Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:05:51
|
|
|
|
TRIŠ
|
Jakob Ajda Miha in vse bolana mamice Upam da nisem koga pozabila Drugače pa smo mi danes spali so pomagale vaše misli imel pa je polno pleničko lulanja .Joj ko bi vsaj zdržalo brez bolečin do operacije. Celje pa naju žal ne bo ker imava naslednji ponedeljek operacijo in sedaj delamo z njim bolj previdno(izogibamo se nakupovalnih centrov in velikih skupin ) Nana sem šla na hitro skozi poste ampak pri tvojem sem se pa ustavila in nasmejala ker je bil tako pisan No sedaj pa upam da vas nič ne prešpricam in vas redno berem .Res mi ne znese vse za nazaj prebrat ker Žan se je tako razcerkljal da je joj .Ostanem večkrat brez hlač ko pleza name
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 13.11.2008 7:06:07 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:08:08
|
|
|
|
TRIŠ
|
Sunny morning in Katarinas kako bomo s copatki Lahko jih prevzame Anita ko se bo peljala mimo,jaz pa vama dam št.TR od mml da nakažeta OK
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:21:21
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Midva z Gašperjem sva že dve uri budna No, Gašper bo verjetno kmalu spet spal pri babici. majra jaz sem se odločila, da bom pustila Gašperja pač lačnega. Živcev ne prodajajo kar na stojnicah, da bi lahko vsak dan nove kupovala, in ob takšnem hranjenju bom kmalu ostala brez njih. Si pa za luso spraševala... Redno nas uspe prebrat, ampak nikakor ji ne uspe odgovoriti oziroma računalnik ji nikakor ne odpre odgovora na sporočilo in nam tako ne more nič napisati. Sicer pa pride v Celje triš res škoda, da vaju ne bo v celje, ampak te popolnoma razumem. Sem pa res vesela, da je Žan bolje spal in kot kaže brez bolečin Jaz pa grem zdaj v hoferja, imajo od danes v akciji zimske hlače in bundice, pa ni hudir, da ne bom kaj dobila, če bom pravi čas tam
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:25:02
|
|
|
|
TRIŠ
|
No jaz sem denar kar nakazala tako da mml imaš višek na TR .Mene je že sram ker se nikakor ne moramo dobit, ampak žal so nam te bolezni prekrižale pot.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:30:32
|
|
|
|
nana35
|
Dobro jutro. No ja,mi smo tudi že od 6h budni,zdaj mi pa Klemen tukaj leze,jaz pa poskušam nekaj napisat,dokler še ima kako zanimivo delo,npr.grizenje v mojo bedro. Katja vse najboljše. triš,no zdaj vidim, s čim je lahko pritegniti pozornost(s pisanimi posti). mala pikica,mi že vse to imamo,mislim bundico in zimske hlače,tebi pa želim,da kupiš kaj dobrega,predvsem da dobiš.Pa saj oblačila ne gredo tako hitro.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:50:25
|
|
|
|
Sunny Morning
|
KATJA
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:51:06
|
|
|
|
Sunny Morning
|
mamica karmyka
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:55:10
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Alfabeta imaš ZS TRIŠ plačano
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 7:56:07
|
|
|
|
TRIŠ
|
Alfabeta nekaj zelooo pomembnega sem pozabila komentirat.Zeloooo lepa barvna kombinacija Sunny morning midva tudi prihajava,čeprav sem mislila danes ko je Žan boljši izkoristit dan za čiščenje ampak ne.Grem se malo potepat ,pa še copatke vam bom dala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 8:11:30
|
|
|
|
Anchikaa
|
Dobro jutro. No včeraj sma bila cel dan odsotna,v Rogaški smo se načakali,ampak ni bilo hudo.Zdaj pa moremo čakat na izvide,in upam da ni kaj narobe z lubijevim želodcem,ker so mu tkivo odščipnili.Daša je bila pridna doma pri babici in dediju,naju je še počakala ko sma domov prišla in se me je razveselila,da jo je bilo kar lepo za pogledat.Aja,pa v Leclercu sem ji kupila bodije z dolgimi rokavi,za 8,20evrov,not pa jih je 7,če kero zanima.Pa zgledajo kvalitetni,malo raztegljivi. No pa načrt se nam je spremenil.Namesto v soboto,gremo ju3 v LJ.Tak da če ima kera ljubljančanka čas dopoldan bi se lahko dobili na kavici. Triš,joj dajte se hitro poštimat,da daste še to skozi potem pa bo.Pa veliko objemčkov in pikapok zate in malega Žana. Katja vse naj naj za obmesečnico Karmyka vse najboljše za rojstni dan . Aja sem pozabila,Ljubljana najlepša ti hvala za ZS,si bom številko napisala,če jo bom slučajno rabila,mi je pa brat opisal pot,tak da se bom že znašla. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 8:37:40
