|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
8.10.2008 22:10:59   
piba
sunny: lepe slike!!!user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
8.10.2008 22:20:40   
nana35
klepetkauser posted image za nove merice.Ja Klemen jo bo zlahka nesel preko praga.user posted image

Ančika,upam,da bosta s tvojim kmalu zdrava.

Meni tale Kmetija ne diši preveč,sicer malo vržem oko gor na TV,ampak kaj pritegne me pa ravno ne,pa nimam pojma zakaj ne.Sicer vem približno kaj se dogaja,kaj več pa ne.

koala,jaz tudi poskušam skuhat kaj takega,kar Klemen lahko je,mi je najlažje, sicer je iz svojega krožnika,to ga ne moti,ne poje pa prav veliko.

Alfabeta,imaš pa isti sistem za dajanje sirupa kot jaz,ker ko sem mu dala prvič sirup,je vse zbruhal,tako da mu tistega sirupa nisem več dajala,hikoncil pa je sladek in sem mu ga isto dala na brizgo pa držala v ustih.Ni ljubitelj sirupov, kot jaz nisem,tudi meni je šlo vedno bolj gor kot dol.user posted image

Triš,pa kaj je s temi ušeski??Ko sem včeraj bila s Klemnom pri P zaradi ušeska,sta bila tam še dva otročka z isto težavo.En velik user posted image za Žana.
In user posted image za Matica in njegovo dobro oceno.

Moji lasje so tudi gosti in je res gostota moteča,vsaj v primeru ko so lasje bolj kratki.Res nismo nikoli zadovoljne.user posted image

intruder,ne razumem vprašanja glede čaja,kako dolgo je ta za pituser posted image ? Misliš,ko je skuhan ali kako?Aha,vidim,da si razložila.Jaz Klemnu naredim čaj in ga pije ponoči,zakaj pa ne.Saj je isto,kot da ga naredim podnevi in ga pije čez dan . Čaj mu vedno naredim pred spanjem za čez noč.

piba,že prejšnji teden ko sem bila v Europarku je bilo vse polno Hrvatov, tako da ne vem,če je ravno praznik kriv za njihove nakupe.Ali imamo res tako poceni,ker vidim da kupujejo cele kupe in mi čakamo v vrsti kot blesavi. Ali ti friziraš piba?

katarinas,uboga Lara,kar groza me je ko si zamislim,kako je udarila ob rob postelje,ker vem kako Klemen včasih trešči z glavico.Kar mene boli, ampak ne glava pač pa srček,ko tako joka.user posted image

S kozarca Klemen rad pije in iz Aventovega lončka tudi še kar gre,ampak najraje in najbolj sigurna je pa itak še vedno steklenička.

Sunny in vse ki ste bile na klepetu danes-krasne krasne slikice vaših sončkov.

mala pikica,user posted image da je Gašper spet zdrav in poln energije,sem takoj boljše volje,ker vem da revček ne trpi več in je že pozabljeno.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
8.10.2008 22:27:11   
klepetka
Dober večer,

tako, pa imam 5 min zaseuser posted image .

No kot sem že rekla, imamo res manekenske mere, gleede na to na je bila Lana težka skoraj 4 klile ob rojstvu. Amapk P pravi, da je čsito super, špehca dovolj, v zadnjem 1 mesecu pa se je zredila 500g kar je baje dovoljuser posted image Ja, načakali pa sva se tud, pa to je itak stalna praksa tukaj pri nas.Le zakaj?! No, če smo trije naročeni pb isti uri potem vam bo vse jasnouser posted image  user posted image

Aja,  pa pravi P da sta zgornji enkici tik pred zdajciuser posted image .Zato  je mala sitkica.

