|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
9.10.2008 10:19:15   
sakuL
ej hanuši, ali pa katera druga...

kaj pa če je izcedek rahlo rjavuser posted image kakšen znak je pa to?

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
9.10.2008 13:19:20   
Anonimen
SakuL to bi pa verjetno res najbolje vedla Hanuši. A se ti je izcedek pojavil tako vmes ali kako ? Oprosti, če si že napisala samo toliko nas je že, da kar malo pozabim, ko vmes v službi na hitrco skočim gor. Mene pa nekaj zanima če katera ve. Ali je špikanje v prsih kakorkoli povezano z nosečnostjo ? Samo vprašam, ker me že 2 dni kdaj pa kdaj špikne in takega špikanja nisem še nikoli zaznala. Nisem pa razmišlajal, če je to kakšna povezava, ampak sem rekla bom pa vseeno vprašala :D

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
9.10.2008 14:45:10   
sakuL
pravoda- en mjhn mi M zamuja, samo sem včer zvečer imela na WC papirju mjhn rjavkaste zadeve....user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
9.10.2008 15:35:18   
tassika
ko sem bila jaz user posted image , me je samo malo špikalo v jajčnikih, prsi so me pa bolele na dotik, pa bile so tako bolj trde pa malo večje, to sem opazila že ko še nisem vedela da sem noseča, ravno tako, kot sedaj opažam, da so že manjšeuser posted image . Tako imenovane vgnezditvene krvavitve tudi nisem imela, mogoče malo povečan beli tok in to je to. Upam, da sem kaj pomagala.
lp

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 404
9.10.2008 16:16:48   
Hanuši
sakul, lej meni je ponavadi izcedek postal rjavkast kakšen dan pred user posted image . Zdej pa sem imela vse znake za user posted image  sam izcedek pa ni bil nič obarvan, samo bolj gost in več ga je bilo. Kar pa se špikanja tiče, pa mene nič ne špika v prsih sam večje, težje in na dotik bolj občutljive imam. Pa bradavice me ful skelijo, tko, da sem si šla danes kupit čist navadne bombažne modrčke, brez blazinic, samo s kostjo. Moj je reku, da so mamski user posted image user posted image user posted image .
Vseeno držim pesti. Punce za vse vas user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 9.10.2008 16:18:23 >

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 405
9.10.2008 19:33:40   
D0aisy
Anjuša ne skrbi. Jaz poznam punco, ki je imela cisto, katero so našli na njenem prvem nosečniškem pregledu. Normalno je rodila, cisto pa so ji odstranili, ko je rodila. Kaj pa je tebi rekla G? Si že dobila izvide?

Punce, veselo na delo!user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.10.2008 15:51:27   
Anonimen
Živjo punce, no jaz sem pa bolj slabe volje na tako lep dan..včeraj sem šla na wc in opazim na hlačkah rjavkasti madež ( ponavadi imam user posted image ne 34-38 dni, sedaj 30 dni ). Ponoči sem bila čisto premočena ( tako me kuha ponavadi pred user posted image ) in pa imam tak težak, napihnjen trebuh, ampak user posted image pa še ni od nikjer, danes že cel dan spet rjavkasti izcedek. U glavnem sem tako slabo spala ker nama ni uspelo, me je potrlouser posted image . Vem, da jamram tukaj ampak moram se nekje izpovedati user posted image

(odgovor članu D0aisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
12.10.2008 17:18:59   
Hanuši
pravoda ne bit žalostna. Sej vem, da ti je hudo, ampak boš vidla, da bo ratal. Ker krog sta že vidva?
Lej pejt na www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx, kjer ti lepo določi dneve plodnosti. Tko sem naredila jest. Tistih pet dni, ko naj bi bila plodna sva user posted image  na polno in evo ratal je. Še vedno pa mej v mislih, da pri obeh plodnih partnerjih, je možnost zanositve ob plodnih dnevih le 25%. Tko, da glavo pokonci in veselouser posted image .
Pa še en velikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.10.2008 17:38:50   
Anonimen
Hvala za vzpodbudne besede Hanuši.. user posted image user posted image Sem brala na netu prejle, da je lahko tudi rjavi izcedek znak ( ampak mislim, da ne bo nič ). Midva sva sedaj 2.krog..vem malo, ampak saj veš želje so želje user posted image  

