|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
15.10.2008 22:05:58   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Nana22

Ojla!

Se opravičujem, ker sem se prej tok grdo vrinila med debato. Sem morala nekomu povedat,da je Linika shodila. Kok jo je bilo lepo vidt!

Kr čvekate, jaz pa ne dohajam brat vsega. Vidim da ste pri shopping-u..... tut jst ne maram tiste gužve in bomo verjetno kar pičli v Celovec.

Sem mislila pridt v LJ v petek na čvek, pa sem bla že včeraj v LJ. Pa še ura je takšna (ob 10h), ko se mi kumej zbudimo. Pa še nisem iz LJ in rabim dobro urco do LJ...... pa še..... možek pride jutri domov, kumej čakam!
Drugič pa res pridem, obljubim. Lepo se imejte, pa poročajte kako je bilo.
Prav rada bi vas spoznala, čeprav sem ful malo tu gor na RR.

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Mi smo pa danes končno dobili odločbo za vrtec (plačilni razred). Nobenih presenečenj.

Mi smo pa dobili pošto iz vrtca, da smo 5. v čakalni vrsti. Bli smo 19.

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

............Tako da sem spet začela pazit, kaj mu dajem (sumim grozdje in zadnjič mu je ena teta dala proti moji vednosti med ).

Joj, Lina je imela predvčerajšnjim takšne hude krče ponoči po grozdju! HB da sem imala še nekaj Babynos kapljic, pa je hitro popustilo in je zaspala,revčka. Smo bile pokonci do 5h zjutraj.

Debata o možih..... vsak ima svoje muhe in tudi me jih imamo. Men tut včasih tok film poči.
Moj tut po cele dneve dela in pride domov okol 18h. Zvečer ponavadi pomije flaške, sprazni pomivalni stroj, pospravi kuhinjo po večerji, pripravi brisače in vse in mi jo pomaga skopat in dostikrat jo zvečer uspava samo (zelo nerad, ker pol zaspi zraven in mu je muka potem vstat in se it umit in oblečt v pižamo ). Čez vikend gre dostikrat z Lino z vozičkom na sprehod, da jaz kej postorim ta čas.
Ma kr dost naredi, itak da bi lahko še kej, ampak naj mu bo.

Grem počasi vodoravno. V mižale. Jutri je nov dan, upam da lep. Lepo bodite!

LP
Nana22

Še mal,
ti se še kar vrivaj, kadar imaš take fine novice. Jaz pridem tud kričat sem gor, ko bo Mančk shodu.

Veš, tvoj možek je prav super priden.user posted image Moj ne takne enega godpodinjskega delauser posted image , ampak imam zlobni načrtuser posted image

Grozdje, pri nas ne povzroča težav. Pa ga je kar naprej in pol same lušine sračkauser posted image

Trdozimc, zaradi tebe sem se vrnilauser posted image Hvala za info, mi je tud mrož potrdil, sam moj spomin še kar pravi drugače. Bom preverila v petek

Vedno več nas je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.10.2008 22:12:27   
Vrtnica79
Želva, tebi pa danes leži citiranjeuser posted image user posted image user posted image

Mi2 pa zdaj gledava Svingerje na Pop-u......................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.10.2008 22:28:20   
oro
S ponosom sporočam, da je Lina danes SHODILAAAA!

BRAVO BRAVO user posted image  user posted image  to pa je za pohvalit! Zdej boš šele šibala za njo! user posted image

Moja miška je tut pogruntala hojo ob oporo na koleščkih - tisto tomyjevo igralo, ki jo imaš najprej kot most, potem jo pa obrneš je pa ta opora...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.10.2008 8:50:42   
lana38
Bravo Lina za prve korake!user posted image

želva, kadar user posted image  kaka nepredelano hrano, je to znak, da je organizem še ne more predelati in ni pripravljen na to vrsto hrane. Tako da je bolje ne dajati tega za jest. Vsaj jaz bi se izogibala.

