hokejistka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: želva Sem mislila zamolčat, v primeru da poskus ne uspe, ampak nimam bolšga dela . Sem brala, da tole nočno zbujanje in hranjenje je "priučeno". Da tako veliki dojenčki ne rabijo jesti ponoč(da jim je to samo navada zardi tolažbe, ki je staršem najlažja), da se morajo znati sami nazaj uspavati. In moraš ortoka pustit, da se stuli.V namanj 14 dneh naj bi imeli mir v spalnici. Smo danes to prakticirali, moj mi je spet na kavč ušel, midve sva pa kričale . Manca se ne da. Naj ne bi otroka nič dotaknil, tudi dude u ne dal.. No, jaz sem ji vsaj dudo dala in ninico, potem se je sama vlegla in zaspala. (po ene 15 min dretja), čez pol ure spet dretje...no, v tretje se je zbudla, vsedla, poiskala dudo in se vlegla. Mogoče je kaj na tem . Poročam čez kakšen teden, če kaj spimo. Joj, želva iz tvojih ust v božja ušesa. Midva sva tudi to že sprobala in je bilo teden dni mir pol pa so se spet začela nočna vstajanja . Zdaj pa nimam več volje poslušat drenja, pa ga kar priklopim in vmes včasih zadremam, pa spet odklopim, se mi zdi da nimam več energije . No upam pa da bo tvoja Manca bolj pridna kot Gal, tako da navijam zate se še jaz priklopim na tole temo..... Meni je tudi P prejšnji teden rekla, da ne rabi več ponoči jest- ponavadi sem jo okoli 5-ih dojila. tudi jaz sem imela občutek, da ne rabi in da ni v resnici lačna. Mi je bilo pa najlažje majco gor dvignit in priklopit. In sem prvi dan zvečer čajčka naredila in ji ga potem proti jutru dala, naslednji dan tudi, potem se mi pa zvečer ni dalo čaja kuhat in ima sedaj samo vodo na nočni omarici. ko se zbudi, ji dam malo za popit- naredi 2 požirka, jo obrnem, pokrijem in psi dalje. Tako da jo prvič dojim ob 7-ih zjutraj. Ponoči se sicer parkrat zbudi, ampak ponavadi lepo zaspi nazaj, ko ji dam dudo. Če pa ne gre, roma k nama v posteljo Danes v razvojni mi je tudi rekla, da je dobro, da sem nehala jo ponoči dojit- iz razlogov kot jih navaja želva. zaenkrat funkcionira, so me pa izkušnje naučile, da se lahko še vse spremeni Se javim kasneje, ker se J. s fenom igra.
|