|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
24.9.2008 11:52:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, se je tečka umirila? Zadnjič je morala pokazat zobe user posted image Kaj pa nas Shukec kaj pravi, jo bojo domov spustili?

ja jaz upam, da je en lep cajt ne bo več, vsaj 9 mesecev...user posted image user posted image user posted image
s Shuki se pa dans še slišim in vam bom javla.......

in ti draga? Še telovadite? Joj jaz ta občutek komaj čakam.........

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.9.2008 11:54:20   
zarja1
Lara jaz sem ok. Mal me hormončki zezajo, pa gre. Ti si tud ok vidim. 2/10 bo pa tko hitr tu....boš vidla. Se ti zavedaš, da bom takrat jaz že tik pred ET......KOMI ČAKAMuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.9.2008 12:03:03   
Abra
Pikovit, jaz mislim, da bo tvoj MB ravno prav prišel po vsej tej gužvi. Bo vse precej bolj neobremenjeno, nova klima, vse, kar prinaša uspeh user posted image

Zarja, veš, da ne bo več tečke! Zato se pa poslavlja tko, da si jo zapomniš za zmeri user posted image Shuki nam pa lepo pozdravi. MIdve sva pa spet odkrili trampolin, s tem, da zdej že obvladamo in to niso več samo poskoki, ampak salti v vse smeri user posted image me vedno bolj brca, ko sedim. Do zdaj je blo luštno, včeraj pa že kar intenzivno, da je počasi postajalo prehudo user posted image prej sem se kar pustila, ker mi je pasalo, njej pa očitno položaj ne paše tok user posted image tebi bo pa dedek mraz prinesel brcike, če ne že Miklavž user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.9.2008 12:03:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ledenka, eno glupo vprašanje, ti je Reš naredu vaginalni uz na tem (pri njemu zadnjem)pregledu, hvalauser posted image

ja, vaginalnega user posted image  sej mislim, da do ene 10. tedna delajo vaginalne, ker se drugače še ne vidi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.9.2008 12:19:29   
mismis
Kje pa so naše borke kaj danes?

Gita14, javi se, do sedaj si že 100% dobila svoje pikice nazaj

Jadrnica, kako si kaj opravila na pregledu. Držim pestke, da je vse OK

Mlinčka, a nisi bila ti včeraj pri sestri Blanki, kdaj padejo prve špike

Miška73, upam da si dobro opravila pri Blanki in mi zrihtala seznam dežurnih doktorjev na UZ-ju user posted image user posted image

Pikovit, a sta zrihtala avto? Zdaj je pa res že čas, da malo pokličeš une štajerske tete

Zarja, kar naj gre tečka vsaj za 9 mesecev. Našo Shuko pa lepo pozdravi in ji reči, da vsi mislimo nanjo in držimo pestke, da bo vse ok z njo.

Abra, tampolin praviš, joj komaj čakam, da bom tudi jaz čutila kaj takšnega. Se mi zdi, da pa moj še bolj čaka kot jaz, samo do pluska moramo prej priti.

Ajsi, potem ti je dr. R pod kiklo gledal user posted image user posted image user posted image  No vidiš, ko bomo mi na tem, bo pa meni dr. D. Kaj pa ta drugi pregled, ali sploh lahko gre tvoj že zraven, ali boš spet imela vaginalni pregled ali preko trebuščka.

Hedi, sorry ti moj Harry Potter, zgleda da sem spregledala tvoj post, kjer si napisala kdaj imaš spet pregled. Te bom dopolnila takoj, ko se javi še Gita.

Pija, danes te pa morajo živci kar ornk dajati, kaj. Da ne boš pozabila testa kupiti user posted image

Žiži, kje si ti meni, si spet busy bee?

Larči, me veseli da ti še ni slabo, upam da ti tudi ne bo. Hvala za navijanje. 02.10. imam pa tudi jaz krvni test, seveda če nam bo uspelo priti do pluska.

Gretka, kje si, si pozdravila prehlad, kaj bolje

Dajamaja, kako si mi ti, kakšni občutki pri vas srečni četvorici.

Baci, upam da je danes izcedek minil, držim pestke user posted image

M.L.B.K., Ozone, Sisy, Obayifo, Stijan... kakšno je kaj počutje pri vas, da ne bomo samo me jamrale

user posted image  delat, se tipkamo kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.9.2008 12:31:51   
bambi75
Kiwi žal mi je da tokrat ni uspelo, sedaj semalo zjoči potem pa pogumno v nov boj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Baci kako je kaj situacija?

