nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 martinca- ja no pol sta pa istih let.Moj je 82 letnik. Samo, da sem pri nama jaz starejša... Sem sem že od tebe 8 let. Katastrofa kolk sem že stara... Kaj pa jaz naj rečem,ko sem od martince starejša 13!!let,skoraj bi ji pa res lahko bila mama.Ampak samo skoraj.Pa saj to ni nič,tudi jaz imam že vrsto let prijateljico,nekje od 19 leta,ki je od mene starejša 16 let,pa se še danes super razumeva in sva se vedno.Tako,da sva tudi midve z martinco bi rekla kar dobre prijateljice in se fino razumeva,čeprav sem jaz njena "mami" .Glavno da imava otroke isto stare,tu se pa najde skupen jezik.Pa saj se šalim...tudi drugače imava veliko tem,ki se jih lahko pogovarjava.Malo sem jaz otročja in ona malo resna,pa gre. triš,super,da je Lana bila že včeraj boljše,to pomeni,da je danes še boljše . Ne,res upam,da je in da pride kmalu domov.Otrokom pa v bolnici nikoli ni dolgčas,tam si najdejo prijatelje(vem,ker sem jaz tudi bila notri ko sem bila otrok)in z zdravniki in sestrami se super razumejo,tako da kar čas mine in na koncu še domov ne bi šli.Važno,da kmalu ozdravi in pride k svoji mamici in atiju domov. intruder,malo imam pavze že zdaj,so šli na pošto in v trgovino.Potem pa še živali gledat v Miklavž(si že bila z Vidom?),tako da bom malo pospravila in tla pomila(saj veš o čem govorim ne? ),da bo lepo čisto,vidva z Vidom pa tudi kaj pridita na obisk,saj ne rabiš avta za obisk,samo malo dobre volje za pešačenje in to je vse! In krasne slikice najinih lumpekov,še malo pa bosta res tekmovala,samo da še začne Vid šibat,pa bo.In hvala za opozorilo,upam,da se česa ne nalezemo. klaja,jaz sem Klemna učila reči auto in on na tiho ponavlja,pa glasno tudi reče auda .Mogoče on mene tako sliši,ne vem,tako mi je rekla intruder.Jaz sem mislila da ne more reči auto,ampak če reče ata...potem mislim,da me res tako sliši.Sem ga včeraj v avtu dobila da je govoril ves čas auda,auda,ampak tako bolj za sebe,ampak dovolj glasno,sem se mogla prav nasmejat,kot bi vadil in se skrival,da ga ne bi slišala in ko bi znal,bi rekel glasno .Ah,da ne pozabim, za zobke,se razume.In pridni punci,da tako natikata,Klemen tudi neverjetno rad stika in si zapira prstke v predale,pa pod vrata,pol pa je jok...