|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
25.9.2008 21:32:08   
suzanamai
A v soboto potem bo srečanje? Ker (suzanamai) jaz bi res rada imela copatke. Zdej furamo z enimi v vrtcu in doma.

Seveda bo, rečemo kar ob 10h v Koloseju

Tave pa ja nisi ti srečka nosečka, ker pol moram tud jaz v akcijouser posted image

No jaz sumim Nova10ka

Pri nas pa mala spi kot top, je zaspala v avtu, ko sva peljali Maia na trening in potem sem presedela 1,5 v avtu, ker sem čakala da se zbudi in greva mal pogledat na trening. Malo morgen, je prespala vse, sem jo samo v posteljico vrgla in spi dalje. Še dobro, da je bila ob 7h umita in previtauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.9.2008 21:33:14   
suzanamai
Zadnje čase se doma sploh ne počutim več domače ampak se mi zdi, kot da živim v slabo organiziranem skladišču .

user posted image user posted image user posted image  hb nisem edinauser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.9.2008 21:33:47   
Alina_alin
janja, lepa nova slikica.
nova srečka nosečka, uživaj v bušiju, vse dobro in zdravja obema.Tudi meni ni tak pomembno, kdo je - spoštujem odločitev, da še je zaenkrat skrivnost. Je pa lepo, da se seznam dopolnjuje. Hm, kaj pa Štajerke in ta seznam?user posted image   Kandidatke, potencialne, javite se.user posted image user posted image
Grem še pospravit, pripravit za v vrtec itd itd. Hišo je treba vsak večer malo k sebi spravit. Čez dan je to nemogoče poleg ene medolinke in ene miškolinke.
Vedra- sirupi za kašelj: slezov je za suhi kašelj, za "moker" kašelj pa je trpotčev - to mi uporabljamo pri malčici.  Zvarek žajblja in kamilic, pa itak ne bo škodiluser posted image .

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.9.2008 21:37:11   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Ma, saj me ne moti delo z otroki, moti me delo v gospodinjstvu user posted image , tolk je za oprat, svinjarija po vsakem obroku, kupi posod, vse razmetano ... kriza. Zadnje čase se doma sploh ne počutim več domače ampak se mi zdi, kot da živim v slabo organiziranem skladišču user posted image .

se podpišem. Smo na istem.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.9.2008 21:37:19   
Pandica
Vedra   bravo za 2 user posted image   pa ti je le uspelo pred koncem porodniške user posted image

Alina_alin   ja, saj ni panike user posted image če jo sama rabiš.
Kak pa je kaj Tjaška?

Joj, Zala pa še mi zdaj ne spi. Pa kdaj sem že prejšnji post napisala, da se uspavama že 1 uro, zdaj bo že kmalu 2 uri user posted image   ne vem kaj ji je user posted image   ker vročine danes hb ni imela, ima pa nosek full zabasan in težko diha revica.

Nič, grem dalje z uspavanjem upam, da bo tokrat več sreče user posted image da še pol malo poklepetamo.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.9.2008 21:40:56   
sanwebdra
Sem prišla v drugi krog razgovorovuser posted image ... jutriuser posted image ... potem pa v pon. že začnemuser posted image ! HOČEM ....

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.9.2008 21:43:25   
Alina_alin
Vedra, hitro v akcijo, da greš na novo porodniško, da boš služila nove zvezdice.user posted image Bravo za 2.
Tudi jaz sem v 2. porodniški zaslužila 4.zvezdico...user posted image Ampak ti si v prednosti- ker jaz sem zdaj velikooo bolj aktivna tukaj kot v 1. porodniški - zanimivo, ne? pa imam sedaj dve čebelici in bolj bizi. Jasno, če pa ste tak fajn...
pandica, hvala za skrb. Tjaška ok - no, ima AB, ampak ni nekih problemov. Je sicer manj, nekaj poje. Je kar dobrovoljna, tudi vročine cel dan ni imela. Sva itak bile zunaj - z vozičkom, ker sem mnenja, da zrak ne škodi, ampak koristi. Pazim edino, da ni na vetru. Kaj pa ostale-bolančki, ste na zraku kaj, ali se držite pravila, da ste not, ko ste bolani?

Kam dajete - kako shranjujete obleke otroške? Misim- jaz imam na hodniku sedaj škatle kartonaste - v enih obleke, premale od Tjaše, v drugi premale od Špele- čakajo Tjašo. In valjda, da nič ne vem, kje je kaj- in to bi naj danes zorganizirala. Pokupčkala. Ma, kak se naj tega lotim, da bo bolj pregledno...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.9.2008 21:44:19   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Sem prišla v drugi krog razgovorovuser posted image ... jutriuser posted image ... potem pa v pon. že začnemuser posted image ! HOČEM ....

Bravo, tak se dela. Kaj to zdaj govorižš za občino? Sem držala pesti močno zate!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.9.2008 21:44:47   
Alina_alin
Grem zdaj delaat...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 734
25.9.2008 21:44:58   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
Ma, saj me ne moti delo z otroki, moti me delo v gospodinjstvu user posted image , tolk je za oprat, svinjarija po vsakem obroku, kupi posod, vse razmetano ... kriza. Zadnje čase se doma sploh ne počutim več domače ampak se mi zdi, kot da živim v slabo organiziranem skladišču user posted image .

