|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
12.11.2008 16:35:59   
Sunny Morning
piškamiška na Sončku imajo ful dobre stvari. http://soncek.si/si/page/group/grp/2090/

Jaz bom za prvi RD naredila odtise v tole, na sredini bo pa slikica z RD.
http://soncek.si/si/baby-art-hand-footprint-bel-okvir-i12905.shtml

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
12.11.2008 18:53:30   
baby_08
hej!!!
Upam da me še niste pozabileuser posted image . Res me že dolgo ni bilo za videti tukaj, imam dober razlog za to... Morala sem dokončati diplomsko delo, zdaj pa čakam na odgovor od mentorice. Upam je je vse vredi, da končno zaključim s tem faksom, ker se že predolgo vleče...
Moja princeska Lana je super ( Hvala vam vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ) Ne morem verjeti da je že 9. mesecev mimo- čas gre full prehitro. Drugače je Lana že prava "baba" user posted image . Je zelo živahna punca, skoz bi se plazila, stala ob opori, rada papa pa tudi ponoči rada spančkauser posted image user posted image - čez dan pa ne preveč...Imamo že 6 zobkovuser posted image user posted image .
Včeraj smo imeli posvetovalnico; P je rekla da zelo lepo napreduje, da zna še preveč za svoje meseceuser posted image . Naše mere pri 9.mesecih pa so 9550g in 74 cmuser posted image user posted image .

AJDA, ŽAN, MIHA- čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Monia, Aljaž- vse najboljše za mini RDuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem malo prebrati nazaj, da vidim kaj se dogaja na sceni januarčicuser posted image user posted image , če sem veliko zamudilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4877
12.11.2008 18:56:05   
TRIŠ
Samo da vam povem da jutri operacije ne bo ker ga anestezist s takimi izvidi ne bo prevzeluser posted image .No sicer je bil danes dokaj uredu sedaj pa še čakam nočuser posted image Upam da bo kaj več časa da vas preberem ampak sam čisto iz sebe in se moram najprej malo k sebi spravit pol pa bo.Operiran naj bi bil čez 10 dni če bodo izvidi OKuser posted image No vsaka stvar je za nekaj dobra tako da se s tem tolažim.

mml hvala tiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.11.2008 19:01:41   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: anitav
D&BK: Glede jutrišnjega srečanja pa razmišljam koliko nas je sploh za? Jaz, majra in sunny.A sem še katero spregledala? Dašabina, triš in alfabeta zaradi bolezni ne morejo. Torej a se sploh dobimo?

A dašabina je tudi rekla, da je ne bo? Vem, da je rekla, da so bubani ampak sem mislila, da se bodo že poštimal do jutri. Ostale smo jaz, majra, anitav in katarinas. Jaz sem še vedno za. Ve se odločite, če bi prišle pa se bomo zvečer do konca dogovorile. user posted image

Kako bomo s copatki.Katarinas in Sunny sem šla pogledat pa vidim da so vaše velike od 12-18 tako da se ne mudi ,ampak mml bi pa rada nakazala ta denar,tako da bom poslala trr pa naj ji vsaka nakaže lahko pa tudi jaz za vse .Sporočite mi Katarinas in Sunny morning kar na ZS,da ne bom spregledala

Moram it.Rada vas imam in hvala za vse lepe misli in željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.11.2008 19:31:06   
Golobček
Jaz vas na hitro vse pozdravim, potem pa šibam.

Tavelka dva se kopata bo spet poplava.
Nina je že skopana in v pižamici- se z atijem stiskata.

Jaz bi se pa tudi rada zrihtala, tako da lahko potem v miru pogledam kmetijo.Upam da si kje tavelka dva čmrleka ne zmislita da bosta zdejle jedla palačinke-Bi jih vsak večeruser posted image !!!

Triš škoda da ne bodo Žana jutri operirali bi se vsaj čimprej rešla, pa tudi bolelo ga potem nebi več. Držim pesti da to čimprej porihtata.user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej ozdravite.

Tole pa je za današnje slavljenčke. Vse najboljše!!!
user posted image
Šibam zdaj...

