Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:54:48
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis dej tist vic, ker se moj že neki preveč peni...očitno bo dans še
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:55:28
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarja pa sej kaj prideš v Lj.,pa bi te takrat. VSAK MESEC?!?......bi se me naveličala....ker pol bi me morala kam ven še pelat, pa touring.... Ne bi verjami,bi se ne ti prej,sem kot klop
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:56:08
|
|
|
|
pikovit
|
Pa kje je zdej Mismis????? Baci a še ne spiš???
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:56:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis dej tist vic, ker se moj že neki preveč peni...očitno bo dans še ma draga moja, vic je na prejšni stani, ta zadnji post
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:57:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pikovitek a noge in roke? To me zdaj košta cca.52 eur....kolk pa bi v Lj plačala? Če bi rada prav ljubljansko ceno,še enkrat več. Še pa bi rada vaško ceno je tle nekje. Če pa bi rada mojo ceno,bi pa dobila še kakšen popust A pol je Mb selo????? Čaki malo......prvič se po štajerskih navadah zadeva časti med kolegi.....(staus rr kolegice) Ne ni selo,prav lepo mesto,samo živela pa ne bi tam.Sem se razvadla in sem razvajena ljubljančanka
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:57:45
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis originalka....vic....... Pikovitka veš, jaz se tako hitro navežem na osebo, da imam nick štulek...sam vsi me pa radi cartajo....verjeten zarad prfuma-to moj trdi...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:57:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis dej tist vic, ker se moj že neki preveč peni...očitno bo dans še Zarja, sej moj tudi gnjavi, da greva v posteljo, pa očitno danes ne bo še žal
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 22:59:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pikovitek a noge in roke? To me zdaj košta cca.52 eur....kolk pa bi v Lj plačala? Če bi rada prav ljubljansko ceno,še enkrat več. Še pa bi rada vaško ceno je tle nekje. Če pa bi rada mojo ceno,bi pa dobila še kakšen popust A pol je Mb selo????? Čaki malo......prvič se po štajerskih navadah zadeva časti med kolegi.....(staus rr kolegice) Ne ni selo,prav lepo mesto,samo živela pa ne bi tam.Sem se razvadla in sem razvajena ljubljančanka o tud tu bi te nosli po rokcah......sploh s tvojimi kitkami bi lahk .....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:00:18
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo Zarja samo zate... Gresta babica in Rdeča kapica po gozdu in kar naenkrat izza drevesa skoči volk (ok saj vem, da je to pes, ampak ti si predstavljaj volka) in reče:" Če ne bosta naredili to kar bom zdaj rekel, bom obe požrl!" in babica in Rdeča kapica, obe čisto v strahu rečeta:" Seveda bova naredili, kar nama rečeš." in volk zarjovi in reče:"Obe hitro na drevo splezati!" in reče Rdeča kapica:" Joj volk, jaz že bom splezala na drevo, ampak babica je stara, pa ne more,..." Pa volk zarjovi in reče:" Kar sem reku, sem reku." In tako plezata babica in Rdeča kapica na drevo. In ko prideta spet na tla, reče volk:" Zdaj pa hitro obe okoli vodnjaka 3x teči!" In spet reče Rdeča kapica." Joj volk, jaz že bom tekla okoli vodnjaka, ampak babica je stara, pa ne more,..." Pa volk zarjovi in reče:" Kar sem reku, sem reku." In tako tečeta babica in Rdeča kapica okoli vodnjaka. Ko nehata teči, jima reče volk:" Zdaj bom pa obe nategnil!" In spet reče Rdeča kapica." Joj volk, mene že lahko nategneš, ampak babica je stara, pa ne more,..." pa se oglasi babica in reče:" Kar je reku, je reku..." ok malo dlje je trajalo, ampak je bilo treba vse napisati bravo Mismis
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:00:39
|
|
|
|
zarja1
|
nič moj je že čist nag.......letim jaz.... se beremo jutri zvečer.............. Pikovitka + Mismis ruknita enga Heinija še za mene!!!!!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:01:26
|
|
|
|
mismis
|
Nič jaz moram iti, naš že rjovi in kar je reku, je reku. Se tipamo jutri Zarja, ti dobro opravi na sestanku Pikovit, se slišiva vsem ostalim pa želim prav lepo LAHKO NOČ
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:01:46
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismis dej tist vic, ker se moj že neki preveč peni...očitno bo dans še Zarja, sej moj tudi gnjavi, da greva v posteljo, pa očitno danes ne bo še žal Moj je šel pa spat. Zarja btw kakšen parfum pa uporabljaš
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:02:22
|
|
|
|
zarja1
|
star Lacoste, bež embalaža...............
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:03:17
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 nič moj je že čist nag.......letim jaz.... GLEJ,DA BOŠ LEVJI SKOK NAREDILA DA BO MAL DRUGAČ se beremo jutri zvečer..............
