nova10ka
|
evo še mene, da se malo javim. danes sicer nihče ne praznuje, vendar vseeno vse najboljše vsem slavljencem za nazaj (se že dolgo nisem javila). nam zadnje dneve kar na veliko dogaja... včeraj je bila tjaša na sistematskem za 1 leto. peljal jo je očka (mu narava dela to lažje dopušča kot meni) in sta vse krasno opravila. samo ni si zapomnil koliko težka in dolga je bila tko da nimam nič novega za seznam. zaradi cepljenja so pričakovali malo bolj razburkano noč. in res. tjaša se je zbujala na eno do dve uri, ampak ni bilo panike. je spila malo čaja, podudala in zaspala nazaj. ravno med eno tako rundo. ki je bila že proti jutru, se je prikazal moj dragi, ki je imel neko hudo praznovanje s kolegi. gremo vsi spat. čez par ur (zjutraj) se s tjašo zbudiva in jaz med previjanjem opazim da ima čisto muckaste oči. drugače je zgledala čisto ok, zato sem očke spucala s fiziološko in šla v mercator na kavico z mamo. v eni uri dobi tjašika spet vse zalimane in muckaste oči. mama mi je rekla, da naj jo kar peljem k zdravniku. ok, sem najprek klicala na metelkovo, kjer so rekli, naj jo kar pripeljem. in ful so mi dali dober opis kako najdem otroško ambulanto: " boste takoj videli, na desni, kjer je vse črno, tolko jih čaka". na srečo so vse že podelali do našega prihoda, tako da nam ni bilo treba nič čakat. smo dobili antibiotike za učke, navodila za pucanje itd. jaz sem šla po kapljice, moj dragi pa je odpeljal tjašiko domov (sva bila z dvema avtoma, ker sva šla vmes še enga - avto - pobrat. včeraj je prišel domov s taksijem). valda, pridem domov in tjaša spi. grem spet v mercator pa še v baby center da nabavim fiziološko, pa sterilne gaze pa take zadeve. v mercatorju srečam svojo sestro (ki je drugače iz štajerske), ki kupuje darila. se polubčkava, ni blo treba velik govort, saj smo se vidli že včeraj. pridem domov, spucamo večino tjašinih odprtin, skuham, moj ugotovi da imava premalo fiziološke in gre v baby center po fiziološko. pride domov, pojemo, spucamo večino tjašinih odprtin... pa sem mislila, da bomo mel take u izi praznike
< Sporočilo je popravil nova10ka -- 31.10.2008 15:26:39 >
|