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
12.11.2008 19:31:27   
Alfabeta
Hvala vsem za lepe želje user posted image

limma, nič bat. Jaz sem to razumela kot šalo, samo firbec mi ni dal mira, kake so cene. Sicer pa tudi, če bi jih imele....Jaz vama jih povsem privoščim iz srca

anita, ja Ajda ima vnetje že 3-jič. In mene ne prepriča noben več, da je to zelo povezano s kapo. Po moje je odvisno od otroka samega, eni pač imajo vnetja, eni pa nikoli. Sin je vedno nosil kapo, pa je ravno tako imel vnetja, kot Ajda, ki sem ji rutko nataknila nedavno

ljubljana, user posted image user posted image user posted image  da se hitro vsi spravite nazaj v staro zdravo stanje

koala user posted image user posted image user posted image  tudi za Alexa, da ne bo zbolel

mml, kdaj pa ti pelješ Manco v vrtec, če si vstala šele ob 8:30? Pa zeelo lepe slikiceuser posted image

sani, ti si pa res imela včeraj dober dan za pisanje user posted image - Te vedno rada preberem

klepetka...upam, da je križ kaj boljši. A to jemlješ Zofolt?

nana, tudi tvoj post je user posted image  vreden, glede na to, da si se morala zelo potruditi s smeški in pa predvsem z dolžino. Glede malanja in pospravljanja... Saj jaz bi tudi pospravila, pa sta mi prepovedala user posted image . Potem sem pa včeraj zvečer nosila Ajdo in premagovala ovire. Sem bila jezna kot user posted image . No, ampak je gotovo, pa bom na koncu posta prilepila slike, samo extremauser posted image , vse ostalo ni nič posebnega

sunny, no pa imaš tud ti Manolke zase, pa "samo" 645€ souser posted image . Jaz bi ravno kontra od tebe, tiste z ultra visoko petko. Ampak kar naj ostanejo kjer so, za toliko € imam že.....Ufff, koliko vsega sem zdajle v mislih naštelauser posted image

triš, še tukaj.....Veliko user posted image za tvojega sončka

še kaj sem pozabila....

Aja....slike

Evo, samo taglavno....Taka je samo ena stena, ostale so take krem barve, strop pa bel. Aja pa hodnik in Filipova soba sta sočno rumena. Fuuulll lepa, vsaj nam.user posted image   

user posted image
levouser posted image

user posted image
naravnostuser posted image

user posted image
desnouser posted image

Zadovoljne?

No, Ajda pa sedaj spi. Vročina je sicer še prisotna, ampak tam okoli 38C. Upam, da bo noč mirna

Pošljem!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 12.11.2008 19:32:44 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
12.11.2008 19:47:18   
koala
Alfabeta uf je rdeče. Pazi da kak bikec ne zajadra k vam v dnevnouser posted image user posted image user posted image .
Glede ušesk se pa strinjam, nekateri so pač nagnjeni k temu. Pa mirno noč vam želim.

Triš držita se, močno močno mislim na vaju!!!!!!!!!!!
Za Žana

user posted image

In zate

user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
12.11.2008 19:52:25   
Alfabeta
koala, ni tako hudo.user posted image Saj bi morala videti celoto. Dnevna je kar velika in ostale stene so krem, tak da se razbije ta rdečina. Samo zvečer je pa kar taka hornyuser posted image  soba, ko imam samo eno lučko prižganouser posted image  Aja, biki pa ne bodo gor prišli, so varno privezani, sicer pa se jim itak ne bi dobro pisalo, če bi jim to ratalo. Pa še to.....Jaz sem tudi bikica, vešuser posted image

Pa da ne bo katera mislila, da je samo tole od dnevne sobe. To je samo ena stena, pa približno 1/3 sobe se samo vidi.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 12.11.2008 19:53:51 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
12.11.2008 20:11:01   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Imam eno user posted image : moja Katja obožuje knjigice. Me zanima, če ima katera kakšne pamerne kartonke. Jaz ne najdem nobene pametneuser posted image  Iščem predvsem kakšno z živalmi, da so velike slike, pregledne. Sem kupila eno, samo je na eni strani več malih slik, kar mi ni všeč. Pa na splošno, mi v teh novih knjigicah niso všeč ilustracije, vse so nekako preveč umetniške

tukaj jih je nekaj,

http://www.didakta.si/e-knjigarna/otroske_knjige/
http://www.svetknjige.si/tree.aspx?page=2&nodeid=3510&sortfield=default&sorttype=text&sortorder=ascending&recordsonpage=20
http://www.enaa.com/oddelki/knjige/dept.asp?dept_id=1819&stran=4
http://www.emka.si/oddelek/37/Dojencki-Malcki

drugače sem jih pa jaz v glavnem kupovala v Vale Novaku. Mi jih imamo kar nekaj. Drugače jih pa lahko kupiš tudi v tujini.

Meni bi tudi ustrezalo okrog 10h.