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:03:58
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 star Lacoste, bež embalaža............... NICE
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 25.9.2008 23:04:27
|
|
|
|
pikovit
|
Babnice lahko noč,se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 6:55:29
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro, vidim da je bil žur. No vsaj četrtek se je na koncu drugače obrnil... Mismis dobr vic, a tazga je dedi pripovedoval ko si bila mala ? Kdaj čemo na pir? Pikovit jaz tud mislim da so tile nohti donosen posel. Pa če imaš še nekaj smisla, pol sploh gre. Sej kolk pa material stane, ves ki ga rabiš? Sej veš pa kako je, kdor ne raskira, ta ne parftira. A tvoj mož je pa tko zmeden ratu? Punca si mu čist glavo zmešala. In kako zakonski lajf? Zarja a je bila akcija? Baci greš danes že v službo? Lučka pozdravček, kakšni so plani za vikend? LL samo da si boljše. Joj tele končnice mene na nekaj spominjajo. Gigi dobro opravi danes. Špikarke mirno roko vam želim, pa lepe polne folikle na punkcijah, predno postanete trepetalke da vas počakajo lepi otročki - itak po vas, v času trepetanja da bi lahko misli usmerile drugam, in na koncu . Kdo vse bi moral danes lulati?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 6:57:17
|
|
|
|
Pija76
|
Ozone greje test 26.09.2008 A bomo kej lulali?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:28:35
|
|
|
|
DaisyE
|
O ti hudiča, kaj jaz tule berem!? Punce, pikovitka je lepo napisala. Sploh vas ne znam več tolažit (saj nikol nisem znala), znam pa poslušat in znam bit tiho (če se močno potrudim), tako da se zaradi mene lahko kar na kak pir al pa na kufe vsedemo (preferifam nr. 1), pa se malo zjokamo. Pija, miš, arnejča, MLBK, baci in sisy (pa saj to ni res, koliko vas je). Mislim, da ste našle najboljši recept za premagovanje jeze in žalosti - včerajšnji žur! Pohvaljene. Jaz vas zanemarjam iz večih razlogov: - malo je prehlad (žiži jaz bi tud šnops) - malo je kopjuter (kišta spet zaj....) - malo je šiht - malo so druge obveznosti Vsekakor me ne ovira prevelika količina , ker tega pri nas nimamo več časa počet! V sredo sem pa odmaglila, ker je kišta tiltnila, preden sem utegnila še kaj napisat. Žiži pardon. Vsem pupam en prav lep pozdrav, jaz vas mam rada. Dons častim kufe, ker sem do cca 11h brez moje vrle cimre. Jo že pogrešam. Dobro jutro še enkrat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:30:35
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro......mam še eno urco cajta..... Pikovitek ne vem kaj je sicer levji skok, blo pa je fajn divje.... . Tebi tud ta prfumček diši? Jaz ga uporabljam ziher že 10 let-ne zamenjam za nič na svetu. Sem večkrat probala kaj drugega, pa sem hitro prešaltala nazaj. Mismis dans sem tvoj vic kar forwardirala po firmi.....že slišim Ozone, daj javi se kaj.... Shuki moja, pejd mal lulat pa se javi.... Lara, Ajsi, Abra, Nokes, Jadrica, Zvezdica.....kako ste moje bušike? Grethy delaš al spiš? Zate mi nikol ni jasn delavnik.. Arnejči, Kiwi, Baci,Pija, Sisy.....pupe dans je nov dan, naj bo poln ljubezni. Oktavija kako kaj pri tebi? Kje je naša Želvica? Se je miting zavlekel pozno v večer..... Drage, vem da je včeraj bil dan za v k....., naj bo dans nov začetek
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:33:45
|
|
|
|
zarja1
|
Daisy.....kako naša politična prognozerka? Hvala bogu, da je s temi volitvami konc. Čeprav sem včeraj gledala mal Trenja in ne morem verjet kolk slabiča je v JJ. Mami dudo, ker sem zgubil....v jok pa na drevo....mislim....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:44:30
|
|
|
|
arneja
|
Hojla, pupike . Pri nas na srečo še vedno nežno rjav izcedek, tako da jaz malo še vedno upam . Jutri bo že 28. dan cikla, tako da mislim, da testek jutri zares lahko pade. Če bo le vse skupaj zdržalo do takrat . Jaz še vedno v mislih molim in upam na vsaj eno pikico . Se pa zdaj tolažim s tem, da nas joškice morda bolijo zaradi stopke in ne zaradi Prometriuma. Mi je ena punca zadnjič tudi rekla, da kadar si v naravnem ciklusu daje Prometrium, da je joškice nikoli ne bolijo. Sisy, tebi je pa mogoče testek zadnjič tudi plusek kazal zaradi stopke, zdaj pa še nimaš dovolj nosečniškega hormona, pa ti zato minus kaže. Na kateri dan po stopki ti je pa začelo minus kazati? Sem šla pa tvoje slikce zdajle gledat in imaš full srčkano punčko . Pa zdi se mi, da sem te enkrat v čakalnici pri atu Rešu videla. No, torej, upanje umre zadnje, ne punce ? Danes že nisem več jezna, ampak me je strah. Sem šla pa včeraj jezo s shoppingom sproščat, pa je bilo takoj malo bolje . Ozone, si polulala palčko ? Punce, Pija, MLBK, Mismis, Baci, Kiwi, upam, da se vse danes že bolje počutite in da se takšen črn četrtek nikoli več ne ponovi . Zdaj vas grem pa brat s kavico v roki .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:46:02
|
|
|
|
sonček33
|
Arneja - optimizem velja. jaz s tabo upam, da bo jutri +. Kaj si si lepega privoščila včeraj?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:47:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Arneja - optimizem velja. jaz s tabo upam, da bo jutri +. se kr temu pridružim.....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:52:26
|
|
|
|
arneja
|
Haha, Mismis, dober vic o Rdeči kapici . Animacija v vicu je sploh svetovna . Pikovit, pa tudi tisto s požrtimi zobmi je smešno . Pikovit, se ti zdaj pridno držiš pri hrani? Zarja, se je potem včeraj tresla hiša ? Midva sva tudi že malo blok prerukala, samo ne včeraj . MB je meni tudi luštno mesto .
|
Folna kislinaaygoSte uživale folno kislino? že pred nosečnostjo in vso nosečnost (
25%)
od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (
8%)
pred, med nosečnostjo in v času dojenja (
3%)
pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (
15%)
ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (
31%)
je sploh nisem uživala (
18%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!