|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
30.9.2008 22:36:35   
micla
Klaudia..naše mere pri 12m    73cm,   8.440g  in 8 zobkov.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
30.9.2008 22:42:03   
Pandica
Lane31   hvala user posted image   za skrb, danes je že blo malo boljše. Sicer še ima vedno nosek full zamašen, ampak ji ga pridno čistim, pa vročine nima več, pa čez dan je že tut bila malo boljše volje in se mi že spet smejala, ko sem ji finte pokala user posted image kak se smeji, na glas, kak je smešna...
Drugače pa sem ji pred spanjem dala še vseeno svečko proti bolečinam. No in zdaj aja. Prej pa še AB med spanjem in zdaj imam do 6h mir kaj se zdravil tiče... user posted image   kaj pa se Zale tiče pa bom vidla kdaj bo alarm user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
30.9.2008 22:44:54   
Pandica
micla   joj, škoda res, da je ravno zdaj tvoj user posted image   na službenem potovanju. Pa ga boš zato veliko bolj stisnila, ko bo prišel nazaj domov  user posted image
Do takrat pa imaš nas tu, velja? Pa nas stiskaj user posted image user posted image
Elena pa je prava manekenka kakšne mere ima...
Kaj zdaj bo hodila v vrtec kljub temu, da si ti doma?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
30.9.2008 22:48:57   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Baby vac,ej,pri tretjem otroku pa si lahko kupim,da se ne bom mučila več z tisto pumpico iz lekarne.Imamo ono,ko potegne ven na vakum,taka micena gumijasta je.Koliko pa stane,približno?Ve katera.Jih ima veliko to reč?Saj vem,da lahko Rijo kontaktiram,samo ve ste mi bolj domače.Me zanima,kaj bo mi možek rekel,ali user posted image ,aliuser posted image ,ko mu bom povedala,da se ogrevam za to zadevo.

tudi jaz sem nabavila šele pri 2.pupi.user posted image Ni mi niti malo žal. Imam tudi onega na baterije, ki je ful dražji- za potovanje sem ga nabavila, amapk zdaleč tako ne potegne ven, ko ta na sesalec.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
30.9.2008 22:59:31   
Alina_alin
Naše poročilo od P- danes:  zdrava user posted image
Jutri pa sem uvajam malčico v drugi vrtec- jo bomo premestili, sem kjer smo doma. So mi sporočili, da se je 1 mesto sprostilo. Pa glih se je navadila - samo, dolgoročno bolje, da jo prestavim sem.
kinnie, vse dobro in čestitke.
Pandica, super, da je Zala bolje. Kar tako naprej.
Vanili, nikoli ne reči nikoli. Ma jaz tebi še kar pripišem eno nosečnost. Ko si tak mamčasta in si rojena mami z dušo- tak da ti želim enako kot ti je zaželela valči.
Lušti- ja sem tudi jaz ena tistih, ki jih imam, ko vas berem, nosečke. Samo... kalkulacijo bo treba narediti: pluse, minuse...Pa če si upam...
Tjaša kliče- prvič, res-prvič, verjamete.
tekam

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
30.9.2008 23:02:53   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Naše poročilo od P- danes:  zdrava user posted image

user posted image    super

Kakšno kalkulacijo vendar Alina saj pa že itak imaš vse doma user posted image ena usta več pa boste še tut nahranili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
30.9.2008 23:02:57   
VANILI
po moje je micla nosečauser posted image
zdaj pa grem spat

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 1057
30.9.2008 23:07:30   
Pandica
micla  a si res ti anonimna nosečka, ki nam ne poveš? user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
30.9.2008 23:16:23   
micla
Pandica....ja jo morem dat v vrtec, ker moram končat diplomo. Tja do 6 meseca sm še uspela kej narest z mojim "žiga živcem", pol pa konc. In tko sm ostala nekje na polovici. Če sm prou pridna v enem mescu zaključim vse. In sm se odločla, da jo dam v jasli, ker mi je nima noben za pazit, pa tudi če dobim potem drugo službo, bo itak morala v vrtec.
Sej se mi trže srce, ko jo moram dat, samo ni druge. Moj mi pri tem itak nič ne pomaga, v celem letu ni prišel enkrat malo prej domov iz pisarne in mi jo prevzel, da bi jst lahko pisala. Kar sm nrdila se lahko zahvalim samo mami in tatu, da sta vzela vsak po dva tedna dopusta za mi jo pazit.
Edino kar me drži gor je to, da to počnem tudi za njeno prihodnost.   Do novega leta morem to opravit. Upam, da naslednji teden začnem resno delat.  Čeprav vem, da bo ful težko. Že vsajat zjutraj mi je trenutno najhujše zlo. Kar se ne morem prebudit, ko itak celo noč vstajam (najmanj 4-5 krat na noč). In user posted image  se pa tudi umiri šele proti jutru nejkje od 6-9, ko spi ko top, in jst z njo seveda.   Težka bo, ma bomo že nekako.

