Anja PiPi
|
ja ja.. dejmo mal še o taščah.. hehehehehe ah pa dobro.. če odmisliš cunje pa to... bolj komandiranje in podobno.. jest ne prenesem tega.. moja "bodoča" tašča je babica po poklicu oz. dela zdj kot sestra v gin. ambulanti in jest ne prenesem, da se mi dela pametno o teh stvareh... da ne govorim, da mi je naredila predavanje o tamponih prvič ko sem bila pri njih in podobno... pa pametovanje kako cunje prat pa kaj uporabljat.. sploh ne upam pomislit, kako bi to izgledalo če bi imela še otroka tam.. dobro, da sva lahko pri mojih starših, ki sta po 10 let oz. še malo več starejša od fantovih pa sta veliko bolj odprta in nezatežena.. vem, da če bi imela otroka doma, kar si ne želim, vendar če.. vem da bi mi mami pomagala tam kjer bi rabila, kar bi jo prosila, brez pritoževanja.. kar pa bi jest rekla, da ne, pa pač ne bi... sej se jest tud načeloma ne vtikam v njo, samo moderniziram jo včasih.. tašče so pa včasih res hudič no... ker mislijo, da lahko vse rečejo in da morajo bit čaščene.. moj dragi se je na smrt skregal s svojima, ker sta mene šimfala pa rekla da nisem zanj pa žalila sta mene in mojo družino pa jih sploh poznata ne... ampak saj vas razumem punce, ki živite z njimi pa nad njimi pa tko... če ni druge izbire, se da vse potrpet... ampak z našimi otroki pa tud ne bojo manipulirale ane?? tud mene bi prizadelo, če bi mi rekla, da ne bo za menoj pa malim pucala pa prala.. če živimo skupaj pa res lahko kaj pomaga, saj je bla ona tud 1x mlada mamica.. in ne vidim razloga, zakaj ne bi kaj namesto nas naredile.. pa saj sam tudi povrneš ko lahko.. problem je pri tistih taščah, ki niso razčistile pri sebi, da je sin odrasel in da ni več pri mamini kikli in potem se znašajo nad snaho, ki jim ga je "ukradla".. sej to so čisto psihološke stvari... ampak ponavadi najbolj trpimo me, ker nočemo nič slabega pa še na tuji zemlji smo.. pa tudi naši fantje težjo zberejo pogum, da svoji mamici kaj žal rečejo... včasih se mi zdi, da sem edina, ki ima take probleme s taščo pa še s tastom povrh, ker draga mati manipulirjo z vsemi povrsti... k sreči me ima od dragega stara mama rada pa ata tudi pa vem, da imam pri njih malo potuhe.. samo kaj k so starši na bojni nogi tudi s starimi starši.. groza vam povem.. in v tako okolje naj jaz prinesem svojo malo štručko... ja, rajš grem pod most, ko je ena rekla.. al pa pri svojih starših v najemniškem stanovanju živim v dveh sobah, žal... glede socialnih stanovanj je pa tko kriza... če hočeš uveljavljat mlado družino moraš bit al noseča s potrdilom, da si al pa imet že otroka... ampak ne morš pa bit ziher, da ga dobiš, ker so določeni na listi še od prejšnjih let ali pa dobiš stanovanje v taki okolici, da je za otroka popolnoma neprimerno... :((
< Sporočilo je popravil Anja PiPi -- 20.10.2008 21:40:19 >