|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
21.10.2008 8:13:15   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučka a ti trenutno ležiš? Te tako boli? Ubožica user posted image  Kaj počneš, imaš zalogo knjig poleg ali so filmi v akciji?

Ne, ne nič me ne boli. Čeprav je bila to undo moja user posted image  zeloooo obilna in dolga 5 dni. še nikoli tako. Po moje od vseh prejšnjih caramonij s krvavitvami pa KT,... Amapk zdaj sem O.k. se veselo špikam, čakam na sredo in prvi UZ. Zdaj pa ma, da rata. user posted image

Pamet, a veš, da sem to v bistvu hotela vprašat našo tadrugo prešpikanko - Miško. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 701
21.10.2008 8:17:40   
nf

nf, kako pa si ti kaj? Kaj utrujenosti, slabosti,... A imaš jutri UZ?

Ej sploh ni tako hudo kot berem tam med junijkami. Ene bruhajo, so čist zaprte in napihnjene, svašta. Meni je pa občasno malo slabo, v bistvu me bolj špona v želodcu in če nekaj vržem notri, je čist v redu. Prebava še ni nikoli ni bila bolj redna. Nimam več tistih mojih tečnih glavobolov. Skratka nosečnost mi prav super dene. user posted image
Danes popoldne ga imam...držte pesti punce!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 702
21.10.2008 8:25:19   
miska73

Lučka a ti trenutno ležiš? Te tako boli? Ubožica user posted image  Kaj počneš, imaš zalogo knjig poleg ali so filmi v akciji?

Ne, ne nič me ne boli. Čeprav je bila to undo moja user posted image  zeloooo obilna in dolga 5 dni. še nikoli tako. Po moje od vseh prejšnjih caramonij s krvavitvami pa KT,... Amapk zdaj sem O.k. se veselo špikam, čakam na sredo in prvi UZ. Zdaj pa ma, da rata. user posted image

Pamet, a veš, da sem to v bistvu hotela vprašat našo tadrugo prešpikanko - Miško. user posted image

Men pa ni blo jasno, pa kaj je narobe z lučko... a sem kej zamudila al kaj. user posted image
No jst sem kr okej. Malo že boli, ampak ni hudga. Sem pa kr napihnjena, pa mal problemov pri lulanju. Pa razmišljam, kako se kaj mojim otrokom godi tam v laboratoriju...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 703
21.10.2008 8:26:40   
miska73
Skratka nosečnost mi prav super dene.

nfka, ja super, naj le ostane tako. Po UZ pa takoj sem gor na RR, pa poročilo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 704
21.10.2008 10:55:29   
a.jrad
Fragola čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
Tudi sama sem v čakanju po prvem ciklusu Klomifena, test pa bom delala v nedeljo ali pozneje, ker bi naj v četrtek komaj dobila m. Tako da upam, da bom tudi jaz zagledal plusek.

Drugače pa navijam za vse, ki še pridno čakate in upate na +

lp

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 705
21.10.2008 12:29:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

punce, sem naredila test in ta je pokazal prelep plusek!!!!!user posted image user posted image user posted image
tako sem srečna!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moj testek lahko vidte v albumu!!!!!
Khmm, ne bom pametna user posted image ampak ti bom samo čestitala user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 706
21.10.2008 15:53:41   
Rakica_80

KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
in ex klomifenk

Sulfinija - 10.ciklus
miska73 - IVF

Fargesia - čaka na IUI (26m)

lučka25 - 2.IVF (41m)

neela - IUI (26m)

skuštrana suzi - pavza (6.ciklus)

METULJ1 - laparo že mimo (21m)

tejčica30 - 3.ciklus (19m)

tinč407 - OBMP (4.2.2009)

BEBIII - OBMP (posvet 12.11)

little angel - 1.ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek - 4.ciklus (test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab ;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina - 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85 -naravno , nf , fragola

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 707
21.10.2008 15:54:49   
Rakica_80
Sem samo dodala datum posveta!
Čestitke novi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 708
21.10.2008 18:54:30   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa razmišljam, kako se kaj mojim otrokom godi tam v laboratoriju...