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
13.10.2008 7:18:11   
Anonimen
Dobro jutro, kako ste kaj na ponedeljkovo jutro ? No meni se ponoči še ni pojavila user posted image , ponoči mi je bilo sicer malo vroče tako, d asem mislna da bo 100 % zutraj pa ni. Včeraj popoldne je bilo čisto malo rjavkastega izcedka pa potem spet ni. Ne vem kaj je zdaj to. Verjetno se bo kar na 1x usula.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
13.10.2008 9:41:59   
Hanuši
Dobro jutro, no saj vsi vemo kakšna so ponedeljkova jutra, sploh pa ta meglena. pravoda, upanje umre zadnje, a ne. Čim manj se obremenjuj s tem, pa bo vse O.K. boš vidla. Če ne bo zdej, bo pa naslednji mesec, al pa čez dva. Enkrat bo.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 13.10.2008 9:42:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.10.2008 10:42:26   
Anonimen
Ja vem preveč berem po forumu vse članke, prispevke,..in imam polno glavo. Verjetno bi bilo bolje, da bi samo poslušala svoje telo pa bi blo. Saj bomo vidli kako bo če bo prišla user posted image  bo prišla, če je pa ne bo ( in je bilo to mogoče samo znakec ) bo pa toliko bolj veselo. In kako se ti kaj počutiš Hanuši ? V katerem tedni si že ?

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
13.10.2008 11:13:34   
tihoupanje
Jaz milsim, da si ti pravoda nova user posted image . ...In navijam za to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.10.2008 11:42:24   
Anonimen
Tihoupanje hvala za dobre misli in pa '' navijanje '', ampak jaz sem trenutno bolj pesimistična. Glede na vse znake ( rahli krči v trebuho, potenje ponoči ) mislim, da bo user posted image  pršla. Edino kar me še drži je to, da je bil 2 dni rjav izcedek in ne ravno tipičen kot ponavadi pred user posted image . Bomo videli kaj bo, če ne bo jutri prišla bom mogoče zutraj naredila test, ampak ne vem še, da ne bo prehitro.

(odgovor članu tihoupanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
13.10.2008 16:23:06   
Martinčka
Pravoda navijam zate!!!
jaz pa kljub temu da še ne delama na dojenčku, sem danes delala test..
skratka vmes sma se malo pregrešila in nisva ravno tako pazila kot bi mogla in sem pred tremi dnevu začutila da imam zelo občutljive bradavičke.. pa sem seveda pomislila na to da sem noseča.. ker mi ni dalo mira sem šla kar med službo v lekarno, pa lepo delat test.. no in nisem noseča.. pa morem priznat da sem bla razočarana.. ker čeprav še ne delava na bejbiju (začneva šele marcauser posted image ) sem malo upala da morda pa bo plusek...
sem si celo dva testa kupla, da če bi mi prvi pokazal plus, da bi zjutraj še vso stvar enkrat preverila.. kakšna tepka sem..
no tako da zdaj veselo čez 4 dni pričakujem user posted image ...
mogoče so občutljivi zizeki zato ker nisem več na kt in se mi dogajajo hormonske spremembe v telesu?? prej nisem imela nobenih znakov pred menstruacijami..

no tako.. da sem se mal razgovorila:) služba se danes vleeče..

pozdravček vsem 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.10.2008 19:27:57   
Hanuši
pravoda jest se počutim odlično. Hvala. Razen občutljivih bradavičk sploh nimam občutka da sem noseča. Nobenih slabosti, glavobolov ali vrtoglavic, edino zvečer me že okrog devete zmanjka. Grem pa v 7 teden.
Martinčka pred menstruacijo pa test tko al tko ne pokaže, šele prvi dan izostale menstruacije, tko, da še malo počaki.