Danes sem pa prva, vidim. Pri nas ni nič novega. še vedno se potepamo po lepem vremenu. Jutri bo že slabše, baje.
LP

lana38

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.10.2008 9:43:24   
Ayo
Ja a se vse spite, ajde vstat in pisat! user posted image

Nas je Gabriel vrgel pokonci ze ob 5.30. Potem je zadrnjohal nazaj, midva z user posted image  sva imela pa potem jutranjo telovadbo user posted image user posted image

Gabrielu tudi ni nic po grozdju, pa se obozuje ga ful!

Drugace pa tudi kaka vcasih po 4-5x na dan...ampak se nisem nikoli sprasevala, ce je to ok (skaana je nekaj pisala o tem user posted image ). Mislim, da narobe ni nic. Sem tudi opazila, kadar veliko jemo, potem posledicno tudi veliko kakamo.

Pa zjutraj imamo mokro plenicko tako, da je tezka kot kamen...a ponoci toliko lulajo?

Kaj pa lulcka, kako ga umivate? Jaz (zaenkrat) se nic ne dvigujem (mi je rekel tudi P, da ni treba).

Pri nas je danes oblacno in sivo.user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.10.2008 11:20:57   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Bravo Lina za prve korake!user posted image

želva, kadar user posted image  kaka nepredelano hrano, je to znak, da je organizem še ne more predelati in ni pripravljen na to vrsto hrane. Tako da je bolje ne dajati tega za jest. Vsaj jaz bi se izogibala.

Danes sem pa prva, vidim. Pri nas ni nič novega. še vedno se potepamo po lepem vremenu. Jutri bo že slabše, baje.
LP

se ne strinjam, lušine ostanejo zato ker  jih ne prežveči, ravno tako peške in mislim, da če bi odrasli pogoltnili lušino, kakali v "koščkih".
Sploh pa tudi 3 letni otroci kakajo npr. koruzo celo, ker je ne prežvečijo in ne ker je organizem ne prebavlja.user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.10.2008 11:24:02   
želva
Ayo, če tok kaka ni nič hudega, sploh če je veliko sadja. Naša kaka od 2-3 krat na dan, obožuje sdje in posledično več dreka. Ali ste že kaj poskusile s suhim sadjem. Naša bi se prodala za suhe marelice, slive.

Pri nas se napravlja na dež, kar neprijetno, ker moramo še veliko postoriti za "fršolngo 2. plate". Jutri betonirajo. Tko, da jaz bom bolj hitra na kavici, potem pa domov v  kontrolouser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.10.2008 12:19:25   
Mat3ja22
LINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.10.2008 12:47:23   
hokejistka
Drage decembrčice imam eno veselo novico: DOBILA SEM SLUŽBO !!! user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste držale pestiuser posted image Služba je primerna moji izobrazbi, kar pomeni, da bo tudi plača temu primerna :-) Pa še v vrtcu je, tako da bom kar od tam hrano nosila in mi ne bo treba doma še za možeka kuhat.

Zdaj pa slaba plat: začnem v torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se na poti domov iz razgovora kar zjokala. Vam povem, da je težko avto vozit, ko ti po licih tečejo krokodilje solze user posted image .

Na hitrco sem morala organizirat varstvo- jo bo ena punca čuvala tri dni, dva dni pa moji starši. Bom pa delala polni delovnik, tako da bom odhajala od doma ob pol sedmih in se vračala od pol štirih user posted image . ŽAl ne morem upat na krajši delovni čas. Pa tudi mož ne more vzet porodniške, ker ga drugače čaka knjižica.

Točno 1m prej bom zaključila porodniško- J. gre v vrtec s 1.12. Nimam pojma, kako bo šlo. Predvsem me skrbi spanje. Evo, spet jokam....... saj vem, da je zame težje kot zanjo, ampak.

kavica upam, da mi bo uspelo prit, ker moram še na CSD zaključit porodniško. Tiste, ki ste šle prej delat, kakšen je postopek?

Se še  kasneje oglasim in pokomentiram user posted image . Pridne ostanite!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.10.2008 12:59:02   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Drage decembrčice imam eno veselo novico: DOBILA SEM SLUŽBO !!! user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste držale pestiuser posted image Služba je primerna moji izobrazbi, kar pomeni, da bo tudi plača temu primerna :-) Pa še v vrtcu je, tako da bom kar od tam hrano nosila in mi ne bo treba doma še za možeka kuhat.