Pija a ti boš pa kar do jutri počakala. Bravo za tvoj karakter.

Pikovit slikce so lepe. Vidim zakaj ti je bilo hudo ko sta šla domov. Glede Mb pa jih kar pokliči kako je kaj, ker mislim, da bi že počasi morala biti na vrsti.
Ni te treba biti strah da boš takoj na vrsti ker je malo drugače. Glej jaz sem bila 16.9. gor pa so dajali liste za predvideno punkcijo okoli 24.11., torej komaj čez 2 meseca. Kontracepcijske začnem jemati šele pri oktoberski user posted image  po dipherline pa grem 29.10. Tak da ti kar pokliči ker bo od obiska pri njih do punkcije zagotovo preteklo nekje 2 meseca.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.9.2008 12:35:46   
pikovit

Pikovit, jaz mislim, da bo tvoj MB ravno prav prišel po vsej tej gužvi. Bo vse precej bolj neobremenjeno, nova klima, vse, kar prinaša uspeh user posted image

I LOVE YOU  user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 232
24.9.2008 12:39:23   
kajsica
Dober dan babike!

No jaz sem spet bila pri zobozdravniku (odpravljamo lepotno napako, no še malo pa bom že kičastauser posted image user posted image user posted image ), v ponedeljek pa imam že 1 probo....Pa še ta provizori mi je lepš kot pa uno sranje ko sem ga prej imela. Sam hudiča ko boli, ker mi je dlesen morala umaknit in mo je neko nit not zatlačla, da bo do D daya pripravljeno.

Netka, te čisto razumem, da si se zmačkana zbudila, tudi meni to dela Superfact. Čestitam pa za prvo špiko!!!

Arneja, spet te bom po riti, porkadaman...puste te termometre in vse na miru in lepo počakajte. Pa kot je rekla Gigi, 3 minute je že danes davno mimo. Mislim da si bonus že za jutri izkoristila user posted image ! Še kak dan pa lahko test narediš!!!

Mlinčka nič nisi povedla kaj si se zmenila s sestro Blanko??? Ajde na raport!!!

Gigi, kako je kaj tebi uspela prva špika? Počutje?? No pri men je reakcija kar ista, ene pol ure po tem ko si dam obe inekciji, mi je slabo, pa moti se mi in sem čisto mehka....hvala bogu da to prakticiram zvečer, ker se lahko potem brez slabe vesti uležem.

Pija, navijamo, navijamo! Ma bom jutri prvo sem pogledala, da vidim magične črtice in kakega smailija zraven!!!

Miška, lej tudi jaz imam paniko pred iglami, pa so me punce spodbujale, pa spodbujale, pa sem pol ure preden je bila ura za inekcijo mantrala, pa razmišljala a si jo dam sama ali grem v ZD, pa sem vedno prišla do sklepa, samo danes še, samo danes še, če bo pa fejst bolelo grem pa jutri v ZD in to sem ponavljala si iz dneva v dan. Ko je bilo treba pa piknit, sem iglo nastavila skoraj na kožo, stisnila zobe in zamizala, pa sapo zadržala (to delam še sedaj, ker mi je še vedno groza), si me predstavljaš kako izgledam user posted image user posted image user posted image . Sedaj ko imam pa 2 špiki naenkrat je še večja groza, ampak imam v glavi samo to (moja mantra)...vse za moje pikice....vse za moje sončke....poskusi pa bo šlo. Aja pa samo to še, jaz si kožno gubo tako močno stisnem preden piknem, da me malo boli (sadomazo varianta), pa ti povem da potem manj boli!!!

Mišmiš, hvala bogu da nisi merila bazalne!!!!! lej tako kot ti praviš sama, ne se obremenjevat z znaki, pusti času čas in upajmo do zadnjega diha. Veš pa da sem v mislih s teboj in navijam zate "ko pri norcih" kot bi naša Dejzika rekla.

Kiwi, izjoči solzice, potem pa glavo pokonci in naprej v nove boje. Slej ko prej bo prišel naš zlati čas. Drži se punca!!!!

Hedi čestitke za prve brcike! Kaj ti je fajn!!!! Ej mami, v pon sem spet na GK, boš imela čas??? Lahko se pa tudi kak drug dan dobimo tako by the way, če imaš čas!

No drugače, pa so se pri meni že začeli pojavljati enaki znaki kot v prvem postopku, sicer na začetku v manjši obliki; Napihnjenost( beri vetrovi user posted image ), neki tako kot kakšni mehurčki spodaj predvidevam da v jajčnikih....upam, da bo tokrat manj foliklčkov in celic, pa zato tiste bolj kavalitetne...

