Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 9:42:29
|
|
|
|
miska73
|
Fargi kako si? Že kej bolš zdravje? Zdaj se bo (ali bodo) tvoja pikica počasi vgnezdila.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 10:09:40
|
|
|
|
Grethy
|
Jutrčk, lej jo miškolo našo ??? Kako si bejbika???
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 10:19:47
|
|
|
|
Inana
|
Punce, hvala vam za odgovore o vročinskih valovih ... Me pa še nekaj zanima ... upam, da nisem preveč nadležna s temi vprašanji, ampak sem prvič na Klomifenu in me zanima, če je to normalno ... imam fuuuuuuul izcedka, sicer še ne tistega tapravega, ampak ja, ogromno izcedka. Še ponoči gre ven. Ko se zjutraj zbudim, imam čisto mokre hlačke ... pa brez perverznih misli Predvčerajšnjim sem vzela zadnji Klomifen. Sedaj bi se verjetno počasi moral že pojaviti ovulacijski izcedek, al kako? Upam, da bo tudi ovulacijskega izcedka v takih količinah kot tega ... Sicer pa sklepam, da je to dobro in da je pretveza s sintetičnimi hormončki delovala. Ne vem, je to to?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 10:42:47
|
|
|
|
tinč407
|
zdravo punce Javljam se malo, da vas pozdravim! Fargi- nimaš pojma kako močno držim pesti!! Jaz sem mela prvi pregled v MB. Prvo moram dat skoz krvne preiskave, potem pa imam čez 3 mesece zopet zdravnika, pa bomo potem dalje videli kaj bomo naredili Uživajte in se spomnite kaj name
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 10:43:50
|
|
|
|
miska73
|
Gretič samo eno vprašanje... a delaš dopoldne naslednji teden? Inana pričakovana ovulacija je 5.-10.dni po zadnji tabletki Klomifena. Kar se izcedkov tiče, se pa ne spomnim več točno... Je pa bilo vsekakor cel kup sprememb pri meni - šibkejše menstruacije, malo daljši cikli, več izcedkov oziroma sluzi... Veš kaj, jaz ti priporočam, da ne opazuješ preveč vseh teh znakov. Ampak vidva lepo pridno na vsake dva dni, po bo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 10:47:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 zdravo punce Javljam se malo, da vas pozdravim! Fargi- nimaš pojma kako močno držim pesti!! Jaz sem mela prvi pregled v MB. Prvo moram dat skoz krvne preiskave, potem pa imam čez 3 mesece zopet zdravnika, pa bomo potem dalje videli kaj bomo naredili Uživajte in se spomnite kaj name TINČ tebe bo pa treba malo našeškat, ko nas tako zanemarjaš. Dej se no malo pogosteje javljaj. za prvi posvet v MB. Pa ti G v MB ni nič namignil, kakšen je predviden plan za naprej. Kakšne preiskave pa si že do sedaj dala čez? In kaka je diagnoza? Ali sta v grupi nepojasnjenih? A sem firbčna, a ne...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:16:56
|
|
|
|
Inana
|
Miska73 - saj ne da načrtno opazujem vse te znakce, ampak jih enostavno ne morem spregledat . Problem je tudi, ker pri nama "na dva dni" ni tako enostavno.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:22:54
|
|
|
|
tecnobica
|
Nf, sevede je prepovedano tkole delat, ampak, saj ne bo prodajala. Bo pogledala, pa zbrisala, oz. imela na svojem PCu. A ti nikol ne? AL pa kašn CD presnameš recimo? Vse original kupiš ali si sposodiš? Inana, jaz pa ravno izcedka nisem imela. Čist suho. Še seksal smo komaj. To, da maš izcedek je super. Pol tud ovulacija bo. Pri meni jo verjetno obakrat ni bilo. Moja bo pa danes verjetno prišla. Temperatura je padla, pa tudi špikat me je začelo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:29:04
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Miska73 - saj ne da načrtno opazujem vse te znakce, ampak jih enostavno ne morem spregledat . Problem je tudi, ker pri nama "na dva dni" ni tako enostavno. Zadnje čase vas bolj slabo berem tle na Klomifenkah... Pa si mogoče že to napisala... Kako pa sta zmenjene z G za spremljanje? A greš na kak kontrolni UZ? Ker če ti tam nekje 12-14 dan ciklusa naredi UZ, se že približno vidi tudi kdaj bo ovulacija. Kar se mojih izkušenj tiče, je bila moja O kar približno tako kot v naravnem ciklusu to je pri meni okoli 16. dne. Imam pa jaz tudi sicer dokaj redne cikluse. Drgač pa če ne gre "na dva dni" pa vseeno dajta čim pogosteje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:31:39
|
|
|
|
Fargesia
|
tinč!!!! kje hodiš????