Zdaj pa slaba plat: začnem v torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se na poti domov iz razgovora kar zjokala. Vam povem, da je težko avto vozit, ko ti po licih tečejo krokodilje solze user posted image .

Na hitrco sem morala organizirat varstvo- jo bo ena punca čuvala tri dni, dva dni pa moji starši. Bom pa delala polni delovnik, tako da bom odhajala od doma ob pol sedmih in se vračala od pol štirih user posted image . ŽAl ne morem upat na krajši delovni čas. Pa tudi mož ne more vzet porodniške, ker ga drugače čaka knjižica.

Točno 1m prej bom zaključila porodniško- J. gre v vrtec s 1.12. Nimam pojma, kako bo šlo. Predvsem me skrbi spanje. Evo, spet jokam....... saj vem, da je zame težje kot zanjo, ampak.

kavica upam, da mi bo uspelo prit, ker moram še na CSD zaključit porodniško. Tiste, ki ste šle prej delat, kakšen je postopek?

BRAVO ZA SLUŽBOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zate in za Julijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se bosta čimprej navadili na nov ritem življenja. Zgodilo bi se prej ali slej, vrjemem da je težko, ampak boš zmoglauser posted image Danes še velja jokat, ločitev od otroka po tako dolgem času simbioze je normalna, jutri pa veselo user posted image na kavico, ker imaš fino službouser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.10.2008 14:04:46   
andreja2000
Lep pozdrav!

Zadnje čase pa res komaj pridem do računalnika,ali je zaseden ali pa ni časa. user posted image -vas kar pogrešam in si bom sedaj vzela malo časa,da vas tudi preberem.
No,želela sem vam povedat,da je tudi naša Eva shodila user posted image in jo je tako lepo gledat,ko dvigne rokice in hodi po dnevni,včasih se malo ustavi,lovi ravnotežje,nato pa spet nadaljuje.

Drugače smo pa zaenkrat zdravi in smo res veliko vzunaj,samo danes pa je že začel pri nas pihati veter in ni več tako lušno.
Bodite fajn in lep pozdrav iz Štajerskega konca.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.10.2008 14:10:01   
Anonimen

Drage decembrčice imam eno veselo novico: DOBILA SEM SLUŽBO !!!

Hvala vsem, ki ste držale pesti Služba je primerna moji izobrazbi, kar pomeni, da bo tudi plača temu primerna :-) Pa še v vrtcu je, tako da bom kar od tam hrano nosila in mi ne bo treba doma še za možeka kuhat.

Čestitam za službo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000
No,želela sem vam povedat,da je tudi naša Eva shodila in jo je tako lepo gledat,ko dvigne rokice in hodi po dnevni,včasih se malo ustavi,lovi ravnotežje,nato pa spet nadaljuje.

Juhu, bravo za Evo.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, Lina še ne šiba tako hitro, bo pa kmalu! user posted image

LP
Nana22

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
16.10.2008 14:13:28   
lili8
Živjo!

Nana22 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Linine prve korake!

Hokejistka super za službo! Meni se tudi nekaj obeta, sicer za DČ, ampak sem vseeno vesela. Me že zdaj skrbi, kako bo, ko bom v službi, zdaj sem čisto na drug ritem navajena, pa cel dan s tamalo, potem bo pa tega konecuser posted image .

Zala se je ene parkrat že spustila, in stala nekaj sekund. Sploh takrat, če jo kakšna stvar tako zanima, da jo mora z obema rokama pogledat, pa še stat zravenuser posted image .

Meni je pa ful čudno, ker me je že ene par ljudi vprašalo, če še ne hodiuser posted image . Mislim halo, saj je komaj dobrih deset mesecev stara.