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Neža tudi ne zna piti po flaški, tako da jo ponoči oz. proti jutru še vedno dojim.. ne vem pa, kaj bo, ko bom prenehala z dojenjemuser posted image user posted image Če ji bom dala ..lino po žlički, se bo povsem zbudila in veselička bo tuuser posted image

tole pa tud mene zanima, kako bomo tole  pri nas izpeljali. No ja, nekako že .Drugače bomo pa imeli čago al kok pravjo štajerkeuser posted image

triš, polno user posted image  za Žančka, Maticu pa čestitke za petico. Naša jo je pa včeraj prineslauser posted image .Uapm da tako tud nadaljujeuser posted image .

Pa upam da si že boljše volje.Probaj upštevati alfabetin recept, napisan meni. Pomaga, vešuser posted image

alfabeta, super siuser posted image user posted image .Tistih zvitkov pa nisem danes pekla, ker mi ni zneslo; je bilo prelepo vreme.Bom ti pa recept prepisala.Saj bi ga skenirala, smao ne znam pol ga sem zalimatuser posted image

Ampak Ajda ima pa res zanimiv jedilnikuser posted image user posted image . Bom probala jutri tole Lani dat , pa bom vidla odziv.Me prav zanima

mml, ja saj je tud P rekla, da bi bilo tole železo bolj za preventivo, ni pa nikakor kritično, da b ibilo zdaj pa nujno.Kako si pa ti ? Še podoživljaš sanje ?user posted image Uapm da je mimo.

limma, a veš da imam jaz tud včasih že dovolj tega dojenja.KEr sem jo zdajle pa že prav razvadil.Za vsak ofigo oz. tečnobo hoče joško, amapk samo za povohatuser posted image . Sem že večkart rekla da jo bom navadila kar na flašo in mleko, pa zmeraj pravim jutri.

aurora, zelo lepe slikceuser posted image .Pa še glede jeter; mi je glih danes rekla P, da ji lahko  sem in tja kdaj dam jetra, samo ne piščančja kupljena, druga pa lahkouser posted image

obletnice oz. veze; midva sva poročena 12 let, pred tem pa sva bila skupaj še dobra 4 leta, skoraj 5. Tako da je že kar dolga, akjneuser posted image  

sani, amapk Manja je pa res dobro zrasla in se poredila, če gledamo težo in velikost ob rojstvuuser posted image .Pa super da ste se imele lepo danes.Jaz bi tudddddddd

koala, dobro da si me spomiila da pošljem mere mali pikiciuser posted image . Bi ziher pozabila.

nana, super da Klemna ne matrajo preveč zobki. Naj tako tud ostaneuser posted image

katarinas, o groza , kolk si se mogla ustrašit. In uboga Lara.user posted image Upam da je n ipreveč bolelouser posted image user posted image

suny, suepr slikeuser posted image .Mi je kar žal, da nisva prišliuser posted image

mala pikica, user posted image  za Gašperja. Pa bo spet kmalu tisti pravi Gašper.user posted image

intruder, pa to bosta s taščo v istem stanovanju bivali al pride sam na obisk? KEr to zna biti muka, če bosta skupaj živeliuser posted image .Pejta pa z nano takrat, ko bo ona pri vas,  večkrat na sprehod. user posted image

suzane pa ni in ni user posted image

pozabila kaj moram še napisat ...moram plonkat, ekr nekaj sem na pamet pisala, nekaj pa plonkalauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
8.10.2008 22:28:14   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
klepetkauser posted image za nove merice.Ja Klemen jo bo zlahka nesel preko praga.user posted image

da se mogoče že zdaj ravno zarad tega ne pazi, stas pa to mislimuser posted image ?!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
8.10.2008 22:35:35   
Sunny Morning
V Lj je bilo ful fajn. Neja je celo pot gor spala, nazaj grede je pa zaspala po 50m v vozičku. Sem jo samo prestavila v avto in je potem spala do doma. Punce hvala za družbo.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Sunny če se bova pa 2 izgubljeni kje v parku našli, bova pa skup iskale.user posted image

Saj si vidla, da nama je ratalo. user posted image

Alfabeta dober zgleda. user posted image

Mi tudi spimo bolj slabo. Celo noč nekaj stoka in se zbuja. Je rekla v razvojni, da je to normalno. Naši se itak čez dan ful dogaja in ponoči najbrž sanja.

aurora ampak v sedežu pa uživa. Lušne slikice. Držim pesti za službo.

majra
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml
Sem pa spravila skupaj seznam za copatke in ugotovila, da je brez copatkov za Matica že 31 copatkov, tako da bom res naročila v več kosih user posted image

Pa si mislila, da boš težko skupaj spravla 10 parov. user posted image

Lana user posted image za nove mere.

IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny ti si pa res "deklica za vse" pri vas v službi user posted image ....če se prav spomnin od lani, se moraš ti kar precej vozit in si vstajala sredi noči...kako boš pa to sedaj izvedla?

Ne vozim se daleč, samo zelo zgodaj začnem in zato sem vstajala ob 5.00. Po Novem letu bom hodila bolj zgodaj spat, Nejo bo pa user posted image zrihtal in jo odpeljal k moji mami ali pa kasneje v vrtec.

Midva sva pa skupaj 13,5 let. Skupaj pa živiva 3,5 leta.

sani jaz sem na diplomo že malo pozabila, tako da se ne sekiraj. user posted image

Žan
user posted image

Piba ja Hrvati so imeli danes praznik. Tudi v Lj jih je bilo ful.

Lara upam, da zobki ostanejo tam kjer morajo bit.

sani tebi tvoja barva las ful paše in ni potrebe, da menjaš.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, lepe slike!!! Ste pa uživale, babnice in user posted image . A ni bilo rečeno, da boste v lokalu?!?!

Saj je bil lokal, ki ima teraso. V Tivoliju pa je itak ful zelenice in so otroci ful užival. Neji bi se zmešalo, če bi morala bit v vozičku ali pa v naročju.

user posted image zdajle pride iz Švice in se bom raje poslovila, da me ne bo spet na računalniku dobil. user posted image

Nočko.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
8.10.2008 22:52:32   
nana35
klepetka,ja ja,čago..........user posted image Kaj pa imate vi?Žurko?user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

da se mogoče že zdaj ravno zarad tega ne pazi, stas pa to mislimuser posted image ?!

Ja,čuj ne vem no,če se nista s Klemnom dogovorila,naj malo pazi na kile,da jo bo lahko nesel,ona pa je njemu zagrozila,da ga ne bo vzela,če ne bo imel vsaj dve kili več.user posted image

intruder,ja,pa grema kaj na sprehod ko bo zmajkulja tukaj.Ima klepetka dober predlog.

Lahko noč.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
8.10.2008 23:27:05   
klepetka
nana, če sta že zdaj Klemen in Lana tako usklajena, potem je to- touser posted image  in naj tako ostaneuser posted image .

In ja, mi imamo pa žurko.Upam pa da je ponoči ne bo.

Zdaj pa bežim spat, bom spet tazadnja zjutraj vstalauser posted image

lahko noč

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
8.10.2008 23:31:17   
piškamiška
Dober večer!

Punce, ste mi pa dale danes na kofetu ful energije.user posted image
Ko sem prišla domov, sem šla najprej po slike, nato v trgovino, vmes skuhala kosilo Nejcu. Nato sem šla na Body jam (aerobika), nato sem skuhala večerjo, dala prat perilo, spekla štrudel za jutri, zglancala kuhinjo, se stuširala in poslala naročilo za copatke mml. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim halo.......pa še mislila sem mal peglat za relaksacijo, pa me je mojuser posted image "prepričal" da bom to jutri naredila. Še sama sebi se čudim.