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:48:17
|
|
|
|
tinč407
|
Fargi, miška babe moje res me bo teba našeškati morem to mojemu zvečer rečti Drugače smo se z dr. pogovarjali, da zdaj dam prvo skozi hormonske preiskave, pri svojem G dam skoz HSG ker mam že napotnico pa še nisem šla Potem konec maja pa se bomo naprej pogovorili. Ker sem mu povedala da na K nisem reagirala ( niti na 4 tabl dnevno) je rekel da bomo potem probali z inekcijami, potem pa je odvisno koliko foliklov bom pridelala. Če malo, potem insemenacija, če pa veliko pa zunajmaternična oploditev. Ko sem ga vprašala kaliko časa bi to naj preteklo, da pridema to tega je rekel da se bomo naslednjič o tem dalje pogovarjali. Kaj mislita vedve? Bom še dolgo čakala? Fargi- kako kaj priprave na poroko? Že v polnem teku?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:50:22
|
|
|
|
Fargesia
|
ne vem kok časa je za čakat...res pa je da ko si enkrat v postopkih, potem gre razmeroma kr hitro... priprave za poroko? glavnina je itak že narejena...počasi pa še ostalo. pa pri vaju?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:54:30
|
|
|
|
tinč407
|
pri nama so tudi že glavne stvari skoraj dokončno poštimane. Tolko pa je malenkosti, da me že glava peče. Še zdaj ne vema, kje boma spravla skup ves ta denar, ki ga bova rabila, ker stroški iz dneva v dan gromozansko rasejo Obleko in prstančke že imata?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 11:58:32
|
|
|
|
miska73
|
Tinč pa tebe sem pa res pogrešala. Sem pa pravkar prebrala tvoj tikerček. Svetoven A veš, da ne vem kako tole funkcionira v MB. Dej malo popvprašaj pupe na sosedni temi "Ambulanta MB". Ker imajo tam svoj režim. V LJ je pa res tako, da ko zadeveje krenejo, potem se res hitro odvija in med dvema preiskavama, postopkama... čakaš največ 3 mesece.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 12:03:19
|
|
|
|
tinč407
|
ja hvala za tikerček :) Bom še sama začela mukati od živcev. Tole čakanje res ni za mene No, saj dvomim, da katera to obožuje Upam, da se bo vse skupaj razmeroma hitro odvilo. Ko pa sem slišala, da so nekatere punce že sedmič, osmič, devetič na punkciji pa mi je vseeno ratal knedel v grlu. Zdaj se zgleda pravo komaj začenja. Držim pesti za vse nas!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 12:07:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 ja hvala za tikerček :) Bom še sama začela mukati od živcev. Tole čakanje res ni za mene No, saj dvomim, da katera to obožuje Upam, da se bo vse skupaj razmeroma hitro odvilo. Ko pa sem slišala, da so nekatere punce že sedmič, osmič, devetič na punkciji pa mi je vseeno ratal knedel v grlu. Zdaj se zgleda pravo komaj začenja. Držim pesti za vse nas!!! Pupa, ti sam optimistično. Lej, če najdejo, kje je dejansko problem in potem tudi kako pomagati, je velika verjetnost, da ti kmalu (v prvem ali drugem poskusu IUI ali IVF) uspe. Kakšen je pa spermiogram od tvojega? A ja, na čakanje se pa boš morala navaditi. Hočeš ali nočeš. Medtem se pa posveti še drugim stvarem.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 12:58:00
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Evo mene drage moje pupe! Madona, ta moja kar ni hotla priti....pa sem se spomnila, kako so včasih delali. Šli so s trebuhom za kruhom na zahod, jaz pa s trebuhom za mojo na zahod. Ampak......SEM JO NAŠLA!!!! Jutri štartam veselo s špikanjem in v petek že 1UZ!! Končno! To mi delaj. Zdaj si pa spet drogerašica.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 13:07:45