Hahahaha to si me nasmejala user posted image  user posted image  Otroc se zabavajo, vseh 13. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 709
21.10.2008 19:03:57   
nf
Evo mene nazaj z UZ. Madoniš, spet se je začelo dramatično, Reš zna poskrbet za thrill. user posted image  Zmenjeni smo bili ob 17.30 in 5 do pol (ko sva se midva šele peljala proti Dravljam...) me kliče Reš na mobija, češ kje da sem in če sploh mislim priti. In valda rečem, da naj kr počaka v pisarni, naj se nikamor ne premika, da sva že z eno nogo v pisarni. Valda zgrabim dragega za vrat in stopva po gasu. Potem seveda zdravstvena kartica ni bila potrjena. Sem se že videla, kako maham Rešu v slovo, ko me le spustijo naprej. In kaj je bilo na UZ? Srček. user posted image  Taka malo večja vrečka in notri mala gmotica z utripajočim srčkom. user posted image  Reš je ponosno oznanil, da je to izredno lep primer začetne nosečnosti in da imava lepe šanse, da bo vse ok. Jeeee!!!!!!! Ful sem vesela!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.10.2008 19:16:02   
miska73

In kaj je bilo na UZ? Srček. user posted image  Taka malo večja vrečka in notri mala gmotica z utripajočim srčkom. user posted image  Reš je ponosno oznanil, da je to izredno lep primer začetne nosečnosti in da imava lepe šanse, da bo vse ok. Jeeee!!!!!!! Ful sem vesela!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men so se kr učke orosile.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.10.2008 19:45:38   
nf
Nama tudi. user posted image  Res je poseben občutek, ko gledaš srčka na ekranu.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.10.2008 19:59:16   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
         in ex klomifenkuser posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • Fargesia - čaka na IUI (26m)
  • lučka25 -  2.IVF (41m)
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - pavza (6.ciklus)
  • METULJ1 - laparo že mimo (21m)
  • tejčica30 - 5.ciklus (21m)
  • tinč407 - OBMP (4.2.2009)
  • BEBIII - OBMP (posvet 12.11.)
  • little angel - 1.ciklus
  • a.jrad - 1.ciklus

stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno  ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab
;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus  ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , nf , fragolauser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.10.2008 19:59:40   
Fargesia
nfka, bravo za srčka!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 714
21.10.2008 20:00:34   
Fargesia
ena me je vprašala če grem takoj na IUI...aja, tinč, ti si bila...ja ob naseldnji M začen jest klomifen in kličem tja in imam IUI

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 715
21.10.2008 20:12:10   
Mona Liza
Ej nf čestitam k srčku na UZ. Sem prov vesela zate! Bomo vse punce držale pesti na rokah in nogah, da bo vse potekalo bp in da donosiš zdravo detece user posted image user posted image  .

Ai mi lahko prosim katera pove, kaj se to ene špikajo? Kaj to pomeni?!

Drugače se pa jaz po laparo kr držim, edino, ko hodim na wc, imam še kar malo problemov, me vse boli tam notri pa če dalj časa stojim ali pa sedim, me malo trga notri user posted image  Tko malo zoprno, ampak bom preživela, ker vem, zakaj vse to prestajam.

Koliko časa ste bile pa ve po laparo na bolniški?Meni so jih na odpustnici iz bolnice napisali 10 dni in rekli, da se mi začne šteti z naslednjim dnem, torej potem drugi dan, ko pridem domov. Pa še rekli so, da se to štejejo delovni dnevi. Kako pa so vam razložili? Pa kdaj naj sedaj pričakujem user posted image  ? Za šive so mi pa rekli, da bodo odpadli po 2-3 tednih.

Skratka, v preteklosti me res ni bilo ne vem kaj preveč v vaši družbi, ker sem imela prenatrpane dneve pa še v službi težko dostopam do neta, ker je preveč dela. Sedaj, ko sem pa na bolniški pa moram počakati mojega dragega, da pride domov iz službe, da se vam lahko potem pridružim, ker imava samo ta laptop. Tako to je. Sej po drugi strani pa dobr, vsaj ne visim skoz na netu hehe user posted image   Ampak se bom potrudila, da vas bom sedaj malo pogosteje obiskovala!

Skratka punce, upam, da vas bom spet malo bolje spoznala. Za nf že vem, da je srečka nosečka user posted image  . To si jemala Klomifen? Si bila tudi na laparo?

Lep preostanek večera vam želim in vsaki poklanjam eno user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 716
21.10.2008 20:19:21   
miska73

user posted image user posted image user posted image ene smo že na igli, ne več na tabletah...
Jst in lučka sva v IVF postopku umetne oploditve in dobivava hormone z inekcijami...

Koliko časa ste bile pa ve po laparo na bolniški?Meni so jih na odpustnici iz bolnice napisali 10 dni in rekli, da se mi začne šteti z naslednjim dnem, torej potem drugi dan, ko pridem domov. Pa še rekli so, da se to štejejo delovni dnevi. Kako pa so vam razložili?

Mislim, da je to 10 koledarskih dni. Je pa to itak priporočilo osebnemu zdravniku in se z njim zmeni koliko potrebuješ. Jst sem bila na bolniški en teden.