V glavnem "kofe" je uspel. Vreme je bilo krasno, družba pa itak. Sonki in sončici so bili pa itak zakon!user posted image Sej se vidi na slikcah. Sunny super slike. Bom še jaz kakšno gor prilimala, samo ne danes.  Nejc je takoj, ko sem ga dala v lupinico zaspal. user posted image

Drugače me je pa danes moj user posted image presenetil z novim mp3-jem (applov iPod nano). Sej veste k sem jambrala, da mi je tastari mp3 crknil in da sedaj nimam muzike za laufat. No evo pa je jambranje zaleglo.user posted image

Klepetka
, tudi jaz sem Nejcu dajala sirup s šprico. Ni bilo problemov in še prou rad je imel sirup (mi smo imeli legofer). Sedaj se je železo popravilo. Ga je imel 86 (hemoglobin), sedaj pa smo ga spravili na 136.  3 mesecih jemanja sirupa.

Katarinas
, joj tole je pa moralo izgledati grozno. user posted image

Punce hvala za družbo!

Vsem lahko nočko in lepe sanje!!!!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.10.2008 5:52:30   
Lunca1
jutro, toliko da vas pozdravim, preden grem v službo.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.10.2008 7:57:24   
TRIŠ
Samo na hitro .Žan je bil ponoči bogi,bogi.Do treh nisva nič spala.Malo je zadremal v naročku ,pol pa jok ko sem ga odložila.Sem mu dala tri svečke in šele tretja je prijela ob treh zjutraj.Sedaj nima velike vročine in upam da odide od nasuser posted image .

Slikice ljubljančank in naše Sunny so pa krasne.Imeli ste se super in taki je tudi pravuser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje.

Sedaj pa že jokamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.10.2008 8:01:35   
Alfabeta
Jutro!

Ja, bogi Žanček. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje.

Smo pa tudi mi danes katastrofalno spali. Je že ob 22.30 začela in je bil akr 1 uro budna. Potem je zaspala in se ponoči n-krat zbudila, tečnala, kar neki bi pa ni vedela kaj user posted image

Mah saj bo, saj bodo zrastli, a ne?

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.10.2008 8:22:33   
nana35
piškamiška ti pa si bila včeraj res pridna.

Triš,ubogi Žanuser posted image .Mislim na njega in mu pošiljam dobre želje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.10.2008 8:58:05   
sani1
Dobro jutro!

sunny- slike so res super. Manja je tudi spala celo pot do  doma. Jaz pa imam to ravno super sprehod namesto aerobike...  Hvala za kompliment glede barve las ampak veš, da me včasih pikne in bi malo zamenjala...

alfabeta- vedno mora bit nekdo kriv. Pri naši hiši je ponavadi to moj jaz sem redkokdaj...

nana- mi na koroškem imamo pa "gaudo".  Ampak od kar sem v Lj imamo tudi mi žurko...  Čeprav včasih rečem še kakšno takšno besedo, ki je moj dragi ne pozna in pol me kar malo čudno pogleda in se takoj popravim.  Me zanima kako bo Manja vse to skombinirala. Bo še smeha...

piškamiška- ti pa si pridna. Vidiš vidiš bom mogla večkrat prit na kofe.  Samo je bil včarej res tak čudovit dan, da nam je vsem dal energijo. Danes pa je v Lj katastrofalna megla... za dragega, da je kupil novi Mp3 pomaga včasih, da malo pojamraš, a ne?

lunca- ti pa si res pridna!

klepetka- tebe smo pa pogrešale včeraj. Res škoda, da te ni bilo.  Ja je pa res, da je Manja vse dohitela in nadoknadila. Sej se je že od samega začetka borila za obstanek. Ko se zdej spomnim ko sem pri 10 tednih nosečnosti mogla it v bolnico in ko mi je doktor ne bom napisala imena rekel prav nesramno, da kaj se grem, da mi bojo pač naredili splav (to je blo njemu čisto normalno). Jaz pa sem bila jezna nanj ko in še zdej sem. Mu bom enkrat to še tudi povedala. Se zamislim, da se je že od takrat borila v mojem telesu in HB da se je, ker je tak cuker, da bi jo kar pojedla...   Joj sem zopet zašla...

Triš- upam, da se Žan čimprej pozdravi in čim manj joka...