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, zdaj bo pa res že čas za vgnezditev. Jupi. Kašelj pa še kar kot stara mama, a si že malo mlajša postala. miška, ti boš pa kmalu že imela UZ, da vidimo kaka črnina je pri tebi v jajčnikih. Upam, da velika in predvsem kvalitetna. neela, ja ta žabica je zakon, tudi zate za v avatar. Inana, sluz je samo dobetr znak. Boš po moje zelo dobro reagirala na K. Samo, da n boš preveč. tinč, se pravi da se počasi premika. Na naslednjem pregledu pa že znajo dat napotnico za IVF? a ha, sem že prebrala. Ste že dogovorjeni za IUI ali pa IVF. Upam, da se bo vse premaknilo v pravo smer in ti ne bo več treba čakat, pa trepetat, ampak se boš lahko samo še veselila. Pa veselo pripravo na poroko želim. tecnobica, se pravi da se že napoveduje. Imamo pa res vse drugačene znake, stranske učinke med seboj, ob jemanju K. Samo vročinski valovi so najbolj pogosti med nami, kar se stranskih učinkov tiče.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 13:26:08
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, nič se še nisem pomlajšala... Tinč, zame imava obleko, zanj še ne, pa prstanov tud še ne...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 13:57:07
|
|
|
|
neela
|
No in...drage moje? Katera bo potem z mano razturavala GK???? miška, kdaj imaš UZ????
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 14:08:53
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela No in...drage moje? Katera bo potem z mano razturavala GK???? miška, kdaj imaš UZ???? V ponedeljek imam... Kdo ve, mogoče pa se v petek srečava :)
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 14:18:23
|
|
|
|
neela
|
miška, ma kako imaš ti UZ? Se mi zdi, da bolj poredko, ko IUI-jevke? Imam prav?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 14:38:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela miška, ma kako imaš ti UZ? Se mi zdi, da bolj poredko, ko IUI-jevke? Imam prav? To je pa čist odvisno kako ti folikli rastejo. Praviloma je UZ na dva dni. Če so pri prvem UZ folikli še zlo mičkeni, potem te naročijo čez 3 dni. Ko pa si že tik pred koncem, te pa naročijo včasih tudi na 1 dan. Bojo pa pri meni tokrat tudi malo zavlačevali s tem, kdaj mi dajo stopko. Tak da je precej verjetno, da bom jst po GK strašila v ponedeljek, sredo in petek. Ampak nima smisla preveč vnaprej kalkulirat... Bomo videli sproti. Sem pa zelo vesela, ker je ravno moja Dr. Ribičeva dežurna naslednji teden Kakšen je pa režim pri IUI-jevkah?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 14:44:15
|
|
|
|
neela
|
Jaz k sem na Menopurju (ti tudi, kajne?) oz na špikah imamo 1UZ 8. dan. Pri 1IUI sem imela potem 2UZ na 10. dan, 10. dan sem potem dobila že stopko in 12. dan IUI. Upam, da bo tudi tokrat tako.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.2.2009 14:55:05
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Jaz k sem na Menopurju (ti tudi, kajne?) oz na špikah imamo 1UZ 8. dan. Pri 1IUI sem imela potem 2UZ na 10. dan, 10. dan sem potem dobila že stopko in 12. dan IUI. Upam, da bo tudi tokrat tako. Jst sem bila v 1.IVF v kratkem postopku in je to bil v bistvu isti režim kot pri tebi za razliko, da je hormonska stimulacija višja. Sem pa imela takrat UZ-je 8.,10.,12.,13. dan potem stopka in 15.dan punkcija . Tokrat, ko sem pa v dolgem postopku, pa gre režim malo drugače... Razlika je v tem, da se ne šteje od zadnje M, ampak od prve špike s hormoni. Se bom pa šla pokazat po 9. dneh špikanja z Menopurjem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?