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 717
21.10.2008 21:30:52   
lučka 25

In kaj je bilo na UZ? Srček. user posted image  Taka malo večja vrečka in notri mala gmotica z utripajočim srčkom. user posted image  Reš je ponosno oznanil, da je to izredno lep primer začetne nosečnosti in da imava lepe šanse, da bo vse ok. Jeeee!!!!!!! Ful sem vesela!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men so se kr učke orosile.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Super!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To je pa res lepa novica, taka za oči orosit.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 718
21.10.2008 21:33:54   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image ene smo že na igli, ne več na tabletah...
Jst in lučka sva v IVF postopku umetne oploditve in dobivava hormone z inekcijami...

Evo, ti je že miška odgovorila. user posted image

Koliko časa ste bile pa ve po laparo na bolniški?Meni so jih na odpustnici iz bolnice napisali 10 dni in rekli, da se mi začne šteti z naslednjim dnem, torej potem drugi dan, ko pridem domov. Pa še rekli so, da se to štejejo delovni dnevi. Kako pa so vam razložili?

Mislim, da je to 10 koledarskih dni. Je pa to itak priporočilo osebnemu zdravniku in se z njim zmeni koliko potrebuješ. Jst sem bila na bolniški en teden.

Ja, jaz sem dobila po odpustu 14 koledarskih dni (10 delovnih pri tebi), potem pa mi je moj ossebni ginekolog kar sam še podaljšal za 2 dni, ker so bili potem prazniki, pa je rekel, da za 2 dni pa ne bom šla delat, da je bolje če pridem k sebi tako kot se zagre. Tako sem bila vsega skupaj doma 3 tedne.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 719
21.10.2008 22:16:24   
nf
Hvala Lučka, Fargi in Mona liza user posted image  Sem tako vesela.

Mona liza, jep sem bila julija na laparo. Mene ni bilo v službi od torka (pregledi), srede (laparo) + cel tisti teden + naslednji. Sepravi skupaj 9 delovnih dni, ampak všteto z manjkanjem zaradi pregledov in operacije. Pa sej ni take panike, boš videla, da boš v 7 dneh čist kul. Jaz sem šla točno po enem tednu že na prvi sprehod. Me je tudi zelo bolelo prvih par dni, ampak z vsakim dnem 20% manj. Tisto ki praviš, da te boli ko greš lulat, meni se je to dogajalo še 2 meseca po operaciji, zdaj pa nič več. Tvoja naloga za ta in naslednji teden je, da si fino privoščiš, poglej si čim več filmov, preberi kako knjigo, naj ti dragi kuha, pokliči frendice, skratka uživaj, dokler si frej. Ne zgodi se vsak dan, da veš vnaprej da imaš 2 tedna uživanja pred sabo. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 720
22.10.2008 7:27:37   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

Mona liza, lepo, da se je vse pomaknilo korak bliže k user posted image . Sicer še nisem bila na laparo, vendar verjamem, da bo čez nekaj dni vse boljše, predvsem pa manj boleče.

miška, uau.. 13 celic!! Bravo!!!user posted image user posted image  

fragola, čestitke!!!!!

neela, je tvoja M že prišla?

nf, bravo za srčeka!!! user posted image   user posted image

lučka, kako ti gre špikanje? Kolk časa boš še na drogi?? user posted image

upam, da nisem katere pozabila. Sem samo na hitro preletela strani, ker ste bile kar precej pridne. user posted image  Bom šla kasneje podrobneje brat.

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
22.10.2008 7:28:35   
Anonimen

user posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • lučka25 -  2.IVF (41m)
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - 6 ciklus s K + 1 brez 

• a.jrad - 1.ciklus

stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno  ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab
;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus  ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , nf , fragolauser posted image

Sem samo malo popravila, da bom točno vedela koliko časa že delamo na user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
22.10.2008 10:01:22   
tinč407
nfka čestitam za srčeka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bije močno in pogumno

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 723
22.10.2008 13:27:03   
Fargesia

user posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • lučka25 -  2.IVF (41m)
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - 6.ciklus s K in 1 brez
  • a.jrad - 1.ciklus
  • Mona Liza - po laparo

stunfek
-
4.ciklus

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 724
22.10.2008 14:56:43   
little angel
zdravo punce!ze nekaj casa se vam nisem javila, ker me je zadnja M tako prizadela da preprosto nisem moglauser posted image ne vem ali sem ze cestitala nf za nosecnost??no ce se slucajno nisem.... iskrene cestitke!!!!zelim ti lepo in
nosecnosti ter zdravega bebija!!!!!!
jaz sem ta mes jedla 2 tableti klomifena na dan, eno zjutraj in eno zvecer ce pa je kaj pomagalo pa bomo vidli cez 8 dni. zaenkrat ni nobenih nekih znakov. edino rahlo me bradavicke bolijo ampak to pa je itak lahko tudi od klomifena, ker so me v prvem ciklusu tudi... je pa to zdaj moj 3 krog s klomifenom.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?