Babike en lep dan vsem še naprej!!!!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 24.9.2008 12:40:45 >

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 233
24.9.2008 12:40:41   
pikovit
Punce še malce drugače,da preusmerite misli še kam drugam.Sem našla eno ful dobro spletno stran z bio izdelki.Jaz sem si nabvla kremo za obraz in je fantastična.Imajo pa še veliko drugih stvari.

www.biosi.si

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 234
24.9.2008 12:40:57   
miska73
Mismis, nisem naredila fotke... mi je blo prevč nerodno... ja, nimam jajc...
Sem pa prepisala na list papirja...

Tedenski seznam:
pon   Tomaževič, Zorn
tor    Bokal
sre   Vogler, Meden
čet   Drobnič, Požlep
pet   Ribič, Pinter

Seznam do konca leta:
22.09.-28.09.   Ribič
29.09.-05.10.   Požlep

06.10.-12.10.   Vogler
13.10.-19.10.   Pinter
20.10.-26.10.   Tomaževič
27.10,-02.11.   dnevni razpored

03.11.-09.11.   Zorn
10.11.-16.11.   Drobnič
17.11.-23.11.   Bokal
24.11.-30.11.   Požlep

01.12.-07.12.   Ribič
08.12.-14.12.   Vogler
15.12.-21.12.   Tomaževič
22.12.-...          dnevni razpored

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 235
24.9.2008 12:42:37   
pikovit
Bambi hvala ti za info.Bomo videli,kaj se da narest.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.9.2008 12:43:58   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Oj Larica pojma nimam kdaj.Trenutno če po resnici povem,mi ravno ne paše.Vsega je bilo preveč na enkrat.Je pa res,da bi bilo fajn kaj poklicat.Upam pa ,da se bo začelo še letos kaj dogajat.

Ja, si imela res pestro, te dobro razumem...ko se vse lepo ustali, pa boš že čutila, da je pravi čas. Nikar ničesar silit, to je nekaj kar sem se naučila do danes. Ti kar uživaj sladko skupno življenje brez misli na IVF...mogoče pa bo ravno to ugodno vplivalo na vaju, ne mogoče, zagotovouser posted image  kiss!user posted image

Dan!

Lara, prvi UZ je vaginalni, je pikica še premajhna, da bi se dobro čez trebušček vidlo. Čez dva tedna sem pa imela pri svoji G že čez trebušček.

Abri, hvala sonceuser posted image , sej sem rekla, da je glupo tupo vprašanjeuser posted image ...lep dan tudi tebi!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lara jaz sem ok. Mal me hormončki zezajo, pa gre. Ti si tud ok vidim. 2/10 bo pa tko hitr tu....boš vidla. Se ti zavedaš, da bom takrat jaz že tik pred ET......KOMI ČAKAMuser posted image user posted image user posted image

A resuser posted image user posted image user posted image  jupijajajupijupijauser posted image user posted image user posted image  super! Naj se hormončki pomirijouser posted image  Glede Shuke: LEPO JO POZDRAVI, LUBČKOV 100, NAJ PRIDE KMALU DOMOV!user posted image

Ledenka, hvalauser posted image
Bambi, živjo!user posted image
Mismis, tale 2.10 bo pa nekaj posebnegauser posted image

Trepetalke, mislim na vas....želim si močno, da vsaka zagleda magučni plus aliuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  
Saj veste, borba do konca, ko pa ni pravega rezultata, to konec ni!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 237
24.9.2008 12:44:19   
miska73
Drgač pa imam ta kratek postopek Gonal F + Cetrotide.
Zdaj čakam M, potem pa steče akcija.

Vsem borkam en lep sončni pozdrav.
Nisem še uspela prebrat današnjega dogajanja... ampak do večera bom že prišla notri z dogajanjem

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 238
24.9.2008 12:50:55   
pikovit
Matr sem pa nardila glupost.Sem na prejšnji temi napisala postuser posted image user posted image Grem narest copy pastuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.9.2008 12:52:00   
pikovit
Kje je pa kaj naša Grethy?