Drugače je pa zdaj že tolk posrečena ratala, ko hoče kaj za mano ponovit. Včeraj sem npr. žvečilnega žvečila, me je gledala, in potem še ona žvečilauser posted image . Pa če ji rečeš, kje je trebušček, se tako pogladi po njem, kot bi hotla reči, joj kolk sem se najedla. Pa veliko besed hoče ponavljat, sicer na svoj kitajski način, ampak pra¸v vidiš, kako se trudi. Se mi zdi, da se skoraj vsak dan kaj novega nauči.

Nič, fajn bodite. Midve sva bili že dopoldan malo zunaj, zdaj pa nekaj dež rosi, tako da bova najbrž kar doma.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.10.2008 14:21:27   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

BRAVO ZA SLUŽBOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zate in za Julijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se bosta čimprej navadili na nov ritem življenja. Zgodilo bi se prej ali slej, vrjemem da je težko, ampak boš zmoglauser posted image Danes še velja jokat, ločitev od otroka po tako dolgem času simbioze je normalna, jutri pa veselo user posted image na kavico, ker imaš fino službouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke!

Le pridi na kavico, saj ne bomo dolgo, malo čveka ti pa mogoče prav pride! user posted image

Normalno, da ti je hudo, ampak boš videla, kako ti bo odleglo, ko boš imela spet nekaj časa zase user posted image , pa še vse ostalo se ti je izšlo in popoldneve boš imela lahko samo za tvojo punčko!!!! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.10.2008 14:22:25   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

No,želela sem vam povedat,da je tudi naša Eva shodila user posted image in jo je tako lepo gledat,ko dvigne rokice in hodi po dnevni,včasih se malo ustavi,lovi ravnotežje,nato pa spet nadaljuje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.10.2008 14:22:31   
ElaM
Hokejistka, čestitke za službo.user posted image user posted image user posted image user posted image  čakam, ta an, ko bom jaz lahko to napisala, jaz iščem službo v gospodarstvu in kriza. Res se pozna. No, upam, da bo čimprej.

Andreja, čestitke Evi za prve korake.user posted image user posted image user posted image  Res je hitra.

Želva, kako pa kaj Mata? Prav škoda, da se jutri ne vidimo. Pa drugič.user posted image

:)

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.10.2008 14:32:44   
hokejistka
Naša pupa še spi, jaz se še vedno smilim sama sebi user posted image

Najprej čestitke za obe punci, ki že hodita: eva in lina user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Hokejistka super za službo! Meni se tudi nekaj obeta, sicer za DČ, ampak sem vseeno vesela. Me že zdaj skrbi, kako bo, ko bom v službi, zdaj sem čisto na drug ritem navajena, pa cel dan s tamalo, potem bo pa tega konec .

Veliko sreče tudi tebi lili8. Saj jaz sem tudi dobila za DČ- kaj boljšega spolh ne pričakujem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

Drugače je pa zdaj že tolk posrečena ratala, ko hoče kaj za mano ponovit. Včeraj sem npr. žvečilnega žvečila, me je gledala, in potem še ona žvečila . Pa če ji rečeš, kje je trebušček, se tako pogladi po njem, kot bi hotla reči, joj kolk sem se najedla. Pa veliko besed hoče ponavljat, sicer na svoj kitajski način, ampak pra¸v vidiš, kako se trudi. Se mi zdi, da se skoraj vsak dan kaj novega nauči.

Ja, naša ima tudi take fore. Pokaže, kje ima laske in kje ušesa. Pa če ji dam glavnik se lepo počešeuser posted image .

želva pri vas ste pa zelo pridni. Še malo pa bo hiška pod streho user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Gabrielu tudi ni nic po grozdju, pa se obozuje ga ful!

Drugace pa tudi kaka vcasih po 4-5x na dan...ampak se nisem nikoli sprasevala, ce je to ok (skaana je nekaj pisala o tem ). Mislim, da narobe ni nic. Sem tudi opazila, kadar veliko jemo, potem posledicno tudi veliko kakamo.

enako user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

kava: mene ne bo, ker bom terenska, začelo se je anketiranje in bom v petek delala. Pravzaprav bom začela, no upam, da me ne bo kdo s kakšno metlo podil.  Pa še en razgovor imam ob 12-ih. Pestro.

