|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
1.10.2008 13:32:13   
VANILI
na hitro

pikapolonice vsem bubanim bebijem

pandica, pa daj to veliko omaro, ki jo maš, pobarvaj z barvami v roza in morda zamenjaj kljuke, nalepi gor kakšega tvidija pa bo superkul omara!!!

trma: če trmari, obrnem to v smeh oz. preusmerim pozornost. za zdaj to učinkuje.

zdaj pa šibam kosilo pripravit

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
1.10.2008 14:58:35   
micla
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Micla Jaz sem tudi imela neke utvare, kaj vse bom naredila, ko bo mali v vrtcu. Samo zdaj se mi ne da niti pospravit, kaj šele kaj drugega. Želim ti, da ti uspe spravit skupaj diplomo! Eleni pa tudi ne bo hudega v jaslih.

Ej kasija, dej ne me strašit. Ma ti si zdaj noseča in zato ne moreš dosti narest, ker si utrujena, ti je slabo, raje počivaš...... user posted image    Dej res no, jst morem do konc decembra to spackat.
Bom ziher rabla spodbudo od vas RR-jevk, ker vem da bo kar kriza, sploh ker nisem več navajena takega tempa, ampak je zdej eno leto vse lahko lepo počakalo.
Tko da se že vnaprej opravičujem, ker vam bom včasih morila.user posted image

micla

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
1.10.2008 15:02:11   
micla
Pandica....ne vem kaj je moji princesi, ma sumim na zobe in to une ta svinjske - trojkice, ali štirkice, k so že prou eni čekani, če mene vprašate. user posted image

Grem pomit potleh, ko je šla user posted image  spančkat.   Imamo takooooooo umazano, da če pride sanitarna, ne nrdimo testa za hig. minimum. user posted image  Sej ne vem, al se je za jokat al smejat, ma jst res ne utegnem.  Se tolažim, da je večina tko.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
1.10.2008 16:23:52   
*kinnie*
Lepo pozdravljene.

Najprej seveda hvala za čestitke in lepe želje....user posted image

Zadnje čase imam bolj malo časa za RR, se vseskozi nekaj dogaja. Pozna se, da pridem pozno iz službe, in potem je potrebno postoriti še milijon stvari....

Kasija: trmauser posted image , naš je taaak trmoglavček, da se ne da povedat....in gre do konca....imamo cele predstaveuser posted image

Praznovali bomo bolj v easy, moja ideja je, da oba mulčka nekam peljemo, kaj vem mogoče plavat, ali ZOO, proti večeru pa torta bolj v družinskem krogu....darilo hmmmm prav danes mu grem kupit prvega tovornjakauser posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
1.10.2008 16:26:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

dobim klic iz vrtca, od vzgojiteljice: "tjaša je bruhala, je pobruhala mene in 3 otroke".

Moji sodelavki se je isto zgodilo....celo noč je otroček bruhal.....danes dopoldan je bil pa že ok.

user posted image user posted image user posted image za Tjašiko

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
1.10.2008 16:30:10   
*kinnie*
Da še malo pojamram, preden grem v šopinguser posted image user posted image

Sicer ne bom povedala nič novega....mah pri nas v službi je res prava štala...jaz si sicer stvari ne razlagam osebno, ampak odnosi so pa pod nulo.....še dobro, da mi ne bo treba tega dolgo prenašati......potem pa menjava službe definitivno pade....user posted image Kasija, pa sva spet na istem a neuser posted image user posted image , bova še mal počakale.....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
1.10.2008 18:34:53   
Klaudia
user posted image  A vaši so tudi že pri napadih lastne volje?

O ja. Začne mahat z obema rokama. Če pa stoji pa postane čist trda in rdeča v obraz in vpije aaaarggghhhh user posted image

user posted image  Imate že načrte za rojstne dneve naših oktoberčkov? A jim boste in kaj jim boste kupili?

