|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
25.9.2008 13:59:12   
Pandica
Teka vse najboljše   

user posted image

Aja, pa Maksu čestitke za prvi zobek  user posted image   no, torej si od njega že dobila darilo za roj. dan user posted image user posted image user posted image

Moja miška pa mi je zdaj končno malo zaspala. Sem se vlegla z njo v mojo posteljo, ji dala ziziko in je hitro zaspančkala, jaz pa se ji izmuznila user posted image   , da še kaj naredim dokler mi spi. Itak sem tu pri njej v sobici oz. ona pri meni user posted image   , ker imam danes nek delodiš in sem že spucala 1 omaro z nekim papirovjem, zdaj pa se grem spravit še na drugo. Moram si malo red naret user posted image

Lepo bodite

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 701
25.9.2008 14:01:52   
*pikijakob*
Teka vse naj naj naj....

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.9.2008 14:49:47   
živa
Teka, vse najboljše in lepo praznuj user posted image !

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 703
25.9.2008 16:12:22   
Ulaa
Teka vse najboljse in oh in sploh vse najjjj!

izlocanje: 
jaz tudi nisem user posted image ! A smo ze blizje cilju?? user posted image user posted image user posted image
No katerakoli ze je, ji zelim lepih user posted image !

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
25.9.2008 16:12:27   
Pandica
Ker smo padle na drugo stran nas le- te rešujem user posted image  user posted image  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 705
25.9.2008 16:13:20   
majoli
Teka, vse najboljše!

A daj janja, jaz sem čisto živčna... Katera je srečka nosečka?

Zoja, super, da so AB prijeli! Suzanamai, user posted image .

Mi smo tudi včeraj pristali pri P, ker je Maks začel kašljati. Fajn ga je pregledala in ugotovila, da je pač malo prehlajen in da če ni vročine, da ni panike. Vedra, Maksu smo proti kašlju dali slezov sirup (ga dobiš v lekarni brez recepta) in pa  v sobo sem dala lonec žajblovega čaja. In noč je bila kar ok. Zakašljal ni niti enkrat.

JennyAnny, verjamem, da te vožnja mori. Ti kar poskusi najti novo službo - kar danes začni z mantro 'hočem' user posted image in sigurno se bo kaj našlo.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.9.2008 16:58:19   
2ursae
teka, vse najlepše user posted image .

Eto, smo imeli danes prvi uvajalni dan, Bor ge je opravil z čisto desetko, no, od njega itak nisem pričakovala težav, saj taščo že pozna pa na sploh je zelo vesel in družaben fant. Mal mi je bilo edin hudo, ker ko sem prišla, je sicer želel k meni, a čez minuto spet nazaj k tašči. No, saj je vseeno, glavno, da se ima lepo in da uživa.
Anžetu je bilo v vrtcu všeč, sva bila dobro uro, se je igral, otrok pa ni ravno porajtal, je bolj individualist. Glavno je, da mu je všeč in da bi ju3 spet šel user posted image . jutri in v pon bom še z njim, v torek se pa začne resno, bom tud mal skliznila in ga pustila, da se znajde.

V soboto naju ne bo, je bil le pred kratkim resno bolan in nočem, da faše še kakšen virus. Ob sobotah je ravno največja gužva, tako ljudi kot bacilov.

čokolado sem ravno te dni začela dajat, je imel bratec rd pa mi srce ni dalo, da bi ga prikrajšala ... kako veselo cmoklja. Sva se ravno z moji smejala, kako zna Bor človeku spulit hrano iz rok kar s svojimi učki user posted image . Tako lačno in poželjivo pogleda tisto, kar ješ, da mu praktično moraš dat user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.9.2008 18:17:51   
mama06
2ursae je sumnljiva glede nosečnosti, ker ni nič pokomentiralauser posted image user posted image user posted image

brezzobim pa čestitke za prvi zobekuser posted image

bolančki - čimprej se pozdravite in uganjajte norije, da mamicam ne bo dolgčasuser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.9.2008 18:28:16   
janja
Joj ste firbčne,  babe. user posted image Vidim, da se greste izločanje. Kako boste pa izločile tiste, ki se zelo poredko javljajo? user posted image Samo v razmislek. Pa dejte ji še mal časa, saj vam bo povedala. Vas je pa zanimivo brat.

