![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 9:52:48
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka intruder, lahko bi se temu tako reklo ja .Amapk taščo imam pa fejst. super za taščo ...moja pa še ni razčistla v glavi...mogoče pa kdaj bo in me prijetno presenetila
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:02:56
|
|
|
|
koala
|
Intruder, za nočno čago , pa da ti čas z zmajevko hitro mine, za tvoj predlog pa . klepetka, važno da se sončici ni nič zgodilo, so pa res ultra hitri kar se prepovedanih stvari tiče. Gengigel pa pri nas hasne tudi samo zaradi sladkobe, no vsaj občutek imam tak. Še en kveščen, a tudi kateri od vaših sončkov škripa z zobmi?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:03:53
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Še en kveščen, a tudi kateri od vaših sončkov škripa z zobmi? Ja, moja. Fullll
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:06:19
|
|
|
|
klepetka
|
saj lahko vaši sončki škripajo s zobki, ko pa jih imajo že polno škatlico . Naša še ne more, ker ima zaenkart en zob pa pol in to sam spodaj
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:09:48
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Še en kveščen, a tudi kateri od vaših sončkov škripa z zobmi? ne, ker jih še nima . Kaj smo edini, ki še nimamo zobkov?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:14:00
|
|
|
|
koala
|
A lahko to škripanje škodi zobkom? Ker preusmerjanje pozornosti pri nas pali kako minuto, potem pa jovo na novo in se ne da več zmotit. Intruder, se mi zdi da Vid ni edini brez zob, sicer pa še noben ni ostal brez.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:16:04
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Intruder, se mi zdi da Vid ni edini brez zob, sicer pa še noben ni ostal brez. sej se ne sekiram, zanima me samo! Pa itak že zdaj tak grize brez zobkov, da prav ščipa , kaj šele bo. A vaši kaj grizejo? po moje ne škodi zobkom, smo mi tudi škripali pa ni nič narobe...ne vem!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:20:51
|
|
|
|
katarinas
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaan! Tale slikica mi je lepa, zato vam jo pošiljam za lepši dan: Lara je očitno dobro prenesla udarec, ampak zdaj me pa skrbi, ko pravite da si je mogoče zobke nazaj zabila Kako pa naj to ugotovim, al bi blo dobro da grem z zobozdravniku? Čeprav tako na oko ni videti, no... Piškamiška, da nisi ti vzela kakšno poživilo ha? za nov mp3, zdej boš pa šla ko raketa do cilja Sunny super si posnela tele slikce, lepo ste se imeli, pa še vreme je bilo Nalin prebrala sem tvojo zgodbo, so mi solze takoj prišle v oči, sem jo še prebrala in je bil čist brez besed. Držimo pesti, da bo zdaj naprej v redu in naj vas angelčki čuvajo Mml veš, da ti nisem uspela včeraj poslat leč, danes bom pa sigurno! Zdaj pa moram šibat, me že dragi preganja, gremo v Krško....jaz sem pa šele prišla sem gor Ajde se beremo zvečer
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:23:48
|
|
|
|
koala
|
Intruder o grizenju raje nebi. Se tako fino na roko nasloni, lepo nabere kožo v usteca , stisne, zaraven pa še fino cukne, da ja hasne, lump mali. No HB, vsaj zizik ne grize.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 10:56:02
|
|
|
|
Anchikaa
|
Dan. Samo da na hitro pozdravim in odgovorim klepetki.Jaz bom zdaj enkrat te dni šla v A po mleko za Dašo in če hočeš ti kupim te kapljice in ti jih pošljem.Na ZS mi pošlji naslov in se boma zmenle. Naša noč je bila super ,samo ob 5h sem ji šla dudo podturit. Gremo zdaj malo ven na sončka. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:14:15