Kar se oporoke tiče je po moje nima smisla pisat, dokler nimaš kakšnega konkretnega premoženja. No jaz ga nimam, torej tudi še nimam oporoke.user posted image

Sani jaz delam v ponedeljkih in četrtkih. user posted image

No pri Luka zdaj že občasno zna rikverc dol po stopnicah. Učili smo ga pa tako, da smo ga pravilno obrnili in mu potem prestavljali noge in rok  na dol. Počasi je zakapiral, čeprav večinoma še vedno zarine na nos.

Piškamiška za odlitke vprašaj v Hobby artu v Kranju (zadaj za starim Tušem. Ko zaviješ proti trgovini, greš levo, potem pa okrog sosednje stavbe. hobby art je spodaj v kleti.
Te odlitke, ki ti je dala link Sunny pa dobiš nekaj tudi na pošti, če se ne motim.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
12.11.2008 20:32:25   
katee
Ursulina: ti si spraševala, kako otročka naučiti, da stopnico prepleza ritensko dol. Jaz sem Žan Luko vsakič obrnila rikverc, tako kot ti je mml opisala. Res sem bila striktna in ga vsakič obračala, da je kasneje sam dojel, da se more obrniti s hrbtom in ne z glavico dol. V dveh dneh sva se to naučila, danes pa je že sam preplezal stopnico ritensko. Enkrat se je pa prijel okvirja in kar sestopil dol. Jaz sem bila v user posted image  nebesih user posted image user posted image user posted image .

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
12.11.2008 20:35:31   
majra
Čer!

Samo da vprašam kaj je z D in BK srečanjem pri Sunny?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
12.11.2008 21:18:34   
mala pikica
Na hitro par besed, še ljubi ni zaspal in moram pohitet user posted image

koala z mano nekih hudih težav niso imeli pri hranjenju. Jaz ne vem, kaj je to pri Gašperju user posted image Imam občutek, da prav nagaja, ker če ga zamotimo, se spozabi in kar odpre usta.

alfabeta upam, da AB Ajdi hitro primejo in da kmalu bolečine minejo user posted image user posted image user posted image user posted image

triš in Žan tudi za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi Žan res smili s temi bolečinami, bogi pikec mali user posted image

ljubljana pa tudi za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image

nana tudi Gašper nese v usta vse kar leze in ne leze, le koščkov hrane ne user posted image

piškamiška in mml kje pa se dobije te prstne barve? Jaz bi tudi še morala narediti odtis dlani. Nogico imamo že nekaj časa, dlani pa res ne vem, kako se jih naj lotim. Najbolje, ko bo spal user posted image
No, pa še vesela novica... Sem luso prepričala, da prideta z Dašo v Celje user posted image Bosta delali družbo v avtu nama z Gašperjem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
12.11.2008 21:19:26   
mala pikica
2.vseslovensko srečanje sončkov user posted image
Celje, Planet Tuš, 19.11.2008, med 10. in 10.30 uro

~ sani in Manja
~ suzana in Aljaž
~ golobček in Nina
~ nana in Klemen
~ piškamiška in Nejc
~ sunny morning in Neja
~ dašabina in Miha
~ triš in Žan
~ koala in Alex
~ martinca in Patrik
~ katee in Žan Luka
~ lunca in Luka

~ lutiropan in Kaja
~ sonček balonček in Maruša
~ urssyy in Vivien

~ karatina in Karin
~ katarinas in Lara
~ lusa in Daša
~ mala pikica in Gašper

mogoče pridejo tudi:
~ majra in Katja
~ ursulina in Lenart
~ klepetka in Lana
~ muzika in Jakob

Pofočkanih je že 19 naših sončkov user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
12.11.2008 21:29:12   
klepetka
Dober večer,

danes bom ultra kratka.Samo toliko da vas pozdravim, se pofočkam da ne dobim minus točk za danesuser posted image  in zaželim lahko nočuser posted image

MONIA IN ALJAŽ, VSE NAJ NAJuser posted image

VSI BOLANČKI ŽEL M VAM ČIMPREJŠNO OZDRAVITEV user posted image user posted image user posted image

nana, slabo ti bereš moje posteuser posted image .SEm  že pred parimi dnevi napisala, zakaj naju po vsej verjetnosti ne bo v Celje. Zato  ker kakor se Lana pelje malo dlje v avtu, se joka, tečnari , ....samo spati pa ne. SAj če jo nekdo zadaj animira in ji podaja igrače je čisto ok. Še do Ljubljane komaj prideva, če sva sami dve, do Celja je pa le še enkart dlje. Pa tud  ko je zaspana , ne bo zaspala amapk ultra tečnarila.
Sicer pa še vedno potihem upam, da prideva. Si pa  zelo želim.

samo še tole; zadnjič je  tukaj ena spraševala za JANE zimske vreče; V Pikapolonici imajo znižane, misilm da, če sem prav videla, na 60€ oz. tam nekje.