A v soboto potem bo srečanje? Ker (suzanamai) jaz bi res rada imela copatke. Zdej furamo z enimi v vrtcu in doma.

Drugače pa naš malček skoz neki melje (beri: je). No, upam, da se mu bo kilaža popravila. Zdele čez zimo je dobro imeti mal zaloge. V vrtcu je zelo priden in neproblematičen.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 709
25.9.2008 18:29:29   
VANILI
oj!
naša Živa ima pa vročinouser posted image . Upm, da se ne naleze še žabo mali moj.

sem mela popoldne v šoli en sestanek uz, jooooj kok se mi je spalo, sem si morala oči kar držat odprteuser posted image .

potencialna nova nosečka: kot pravi lane3, je konc koncev vseeno, jaz privoščim, da bi bile vse, ki si to želijo, nooooo pa recimo, da še vedno sumim tave, pa zdaj mi je mama06 dala misliti na 2ursae ali pa prej ena, ja kasija bi bila tudi mogočeuser posted image . v bistvu se po intuiciji trenutno nagibam h kasiji.

Nosečka, kdorkoli že si, naj i bo lepih 9 mesecev, naužij se jih in veliko se pogovarjaj s pikico, ki raste v tebi.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.9.2008 18:38:13   
janja
Evo še mal filmčkov. Takole nam je Andraž zaigral na harmoniko na svojem RD:
http://www.youtube.com/watch?v=oXuxOXFSj3g
Pa še Urban:
http://www.youtube.com/watch?v=Y5gy64EVDK0
http://www.youtube.com/watch?v=HF8qKl2jZ9g
http://www.youtube.com/watch?v=1R-En4Iaj0k

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.9.2008 19:42:04   
*kinnie*
'Ojla

Samo na hitro....imam vprašanje...res ne morem brat za nazaj....mi lahko samo katera pove, koliko/komu je potrebno plačati za carino...no če se že ve sevedauser posted image

Živa: a potem velja, da bi jih lahko prevzela v R?

Že šibam,...lepo se imejte...pa pa

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.9.2008 19:43:34   
*kinnie*
Uuu tole pa še moram pokomentiratiuser posted image user posted image user posted image

Vanili, moja intuicija glede nosečke je pa enaka tvojiuser posted image user posted image

Bye bye

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.9.2008 19:43:39   
Jenny Anny
Suzanamai hvala za razlago. No te bom še mal zamorila, kolk pa je tista meja, ko rečemo, da je otrok alergen na nbekaj in pri koliko je alergija kar huda.

Majoli no bom začela z mantro "hočem", al pa bom raje kar s "HOČEM", da prej rata, No sem si pa izborila nov delavnik in sicer čas prihoda nič več od 7 do 7.30, ampak od 6 do 7, saj zjutraj bo hudo, ampak če grem v službo tako da sem tam že ob 6.30 in odidem ob 14.30, se pa izognem tahujšim prometnim konicam, to pa je tud že nekaj.

No zdaj pa moram hitro lase oprat, pa mal pospravit (tamala spi), pol pa spat, ker sinoči se je zbudila 4xuser posted image user posted image in sem danes dopoldne spila 3 kave, da sem prišla vsaj približno k sebi.
Nič zdaj pa res šibam.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.9.2008 19:48:06   
vedra
Majoli - hvala za namig - žajblja pa imam še doma (morskega iz Paga) in bom danes sprobala tudi to, čeprav jen danes čez dan že manj kašljal, hb pa ni dobil vročine, tako da mislim da se bomo kmalu izmazali iz tahujšega...