Seveda. Ga ima ta petek. V soboto praznujemo skupaj s kolegi, v nedeljo z družino. Bo vse bolj preprosto. Malo kanapejčkov, obloženih kruhkov, tzatziki za zraven, in pa seveda torta. Vse 2x... user posted image  kupili smo ji pa poganjalček in mali paketek duplo kmetije. Poganjalčka je ravno danes dobila, kmetijo bo pa v petek. Itak še ne ve zakaj se gre user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
1.10.2008 18:36:20   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Če ni kaj po njeno takoj v jok. Pa res ne vem ali ji naj vedno ugodim ali ne? Kako ve to delate? Včasih hoče imet kakšno stvari, ki ni res niti najmanj primerna za njo, ji valda, da ne dam, ona pa začne tako ipiko trajbat... joj, še bo mi dala vetra user posted image

Pustim jo na miru. Če je takrat v naročju, jo postavim na tla. Po možnosti ven iz iste sobe. Pride po parih sekundah nazaj čist pridna user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
1.10.2008 18:38:57   
Klaudia
Ja kje pa ste vse danes. Midve sva imele naporen dan. Cel dan sva letale po trgovinah v BTCju... in sem ko cunja. In valda je zdaj Lia tečna, ker ima povhn kufr vsega in teži meni.... user posted image  sem ji dala poganjalčka in je bil zelo zabaven, dokler ni ugotovila, da si ne upa dol. Mislm... v koloseju je pa sama gor in dol lezla... aaaaaaa!

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
1.10.2008 18:48:44   
Ulaa
*kinnie* - cestitke! Ja a pol si ti cist resno sla od navijacic se korak naprej? user posted image user posted image

rojstni dan: 
praznovanje v krogu druzine zagotovo bo, za ostle pa se ne vem.  Ponudba bo pa tako kot pri Klaudii: malo za popikat in seveda torta!! Si sploh ne predstavljam rd brez torte.
Darila: to pa se ne vem. Malo se nagibam k poganjalcku vendar bi zelela takega, ki bi bil za ven in bi po moznosti imel se roc zame, da ga lovim. Sicer pa sem ostalim rekla, da kake lepe igrace user posted image user posted image .  Ma meni ni vsec ce mu kupujejo oblacila oz, dajo denar.

Malo razmisljam, da bi prihodnji vikend kam sli in se malo podaljsali ali s cetrtkom ali pa do torka. Ene take mini pocitnice. Imate kake predloge?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
1.10.2008 19:00:09   
VANILI
ulaa, mi gremo vedno kam, kjer imajo bazene - za vsak slučaj, če bo zunaj grdo vreme. Žusterna je meni fajn, zadnjičsmo bili v Soteliji,Strunjan. fulkuluser posted image .

joj ve nosečke,kako lepo vam je!! Čeprav jaz sem bila 2 meseca samo v piđami, tako slabo mi je bilo in vse mi je smrdel, še kruh, ki se je pekel v kruhopeku. Sem morla  spalnico ležat in odprtokno. Ali kovinski pribor - sem jedla samo s plastičnim. ja res no.
no pol pa se je začela užvancija na kubik, ki jo želim tudi vam, razkritim in anonimnim ter bodočim...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
1.10.2008 19:03:30   
mišk
Oooo, kako lepe novičke sem zvedla!!user posted image user posted image

Kasija: Čestitke za user posted image  in seveda vse dobro!!user posted image  Itak si bla ti že skos na tisti listi taprvihponovnonosečih.user posted image

Kinnie: Lisica!!!!user posted image  Čestitke tudi tebi!! Ful sem vesela za vse nas! Upam, da ne bomo imele nobenih problemov!

Status študenta: Danes sem šla v Maribor po potrdila o šolanju. Status imam podaljšan za eno leto!user posted image  In v tem času MORAM diplomirat, ker če ne bo to klinac...

