dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina Punce, ali vaši kaj packajo po hrani? Lenart bi vsako kašico preizkusil tudi z rokami, ampak ne da bi dal v usta, ker nič ne daje, ampak bi šaril po skledici in to s taaaaakim veseljem... da sem mu danes kar pustila in posledično je bil raztur po celi jedilnici, antilopova mizica cela razmazana, po obrazu, po obleki, po tleh... da ne govorim, da sva se preoblekla oba ne vem, v literaturi piše, da naj se jim ne bi preprečevalo, da probajo z rokami, ampak da je vsak obrok totalna bomba? kako je s tem? predvsem boste vedele mamice večjih sončkov... ker ima očitno tako veselje mazati, kaj naj mu dam? kako se iga tak malček s packanjem? in predvsem kako naj ga oblečem in kam dam, da ne bo vse umazano? sem čisto zelena, kar se tega tiče... hvala za odgovore, zlate ste! jaz mu tud pustim, da sprobava, samo ne vsak dan in ne vsak obrok, odvisno kaj jeva, sva pa tako probala tisti gres z vodo in je bil ofrajhan tako, da bolj takrat, ko je mami pri volji, da o žemljicah, ki jih imamo vsepovsod, ne govorim, kar naj, itak pri tisti psihologinji al pri P ne vem več, dajo neke micene stvari, da pobirajo (pincetni prijem naj bi obvladali), tako da mi veliko treniramo Katee, super mašinca Intruder, hvala za dišeče rožice, moje najljubše