|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
6.10.2008 17:04:52   
D0aisy
Mislim, da ko bomo user posted image , se nobena več ne bo sekirala za kilograme. Sploh pa je nosečnicam vse oproščeno. Po mojem se tut nabrani kilogramčki hitro izgubijo po porodu.
Anjuša, kako si pa vedela da imaš cisto? Je sedaj s tabo vse u redu?
DannyS, mi je ful žal zate, ampak se bomo skupaj borile naprej.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.10.2008 18:16:36   
ZaGa
arual seveda te sprejmemo med nas user posted image  in upamo skupaj, da bomo vse mami v 2009 user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.10.2008 8:00:08   
Anjuša
Dobro jutro!

DOasiy v petek sem imela rjav izcedek, ki se je v soboto spremenil v krvavitev - krvavela sem cel dan in v nedeljo zjutraj je krvavitev prenehala...začel me je boleti L jajčnik in to so bile take bol. kot pri hudi M
user posted image  Potem sem pa klicala mojo G in je rekla naj takoj pridem - taka panika me je zagrabla - da bomo pač takoj pogledal. No in pol je imela G na sumu da sem noseča (naredila test - seveda negativen) in pol sem šla na ultrazvok in je rekla: "OOOOOOOO, UUUUUUUUUUUU (panika pri meni)user posted image ste pred ovulacijo (potem nasmeh in misli na aktvinouser posted image  . Ok pogleda še drug jajčnik in reče, da je tukaj pa majhna cista in da bo potrebno spremljat to stvar (spet panika)user posted image  in vprašanja a je mogoče zanosit kljub cisti itd. Me je potem pomirila in je rekla da ni sploh panike, tako da je blo pol razmeroma ok. Poslala me je še kri dat, da vidi če je kakšno vnetje in če bodo izvidi patološki me dones pokliče - upam da bo vse ok!
Upam da mi ne uide bit mami 2009 user posted image  in vam tudi ne čvekice!

Anjuška

(odgovor članu ZaGa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.10.2008 8:44:30   
sakuL
user posted image anjuša... no panikuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.10.2008 9:04:10   
Anjuša
sakul, prosim obrazloži....zakaj no panik? Mene kljub vsemu še vedno malo panik dajeuser posted image

Anjuška

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.10.2008 9:18:51   
ursa30
anjuša, mogoče te je sakul hotla samo malo pomiriti, glede na to, da je cista majhna...user posted image

jaz upam, da ne bo nobenih težav in da boš kljub temu lahko kmalu zanosila.
držim pesti, da bojo izvidi ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.10.2008 9:36:49   
DannyS

2009 MAMI

1. Tanja55
  2. Anjuša
  3. punčka10
  4. rakica26
  5. tejka24
  6. pravoda
  7. MAŠKA
  8. ursa30
  9. spelka12
  10. lenna
  11. user posted image  Hanuši user posted image  user posted image
  12. sakuL
  13. S*
  14. cukr07
  15. DannyS
  16. Martinčka
  17. incabinca
  18. baby1978
  19. M1987
  20. D0aisy
  21. luna80
  22. ZaGa
  23. emelly
  24. aqua77
  25. tassika
  26. Arual

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.10.2008 9:41:26   
tassika
Dobro jutro punce, sem končno prišla malo do računalnika. Še vedno sem na bolniški in se dolgočasim, rekla sem da bom mogoče malo pogledala mojo diplomo pa kar ni morale, ah bo že boljše. Drugače pa jaz itak en mesec ne smem ničuser posted image , potem so pa rekli da vsaj 3 user posted image  naj ne bi, sem sicer brala menenja na forumu in punce pravijo, da lahko tudi že po 2. Bomo videli, kakšno bo stanje, glede na to da je dosedaj vse ok, me niti ne skrbi.
Me pa zanima, če je tukaj katera, ki je to že dala skozi, kako potem premagati strah, da bo pa v drugo vse ok, mene že zdele zmrazi, če pomislim, da bi mogla še enkrat čez vse to.
lepo se imejte papa.user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.10.2008 9:54:36   
DannyS
He he tassika, nisi edina ki se mora lotit diplome. Sicer jaz sem že na dobri poti, sem polovico že napisala...

