Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:14:39
|
|
|
|
ronja
|
Moram priznat, da takole opravljena pa v bivšo službo ne bi mogla prit . To bi bilo pa vsem too much (sploh pa meni, taka še doma ne bi upala hodit, če bi bili poleg lubija še froci doma:D).
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:18:03
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Si plastična kirurginja? Osebni trener? Ali umetnica ličenja? Madona, en kup možnosti:D. Mogoče je mojstrica photoshopa.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:27:37
|
|
|
|
Stanislava_
|
Kaj boste za v službo oblekli jutri, ko bo že blizu 30 (tisti, ki ne furate martensk in planšarskega stila)?
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:30:25
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Si plastična kirurginja? Osebni trener? Ali umetnica ličenja? Madona, en kup možnosti:D. Mogoče je mojstrica photoshopa. učim se, učim bi si želela biti tako dobra kot nekateri....
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:31:43
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana A španarc pa nobena v službo ne nosi......? će bi imela malo bolj mišičasto rit, bi jih pa bi v moji službi bilo še celo zaželjeno še bolj zaželjen bi bil takle outfit Uf še ... 10 let nazaj je bilo to. 14-15 samo lase sem mela krajše
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:34:17
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kaj boste za v službo oblekli jutri, ko bo že blizu 30 (tisti, ki ne furate martensk in planšarskega stila)? Mah. Prejšnji teden sem se preselila v pisarno,ki je na severni strani in je hladno notri. Beda.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:34:31
|
|
|
|
jakaracman
|
jutri pa hlače 7/8 črne, bluza in za zjutraj črna leder jakna, pa seveda obvezna G,pa kakšna ruta in balerinke in ne bom vozila čolna kot dan prej
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:35:35
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana A španarc pa nobena v službo ne nosi......? će bi imela malo bolj mišičasto rit, bi jih pa bi v moji službi bilo še celo zaželjeno še bolj zaželjen bi bil takle outfit Uf še ... 10 let nazaj je bilo to. 14-15 samo lase sem mela krajše Nikoli nisem bila taka. Razen v lase . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:39:43
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kaj boste za v službo oblekli jutri, ko bo že blizu 30 (tisti, ki ne furate martensk in planšarskega stila)? Mah. Prejšnji teden sem se preselila v pisarno,ki je na severni strani in je hladno notri. Beda. Kaj si hodila kot mornar in je bilo preveč galebov okrog? In so ti spremenili pogoje dela ?
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:42:03
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kaj boste za v službo oblekli jutri, ko bo že blizu 30 (tisti, ki ne furate martensk in planšarskega stila)? Mah. Prejšnji teden sem se preselila v pisarno,ki je na severni strani in je hladno notri. Beda. Kaj si hodila kot mornar in je bilo preveč galebov okrog? In so ti spremenili pogoje dela ? Rešila sem se terenskega dela. Saj ne boš verjela, ampak danes sem bila res v modro -beli-koralni kombinaciji Imam eno tako lepo modro promodovo jakinico, da jo bom kar nosila , četudi bo 30 stopinj.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:42:59
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Priznam, trebußnjake sem imela boljše Smeješ se in pišeš kot ,da si zadeta. Trebušne mišice, ne trebušnjake
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:43:34
|
|
|
|
ronja
|
Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme?
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:45:27
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:49:16
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:49:46
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to. Ne, nisem zadeta. rija mi še ni pokazala placa, kje se to na cesti najde.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:51:31
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to. Ne, nisem zadeta. rija mi še ni pokazala placa, kje se to na cesti najde. Si zadeta. Tako kot jaz. Pijana od življenja, razigrana od idej, zadeta od ljubezni do svojih bližnjih...
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:53:35
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kaj boste za v službo oblekli jutri, ko bo že blizu 30 (tisti, ki ne furate martensk in planšarskega stila)? Mah. Prejšnji teden sem se preselila v pisarno,ki je na severni strani in je hladno notri. Beda. Kaj si hodila kot mornar in je bilo preveč galebov okrog? In so ti spremenili pogoje dela ? Rešila sem se terenskega dela. Saj ne boš verjela, ampak danes sem bila res v modro -beli-koralni kombinaciji Imam eno tako lepo modro promodovo jakinico, da jo bom kar nosila , četudi bo 30 stopinj. Ne glede na vse
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:57:46
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to. Ne, nisem zadeta. rija mi še ni pokazala placa, kje se to na cesti najde. Si zadeta. Tako kot jaz. Pijana od življenja, razigrana od idej, zadeta od ljubezni do svojih bližnjih... Itak. Hujšqm, že dva dni nisem jedla. Moj pa peće peruti na žaru, riž, domačo solato z vrta. Mmmmm ... Kak diši. Sem že pijana od vonja.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:58:29
|
|
|
|
uškinamama
|
Tako.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 18:58:55
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to. Ne, nisem zadeta. rija mi še ni pokazala placa, kje se to na cesti najde. Si zadeta. Tako kot jaz. Pijana od življenja, razigrana od idej, zadeta od ljubezni do svojih bližnjih... Itak. Hujšqm, že dva dni nisem jedla. Moj pa peće peruti na žaru, riž, domačo solato z vrta. Mmmmm ... Kak diši. Sem že pijana od vonja.
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 19:04:48
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to. Ne, nisem zadeta. rija mi še ni pokazala placa, kje se to na cesti najde. red distrikt ? ne bi vedela, ker tam ne hodim
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 19:06:42
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli nisem bila taka. Razen v lase user posted image . Sem pa dobra po srcu in obvladala sem oralni seks. A zdaj si paže iz forme? Ma ne , zlato moje. Bojim se salmonele. Stara jajca , pa to. temu se reče poloužki
|
|
|
|
RE: Koliko brisač porabite na dan? 21.5.2014 19:08:51
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Itak. Hujšqm, že dva dni nisem jedla. Moj pa peće peruti na žaru, riž, domačo solato z vrta. Mmmmm ... Kak diši. Sem že pijana od vonja. kap pa te ti za vraga hujšaš
|
|
|
dojencekv3sn4Z dojenckom na letalo!?da (
54%)
ne (
46%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!