILO: lili8 Drugače je pa zdaj že tolk posrečena ratala, ko hoče kaj za mano ponovit. Včeraj sem npr. žvečilnega žvečila, me je gledala, in potem še ona žvečila . Pa če ji rečeš, kje je trebušček, se tako pogladi po njem, kot bi hotla reči, joj kolk sem se najedla. Pa veliko besed hoče ponavljat, sicer na svoj kitajski način, ampak pra¸v vidiš, kako se trudi. Se mi zdi, da se skoraj vsak dan kaj novega nauči. Ja, naša ima tudi take fore. Pokaže, kje ima laske in kje ušesa. Pa če ji dam glavnik se lepo počeše . želva pri vas ste pa zelo pridni. Še malo pa bo hiška pod streho IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Gabrielu tudi ni nic po grozdju, pa se obozuje ga ful! Drugace pa tudi kaka vcasih po 4-5x na dan...ampak se nisem nikoli sprasevala, ce je to ok (skaana je nekaj pisala o tem ). Mislim, da narobe ni nic. Sem tudi opazila, kadar veliko jemo, potem posledicno tudi veliko kakamo. enako IZVIRNO SPOROČILO: ElaM kava: mene ne bo, ker bom terenska, začelo se je anketiranje in bom v petek delala. Pravzaprav bom začela, no upam, da me ne bo kdo s kakšno metlo podil. Pa še en razgovor imam ob 12-ih. Pestro. Škoda, da te ne bo elaM, pa drugič. Pa veliko sreče na razgovoru Sporoči, kako je šlo! Ne pozabite na kavico jutri!!!!!!!!
|