|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
4.10.2008 18:32:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučka stara mačka, veš da! Meni je 16.10 kul, kaj pa ostalim, Neela? Če ti ni, potem pa ti predlagaj kateri drug datum.

Upam, da bo ostalim tudi ustrezal ta datum. Že komaj čakam, da spoznam še kakšno klomifenko. Dve sem že in sta SUUUUUPEEEEER punci. Fargi in neela, a sem preveč ritolizniška.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.10.2008 18:43:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

kaj je zdaj to? madonca, dejmo mal temo poživit! tole je pa k da bi šle za pogrebom, madonca...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Se strinjam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kje so časi, komentarji, ideje,..... ko smo se smejale in nismo več vedel kaj bi ušpičile.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bo treba res pljunit v roke in poživeti to temo in ne samo razmišljat vsak dan posebej, kaj me je špiknilo, kdaj bi me moralo, ampak se prepustiti toku učinka K in se sprostiti in uživati življenje. Ker zareadi tega, ker še nismo vse user posted image , mamice,... še ne pomeni, da se ne znamo zabavati, da ne znamo uživati.

Znamo, pa še kako.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.10.2008 18:43:33   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi in neela, a sem preveč ritolizniška.user posted image

ritolizniška? nee......prava rektalna alpinistka si, ni kej...user posted image ...

Ja, 16.10. je tud meni .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.10.2008 18:48:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

ritolizniška? nee......prava rektalna alpinistka si, ni kej...user posted image ...

Ja, 16.10. je tud meni .

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.10.2008 18:53:02   
lučka 25
Sem pozabila povedat, da so se sedaj pa le ustavile moje krvavitve. Saj po 3 tednih tek izcedkov in kravavitev je bil pa res že čas, da se konča. Pa to čudo, KT res deluje.user posted image  No ja pa user posted image  se me je končno ustrašla, ko sem pokazala zobeuser posted image . user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.10.2008 18:56:17   
neela
lučka, super user posted image ....no, sedaj vidiš kaj ZARES učinkuje....dobra družba in Frauen power čaj v Muuuuh skodelici....user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.10.2008 19:03:49   
lučka 25

lučka, super user posted image ....no, sedaj vidiš kaj ZARES učinkuje....dobra družba in Frauen power čaj v Muuuuh skodelici....user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Evo, to je to. Recept za odpravo vseh težav. user posted image  user posted image  user posted image  

Muuu skodelica je pa ravno sedaj ob meni in čajček tudi.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.10.2008 19:21:11   
Fargesia

Ja, 16.10. je tud meni .

ritolizniška...jaz pa že cel dan razmišljam kaj za vraga me tak peče tam pri anusu...zdej sem ugotovila da si to ti, ki hočeš notr zlest!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.10.2008 19:21:33   
Fargesia
muuuuuuuuuuuu, jaz sem pa zjutraj pila!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.10.2008 19:50:26   
miska73
Meni tudi četrtek 16.10. ustreza in komaj čakam, da spoznam vse odštekane klomifenke.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.10.2008 20:52:12   
lučka 25

Ja, 16.10. je tud meni .

ritolizniška...jaz pa že cel dan razmišljam kaj za vraga me tak peče tam pri anusu...zdej sem ugotovila da si to ti, ki hočeš notr zlest!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

A si me nasmejala s to izjavo.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.10.2008 20:52:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Meni tudi četrtek 16.10. ustreza in komaj čakam, da spoznam vse odštekane klomifenke.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ej, miška. Po moje ne zaostajaš dosti za nami. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 4.10.2008 20:53:03 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.10.2008 20:54:27   
lučka 25
Evo, stare klomifenke "are back to the house".user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.10.2008 21:43:09   
miska73

Ja, 16.10. je tud meni .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

A si me nasmejala s to izjavo.user posted image

Tole sem se jst tud režala na veliko.
Pa mojmu pokažem k je glih mimo prošetal... pa je samo čudno gledal...
Pač ni na naši valovni dolžini, kaj čmo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.10.2008 21:51:16   
lučka 25
Ja, miška kaj čmo. So moški res mal čudni. user posted image  

Me smo pa najboljše (če vrjameš)user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.10.2008 21:56:15   
stunfek
joj punce, tudi jaz se zivo spominjam vseh debat :) in zdaj sem ze skoraj na tem, da dobim svoj zakladek v roke. ja, nf, sem ze v indiji....ze dober mesec ali malo vec. super sem vesela za vsako, ki v klubu klomifenk zanosi :) ker tocno vem kako je to, a ne, kaj cmo govorit. prav vsaki zelim naj se cimprej pridruzi nf in ostalim :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 341
4.10.2008 22:00:37   
lučka 25
Ojla, stunfek. Vem, da nas zastopiš, smo tako rekoč duše sorodnice. user posted image

Kako si se pa že ti kaj navadila Indije? Si se že pozanimala, kje boš rodila? Me mal radovednost daje.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.10.2008 22:03:19   
miska73
Štunfek, lepo da nas prideš občasno pogledat sem gor. Sem malo v tvoj album pogledala in zgleda, da ste se že dobro udomačili v Indiji.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 343
4.10.2008 22:38:10   
neela
Oj, stunfek! Lepo te je zopet brati....sploh iz daljne Indije Koromandije...user posted image ...že brojiš sitno, kajne? Joj, pa kot da je včeraj, k smo se veselile tvojega user posted image . Blagor ti! Drži se nam tam doli!!!

Ja, miska....odštekane klomifenke..user posted image ..da si slučajno ne bi kaj utvarjala, da ti pa nisi med nami....user posted image ....

Madonca, potem bomo 16.10. razturile tisti lokal...Zvezda ne bo več Zvezda, ampak bo kr Ognjemet tisti popoldan, totalna razpaljotka...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 4.10.2008 22:41:02 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.10.2008 22:44:01   
miska73
Ja, miska....odštekane klomifenke.. ..da si slučajno ne bi kaj utvarjala, da ti pa nisi med nami.... ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, kake pa maš... se razume samo po sebi...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.10.2008 22:56:17   
lučka 25

Ja, miska....odštekane klomifenke.. ..da si slučajno ne bi kaj utvarjala, da ti pa nisi med nami.... ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, kake pa maš... se razume samo po sebi...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.10.2008 22:57:07   
lučka 25

Madonca, potem bomo 16.10. razturile tisti lokal...Zvezda ne bo več Zvezda, ampak bo kr Ognjemet tisti popoldan, totalna razpaljotka...user posted image user posted image user posted image

A pol pinesem še kaj raket, a bomo me zadosti? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.10.2008 23:04:31   
neela
lučka, bognedaj dodatnih eksplozivov..user posted image ...smo že same po sebi dovolj nevarne...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.10.2008 23:06:22   
miska73
Nč punce, grem jst spat. Pa sanjat naše srečanje...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.10.2008 23:08:11   
lučka 25

Nč punce, grem jst spat. Pa sanjat naše srečanje...

Nočko.user posted image Pa lepe sanje.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?