Zvezdica pokliči me,da se zmeniva za Avon.user posted image user posted image

Hedi ti pa tudi,če bereš.Poklič za barjansko kavouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.9.2008 12:58:40   
baci
pozdravljene

kiwi-zelo mi je žal,upam da bo v naslednjem postopku uspešno!!!

izcedek je še vedno,pa tudi zvija me tako doli kot prvi dan menstruacije!

nekaj bi samo vprašala,čeprav vem da je neumno,mislite da bi bilo prehitro delat test?

namreč ta ki sma bile v postopku skupaj ga je naredila danes in ji je pokazalo negativno,mislite da je prehitro ali je to točno pokazalo! ima pa UZ isto 29.9.tako kot jaz!!!
mislite da je prehitro delala test???
da je zato negativen???

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.9.2008 13:13:42   
mismis
Baci, 100 % je še prezgodaj za test, namreč lahko ti pokaže negativno, pa ne boš vedela, ali je to zato, ker je še premalo hormona ali pa zato, ker žal ni uspelo. Odvsino je je tudi na kateri dan po punkciji si imela transfer.  Razen, če ti 8. dan pokaže plus, je dosti realno, pa še to je odvisno od tega, kdaj si dobila stop inekcijo.

Mislim, da je 12. dan kar realen za test.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.9.2008 13:15:18   
mismis
Miška73

hvala za podatke, jih bom prilepila tja, kjer imamo vse napotke za IVF/ICSI, potem pa na začetek vsake teme, da ne bomo skoz iskale kdo dela user posted image user posted image user posted image

Upam, da tudi tvoja user posted image  čimprej pride, da boš lahko začela s postopkom. Takšno kombinacijo zdravil, sem pa tudi jaz imela v prvem kratkem postopku.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 243
24.9.2008 13:16:01   
gigi1
Miška73 user posted image  user posted image user posted image . Pol štartaš 2 dan ciklusa. In kdaj pričakuješ M?
Tooolk si pridna. Hvala za seznam.

Baci ne znam povedat...9i dan je a ne? Verjetno je kakšen dan prezgodaj.

Miška, Hedi, Pikovitka, Larica, Bambika, Abrica, Zarja, Dajamaja...vsem en hiter službeni pozdravček

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 244
24.9.2008 13:17:00   
baci
mismis-hvala za odgovor,jaz sem si kupla test,vendar je še zapakiran in ga nebom prej delala kot v nedeljo,seveda če nebo prej M,prišla!!! upamo lahko pač na najboljše

povejte mi kdaj pa potem lahko grem po moje pingvine,namreč jaz bi šla takoj!!
me zanima kako to poteka??

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 245
24.9.2008 13:19:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: baci

mismis-hvala za odgovor,jaz sem si kupla test,vendar je še zapakiran in ga nebom prej delala kot v nedeljo,seveda če nebo prej M,prišla!!! upamo lahko pač na najboljše

povejte mi kdaj pa potem lahko grem po moje pingvine,namreč jaz bi šla takoj!!
me zanima kako to poteka??

Baci, ti si v MB, kajne. Za te informacije boš morala počakati na Zarjo.

Na GK LJ,  greš pa lahko po zamrznjenčke takoj naslednji ciklus. Samo naročiš se za nov postopek,da dobiš številko in novo napotnico za prenos zamrznjenčkov rabiš.
Za MB ti bo pa Zarja povedala, ona je ravno v postopku s pingvini

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 246
24.9.2008 13:23:50   
baci
aha

bom počakala na zarjo,pa bo mi povedala kako to poteka!!!

mismis hvala!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 247
24.9.2008 13:33:44   
hedviga
Pikovitek, jasno da! Že kličem....drinnnn....drinnnnn.... evo, modelka se ne javlja user posted image user posted image user posted image   Te bom pol še enkrat....

Ledenčica, kafe no problem user posted image
In za Kajši tut user posted image user posted image user posted image

Naša itak samo po kafetih leta... Kdo bo pa peglal, pa pucal...hehehehe.....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.9.2008 13:38:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Pikovitek, jasno da! Že kličem....drinnnn....drinnnnn.... evo, modelka se ne javlja user posted image user posted image user posted image   Te bom pol še enkrat....

Ledenčica, kafe no problem user posted image
In za Kajši tut user posted image user posted image user posted image

Naša itak samo po kafetih leta... Kdo bo pa peglal, pa pucal...hehehehe.....

sej zato pa imaš kotalke na nogah, da se lohka kotalkaš od kafeta do kafeta user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.9.2008 13:42:57   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

sej zato pa imaš kotalke na nogah, da se lohka kotalkaš od kafeta do kafeta user posted image user posted image

Ja, sej res..Počas bom kakšno novo čiruločarulo najdla.... Matr mi je še zmeri za uno taprvo žal... user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?