2ursae
|
teka, vse najlepše . Eto, smo imeli danes prvi uvajalni dan, Bor ge je opravil z čisto desetko, no, od njega itak nisem pričakovala težav, saj taščo že pozna pa na sploh je zelo vesel in družaben fant. Mal mi je bilo edin hudo, ker ko sem prišla, je sicer želel k meni, a čez minuto spet nazaj k tašči. No, saj je vseeno, glavno, da se ima lepo in da uživa. Anžetu je bilo v vrtcu všeč, sva bila dobro uro, se je igral, otrok pa ni ravno porajtal, je bolj individualist. Glavno je, da mu je všeč in da bi ju3 spet šel . jutri in v pon bom še z njim, v torek se pa začne resno, bom tud mal skliznila in ga pustila, da se znajde. V soboto naju ne bo, je bil le pred kratkim resno bolan in nočem, da faše še kakšen virus. Ob sobotah je ravno največja gužva, tako ljudi kot bacilov. čokolado sem ravno te dni začela dajat, je imel bratec rd pa mi srce ni dalo, da bi ga prikrajšala ... kako veselo cmoklja. Sva se ravno z moji smejala, kako zna Bor človeku spulit hrano iz rok kar s svojimi učki . Tako lačno in poželjivo pogleda tisto, kar ješ, da mu praktično moraš dat .