|
|
|
|
nana35
|
koala,ko napišeš,da si "samo" 4x vstala ...Jaz vstanem 1x,pa še to si mislim,da ne bi smela,da bi moral spati... Ja,koala,moj Klemen škripa z zobmi,vsak dan več x. Daša,vse najboljše!! klepetka,če bom šla kaj v A ti prinesem kapljice,bom šla po 14.10. ,ker grem kupit zaščitno ograjo za stopnice.Če bo pa katera druga šla,pa naj ti kupi,da bo prej.Vidim,da gre Ančika.Ok. intruder,vem da tudi Patrik nima še zob.Za druge ne vem.Sicer je pa tvoj pikec med mlajšimi,Lepi pa tako zdaj poje,da je joj.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:15:59
|
|
|
|
katee
|
Dan!!! Mi smo dobili 2 zobka, zgoraj enkico in dvojkico na levi strani, jutri bo pa špe desna enkica ven prišla. Smo pa imeli kar dobro noč. Se je malček zbudil 3× za dudo, ob 7.15 pa za flašo. Za malico sem mu naredila gres, pa ga ne mara. Sedaj pa spet spi. Včeraj je bilo super, čeprav sva malo zamudila. Sedaj grem pa malo počivat. Popoldne imam pa aerobiko
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:18:09
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Lara je očitno dobro prenesla udarec, ampak zdaj me pa skrbi, ko pravite da si je mogoče zobke nazaj zabila Kako pa naj to ugotovim, al bi blo dobro da grem z zobozdravniku? Čeprav tako na oko ni videti, no... Poglej dlesen, zunanjo stran in notranjo. Naš je imel pomodreno, rdečo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:28:06
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 klepetka,če bom šla kaj v A ti prinesem kapljice,bom šla po 14.10. ,ker grem kupit zaščitno ograjo za stopnice.Če bo pa katera druga šla,pa naj ti kupi,da bo prej.Vidim,da gre Ančika.Ok. Nana če greš ti danes ji ti vzami,ker jaz nevem kdaj bom šla,do petka ziher,samo danes ne.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:30:19
|
|
|
|
Anchikaa
|
Mater sem tele,nana jaz sem te zastopla da kao greš danes ob 14:10,ker sem na brzino prebrala,pa hitro odgovorila.Pol pa sem še enkrat prebrala.Zdaj bi rabla smajlija ki se tolče v zid!! Klepetka pol pa ti jaz vzamem. Sem se pa vsaj nasmejala moji neprevidnosti.Moj bi mi reko da sem čamika (kaj to pomeni me ne spraševat)
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:34:05
|
|
|
|
sani1
|
klepetka- sem ti hotela napisat, da imajo te kaplice, ki so boljšega okusa tudi v tej trgovini Arnika v Škofji Loki. Tako, da v končni fazi bi jih lahko tudi tam naročila. Ampka vidim, da bodo punce šle v Avstrijo in ti jih bodo dostavile... Moji pupi pa gleda že š**** dvojke ven. Jaz sploh ne dohajam več teh zobkov... Me pa tako boli levi jajčnik imam namreč ovulacijo in bom kar znorela. Sem vzela tableto proti bolečinam pa še ni prijela. Upam, da bo kmalu, ker vam ne morem povedat kakšna grozna bolečina je to. Pa imam visok prag bolečine ampak to me pa ubija...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:35:53
|
|
|
|
sani1
|
joj joj vidim, da so zvezdice. Pa sem se vsaj nasmejala. Zdej grem pa na kavč se zvit v klobčič, da bolečina vsaj malo mine...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 11:37:28
|
|
|
|
sani1
|
Anchikaa- jaz pa vem kaj to pomeni...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 12:37:23
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 v glavnem punce jaz sem nekak razmišljala kako bi se mml odkupili za njeno organizacijo in dobro voljo glede nakupa copatk, pa že glede piknika in prišla na idejo če ji nebi me kupile te copatke? Kaj pravite vse tiste, ki ste jih tudi naročile? se strinjam