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! MI smo dobro spali, ampak je bila že pred 6 pokonci in spila eno rundo mleka, za eno uro nazaj zaspala, potem pa je bila že kot raketa IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Sunny morning midva tudi prihajava,čeprav sem mislila danes ko je Žan boljši izkoristit dan za čiščenje ampak ne.Grem se malo potepat ,pa še copatke vam bom dala Aha, potem prideš Ti bom potem denar kar dala, ko te vidim! No pa se bo nas vseeno nekaj nabralo pri Sunny
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 8:40:19
|
|
|
|
nana35
|
Ančika,tiste bodyje jaz imam,so zelo male številke in niso nič kaj kvalitetni.Sem raje včeraj kupila tiste z dolgimi rokavi za 10€,kjer jih je 5 kom. Karmyka vse najboljše!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 8:40:34
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas No pa se bo nas vseeno nekaj nabralo pri Sunny ja, tudi mi2 prideva.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 8:53:16
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Mi smo pa imeli veselico od 1.50 do 2.45, se je naš mali princ odločil, da je dovolj spanja in da bo on pel in vriskal, ko pa sem ga ignorirala. pa se jepetje spremenilo v jok tako da ga je mami cartala, upam da mu ne preide v navado. mala pikica maš prav živce je treba šparat, jaz se poskušam ne sekirat ob našem (ne)hranjenju. Mi bolj slabo uspeva d dddd gggg Alex pozdravljna.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 9:45:39
|
|
|
|
katarinas
|
Sunny midve prideva, ko se princesa naspi, sem jo dala spat, ker je bila turbo tečna in da ne bo s tečnobo okužila druge malčke
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 10:07:51
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 IZVIRNO SPOROČILO: klaja Nana35 kaj si pa ti zdaj sčarala, moram tako na dolgooooo brat. Ne vem kaj misliš??Kaj sem čarala? En tvoj post je bil tako dolg, da sem si ga mogla premikat, da sem ga lahko prebrala, saj si ga očitno potem popravla. Triš Mml lušna sta tvoja sončka! Glede barv pa bi se jaz tudi držala za glavo, ne vem no, kako bi to pri nas zgledalo, najboljše bi ju bilo slečt, pa dat v tuš kabino in naj pocata, potem pa samo vse sprat. Ursulina jaz Juliji še sedaj ne dam žlice v roke, da bi sama jedla, ker je to lahko prava katastrofa in mi ni pri vsakem obroku za čistit. Saj jo dobi, da se malo poigra in to je to. Vem da bi že bil čas, samo se nikakor ne morem spravit k temu. Hana pa ima drugače ko jemo žličko v roki in se pač z njo igra, ni še pokazala nekega pravega interesa, da bi se začeli učit. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Pri nas spet hranjenje postaja živi obup in groza Gašper tako križi zraven, maha na vse strani, da je vse umazano, glavico obrača vstran, meni pa sept iz dneva v dan bolj popuščajo živci. Za malico ga je dedi odnesel in so z babico vse pojedli, doma pa nikakor. In zdaj kosilo spet ni šlo. Ga je babica spet odnesla Jaz res ne vem, kaj jaz delam narobe Mi pa ne uspe niti ene žličke spraviti v usta. Pri nas je nekaj podobnega in je tudi ne morem nahranit, ker se mi obrača vstran in vse živo zraven počne. Obup! Ljubljana čim prej se pozdravite! Alfabeta lepa barva! Rikverc jo jaz učim it iz postelje dol. Karmyka vse najboljše in najlepše ob tvojem rojstnem dnevu! Mi smo pa včeraj bili z Julijo pri logopedinji in očitno bomo od slej naprej kar pogosto tam. Moram it, ker sta sitni in me ne pustita pri računalniku.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 10:32:13
|
|
|
|
piškamiška
|
Pozdravček! najprej hvala za info glede modelirne mase. Bom idejo upodabila še za roj. darilo. Drugače pa še nekaj slikic mojega ustvarjanja in Nejčevega. Me je mml tako navdušila s telimi prstnimi barvami, da smo tudi mi poizkusili..... takole Nejc ustvarja....duda zaradi preventive tole sem pa jaz spacala... in še nekaj iz noči čarovnic.... pa še ena Nejčeva......kjer se smeji..........čeprav je naš fant bolj pri "resnih". Se je potrebno fajn namatrat, da se nasmeje, ampak ko se se še mi smejemo z njim. Drugače pa vsem bolančkom eno veliko pikapoko! Triš, verjamem da je zoprno, ker ga ne bodo sedaj operirali, vendar je bolje, da je Žan zdrav in da bo potem vse uredu! Alfabeta...izgleda super! zakaj bi pa morele biti vse stene bele, ane!!!!! Majra......jaz sem drugače Ljubljančanka, samo trenutno (sedaj že malo manj kot leto) smo v Kranju, tako da sem trenutno še Gorenjka. Mala pikica....prstne barve se kupi tudi v Baby centru, če ti je to kaj bližje. Drugače pa vse trgovine, ki imajo take stvari za "ustvarjanje". Pa ne se sekirati glede hranjenja. Tudi Nejc začne včasih ful protestirati in noče jesti. Pa ga dam za par minut na tja, da se mal poigra in potem je uredu in vse poje. imejte se skrajno lepo...