Sama nisem dala tega skozi, mi je pa zadnjič lih kolegica razlagala, da se je to zgodilo njeni mami pri prvi nosečnosti... pa da je bla potem tudi ful v strahu, da se npr. to ne bi ponovilo, pa spraševala se je npr. če bo sploh lahko imela otroke, v glavnem potem je dobila kmalu zdravega fantka, eno leto za tem pa še mojo kolegico, tako da... Verjetno se določene stvari v življenju zgodijo, ker se pač morajo...

Tako, da optimistično naprej... sej na tvojem mestu bi bla jaz sigurno žalostna, ampak je treba naprej, sej smo še mlade in imamo še dosti pred sabo...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.10.2008 10:05:47   
DannyS
Seveda D0aisy, da se bomo borile naprej... malo sem edino potrta, ker imam v npr. enem letu toliko manj možnosti, da bi mi uspelo postat user posted image . Medtem, ko tiste punce, ki imajo dolge cikle na 28 dni imajo v enem letu 13x možnost, da jim uspe, imam jaz samo 8. user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 385
7.10.2008 11:31:01   
D0aisy
DannyS tudi jaz jih imam ful malo oz. sploh ne vem koliko jih imam, ker so se mi zadnje čase ciklusi ful zmešali. Prej sem jih imela na 28, 30 dni, predzaden je bil okoli 37, zaden pa 48 dni. Tako, da mi ni nič več jasno.  Ampak to ni tok hudo, važno, da smo zdrave in enekrat že bo!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.10.2008 12:37:21   
Anonimen
Punce moramo biti optimistične in pa misliti samo na dobro. Saj vem, da je včasih težko zato se moramo mal v rit brcat, nimamo kaj tako je v življenju.DannyS tudi jaz imam dolge cikluse, zato posledično tudi manj možnosti za user posted image , ampak bodiva vesele, da sploh imava user posted image .

(odgovor članu D0aisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
7.10.2008 15:24:17   
sakuL
kako se ciklusu lahko tako zmeša.., da je naprej na 28 potem malo več, potem pa rpide že kar na 48 dniuser posted image
kaj so to krivi hormoni?

jest recimo jo imam že ene 5 let na 27-29 dni...ampak ponavadi je točna na 28 dni... več ali manj...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
7.10.2008 23:45:39   
Martinčka
oo tassika pa DannyS tudi mene nekje v mapah računalnika čaka mapica:Diploma.. hehe.. mah ko imam voljo malo napišem.. ampak se mi ne mudi preveč, da malo status vlečem:) pri meni je sama lenoba ker imam že vse pripravljeno, samo prepisat še moram:) pa bo že... ko bom nosečka bo čas:)

jaz sem sicer imela redno "menstruacijo" med tabletkami, zdaj pa bom počakala tri mesece pa bom videla če bo še vedno tako redna, ampak sem prej imela na 34 dni:user posted image tako da upam da se stvar uredi na bolje.. bomo videli, ker po prvi "pravi menstruaciji" je verjetno prehitro rečt, se mora telo malo privaditi da nima več KT.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 389
8.10.2008 7:18:11   
Anonimen
Dobro jutro punce...smo že sredi tedna user posted image  Po končanju jemanja KT je res najbolje, da se situacija v telesu umiri in začne delovati telo '' naravno''. Pri meni je to zelo dolgo trajalo, zato sem pa tudi rekla, da hormonske kontracepcije nikoli več, mislim, da bom kar pri kondomih vztrajala celo življenje. user posted image user posted image  To je verjetno še najbolje, kar se vpliva na telo tiče.

Glede diplome, punce dejmo .. samo vsedet se je treba pa bo, tko sem si jaz rekla 1x in je blo takoj narejen. Najbolje je zaključit, da je en obdobje mimo pa je.