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 12:50:33
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška Drugače me je pa danes moj presenetil z novim mp3-jem (applov iPod nano). Sej veste k sem jambrala, da mi je tastari mp3 crknil in da sedaj nimam muzike za laufat. No evo pa je jambranje zaleglo. Bravo "dragi". Pridna si bila pa kar malo preveč. Intruder za poplačilo vsega kar je mml naredila ji moramo en cel paket copatkov kupit. Se pa strinjam s tabo ampak dvomim, da se bo mml strinjala. Upam, da se bo. klepetka daj nehaj...samo, da je bilo z Lano vse ok. Mater sem kar prebledela. Pa res škoda, da te ni bilo včeraj. Boš pa drugič nadoknadila, pa ursalara tudi. IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Sunny super si posnela tele slikce, lepo ste se imeli, pa še vreme je bilo Ja super vreme je bilo. Veliko slikic je pa ljubljana naredila, tako da grejo pohvale tudi njej. Za zobek ti pa jaz ne znam svetovat. katee Žan Luka se bo zdaj naspal, ker bo pol raje feštal. Zadnjič, ko smo bili na sprehodu nam je ena teta povedala, da je njen sin prvo nič prespal pri 3 letih. Do takrat je pa vsako noč najmanj 10x vstala, tako da jaz mislim, da je pri vseh nas še zelo zelo dobro. HB, da je vsaj tako. za vse male zobke.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 12:52:00
|
|
|
|
Sunny Morning
|
ŽAN
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 12:53:03
|
|
|
|
Sunny Morning
|
DAŠA
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 13:05:02
|
|
|
|
Lusa
|
Hvalaaa za čestitke!Joj kako čas beži.Mi je vse groza ,kako hitro bo januar tu ,jaz pa še pojma nimam kaj se bo z vrtcem zgodilo...ali bo ali ne bo... Sve imele posvetovalnico.Ima 10.250g in velika 71cm.Je samo 1cm zrasla v 2in pol mesecih Zdaj pa spi v avtu ,ker sve imele ravno ob 11uro v zdravstvenem domu ,ko bi morala spat.Malo morave vadit obračanje zaradi puzanja ,in mora bit bnonstop na tleh in to tako ali tako je ,ampak ona je lena in samo sedi na tleh. sunny-kako lepe slikice mala pikica-lepo ,da je Gašper spet naš stari falot tako ,zdaj pa grem nekaj skuhat ,še ne vem kaj ,ob 16 peljem Lušo v glasbeno,pa bo spet dan za mano.Včeraj sem nama spekla kostanje in je zvečer in vso noč pokalo pri ritah Je pa daša zelo zelo slabo spala to noč ,mogoče pa so krivi izpušni dimi
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 13:10:30
|
|
|
|
martinca
|
triš, Žanu pošiljam za čim hitrejše okrevanje. Daša vse naj naj za mini rojstni dan! klepetka, pri vas pa se zmeraj kaj dogaja. samo da ni bilo nič hudega. Patrik pa če kaj najd na tleh skoraj nikoli ne da v usta. mogoče pa se bo to še začelo. ga moram pa tudi jaz pohvalit da že zdaj lepo puza sem in tja po sobi. ga je že kar vse povsod polno. pa mojeg amožeka moram pohvalit, ker se je danes spomnil na najino obletnico - obmesečnico in mi je prinesel Milko bonboniero. intruder, mi še tudi nimamo zobov. katarinas, hvalal za tako lepo slikico. Patrik spi že drugo rundo. je pa včeraj spal v vozičku cele tri ure. kar se ni naredilo že zelo zelo dolgo časa. ko je še bil taki mali
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.10.2008 13:13:43
|
|
|
|
martinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Včeraj sem nama spekla kostanje in je zvečer in vso noč pokalo pri ritah Je pa daša zelo zelo slabo spala to noč ,mogoče pa so krivi izpušni dimi
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?