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
1.10.2008 19:47:50   
nova10ka
rojstni dan - za praznovanje še ne vem, mam pa dolg seznam daril, ki si jih tjaša želi/jih rabi in jih bom navsezadnje nabavila tudi jaz.

velika darila
- avtosedež
- stolček za na kolo
- pajac za zimo
- poganjalec
- pametni pes

majhna darila
- igrače primerne za novo stopjo razvoja, v katero stopa (npr. trenutno je čisto mahnjena na kocke, postavi stolp in ga poruši)
- kakšne luškane kose oblačil - čist tako za pocartat npr žabice ali pa kapico

ej sigurno se bom še česa spomnila. jaz sem ful obožujem rd-je (predvsem svojega) in ful rada delam sezname daril zase in za druge. pa čeprav velikokrat želje ostanejo samo na seznamu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
1.10.2008 19:48:45   
*kinnie*
No takole, jaz sem iz shopingauser posted image ....

Žanu sem kupila en avtobus v katerega se zlagajo kocke različnih oblik, poje, pa ko ga zatreseš vozi okoli.....sem morala nekaj fantovskega kupit, da se revež ne bo samo s punčkami igraluser posted image user posted image user posted image user posted image

Anja si je z dodatnimi "zadolžitvami" prislužila denar in je bratcu kupila posodico za gres, čokolino...pa plastični kozarček za pit....
Aja, torta je pa obvezna.....pa krst torte z Žanovimi rokicami tudiuser posted image user posted image

Smo bolj skromni z darili, ker imata res vsega preveč, pa mali itak niti ne ve zakaj se gre.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
1.10.2008 19:49:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Kinnie: Lisica!!!!user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
1.10.2008 20:00:00   
nova10ka
tjašina bolezen - ko je prišla iz vrtca je še enkrat bruhala (po tem ko je pojedla cel jogurt in spila 2dc čaja) in se enkrat pokakala (driska). potem je pila samo če max 20 cl čaja, pojedla samo še malo prepečenca in rižote. od 3h dalje ni več bruhala ne kakala, je pa vsa sicer vsa luškana, pije malo, po požirkih, je sicer malo bolj utrujena... upam, da bo noč ok in da je bla samo taka prehodna slabost, ne pa kako resno oboljenje. a imate kakšne izkušnje s tem??? za čez noč sva si s user posted image že razdelila dežurstvo. od 3h dalje sem jaz na stand -by... kakšen zadnji teden porodniške. še zjutraj sem se menila za nakup avta, rezervirala frizerja, šla v službo vprašat, kako bomo v ponedeljek začeli in kar naenkrat pa klic iz vrtca. kako so vse ostale obveznosti kar izginile iz moje glave, samo še ena misel je utripala z velikimi rdečimi črkami "moja punčka, oh moja punčka". jao sem tekla v vrtec, kot še nikoli... evo, zdaj sem pa čist uradno mama, še krščena s klicem iz vrtca.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
1.10.2008 20:02:37   
nova10ka
trma

Pustim jo na miru. Če je takrat v naročju, jo postavim na tla. Po možnosti ven iz iste sobe. Pride po parih sekundah nazaj čist pridna

delam enako (razen zdaj ko je bolanček). pa ful funkcionira. čez minutko že pricaplja do mene in je ok.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
1.10.2008 20:04:06   
nova10ka
evo, zdaj je še user posted image šel mimo mene govoreč: "jaz imam tudi tjašino bolezen", pa za trebuh se je zraven držal

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
1.10.2008 20:40:35   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

evo, zdaj je še user posted image šel mimo mene govoreč: "jaz imam tudi tjašino bolezen", pa za trebuh se je zraven držal

Pri nas celotno familijo ( razen Lie HB ) že kak teden zvija. Nore bolečine v želodcu in potem driska. In sploh ne vemo od česa user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
1.10.2008 20:46:02   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa
Malo se nagibam k poganjalcku vendar bi zelela takega, ki bi bil za ven in bi po moznosti imel se roc zame, da ga lovim.

Potem bi bil zate BIG. Kupiš poganjalčka, potem pa lahko posebej dokupiš palico za rinjenje, vrv za vlečenje in prikolico. Tukaj imaš link.

Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
1.10.2008 21:10:13   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
sem morala nekaj fantovskega kupit, da se revež ne bo samo s punčkami igral

user posted image  Pri nas je Neli že zaplenila edinega dojenčka, za RD pa dobi voziček in posteljico za dojenčka, pribor za kuharijo in stolčekuser posted image . Samo punčkaste stvariuser posted image  

Praznovali bomo verjetno samo v družinskem krogu, za prijatelje bo še čez glavo dovolj časauser posted image

pandica, Vanili je dala super predlog glede omareuser posted image

micla, ti kr pojamraj. Sicer pa je najtežje začeti potem pa bouser posted image

ups, je že čez devet.. moram spravit bando spat... danes smo plavali in še komaj gledamouser posted image ...vsiuser posted image

pa pa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
1.10.2008 21:13:03   
janja
Vidim, da že vse ful resno razmišljate o praznovanju RD naših malčkov. No, mi ga imamo šele čez 14 dni. Bo pa tudi torta - Andražu sem jo za 1. RD naredila v obliki avta. Darila - dedki in babice bodo po vsej verjetnosti dali denar, ker igrač in cunj imam še za izvoz. Midva pa sva mu že kupila poganjalčka - takega podobnega jeepu. Pol pa tud nimam več idej. Sem že od Andraža dala kakih 30 avtomobilčkov na stran, da bodo za Urbana (ker jih ima Andraž še vedno polno škatlo). Duplo mu je tud zakon - mamo veliko škatlo, pa vse dol leti (je že premajhna). Imamo pa gasilsko postajo, pošto, smetarja, pomoč na cesti, mešalca, policaja, zoo, pa nekaj od Mojstra Mihata...skratka duplo avtomobilov cel kup. Andražu že nabavljamo navadne legice. Pa men so bli tud luštni tisti Little people - mamo celo škatlo. Za naslednje leto pa tudi lokomotivčka Tomažka...pa še bi lahko naštevala...saj še sama ne vem več, kaj vse imamo... je včasih soba premajhna. Trenutno mu je pa najbolj innn tisti poganjalček (ala voziček), ki ga potiska pred seboj in dirka po stanovanju... drgač pa samostojno še ne hodi...s tistim je pa že pravi profi.

vrtec - Zdele me je pa kr mal strah ratal. Danes zjutraj sem na vratih Andraževe sobe v vrtcu prebrala, da je v skupini škrlatinka. Upam, da ji uidemo. Se mi je pa danes Urban kr mal zasmilil. Ko sem prišla ponj v vrtec, je čakal čist pri vratih, pol mi je pa še varuška rekla, da že ves čas sedi pred vrati in čaka... se zdrzne vsakič ko zazvoni domofon. Pa tko se je pol stiskal k meni. Mislim, da se počasi začenja zavedati kam ga vozim vsak dan in da lahko mogoče v kratkem pričakujem kako krizo. Sej pri Andražu je bilo isto. Prvi mesec super, pol pa kr naenkrat jok. Popoldne pa tako hitro mine, da se še dobro pocartat ne moreva. Tako da vse nadoknadim, ko prvo uspavam Urbana, pol se pa še mal k Andražu stisnem. Se mi zdi, da potem bolj umirjeno spita.

Bom kr poslala, da me slučajno ne skensla...

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
1.10.2008 21:18:43   
janja
Še to.

Boga Tjaška (nova10ka) - upam, da je zdaj mimo. Pa vseeno eno user posted image .

*kinnie* - ja ti si res ena lisička. Ste kar hitr naštimal. Pa sej je prav. Uživaj z otroci dokler lahko. user posted image Itak so najbolj navezani na starše, ko so majhni. Služba bo pa že počakala. Aja, jaz sem mal gledala svoj Aneks - pa mam srečo, da bo plača enaka. Vsaj to.

Zdej pa še pod tuš skočim in spat. Lahko noč vsem!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
1.10.2008 21:40:18   
Ulaa
Klaudia: ja tale BIG zgleda hudo dobro. A to kje pri nas prodajajo?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
1.10.2008 22:00:23   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Klaudia: ja tale BIG zgleda hudo dobro. A to kje pri nas prodajajo?

Sonček vem da jih ima, samo ne vem kakšna je trenutna zaloga.

Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?