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 10:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Mi smo meli pa danes pestro noč. Jan se je skos nekaj zbujal pa jokcal. Očitno ga ti zobki tako matrajo, da je joj. Trenutno 2 rineta vn. Pa še polna luna očitno vpliva na moje otroke, ker je tudi se Lea ene 2 zbudila, k drugač spi celo noč. Posledično sem neprespana, pa tud mal slabe volje zaradi vremena. Sem dala Jana spat kmal po 8 uri in dečko še zdej spi, sm misla, da se bo prej zbudil in bomo lahk šli k sunny, ampak mora on očitno nadoknadit manjko. Kaj pa mami? Ah, jaz sem pa mela full drugega dela, namreč čez vikend mamo Martinovanje in mamo full opravka s tem, k je dragi predsednik društva vinogradnikov. Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 11:19:14
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem nazaj iz Hoferja. Sem prvič kupovala, pa verjetno spet dolgo ne bom, so se mi že zamerili Je bila blagajničarka prav nesramna. Sem Gašperju vzela eno kapico in ker ni imela kode, jo je dala kar vstran. Sem rekla, da bi kapo tudi in je rekla, da nima kode. Ja in?!? To pa res ni moj problem. Po vrhu vsega je na blagajni že imela eno kapo, pa tudi gospa za mano jo je imela, seveda brez kode. Je rekla, da so očitno ljudje strgali kode dol Ja verjetno pa res, iz vseh kap! Je rekla, da bom mogla počakat, da postreže vse, potem bo pa šla iskat kapo. Ne vem če res ne V glavnem z zimskimi hlačkami in bundico pa sem zadovoljna. Čeprav že imamo bundico, pa tudi kombinezom, ampak se mi zdi, da bomo vse porabili, sploh ko bo Gašper čez zimo zunaj maširal Pa še spomladi nam bodo stvari prav. piškamiška Nejc pa je res prav luškan, ko se smeji Vazice pa so tudi lepe! Glede hranjenja... Jaz lahko Gašperja dam za tri ure na tla, pa ne bo kasneje nič boljše. In na žalost pri nas to ni včasih, ampak pri čisto vsakem obroku
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 11:32:40
|
|
|
|
baby_08
|
Dan! V Mb-ju je danes spet en tak čuden depresiven dan . Še dobro da imamo naše sončke, ki nam polepšajo dan . Sem včeraj zvečer preletela par strani nazaj... Vsi sončki so prečudoviti, pravi fotomodeli, zelo lepo napredujejo... Še malo pa bodo pobegnili mamicam . Vidim, da imate srečanje v Celju. Z Lano bi se z veseljem vam pridružile, če naju sprejmete. Ste res fajna družba, same super mamice . Škoda, ker sem tako neaktivna na forumu . Mogoče pa bom zdaj, ko so bolj mrzli dnevi bolj pridna . Triš- za Žana. Katja- vse naj naj Mamica Karmyka- Happy Birthday Moja princeska se še krega s igračami, ji grem družbo delat . Have a nice day
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 12:02:23
|
|
|
|
klaja
|
Kako jim ve strižete nohte, midve s Hano sma se skoraj pobili zraven, tako je bila histerična. Jokala se je, ma kaj jokala, zverinsko drla, ko pa sem nehala, pa kot da bi ji zmanjkalo joka. Tako je postala trmasta da je kar hudo. Pa če ji rečem, da česa ne sme, se prične tako jokat, seveda na silo, da je ni za poslušat. Grozaaa. Grem se sedaj malo prezračit na zrak, ker me je spravla na rob!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 12:08:20
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Kako jim ve strižete nohte, Jaz mu največkrat kar v spanju ali pa v vozičku. Tako da največkrat mir. Parkrat sem mu uspela tudi ko mi je sedal v naročju, velikokrat pa tako ne morem, ker mi odmika rokice. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Tako je postala trmasta da je kar hudo. Pa če ji rečem, da česa ne sme, se prične tako jokat, seveda na silo, da je ni za poslušat. Tudi pri nas je tako. Če mu česa ne pustim, se bo užaljeno jokal. V tem primeru mu dam kako igračo, da se zamoti z njo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 12:24:45
|
|
|
|
mala pikica
|
baby seveda bomo vesele, če se nam bosta z Lano pridružile v Celju nohtki... mi mu jih že od začetka režemo, ko je buden, in ponavadi nimamo težav. Vedno pa jih režemo med kopanjem, mu damo nekaj v rokice in ga zamotimo. Za zdaj nam še uspeva klaja glede joka, ko nekaj ne sme, pa smo na istem. Ali se začne grozno jokat ali pa me sploh ne sliši. Takrat pa meni pokrov dviguje
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 13.11.2008 12:34:41
|
|
|
|
mala pikica
|
Tukaj je nekaj malega za prigriznit Za boljše razpoloženje, pa še v tem meglenem dnevu se ob čajčku prileže
< Sporočilo je popravil mala pikica -- 13.11.2008 12:35:32 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?