Punce za vse držim pesti, pa eno user posted image  za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.10.2008 7:14:47   
Anonimen
Dobro jutro, danes sem delala test in ni pokazal dveh črtic tako, da zglede, da se samo user posted image  malo igra z mano user posted image . Verjetno se bo kr naenkrat ulilauser posted image  Bo pa drugi mesec mogoče kaj ratalo, grem veselo naprejuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
14.10.2008 7:22:02   
Hanuši
pravoda držim pesti za tretji krog, sej veš, v tretje gre rado. Pa pet na tisti ovulacijski koledar pogledat. Pri meni je ratalo v prvo.
Boš vidla drug mesec bomo pa talale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.10.2008 15:38:16   
sakuL
zdravo punce... se po dolgem času spet malo oglašam...

M sem dobila (ITK) samo mi je tri dni zamudilauser posted image , no ja kaj pa sem pričakovala...
se še kaj oglasim... papa

**najraj**

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 419
15.10.2008 14:32:49   
spelka12
sakul in pravoda  žal mi je.user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 420
15.10.2008 16:54:43   
Anonimen
Spelka12 hvala za user posted image , kot pravim jaz grem optimistično naprej. Najprej sem bila seveda ful žalostna in pa razmišljala sem vse mogoče. Sedaj pa sem ugotovila, da sem se verjetno preveč ubadala s različnimi informacijami,  brala preveč člankov,...tako, da naslednji mesec si bom vzela manj stresno ( kar se tiče tega razmišljanja ) in upam, da bo kaj več sreče.
Sakul  tudi jaz sem dobila normalno menstruacijo ( na 34 dni ), pred tem pa sem imela 3 dni izcedka. Ne vem zakaj tako, ampak kot kaže mora bit.
Hanuši sem vesela zate in upam, da boš celo nosečnost preživela tako lahkotno user posted image .

Lepo se imejte punce pa se še kaj slišimo, jaz jo pa mahnem malo v hrib.user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
17.10.2008 7:35:36   
Hanuši
Dobro jutro pupe. Kje pa ste vse. Sej so bli res ful lepi dnevi, ampak mal pa vseeno loh počvekamo, da ne bo ta naša tema čist zamrla.
 Pravoda hvala za čestitke. Tut jest upam, da bo user posted image čim bolj lahkotna, ker prva je bila. Ampak lej ga zlomka, zadnje dva dni mam pa zgleda ne jutranjo, ampak lažjo obliko večerne slabosti. Pa sej bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.10.2008 9:17:25   
tassika
Morgen, meni pa mori tale dež, saj imam rada da dežuje, ampak samo če ležim doma pred tv ali pa če se odpravljam spat, da me uspavauser posted image . Sem prišla čisto mokra v službouser posted image .
Jutri pa se odpravljam na našo obalo malo pogledat, napovedan je sonček.
Drugače pa nič novega, še vedno rahlo krvavim po abraziji, ampak boli me pa nič, tako da mislim da je vse OK.
Imejte se lepo, grem še malo delat, da bom šla prej domovuser posted image .

papa

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.10.2008 9:21:37   
Anonimen
Živjo, ko bi me vsaj lep sonček pred dnevi spravil iz pred foruma, ampak me je služba. Tako naporen teden je, da user posted image . Dobro da je petek in, da se bliža vikend. Čeprav vreme je obupno, se mi kr vrti ali pa sem že utrujena od celega tedna. No ja petek je še vseeno user posted image  pa bo hitro bolje samo, da zaključimo ta teden.

Upam Hanuši, da ne bo tale slabost prehuda postala. Ampak maš dober razlog za slabost a ne ? user posted image  tudi to je nekaj vredno. user posted image  Malo se hecam, ...

No ostale punce kje pa ste vse, a se že pripravlate na novi mesec akcije user posted image  ?

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
17.10.2008 12:54:09   
DannyS
Ojla... evo nas... dan je res deževen, ampak recimo da odtehta to, da je petek hehe... Te dni sem bla malo odklopljena, ker se nisem več hotela tolko obremenjevat z user posted image  in zdaj sem kar umirjena, pač ko bo bo...
Drugače nič novega,... akcija user posted image  itak poteka že od konca user posted image .

O tassika pol pa prideš v moje kraje hehe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?