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
30.9.2008 23:20:08   
jasna
Hojlauser posted image

Evo mene, komp popravljen, račun pa za user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj je novega... Neli je čist divja, kriči, nori, se puli z brati za igračeuser posted image . Večja dva kričita, norita in se pulita za igračeuser posted image . user posted image  pa pravi: "kak ste vi glasni"user posted image

V soboto odhajam v Dubrovnik za 1 teden na en tečaj in komaj čakamuser posted image . Po dolgem času bom počela še kaj drugega, moji se bodo pa že znašli domauser posted image .

Vzgojni kotiček: sem bila danes na šoli za starše in gospa začne predavanje z besedami, da se otroci rodijo kot totalni egocentriki, ki skrbijo samo zase in da je družina kot hiša, kjer v prvem nadstropju živijo starši, v pritličju pa otroci. In je naša naloga, da tudi ostanejo v pritličju.user posted image

...aha, vidim, da anonimna nosečka tudi še ni znanauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.9.2008 23:21:08 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
30.9.2008 23:20:37   
micla
vanili, pandica.....nisem jst anonimka.   sm lih kar končala user posted image , tko da je ziher. Tisti napadi lakote prejšnji teden in boleče prsi so ble zaradi  fešte. user posted image

Sm pa ziher za še en poskus, samo vsaj eno leto še ne. Razen, če bo moj pozabil it dol na eni postaji prej. Glede na to da jih ima danes 37....skleroza in to.....je možno, da se bo zgodilo. user posted image

< Sporočilo je popravil micla -- 30.9.2008 23:23:10 >

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
30.9.2008 23:25:12   
micla
grem spat.

Lahko nočko vsem, ki ste še on line.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
30.9.2008 23:26:48   
jasna
o, pa souser posted image

Kinnie in kasija, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mirno nosečnost in na koncu eno zdravo deteceuser posted image .

micla, nočkouser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.9.2008 23:27:08 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
30.9.2008 23:35:39   
Pandica
jasna   WB  user posted image   Veš, da sem se ravno zadnjič spomnila na tebe in sem si misla kje pa si user posted image , da se nam nisi nič javila...

Saj res, punce a katera ve kje je Margareta?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
30.9.2008 23:55:24   
jasna
Pandica, hvalauser posted image . Za Margareto pa mene tudi zanima...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.10.2008 0:06:40   
Pandica
Evo, pa se je začel oktober  mesec naših bebic user posted image
Zdaj pa ga bomo praznovali vsak dan user posted image user posted image user posted image in pihali prve svečke user posted image

Nič, komaj še vidim kaj, grem ajo bajo.

LN vsem  in user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.10.2008 8:51:32   
pingi
Dobro jutro! Čeprav je že skoraj dan...

Za vse kofetarice, ena kavica, za ostale pa čajček, da ne zbolite

Kinnie, čestitamuser posted image  Želim ti čudovitih user posted image  mesecev!

Jasna, lepo, da si spet z namiuser posted image  No, čeprav nas spet zapuščaš.user posted image Upam, da boš
imela lepo vreme v Dubrovniku.user posted image

Micla, drži se. Verjamem, da ti bo uspelo!user posted image

Valči, se spomnim, da si lani ob tem času tudi hranila nabirače... Ful si pridna. Ja, pa res bi
si lahko omislila kakšno nosilko (ala sling, pouch...)user posted image

Skuštrana, javi se kaj (vem, da ste že nazajuser posted image ) in poročaj, kako je bilo v ČG!! Pa slikce!user posted image

Lep dan vsem!

user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.10.2008 8:56:47   
mama06
*kinnie* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful sem veselauser posted image user posted image user posted image .Uživaj!!!

Pandica - lepo, da je s tamalo boljeuser posted image user posted image

Mali še spi, jaz pa že perilo perem in brskam po netuuser posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.10.2008 11:00:00   
micla
Dober dan oktobrke in oktobrčki.

Mi pa danes nismo šli se uvajat v vrtec, ker moja princesa še vedno spi.user posted image   Je imela ponoči mali disco tam nekje od 4 do skoraj 6 in ni čudno, da je zdej ku krepavna.  Pa še vreme je za user posted image . Sej je res najboljš da kar prespi cel dan.

Aha zdej jo slišim po babysitterju. Grem pogledat.

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.10.2008 11:32:01   
Kasija
Dobro jutro!