Škoda, da te ne bo elaM, pa drugič. Pa veliko sreče na razgovoruuser posted image Sporoči, kako je šlo!

Ne pozabite na kavico jutri!!!!!!!!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.10.2008 14:36:17   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Hokejistka, čestitke za službo.user posted image user posted image user posted image user posted image  čakam, ta an, ko bom jaz lahko to napisala, jaz iščem službo v gospodarstvu in kriza. Res se pozna. No, upam, da bo čimprej.

Mogoče pa jutri! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.10.2008 15:41:12   
Ayo
uu hokejistka user posted image user posted image user posted image za sluzbo!
Jutri bos ze bolj pozitivno gledala na vse, bos videla, to je samo 1. sok na spremembo. Vemo kaj puscamo za sabo, ne pa kaj imamo pred sabo. Potem ti bo moge tezko 1. dan v sluzbi, potem pa kot ti je trdozimc napisala, bo super odklopit. Bos videla kako srcek tika-taka vsak dan, ko gres po sluzbi po svojega soncka!! user posted image Jaz grem vsaku jutro z veseljem v sluzbo, ker vem da me caka ta trenutek user posted image
Pa se to, bolj za informacijo kot v tolazbo, jaz bom hodila od januarja od doma ob 7h in prihajala domov ob 18.30 user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.10.2008 16:09:37   
trdozimc

Pa se to, bolj za informacijo kot v tolazbo, jaz bom hodila od januarja od doma ob 7h in prihajala domov ob 18.30 user posted image

Ojej user posted image , kako pa to, da imaš tak delavnik?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.10.2008 17:12:17   
soncek.djukelica
živjo,

nena im Andreja, čestitke vajinima puncama!user posted image user posted image user posted image   Pravijo,da punce prej shodijo in res je tako! Iskrene čestitke Lini in Evi!user posted image
Hokejistka, tudi tebi čestitam, čeprav verjamem,da te je kar presenetilo, ker boš tako na hitro šla delat!user posted image user posted image user posted image kako je kaj z zobmi, pri tebi kaj novega? Pri nas nič!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.10.2008 17:18:23   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Ojej user posted image , kako pa to, da imaš tak delavnik?

pri nas kosilo ni vsteto v delavnik. delam 8,5 ur + 1 ura za kosilo + 1 da pridem na delo in 1 da se vrnem = 11,5
je slovenija prijazna dezelica, a ne? user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.10.2008 17:49:04   
lana38
Evauser posted image user posted image user posted image za hojo!

hokejistkauser posted image user posted image user posted image  za službo. tudi menio bi tekle krokodilje solze, če bi morala v torek v službo. To je čisto normalno za nas mame.user posted image

Pri nas tudi tako piha veter, da te odnese. Tako sva bila danes zunaj samo do 16.30. Drugače sva pa kar od 18h uživala zunaj.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 548
16.10.2008 18:56:38   
t*e*j*k*a
Čestitke vsem ki hodijouser posted image user posted image user posted image

Se počutim ko en outsider ker mi še plazimo ne vredu-more bit res neki zanimivega da se mal zmuva.

Ayo tvoj delovni čas je pa res mal kriza!!

Hokejistka tebi čestitke za službo!!!

Glede uspavanja in dojenja-jaz sem ful vesela da sem ga uspela odvaditi od tega, ker je bil tud odvisen od dojenja, ampak sm začela z odvajanjem kr pri 5 mesecih.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.10.2008 20:36:13   
želva
Bravo Eva user posted image user posted image

Ayo, hitro še enega user posted image , da ne bo treba tok delatuser posted image

Ajde, dejmo eno rečt. Sem se že prej na drugi temi nasmejala.Ličenje pred porodom, da ali ne? Ali ste se preden ste šle rodit namazale? Mogoče v porodnišnici? Moji odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . T Mene majkup še zdej bolj poredko vidi. Vrjetno, bi me moral večkrat, pa sem tok na simpl narejena. Jutri bom za kofe nališpana, sam pudra nimam sploh.

Vedno več nas je!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!