Poka
|
Zelo ste pogumne, da se odločate za otroka, preden diplomirate. Jaz sem naredila faks, še po starem sistemu, se pravi UNI in zdaj delam magisterij (znanstveni), pa moram priznat, da si še kar ne upam imet otrok, ravno zaredi tega, ker ne dobim primerne službe. Oziroma, službo imam, ampak sem zelo nezadovoljna, ni treba posebej poudarjat, da s plačo še posebno... Z mojim je podobno, ima dva faksa in se mu je vmes zgodilo, da je ostal brez službe, ker je šlo tisto podjetje v stečaj. Zdaj smo odprli firmo in ker delam hkrati faks, eno delo dopoldan, za firmo popoldan, pa še zidamo - si spet ne upam... Če bi si vsaj moj upal, pa ima žal iste negativne izkušnje. Sva načrtovala za letos, ker sem jaz mislila, da bom obdržala prejšnjo službo (v šolstvu), pa je zaradi ene pokvarjene osebe nisem. Kaj se je zgodilo, je itak dolga zgodba, ampak po vsem tem sem se odločila, da grem od tu stran in da delam samo še sama zase (ker prej sem delala res cele dneve, to je vključno s sobotami in nedeljami, ker med tednom niti nisem uspela vseh priprav napisat) - kar posledično pomeni, da se odločitev za premakne za kasnej. Po drugi strani si pa mislim, da bi bilo mogoče bolje imet otroke prej, mogoče se te celo kdo usmili, ampak je pa res, da jaz, če ni nekaj 100% zanesljivo, sem živčna in nebi hotela tega na otroka prenašat.
|