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
8.10.2008 8:48:32   
DannyS
Jutro... Jap jaz se tudi strinjam s tabo pravoda, mislim da kontracepcijskih nikoli več ne bom jemala... Tako ali tako si želim dosti user posted image  hehe....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
8.10.2008 9:06:29   
tassika
Jaz pa s KT nisem imela nikoli problemov, od prvega meseca naprej ko sem jih nehala jemat sem imela ciklus na 28 dni in še vedno je tako, zdaj me samo zanima kako ga bom imela sedaj po abraziji, jaz upam da bo ostalo na istem.
Kar se pa diplome tiče, jaz imam tudi že skoraj celo napisano samo se mi zdi da sem se nekje zgubil in ne znam več naprej, ma sem rekla do konca leta jo je treba napisat tako ali drugače, ne vem če se mi bo med user posted image  dalo, ker zdele sem bila ves čas tako utrujena, da sem hodila ob 9-ih spat.
Nič šibma spit kavicouser posted image  papa

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 392
8.10.2008 12:55:22   
Martinčka
ah jaz imam diplomske samo 15 strani napisano.. 30 jih morem še prepisat pa še 5 strani svojega zaključka naredit s primeri v današnjem življenju pa bo.. do konca leta jo bom že napisla da se znebim tega bremena, samo oddala jo bom pa verjetno okoli marca da se mi status malo vleče.

jaz sem jemala kt precej dolgo.. skuapj 7 let, ampak sem vmes imela enkrat eno dolgo pavzico da se mi je telo malo sčistlo.. upam da bo sedaj vse kot je treba in da ne bo problemov pri delanjuuser posted image .. no pri delanju že ne bo problem, sam če se bo kej primlo je pa vprašanje.. pustimo se presenetituser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 393
8.10.2008 15:28:51   
sakuL
anjusa--> ja hotla sem te potolažituser posted image malo čudno, ampak iz srcauser posted image

**najraj**

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
9.10.2008 6:18:18   
Anjuša
Najlepša hvala sakul!user posted image
Jaz tudi ne vem če bom še jemala KT...verjetno da ne... Kondom, preventiva "pazi" ali pa katera koli druga rešitev...kemije pa ne več user posted image
Punce mormo it delat! - pri nas je ubitačno....tolko dela da te samo še na kavč vrže ko prideš domov!
Martinčika se ti pridružujem - delati sploh ni problem, problem je če se kaj prime!

Anjuška

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 395
9.10.2008 7:19:38   
Anonimen
Dobro jutro punce, jaz sem pa danes bolj slabe vole. En teden pred pričakovano user posted image  so se mi že pojavili znaki, včeraj popoldne ( špikanje v jajčnikih, mislim, da se mi je apetit povečal, imam izcedek), edino kar je imam tak težak trebuh, kot, da bi ga čutila..ne vem čudno. No ja kot kaže bo drug teden veselo prišla user posted image  tako, da mislim, da ne bo nič ta mesec user posted image . Bova mogla še kar veselo ''hopsati'' z dragim, da bova kmalu zagledala user posted image . Sem ga včeraj takoj napadla zvečer, sam kaj ko ni več ovulacije user posted image
No ja pejmo delat punce, še 2 dni potem pa vikend pa malo relaksacije user posted image

(odgovor članu Anjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
9.10.2008 7:36:57   
Hanuši
pravoda ne še obupat. Tut jest sem imela vse znake kot običajno pred user posted image , pokazal se je pa velik +. Edino izcedek. Kakšen je? A je normalen, a je rjavo obarvan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 397
9.10.2008 7:39:07   
Anonimen
1x je bil rahlo ampak res rahlo rjavkasti, tak ne vem temno rumen..ne znam opisati. Sedaj pa je bel, prozore, vlečljiv. Zakaj sprašuješ ?

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
9.10.2008 7:42:31   
Hanuši
zato, ker je to čist normalno. Prvi znak user posted image  je tudi močnejši izcedek. Jest ga mam tut. Tko, da ne obupat.
Držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
9.10.2008 7:45:44   
Anonimen
Joj..hvala Hanuši danes si mi pa dala malo ''zaleta'' user posted image

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?