Janja - kaj bi naši user posted image  brez daljincev in mobitelov..se vidi da bodo pravi otroci nove dobeuser posted image  Mi smo mu tudi dali v uporabo enega ki ne dela, vendar je titi ki dela veliko bolj zanimiv, saj vidi da mi uporabljamo samo tistega - tapravegauser posted image ,

pa s čim smo si zaslužile tako vreme? Ja saj vem ..preveč babnic na kupuuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 715
25.9.2008 20:06:34   
Pandica
Vedra  daj še malo kaj napiši, da bo 2 user posted image   padla user posted image
Ja, mobiteli in daljinci so pa itak zakon. Ko moja vidi kaj od tega se kuj pajtlat začne user posted image user posted image jaz sem ji sicer vedno dala do zdaj daljinca, pa mi je mogla nekaj stisnit in zaklenla, da ne morem dajat tiho / glasno in kanalo naprej / nazaj na sami TV. Se pravi, če mi crknejo zdaj baterije v pilotu sem v riti user posted image   ker zdaj pa ne znam to odklenit nazaj, navodil pa itak, da več nimam.

Skrivnostna nosečka  joj, kak šele mene zanima katera je ta srečka nosečka nova.
Upam, da se nam hitro izda, ker drugač bomo babe tu gor hin od radovednosti user posted image

Jenny Anny  hb, da si si vsaj delovni čas izborila drug, da se boš res izognila tisti največji gužvi in prometnemu kaosu.

Janja   full lepi filmčki  user posted image   imaš pa doma res dooollllg hodnik user posted image  
a imaš veliko stanovanje?

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 716
25.9.2008 20:08:51   
tave
Jao, jao kake stave padajo. Kaj Vanili a te matra če sem jaz?user posted image   Kr nej te še mal ih,hi, hi,...
Vsi slavljenci pa vse, vse najboljše.
Bolančki pa se čimprej pocajtajte.
Ja pri nas je pa v vrtcu prava štala. Naš čmru spi samo 1/2 ure in that¨s it! Pol se pa začne dret in zbudi še ostaleuser posted image . No pa mi je vzgojiteljica rekla če bi lahko prej hodila po njega? Pa sem ji rekla če je to sploh smiselno ker prej al slej se bo moral navadit. In da ko bom hodila v službo da ne bom mogla hodit prej ponj. Ja veste gospa pa on je še tok majhen morte razumet da je najmlajši v skupini in da se pozna razlika.
Se me pa čmru tok oklepa in sploh noče k nikomur drugemu , tudi ne k mojmu al pa Tii. Upam da to čimprej prebrodimo.
Klaudija mi mamo že 7 zobkov/ za seznam.
No zdej pa pod tuš.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.9.2008 20:17:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: tave

Jao, jao kake stave padajo. Kaj Vanili a te matra če sem jaz?user posted image   Kr nej te še mal ih,hi, hi,...

Punce, tave mi je sumljiva  user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.9.2008 20:43:25   
vedra
Pandica - če imaš na daljincu tipko kjer piše gor TV probaj najprej stisnit to in nato bi mogoče moralo delat..sporoči če bo...

Ja. očitno bom 1 mesec pred iztekom porodniške dobila drugouser posted image
user posted image ...tudi počasi se nekam pride....

Očitno je da ni nove user posted image med Štajerkami, saj bi drugače to že nekako izbezale iz nje ..sicer pa draga user posted image ...iskrene čestitke, vso srečo in dobro penašaj vseh 9 mesecev...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.9.2008 20:47:16   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Pandica - če imaš na daljincu tipko kjer piše gor TV probaj najprej stisnit to in nato bi mogoče moralo delat..sporoči če bo...