Lahko noč, jutri pa kaj večuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 12.11.2008 21:30:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 4889
12.11.2008 21:30:14   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Tako da D&B, jutri naju žal ne bouser posted image , ker je ne bi rada matrala preveč. Poleg tega pa, kljub temu da vnetje ušes ni nalezljivo, ni pametno da gre med otroke. Me razumete upam.user posted image Saj bodo še prilike.

user posted image   škoda, ker vaju ne bo. Pa pozdravita seuser posted image   In tud jaz mislim, da vnetja nimajo nobene veze s kapo - edino takrat kadar mame tlačjo kapo na glavo ko sploh ni mrzlo in potem revčki user posted image  švicajo v ušeska, snamejo kapo, malo zapiha in se lahko prehladijo!

Nana sem šla danes v Tuš in sem se spomnila nate, ko sem dala Laro v nakupovalni voziček....sem čist pridno obrisala ročke in bila potem čist zadovoljna, ker jih je Lara pridno polizalauser posted image

Kaki men je tako user posted image bljak....user posted image

Jaz k Sunny jutri pridem user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
12.11.2008 21:54:00   
nana35
ljubljana ,ojej,upam da se kmalu pozdravite!!user posted image user posted image user posted image

baby,pozdravljena.Pridna da si delala diplomsko nalogo.Ti je oproščeno...

triš,mi je tako žal,da ne bo z operacijo tokrat nič.Upam,da se stanje kmalu izboljša in boste uredili kot je treba.Ubogi Žan in uboga mami...user posted image

Alfabeta,user posted image da je konec malanja in vse tipi topi.In stene so super,rdeča barva je tako moja barva...Jaz jo naravnost obožujem.In tudi krem je lepa.No,pri nas so vse stene mandljeve barve,ampak res celo stanovanje zg.nadstropje in dol do vhodnih vrat.Sem vse sama malala,tako da se še jaz malo pohvalim in to noseča kake tri mesece.

koala,a ti veš,da bik sploh barv ne vidi??Tistile tam pač maha s coto pred njim,bik bi norel proti njej pa če bi bila tudi bela ali rumena...Tako da če bo zajadral kakšen k Alfabeti bo čisto po naključju.

klepetka,seveda sem prebrala zakaj ne bosta z Lano prišli v Celje,samo res pa je da sem to pozabila.No,hvala,da si me spomnilauser posted image .Vreče v Pikapolonici pa so se mi zdi 69€,tako da okroglo 70€user posted image .Hvala lepa,sem jo naročila na ebayuuser posted image . Ampak resno,po pomoti.Zdaj pa imam babjo radovednost.

katarinas,kako lepo da si se vsaj ti spomnila danes name...user posted image pa čeprav zaradi razkuževanja vozička.

V Leclercu pa imajo akcijo igrač,tako če katero zanima.Sem kupila Klemnu lesene kocke in bom še kaj za darilo sinku od moje prijateljice.

Grem,se mi mudi,ker gledam film na Pop tv.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.11.2008 21:58:04   
ljubljana
Smo bili pri pediatrinji. Jakob je težak 10750g in velik 78 cm. Je imel pa vročino in je bil tako slabe volje.
Kri sta dala tudi CH in M da bomo videli, če sta kaj slabokrvna.
Mi je dala zdravnica bel recept za kapljice BioGaia (cena okoli 10 eur), ki so podobne kot Linux samo, da so za otroke. Baje so notri Lactobacillus reuteri Protectis, ki se v naravi pojavlja v materinem mleku, sodi namreč med naravno mikrofloro materinega mleka- pravi človeški probiotik (sem tole s škatle prepisala). Mi je sedaj jasno zakaj Jakob že dva dni na joški visi.

Jaz bom za odtis dlani in stopala kupila light das maso (izredno lahka bele barve) in bom naredila odtise. Se mi zdi teh 30 eur kar malo preveč.

mala pikica zelo dobre prstne barve sem jaz kupila v TRGOVINA ART LJUBLJANA - CITYPARK
, v tisti trgovini nasproti Vale novak v tubah se izredno dobro dol sperejo z rok in oblačil. Znamka Color & Co. Sem gledala na spletu pa se mi zdi da imajo sedaj ene druge cena okoli 18 eur.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 12.11.2008 22:01:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.11.2008 22:02:03   
majra
Tako, pa spimo, sedaj ima pa mati čas za RR user posted image
Smo danes ostali dlje budni, ker smo se potepale in je bila utrujena, pa sem jo dala spat ob 17-18. Zdaj pa že spi kot polhek user posted image
Sem pisala post 1 uro user posted image

