Pandica
|
Oj mamčice, moja miška ima lepotni spanec, mami pa hitro na RR Današnja noč je bila prav super, je lepo ajala, nič jokala in ob 6h zjutraj sem ji spet kar v spanju dala AB. No, malo sem jo "zmrdala" ampak je potem hitro nazaj zaspala. Jaz pa z njo vred Kasija meni se še sanja ne katera bi lahko bila mala štruca No, pa saj bo že povedala, ko bo čas tak kot praviš. Druagče pa kaj se trme tiče: moja je tut že zdaj taka trmica, da je joj Če ni kaj po njeno takoj v jok. Pa res ne vem ali ji naj vedno ugodim ali ne? Kako ve to delate? Včasih hoče imet kakšno stvari, ki ni res niti najmanj primerna za njo, ji valda, da ne dam, ona pa začne tako ipiko trajbat... joj, še bo mi dala vetra micla ja, kaj pa te je z Eleno? Boga pikica, evo pošiljam vama pike poke nova10ka vama z Tjaško tut pa upam, da se vsi ( z nami vred ) čimprej pozdravimo. Ker je res grozno, ko so bolani ti naši Aja, Kasija glede roj. dneva : mi še nimamo nobenega načrta, pa tut mene zanima kakšna ideja. Glede darila še nimam pojma kaj bo dobila. Se še vedno odločam ali ji naj kupim novo sobico ali ne. Saj v bistvu je po eni strani niti tako nujno ne potrebuje, ker je ta omara zakon, ki jo ima zdaj, ker je full velika in prostorna, samo, da ji neki "klump" nosijo vsi pa mi tut ni...te pa spet raje vem, da dobi sobo...ah, kompliciram