Mene skladišče ne moti, moti me to, da sem skladiščnik jaz!user posted image  Brez pomočnikov!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 735
25.9.2008 21:50:20   
Alina_alin

Mene skladišče ne moti, moti me to, da sem skladiščnik jaz!user posted image  Brez pomočnikov!user posted image

tudi pod to se podpišem!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 736
25.9.2008 21:50:34   
teka
oj punce, meni pa je tak slabo user posted image user posted image user posted image od vseh vaših tortic user posted image user posted image user posted image najlepša hvala vsem za čestitke in lepe želje! današnji dan pravzaprav ni bil nič posebnega, pa vseeno je bil do kosti prijeten user posted image mala2 oba brez vročine, že to je super!

vedra user posted image za zvezdico! upam, da se čimprej pozdravite

sanwebdra, pošiljam...pošiljam...pošiljam...pozitivno energijo in dobre misli za ju3!

stanovanje: ja tudi naše je bolj podobno štali...bo že...

srečka user posted image : uživaj v nosečnosti!

Neposredna povezava do sporočila: 737
25.9.2008 22:00:17   
mama06
Samo na hitro, ker gledam CSIuser posted image

Klaudia za seznam imamo 6 zobkov

Janja - lepi filmčki. Me spominja na našega junaka. po novem ga kličem Rambouser posted image user posted image

sanwebdra - držim pesti za drugi krog

papa

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.9.2008 22:21:49   
pingi
Oj dekleta!

Samo za intermezzo, kaj mi je danes povedala prijateljica, ki je rodila prejšnjo sredo v ljubljanski porodnišnici:
V ISTI SOBI STA ROJEVALI SKUPAJ ŠE Z ENO ŽENSKO!
Toliko o baby bumu. user posted image
Pa očitno bo samo še več user posted image , če sklepam po našem forumu user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.9.2008 22:30:39   
janja
Res je baby boom. Od leta 2003 do 2007 se je letni prirast povečal kar za 2000 otrok. Zadnjič, ko sem bila v Muellerju, pa je tudi prodajalka rekla, da jim je zaradi baby boom-a zmanjkalo plenic v velikosti 4-9 kg. Pa sej, samo ozrite se naokoli, sami trebuhi in vozički. Kaj suzanamai - a ti bi tud še enga? Pa tud se mi zdi, da je edinčkov čedalje manj. Vsaj kolikor opazim situacijo v vrtcu.

sanwebdra - držim pesti

teka - vse najboljše!

< Sporočilo je popravil janja -- 25.9.2008 22:31:38 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.9.2008 22:31:37   
Pandica
Končno user posted image   Zala spi, jaz pa se že bašem z kikirikijem, njami kak je dober, pol bom pa spet jamrala kak me ustnice pečejo user posted image  user posted image

Sanwebdra   superca, to mi delaj user posted image   držim pesti še za ju3 za drug krog

Alina_alin  a že ramaš? user posted image   jaz sem tut danes imela nek delodiš in malo pospravljala.
Zdaj pa razmišljam, če bi šla peglat, ker imam že res tako goro perila spet user posted image
Aja, glede oblačil pa ne vem kak bi naredila, da bi bilo bolj pregledno user posted image
Jaz dam Zaline premale cunje v veliko vrečo in škatlo pa gor na dile oz. podstrešje. Pa še napišem zraven kaj je not, pa številko pa to...
Pa zdaj ji morem tut spet red v omari naret, pa se cunje od poletja pospravit. ker zdaj jih itak nebo več rabla, drugo leto pa ji bodo tak premale.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 741
25.9.2008 22:35:27   
janja
stara oblačila - jaz dam premajhna oblačila od Andraža v tiste vreče za oblačila pa pod posteljo, kjer bodo počakala na Urbana. Oblačila od Urbana pa zapakiram in transportiram k sestri. Mogoče bo mela še enga user posted image . Čeprav tud mi nismo glih izključeni (če se ponesreči - kot bi rekla Vaniliuser posted image ). Mi pa da tudi ona oblačila za Urbana.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 742
25.9.2008 22:39:06   
Pandica
Evo, saj sem vam napisala kaj bo user posted image   vse me že ustnice pečejo od kikirikija, ker se tak bašem zato še vam malo ponudim, da bom jaz manj pojedla user posted image

user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
25.9.2008 22:41:34   
Pandica
user posted image  user posted image  user posted image   se opravičujem, ampak, ko sem iskala primerno sliko za pogostitev sem vidla tut to user posted image   sicer je arašid, samo a vas spominja na kaj? user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 744
25.9.2008 22:42:22   
Pandica
Joj, babe naženite me peglat user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 745
25.9.2008 22:50:09   
sanwebdra

Bravo, tak se dela. Kaj to zdaj govorižš za občino? Sem držala pesti močno zate!

ne, za ono drugo firmo user posted image - gospodarstvo, ne javna uprava - več penki penki
Pa NAJLEPŠA HVALA VSEM za dobre misli
user posted image

Pandica, peglale bova jutriuser posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 25.9.2008 22:51:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 746
25.9.2008 22:51:29   
Pandica

Pandica, peglale bova jutriuser posted image

Pa daj, če pa vsak dan govorim ju3, ju3,... samo prelagam

Neposredna povezava do sporočila: 747
25.9.2008 22:52:45   
sanwebdra
saj boš pol en dan 3 ure user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 748
25.9.2008 23:03:09   
Pandica

saj boš pol en dan 3 ure user posted image

user posted image    kaj si ti nora user posted image   to pa ne.
Sicer pa sem že blizu temu, ker danes tak vidim, da nebo nič z peglanjem več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
25.9.2008 23:04:31   
sanwebdra
nič, vidim da ste vse pobegnile, jaz grem ujeti (če bo gospodična dovolila) lepotni spanec ... nočko

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?