Evo sem prvo zavila sem zdej grem pa kofe skuhat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.10.2008 8:58:45   
sani1
Tdej sem pa imela srečo, da sem kopirala to, ker mi je napisalo We are sorry...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.10.2008 9:12:39   
aurora6
aurora, zelo lepe slikce .Pa še glede jeter; mi je glih danes rekla P, da ji lahko sem in tja kdaj dam jetra, samo ne piščančja kupljena, druga pa lahko

Joj jst sm ji pa dala piščančija kupljena.....hm upam, da ne bo nič narobe..........

aurora ampak v sedežu pa uživa. Lušne slikice. Držim pesti za službo.

Ja ful. Ko smo jo prvič dali v sedež je kr grulila pa uuuuuuuuuuu pa oooooooooooooo pa take hahahahaha

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.10.2008 9:27:27   
koala
Ljubljančanfenomenalne, kako pa drugače, saj so januarčki na njih, vsak posebaj je prav luškan.

piškamiška, skidam kapo, res si pridna.

sani1 katastrofalen je odnose nekaterih zdravstvenih delavcev, nekateri zdravniki pa itak mislijo da so nekoga za nekja prijeli,.... Samo da je Manja zmagala, to je najvažnejše.

Mi smo pa dnese bolje spali user posted image user posted image user posted image , sem samo 4x vstala. Saj vem da mi bo jutri žal, samo ga moram vseeno pohvalit, srčka mojega.

mala pikica, sem vesela, da je Gašper spet pol energije.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.10.2008 9:27:59   
Intruder24
Dobro jutro,

mi smo imeli čago ponoči , samo še ne vem komu naj pošljem račun za moje user posted image .

user posted image  

v glavnem punce jaz sem nekak razmišljala kako bi se mml odkupili za njeno organizacijo  in dobro voljo glede nakupa copatk, pa že glede piknika in prišla na idejo če ji nebi me kupile te copatke? Kaj pravite vse tiste, ki ste jih tudi naročile? user posted image

klepetka glede tašče pa sem si jaz že nadela user posted image look, samo tukaj še malo pojamram, ker ona ne ve user posted image !

ljubljančanke super lepe slikice super lepih sončkov!!user posted image

sani1 tvoje zgodbe ne poznam..sem bolj pozno prišla čvekat. Vseeno pa super, da si poslušala sebe in ne zdravnikov! user posted image
Daša vse najlepše za mini rojstni dan!user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 9.10.2008 9:29:31 >

Radi se mejte!

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.10.2008 9:30:58   
klepetka
Jutro,

evo meuser posted image .Naša noč je bila akr nekaj, se mi zdi da je bilo bujenje 3x; ne štejem več.KO ji namažem ponoči dlesni z gengigelom ,takoj nazaj zaspi.Tako da sumim, da se je že navadila na tisti sladek okus.user posted image

piškamiška, a da je bil okus legoferja všeč Nejcu?Maruši tud ni bil, sice rtakoj špo zaužitju ja, kmalu zatem pa vreščanje in pljuvanje,...Bomo že. Drugače ste     pa    s uper ste to popravili , ta Hb mislim.

Jaz nisem še dala legoferja Lani danes, ker se moram psihično pripravituser posted image .
Sem pa slišala, da se v A dobijo ene  železne kapljice AKTIFERIN TROPFEN, ki da so boljšega okusa in jih imajo otroci radi oz. rajši. A bo katera kaj po A hodila, in če bi mi jih hotla kupit?

