klepetka
|
Dober večer, tako, pa imam 5 min zase . No kot sem že rekla, imamo res manekenske mere, gleede na to na je bila Lana težka skoraj 4 klile ob rojstvu. Amapk P pravi, da je čsito super, špehca dovolj, v zadnjem 1 mesecu pa se je zredila 500g kar je baje dovolj Ja, načakali pa sva se tud, pa to je itak stalna praksa tukaj pri nas.Le zakaj?! No, če smo trije naročeni pb isti uri potem vam bo vse jasno Aja, pa pravi P da sta zgornji enkici tik pred zdajci .Zato je mala sitkica. IZVIRNO SPOROČILO: limma Neža tudi ne zna piti po flaški, tako da jo ponoči oz. proti jutru še vedno dojim.. ne vem pa, kaj bo, ko bom prenehala z dojenjem Če ji bom dala ..lino po žlički, se bo povsem zbudila in veselička bo tu tole pa tud mene zanima, kako bomo tole pri nas izpeljali. No ja, nekako že .Drugače bomo pa imeli čago al kok pravjo štajerke triš, polno za Žančka, Maticu pa čestitke za petico. Naša jo je pa včeraj prinesla .Uapm da tako tud nadaljuje . Pa upam da si že boljše volje.Probaj upštevati alfabetin recept, napisan meni. Pomaga, veš alfabeta, super si .Tistih zvitkov pa nisem danes pekla, ker mi ni zneslo; je bilo prelepo vreme.Bom ti pa recept prepisala.Saj bi ga skenirala, smao ne znam pol ga sem zalimat Ampak Ajda ima pa res zanimiv jedilnik . Bom probala jutri tole Lani dat , pa bom vidla odziv.Me prav zanima mml, ja saj je tud P rekla, da bi bilo tole železo bolj za preventivo, ni pa nikakor kritično, da b ibilo zdaj pa nujno.Kako si pa ti ? Še podoživljaš sanje ? Uapm da je mimo. limma, a veš da imam jaz tud včasih že dovolj tega dojenja.KEr sem jo zdajle pa že prav razvadil.Za vsak ofigo oz. tečnobo hoče joško, amapk samo za povohat . Sem že večkart rekla da jo bom navadila kar na flašo in mleko, pa zmeraj pravim jutri. aurora, zelo lepe slikce .Pa še glede jeter; mi je glih danes rekla P, da ji lahko sem in tja kdaj dam jetra, samo ne piščančja kupljena, druga pa lahko obletnice oz. veze; midva sva poročena 12 let, pred tem pa sva bila skupaj še dobra 4 leta, skoraj 5. Tako da je že kar dolga, akjne sani, amapk Manja je pa res dobro zrasla in se poredila, če gledamo težo in velikost ob rojstvu .Pa super da ste se imele lepo danes.Jaz bi tudddddddd koala, dobro da si me spomiila da pošljem mere mali pikici . Bi ziher pozabila. nana, super da Klemna ne matrajo preveč zobki. Naj tako tud ostane katarinas, o groza , kolk si se mogla ustrašit. In uboga Lara. Upam da je n ipreveč bolelo suny, suepr slike .Mi je kar žal, da nisva prišli mala pikica, za Gašperja. Pa bo spet kmalu tisti pravi Gašper. intruder, pa to bosta s taščo v istem stanovanju bivali al pride sam na obisk? KEr to zna biti muka, če bosta skupaj živeli .Pejta pa z nano takrat, ko bo ona pri vas, večkrat na sprehod. suzane pa ni in ni pozabila kaj moram še napisat ...moram plonkat, ekr nekaj sem na pamet pisala, nekaj pa plonkala