Pandica
|
Premik ure tut jaz klejem zjutraj se mi eno uro prej zbudi, zvečer pa je tut že hitro spet začne sitnarit po novi uri ob 19h, ko jo zdaj zgleda muči to malo, da se privadi. Če se sploh bo Bi rajši imela, da zjutraj malo bolj potegne spanec, pa gre pač zvečer malo prej spat, če nebo šlo drugače. Gre pa tut meni full na živce, ko je že zdaj tako hitro tema Vedra full lepa tortica Itak, da imajo v Pohorski najboljše torte Ni se še zgodilo, da mi kateri okus nebi bil dober, ki sem ga probala od tam... res so profiji no, saj cene pa so tut kr zasoljene in temu primerne. Skuštrana ojoj, "boga" tvoja sestrična, ki je visoka 192 cm, to pa je res too much za punco. In hvala za nasvete glede avtosedeža, jih bom upoštevala. Tudi tebi Valči. Ja, saj bom že nekoga angažirala, da mi pomaga, ker sama ne vem, če bom znala. No, saj, če bi se potrudla bi mi mogoče celo uspelo, samo vseeno. Kinnie Pikijakob kak je lep Teo na slikici tvoje slikice so itak vedno tako lepe. mama06 eh, pa ne paničari tako. Ziher nebo pojedel Lego Duplo, če kupiš te kot sem jaz Zali od 1,5 leta naprej. Moja se skozi v njimi igra, pa tut v usta kdaj da kako pa ne more pojest, ker so prevelike, ni šanse. Ti jih samo kupi, da se bo lahko igral. nova10ka maoja tut vedno prvo kaj naredi, če ima kakšna pupica dudo ji jo ven vzeme iz ust in si jo da ona v usta, ki itak nima nikoli dude, no vsak svoje ne Uhhh, Tjaša že ima 21 št. nogice? Zala ima komaj 19. Glede copatkov in vrtca pa ti ne morem nič rečt, ker nisma v vrtcu še, hb Če bi pa bila pa bi za vrtec ziher imela druge copatke kot za doma. Jih nebi vsak dan nosla sem in tja.