Žan, želim ti, da se čimprej pozdravišuser posted image

sani, saj mi je parv hudo, da nisem mogla priti, sploh potistem ko sem gledla slike.Amapk sploh včeraj je bilo to neizvedljivo, ekr sva imeli še P.Upam da drugič ne izostaneva.user posted image

piškamiška, amapk si pa res odrinila včeraj.Pridna si bilauser posted image
Jaz imam tud kakšen dan tolk energije da bi lahko poleg vsega še gore premikala, kakšen dan pa nič od ničuser posted image

Sem vam pa pozabila napisat, akj je bilo v nedeljo; smo bili na enem obisku, in LAna veselo puza po tleh.In Lana ne bi bila Lnaa , če ne bi našla igle v senu.JE bilo drugače spucano u nulo po tleh.
No, že tam Lana nekaj žveči, ji user posted image  v usta pa nič, in potem to še doma še vedno žveči, ji pogledam, spet nič vidla. Potem pa ji grem še enkart v usta in dobim v njih.... košček steklauser posted image . Mene je skor kap.Še dobro da se ni porezala. Je pa res , da ni bilo špčasto , amapk tako okroglo , kot da bi se kakšna debela steklenica razbila.user posted image

DAŠA , VSE NAJ NAJ TI ŽELIVA Z LANO

user posted image

Želim vam lep dan

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.10.2008 9:36:56   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

alfabeta- vedno mora bit nekdo kriv. Pri naši hiši je ponavadi to moj jaz sem redkokdaj...

zanimivo, pri nas sem tud jaz malokdaj krivauser posted image

Manja je pa res cukeruser posted image .Res je borka.In res, odnos  nekaterih zdr. delavcev je pa kap. NaŠa P je že ena izmed njih. Nadere vsakega oz. vsaj večino za prazen nič.Mene je tud včeraj.Ampak pustmo zdaj to,

intruder, jaz sem "ZA " glede copatkov, itak.user posted image

koala, suepr da ste bolje spali(ste tam tam nekje kot mi po številu zbujanjuser posted image )

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.10.2008 9:38:50   
Golobček
Se na hitro javim, mi včeraj ni več zlaufalo, smo prišli pozno iz LJ, potem pa otroke spat, pa malo k atiju pocartat pa je ura takoj 10, pol se mi pa ni več dalo k računalniku.

Vam moram povedat da sem glasovala za vaše sončke, bom tudi danes.
Drugače pa tudi jaz ne sodelujem v takih igrah ravno zaradi goljufanja, potem pa se samo jezim kar pa ni dobro. 

Pridem kasneje se je Nina zbudila.

Žan hitro se pozdravi 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.10.2008 9:41:20   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

mi smo imeli čago ponoči , samo še ne vem komu naj pošljem račun za moje user posted image .

user posted image  

ti, daj če boš kaj vedla, komu se izstavi ta račun , daj izpljuni pol  tukaj, da ga bom probala še jaz datuser posted image

klepetka glede tašče pa sem si jaz že nadela user posted image look, samo tukaj še malo pojamram, ker ona ne ve user posted image !

user posted image user posted image , samo pa si prepričana da ne bere?user posted image Ker jaz imam fenomenalne  izkušnje glede tega; prefiltrinae besede u nulo. Sicer ne od tašče , amapk še hujšeuser posted image  

zdaj pa že smetim...ne bom več

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.10.2008 9:44:37   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

user posted image  

ti, daj če boš kaj vedla, komu se izstavi ta račun , daj izpljuni pol  tukaj, da ga bom probala še jaz datuser posted image

user posted image user posted image , samo pa si prepričana da ne bere?user posted image Ker jaz imam fenomenalne  izkušnje glede tega; prefiltrinae besede u nulo. Sicer ne od tašče , amapk še hujšeuser posted image  

zdaj pa že smetim...ne bom več

pa ona nima pojma, da sem jaz tu na netu, niti nima pojma o netu user posted image user posted image user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.10.2008 9:48:32   
Intruder24
klepetka pa ti maš tudi neke user posted image  okoli sebe!
Pa še dobro, da se Lana ni porezala...ja najdejo vsako pikico ti naši mali raziskovalci user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 9.10.2008 9:50:05 >

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.10.2008 9:51:01   
klepetka
intruder, lahko  bi se temu tako reklo jauser posted image .Amapk taščo imam  pa fejst.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.10.2008 9:52:17   
klepetka

pa ona nima pojma, da sem jaz tu na netu, niti nima pojma o netu user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud to mislila za določene, pa so me potem presenetiliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?