Anita, moj mož in Ursulinin mož sta brata. Tako da ima Katja 2 dni starejšega bratranca Lenarta user posted image

Hvala vsem za predloge za kartonke user posted image  Moram odmislit kaj meni ni všeč, ker Katji bodo verjetno vse, glede na to, da rada bere user posted image

Koala, hvala za info o robčkih user posted image

Piškamiška super post popestren s smajliji  user posted image (sem si kar tvojega navdušenca sposodila) Zakaj sem pa jaz mislila, da si ti Ljubljančanka user posted image  No ja, sicer sem pa tudi Luso preselila na Koroško. Točno, kje pa je Lusa? Je bila zadnjič nekam slabe volje. Upam, da je že boljše.

Mml, vi pa imate pestro. Ful lepe slike, Matic je tako premična in lepa nepremičnina, Manca pa itak lušen kravželjček. Pa kako lepo pije Matic user posted image

Mala pikica user posted image  pri nas ga je tudi Katja sračkala s hranjenjem zadnje 4 dni. Pojedla 4 žlice, potem pa vrtela z glavo, mahala z rokami, rezultati so bili kot pri vas, zadrževala hrano v ustih tudi po 2 minuti-brez pretiravanja, potem vse poprhala. Mene pa živčni lovil. In sem jo tudi spokala k mami, sicer ni bilo kakšnega pretiranega uspeha, ampak sem se jaz vsaj malo "oddahnila". Danes je pa spet jedla ful lepo in ful veliko.
Ne delaš popolnoma nič narobe, po moje so v takšni fazi, ti naši neješči sončki. Pri tvojih pa bolje je, ker verjetno ne čuti nervoze. Te pa popolnoma razumem. Smo na istem, na žalost. Pa saj bo boljšuser posted image

Ursulina, jaz tudi vadim Katjo plezat iz postelje že nekaj časa, tako kot mml

Ajda user posted image user posted image user posted image , čimprej se pozdravi. Mati, ti pa imaš izdelan materinski čut, še bolezen zaznaš pred zdravnikom.
Pa škoda za jutri user posted image

Vanila kaki- mi smo pa res bogu izza nogu, ker tega pri nas nimajo. Še nikoli videla user posted image

Ljubljana za vašo družino user posted image user posted image user posted image , da se hitro pocajtate

Lana user posted image  za mere

Triš user posted image , user posted image user posted image user posted image  pa da bi Žana nehalo bolet, da bi začel pridno jest, da bo močan dečko pripravljen za operacijo

KLepetka, kako križ?

Alfabeta, ful lepa barva user posted image  Lepo paše. Midva imava spalnico take neke čudne rdeče-rjave-oranžne barve in ko prižgem še mojo rdečo nočno lučko, rata taka barva primerna za rdečo četrt user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 12.11.2008 22:08:34 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.11.2008 22:05:53   
ljubljana
marja kaj pa tole

http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=71887

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 12.11.2008 22:19:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.11.2008 22:09:18   
ljubljana
marja in ursulina ne morem verjet. Mi imamo Jakoba, ki je natanko 2 dni starejši od svoje sestrične Zoje in njen očka je možev brat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4895
12.11.2008 22:17:18   
Sunny Morning
majra in anitav imata ZS.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.11.2008 22:21:05   
ljubljana
http://www.ciciklub.si/article.aspx?articleid=72151

še en link za isto knjigico sam se bolje vidi slika

Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.11.2008 22:33:30   
ljubljana
Vidim da ste že bolj pasivne no pa lahko nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 4898
12.11.2008 22:55:03   
majra
Katja se je v 2 urah že 5x zbudila v jamranju. Ah ti zobki v kombinaciji z lunouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4899
13.11.2008 6:59:34   
lutiropan
Dobro jutro!

Spet dežuje.... Pri naši hiši smo že vsi v luftu.Kaja je popila svojo flaško. Fantini so tudi že napravljeni. Spoh ta velik , ker imajo danes športni dan in gredo v LJ v Atlantis.l

Ati je šel v službo...no edino tašča še spi.

Še današnja čestitka.
Katja  user posted image user posted image user posted image

Bolani pozdravite se čim prej!user posted image user posted image user posted image
Triš saj bo. Žanu se bo kri izboljšala, pa operacija bo za vami...En velik user posted image .Pa za Žanauser posted image user posted image od Kaje . To bo sigurno pomagalo.user posted image
DAšabina kako ste, že kaj bolje? Tudi za vas veliko user posted image inuser posted image .

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 13.11.2008 7:02:10 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?