Včeraj - itak da ko sem bila sama doma - je imel moj otrok en prav hud izpad. Sem mu naredila večerjo gres z banano in mu hočem dat, on se je pa začel dret na ves glas, metat nazaj in na koncu, ko sem ga dala ven iz stolčka, je po vseh štirih plazil do kavča, dal glavo na roke, rit pa v zrak in tulil. Škoda, da ga nisem fotografirala. Pa ravno zadnjič sva se z novo10ko pogovarjali o tjaši in napadih trme, pa sem razmišljala, če jih moj ima. No, zdaj jih definitivno ima. user posted image  A vaši so tudi že pri napadih lastne volje? Aja, potem sem pa po čudežu ugotovila kaj hoče in sem mu dala kruh za jest. Potem se je pa pomiril, kot da ne bi bilo nič. Saj v bistvu je bogi, ker ve kaj hoče in obenem ne zna povedat, kaj bi rad. Sam pa tudi ne zna vzet.

user posted image  Imate že načrte za rojstne dneve naših oktoberčkov? A jim boste in kaj jim boste kupili?

Vanili ej tale tvoja tašča user posted image  

Micla Jaz sem tudi imela neke utvare, kaj vse bom naredila, ko bo mali v vrtcu. Samo zdaj se mi ne da niti pospravit, kaj šele kaj drugega. Želim ti, da ti uspe spravit skupaj diplomo! Eleni pa tudi ne bo hudega v jaslih.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.10.2008 11:33:25   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

micla  a si res ti anonimna nosečka, ki nam ne poveš? user posted image

Jaz pa mislim, da je mala štruca štajerka. Pa je ve zdaj nočete več izpostavit - saj je prav. Čakamo, da sama pove.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
1.10.2008 11:52:23   
nova10ka
ojla,
sem šla dans na job pogledat, če mi že pripravljajo pisarno. pa sedim s sodelavci na kavi in dobim klic iz vrtca, od vzgojiteljice: "tjaša je bruhala, je pobruhala mene in 3 otroke". valda sem takoj letela tja po mojo pikico user posted image joj, kolk mi je bilo hudo!! zdaj spi v svoji posteljici, sicer zgleda ok, nima nobene vročine, nič ni jokava al pa kaj... samo jest ni hotla že cel dan in bruhala je. smo imeli pa kar razburljivo noč, sem ji dala ob 5h zjutraj AM (zadnje kaplje mleka iz tetrapaka sem porabila za njeno večerjo), ker ji je krulilo, da se je slišal do najine spalnice. potem je zaspala nazaj do 8h in se zbudila čisto razposajena. pol pa tole... zdaj grem pa iskat recept za prežganko in ostale stvari, kijih lahko poskusim dat v njen želodček...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
1.10.2008 11:54:53   
Kasija
Nova10ka Boga Tjaša user posted image  A misliš da je bilo mleko krivo ali kakšna viroza?

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
1.10.2008 12:05:45   
nova10ka
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Nova10ka Boga Tjaša user posted image  A misliš da je bilo mleko krivo ali kakšna viroza?

nimam pojma. cepljena je proti rotavirusu. rastejo ji 3-ke in si ves čas drgne dlesni. ob 5h sem ji dala tudi calpol. zaenkrat še nič driske. če bo do jutri vse ok, jo lahko spet v vrtec pripeljem.

sem pa imela tisti šok, ko si v službi in te kličejo: "vaš otrok je bolan". pa šele v ponedeljek začnem delatuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
1.10.2008 12:20:30   
Pandica
Oj mamčice,

moja miška ima lepotni spanec, mami pa hitro na RR user posted image

Današnja noč je bila prav super, je lepo ajala, nič jokala in ob 6h zjutraj sem ji spet kar v spanju dala AB. No, malo sem jo "zmrdala" user posted image ampak je potem hitro nazaj zaspala. Jaz pa z njo vred user posted image

Kasija  meni se še sanja ne katera bi lahko bila mala štruca user posted image
No, pa saj bo že povedala, ko bo čas tak kot praviš.
Druagče pa kaj se trme tiče: moja je tut že zdaj taka trmica, da je joj user posted image
Če ni kaj po njeno takoj v jok. Pa res ne vem ali ji naj vedno ugodim ali ne? Kako ve to delate? Včasih hoče imet kakšno stvari, ki ni res niti najmanj primerna za njo, ji valda, da ne dam, ona pa začne tako ipiko trajbat... joj, še bo mi dala vetra user posted image

micla  ja, kaj pa te je z Eleno? Boga pikica, evo pošiljam vama pike poke user posted image user posted image user posted image

nova10ka  vama z Tjaško tut user posted image user posted image user posted image pa upam, da se vsi ( z nami vred ) čimprej pozdravimo. Ker je res grozno, ko so bolani ti naši user posted image

Aja, Kasija glede roj. dneva : mi še nimamo nobenega načrta, pa tut mene zanima kakšna ideja. Glede darila še nimam pojma kaj bo dobila. Se še vedno odločam ali ji naj kupim novo sobico user posted image ali ne. Saj v bistvu je po eni strani niti tako nujno ne potrebuje, ker je ta omara zakon, ki jo ima zdaj, ker je full velika in prostorna, samo, da ji neki "klump" nosijo vsi pa mi tut ni...te pa spet raje vem, da dobi sobo...ah, kompliciram user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?