janja
|
Vidim, da že vse ful resno razmišljate o praznovanju RD naših malčkov. No, mi ga imamo šele čez 14 dni. Bo pa tudi torta - Andražu sem jo za 1. RD naredila v obliki avta. Darila - dedki in babice bodo po vsej verjetnosti dali denar, ker igrač in cunj imam še za izvoz. Midva pa sva mu že kupila poganjalčka - takega podobnega jeepu. Pol pa tud nimam več idej. Sem že od Andraža dala kakih 30 avtomobilčkov na stran, da bodo za Urbana (ker jih ima Andraž še vedno polno škatlo). Duplo mu je tud zakon - mamo veliko škatlo, pa vse dol leti (je že premajhna). Imamo pa gasilsko postajo, pošto, smetarja, pomoč na cesti, mešalca, policaja, zoo, pa nekaj od Mojstra Mihata...skratka duplo avtomobilov cel kup. Andražu že nabavljamo navadne legice. Pa men so bli tud luštni tisti Little people - mamo celo škatlo. Za naslednje leto pa tudi lokomotivčka Tomažka...pa še bi lahko naštevala...saj še sama ne vem več, kaj vse imamo... je včasih soba premajhna. Trenutno mu je pa najbolj innn tisti poganjalček (ala voziček), ki ga potiska pred seboj in dirka po stanovanju... drgač pa samostojno še ne hodi...s tistim je pa že pravi profi. vrtec - Zdele me je pa kr mal strah ratal. Danes zjutraj sem na vratih Andraževe sobe v vrtcu prebrala, da je v skupini škrlatinka. Upam, da ji uidemo. Se mi je pa danes Urban kr mal zasmilil. Ko sem prišla ponj v vrtec, je čakal čist pri vratih, pol mi je pa še varuška rekla, da že ves čas sedi pred vrati in čaka... se zdrzne vsakič ko zazvoni domofon. Pa tko se je pol stiskal k meni. Mislim, da se počasi začenja zavedati kam ga vozim vsak dan in da lahko mogoče v kratkem pričakujem kako krizo. Sej pri Andražu je bilo isto. Prvi mesec super, pol pa kr naenkrat jok. Popoldne pa tako hitro mine, da se še dobro pocartat ne moreva. Tako da vse nadoknadim, ko prvo uspavam Urbana, pol se pa še mal k Andražu stisnem. Se mi zdi, da potem bolj umirjeno spita. Bom kr poslala, da me slučajno ne skensla...