Tipko TV vem da imam, samo to tipko jaz stisnem, če sem na teletekstu, da pridem nazaj na film oz. tv. Bom pa probala potem, hvala lepa za informacijo user posted image
Zdaj že eno uro malo uspavam pa ništa od nje user posted image   pa sitna, zaspana, da komaj gleda samo spat pa ne user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 720
25.9.2008 20:54:20   
živa
kinnie: če se v soboto dobimo, lahko vzamem copatke, pa tudi plačam, pa ti potem z mojo mami poračunaš. če ti je lažje.

Zdaj pa čakam, da mi razbojnik zaspi, da grem lahko po žlico za čokolino user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
25.9.2008 20:56:38   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Pandica, Alina_alin - a je model PP Classico zdej kej drugačen. Ker kolegica ima ta model, pa ma tud vrečo. Mi imamo PP Pramette pa mamo to vrečo, sam men je mal mim. Jo moraš okrog varovala pripet, gor mu pa itak v rit piha. Jaz mu dajem zjutraj kar dekico čez nogice. Pozimi bo pa itak kombinezon in gojzarji, pa še takrat ga včasih mal pokriješ - ker otrok le sedi negibno in ga če si dolgo zunaj začne zebsti. No, saj naši ne bodo pozimi samo sedeli, se bomo že mal sprehajali - če bo pa sneg, pa sploh uživali.

.

Jaz sem kupila PP pliko pramette, ki je bil 14 dni nazaj v akciji v BC. Razlika med tem in Pliko 3:
pri mojem je zraven prevleka za dež, zraven je zimska vreča, da se vozek - sedišče obrnit - da gleda otrok naprej ali nazaj- mamo-kar pride bolj v poštev pri novorojenčku. Cena je bila takrat za oba enaka, ker je bil ta Pliko pramette znižan iz 355 na 249.
Vreča - se strinjam s tabo, definitvno mi je od Quinniya boljša, bolj "dihta". Jaz bom probala, da bom mogoče celo obe namonitrala v hudi zimi gor, pod to od PP ono od Quinija, da ne bo po riti pihalo, kot praviš. Pa še v vrtec moram peljat voziček, gor pa itak mora bit vreča - in možno, da bomo en voz z vrečo tam puščali. Tak da Pandica, žal.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 722
25.9.2008 21:12:39   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

kinnie: če se v soboto dobimo, lahko vzamem copatke, pa tudi plačam, pa ti potem z mojo mami poračunaš. če ti je lažje.

Super...no potem bi te prosila, če ti založiš....pa te lepo prosim, če mi sporočiš potem, kdaj lahko pridem iskatuser posted image user posted image
Pri nas so že vsi pospaliuser posted image , grem jaz tudi sedaj,....je za mano tako slab dan user posted image user posted image

Živa, pa hvala za slikceuser posted image user posted image
Nočko.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
25.9.2008 21:21:30   
vedra
Evo moje 100-tkeuser posted image
V spalnici pa že diši po kamilicah in žajblju...mogoče bomo pa spali celo noč...5 ur skupaj

Še to: ali je mogoče katera brala "Alkalizirajte ali umrite"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
25.9.2008 21:31:39   
2ursae
user posted image  - jaz nisem user posted image , pojma nimam, katera bi lahko bila. Janja je nekaj namigovala, da je srečnica ena od tistih, ki se poredkeje javljajo ... ditta?
Skartka, jaz nisem in še nekaj časa ne bom, sedim za bukvami, pol, ko bom pa spacala ta izpit, pa morda, morda ... imam pa trenutno polno glavo teh dveh čmrlov. Saj ne rečem, kakšna čmrlica bi se še prilegla user posted image . Ma, saj me ne moti delo z otroki, moti me delo v gospodinjstvu user posted image , tolk je za oprat, svinjarija po vsakem obroku, kupi posod, vse razmetano ... kriza. Zadnje čase se doma sploh ne počutim več domače ampak se mi zdi, kot da živim v slabo organiziranem skladišču user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?