Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 18.5.2014 21:56:24
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka U madona kam smo iz brisač prišli. Še dobro, da ne veste kam sem all starke obula. jA, res je. Obula jih je , ko je bila na vikendu pri meni Rudolf van Veen in Uškinamama - oba deležna Paštetkinih ciklamnih allstark , ha. Aja, baje se moramo držati teme - govora je o bulerjih, martenskah Paštetika Ja, saj tvoj brat mi je itak svoje povedal. Samo še zdaj ga ne razumem. Eh, Rudi ... Z Rudijem sva pa bila v stilu, če si naju v noge pogledal
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.5.2014 21:57:29 >
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 17:27:24
|
|
|
|
ronja
|
Lahko to, lahko pa je napisano tako mimo reale, da zbode ravno zaradi tega - ne ker je res, ampak ker tako zelo ni res. se strinjam, to čutiš, kaj je. Odvisno kam... v tovarni za trakom so bulerji precej boljša izbira kot salonarji s 7 cm peto :-). Podpis. In pri nas tudi:D. S petkami še iz parkirišča težko prideš, ker je dobesedno v blatu So se punce pritoževale na faksu, da morajo v gojzerjih hodit na faks:D. venar nam očitno take debate ležijo... Tu vemo odgovore, pri težjih temah jih marsikdaj ne... uškinamama, a k tebi se ne sme allstark obuvat? da vem za drugič;). Mateyka, to so pa res "čevlji za v pojstlo" - pižamasti, haha.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 17:30:16
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja uškinamama, a k tebi se ne sme allstark obuvat? da vem za drugič;).
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 17:34:23
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Love you too lav ju bek
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 18:19:17
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zdaj vem, kaj dobiš za Rd. a Ronja? A slovar slovenskega jezika? Tako, da bo razumljeno kot je napisano? JAAAA, prispevam tudi jaz.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 18:25:44
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Aja, baje se moramo držati teme - Ne rabiš, dokler si lepa in čista , predvsem čista.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 18:28:27
|
|
|
|
Stanislava_
|
Btw, tiste, ki za v službo ne nosite martensk in taprvih kavbojk, kaj boste oblekele jutri? Lepo vreme in to ?
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 19:38:34
|
|
|
|
jakaracman
|
Kavbojke, belo majico, temno moder rekelc in balerinke pa obvezno Grošeljco
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 20:27:22
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Btw, tiste, ki za v službo ne nosite martensk in taprvih kavbojk, kaj boste oblekele jutri? Lepo vreme in to ? Verjetno krilo in bluzo, čevlje z visoko peto.......prejšnji teden zaradi vremena nisem nosila drugega kot hlače, pa se mi že lušta nekaj "ženskega"......
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 22:56:13
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Kavbojke, belo majico, temno moder rekelc in balerinke pa obvezno Grošeljco Lepo . Jaz tudi nekaj v tem stilu - temno modre hlače, ki jih trenutno ne najdem (kako se lahko izgubijo na obešalniku v pospravljeni omari ), belo majico, in mornarski rekelček. Čevlji pa še ne vem, ali klasični zlato bež ali udobne modre balerinke.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 23:43:04
|
|
|
|
mateyka
|
ne štekam te "mornarske" mode - pa saj nismo mornarji in kapitani in nismo v luki doma, v čem je štos?!
< Sporočilo je popravil mateyka -- 19.5.2014 23:51:18 >
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 19.5.2014 23:54:51
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ne štekam te "mornarske" mode - pa saj nismo mornarji in kapitani in nismo v luki doma, v čem je štos?! Meni še vedno lepše kot planšarji . Modro bela kombinacija je lahko mornarska..
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 20.5.2014 0:00:19
|
|
|
|
Stanislava_
|
Klasičen mornarski pulover: sli skoraj prava mornarka : + kombinacija z rdećo: To najdeš pod navy style, jaz to imenujem mornarska moda.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2014 15:43:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 20.5.2014 15:55:08
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Kavbojke, belo majico, temno moder rekelc in balerinke pa obvezno Grošeljco Kdo ali kaj je to?
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 20.5.2014 16:07:29
|
|
|
|
mateyka
|
ej strana, vem kako zgleda ta "moda", sam je rahlo patetično hodit okol kot fejk kapitan ali mornar, če glih ne sediš na kaki jahti/čolnu ali se ne sprehajaš po luki.
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 20.5.2014 16:07:35
|
|
|
|
RIJA*
|
ena unikatna torba...ni iz pene
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 20.5.2014 16:09:34
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Btw, tiste, ki za v službo ne nosite martensk in taprvih kavbojk, kaj boste oblekele jutri? Lepo vreme in to ? jaz mam ful hladno not...pa bom kot vedno: športna jopa in nekaj med trenirko in športnimi hlačami, adidaske
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 20.5.2014 16:29:07
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ne štekam te "mornarske" mode - pa saj nismo mornarji in kapitani in nismo v luki doma, v čem je štos?! dobro si napisala
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 20.5.2014 18:27:56
|
|
|
|
liliana
|
A španarc pa nobena v službo ne nosi......?
|
|
|
obračanjetonksKdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?po 40. tednu (
17%)
po 39. tednu (
3%)
po 38.tednu (
9%)
po 37.tednu (
10%)
po 36.tednu (
9%)
prej (
52%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!