|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
24.10.2008 8:51:10   
nana35
Jutro.

lutiropan,user posted image za zobek.

mala pikica,ti kar v miru nakupuj,ne bom te motila.Drugače bom pa sama doma,Klemen gre z dedkom in babico gledat živali in potem po kostanje,če jih še najdejo kaj.Tako da bo mami malo pospravljala,pa seveda polenarila tukaj na računalniku.Če pa boš prišla,pa si dobrodošla,seveda!!In user posted image za zobke.

koala,ampak tole mleko je kar nekoliko dražje kajne?Mislim,da ga ni potrebno prekuhavati,kajne?

Pri nas pa ne bo ati za potuho,bolj mamiuser posted image .

martinca,samo ko sem jaz postrigla Patrika,je bilo tisto samo spredaj,tako da ni bilo ravno kompletno striženje.Upam,da ti res kje ne raste rituser posted image .
Vidva pa kar CD-je zraven prinesita v nedeljo.Ziher je ziher.

:))

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
24.10.2008 8:52:44   
nana35
Sunny m.user posted image za zobek.

Ko sem post oddala,se je pojavil še tvoj,tako da tukaj zate in za Nejo.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.10.2008 9:06:06   
TRIŠ
Alfabeta kako so reagirali v vrtcu.Mater sem firbčna,auser posted image .Joj ne mi rečt da je tole slikica.Jaz bi popizdilauser posted image user posted image user posted image user posted image a se sploh zavedajo kaj se lahko zgodi.Budale neumne.Lana bi rada dojenčka in reče fantku naj tako delata kot na slikici.O moj bog jaz sem čist frapiranauser posted image

Majra lahko da si imela termometer brez živega srebra.Žan je pri nas že dva zdrobil pa me je lekarnar potolažil naj se ne sekiram,vse sem posesala in potem pomila.Sedaj pa imamo takega brez živega srebra

Lotty dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Martinca lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Hvala za vse lepe željeuser posted image user posted image user posted image .Lana je včeraj preden je zaspala rekla atiju naj gre kar domov ,da ne bo za volanom zaspal in se zaletel(oh moja mala pikicauser posted image ),zvečer se ji je stanje izboljšalo,je pa prava mala prijateljica vseh zdravnikovuser posted image .Jo že poznajo,vsi vse vedo o nas,ker govori kot raztrgan doktor in se odlično razume s sestramiuser posted image .To me danes drži gor ,ker vem da ji ni grdo

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.10.2008 9:08:23   
ljubljana
mala pikica z veseljem se dobim s tabo na kavici. Najboljšo imajo v Kafetinu, malo naprej od čajne hiše res zakon kava. Če pa zeliš se pa lahko dobiva tudi kje drugje.  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.10.2008 9:09:12   
ljubljana
termometer če ni živosrebrn je alkoholen.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.10.2008 9:09:39   
TRIŠ
Sunny morning mislim da so krivi dnevi da smo vse takouser posted image .En velikuser posted image ,pa čestitke za zobka.Mi smo včaraj dočakali drugi zobek spodajuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.10.2008 9:10:01   
Lunca1
Alfabeta kje na netu kupuiješ te zadeve?

Tole s knjigo o spolnosti se pa meni tudi zdi absolutno prezgodaj. user posted image

Triš a je danes že kaj bolje?

Lotty pozdravljena.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.10.2008 9:10:04   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Sem včeraj zvečer čakala na zadnja poročila, da sem videla kakšno bo vreme. So napovedali zjutraj meglo ampak je pri nas takšen sonček, da je prav lep jesenski dan...  Ga bo treba izkoristit za potep v mesto...

mml- super, da bodo copatki kmalu pri tebi. Če bi bili v ponedeljek bi se lahko dobile na kavi je še lepo vreme predvideno. Sej veš jaz in vreme...user posted image  

mala pikica- kdaj pa prideš v Lj? Se pa res zdej lahko kaj zmenimo. Povej kdaj boš imela čas? Imam sliko zate, če ne pa mi pošlji na ZS naslov.

triš- ti mi tudi pošlji naslov na ZS, da ti pošljem sliko. Kako je pa kaj Lana? Držim pesti, da je danes že kaj boljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

martinca- ja no pol sta pa istih let.Moj je 82 letnik.  Samo, da sem pri nama jaz starejša...user posted image   Sem sem že od tebe 8 let.  Katastrofa kolk sem že stara... 

Grem raje kavo popit, da se zbudim pol pa se bova šli malo potepat. Bova šli v Mullerja, da ne bo potrebno čez vikend po trgovinah hodit. Morava po mleko...

Lep dan!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.10.2008 9:13:42   
TRIŠ
Lunca sem klicala pa še ni vizite,tako da okrog 11 izvem kako in kajuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.10.2008 9:16:17   
Intruder24
Dobro jutro,

na hiterco sem vas prebrala, ker je to preveč za čas, ki ga imam bom kratka user posted image  in napisala najnujnejše.

TRIŠ za Lanouser posted image

Alfabeta, meni se to zdi preveč nazorno in za starejše otroke, saj tako majhni še niti nimajo vseh osnov, ne da bi morali vedeti kaj je penetracija, menstruacija in podobno...user posted image

martinca lepo da nazdravljaš z mano, imam zdaj neke vrste user posted image ... zelo lepo frizuro ima Patrik user posted image

nana danes pa maš day off ... malo pa paše, ne? Sicer pa verjamem, da ga že pogrešaša. Še 1x hvala za obisk in puzzle. user posted image

D3 mi dajemo 2 kapljici že od 6 meseca, prej smo pa menda 3.

Zdaj pa še slikice malih lumpov:

Bravo Klemenuser posted image
user posted image

Čuj, stari mene tvoja mami bolj zanima user posted image
user posted image

Kdo bo prvi...ja itak, da Klemen user posted image
user posted image

Tako, danes sije sonček, tako da bo super fajn...user posted image

Aja pa še to...po radiju so opozarjali že drugi dan, da razhaja trebušna gripa-rotavirusi...zato pazite na svoje sončke!

user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 24.10.2008 9:20:19 >

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.10.2008 9:18:22   
Alfabeta
Jutro!

najprej o knjigi....sem razočarana, ker ima vzgojiteljica danes dopust in nisem nič rešila. Sem pa povedala nadomestni pa je rekla, da knjigo pozna in da je primerna od 6 leta naprej!!! Ja,ok, ampak to ni skupina 6 letnikov in zame je absolutno še prezgodaj tudi pri 9 letih za tole!!!!! Pol mi pa reče, da najbrž je sam zbral knjigo. Pa sem rekla, da ta knjiga sploh ni primerna da je na polici toliko starih otrok.
Ja triš slike so tako nazorne in še ena o tem kako gre kondom gor, ne točno kako ampak pač organ in kondom goruser posted image .

Lunca in Majra...tukaj jaz nabavljam http://www.hobbyart.si/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1.
Če je več kot 60€ je poštnina zastonj.

Triš, javi ko boš kaj vedela za Lano

d&B, še velja za jutri?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.10.2008 9:33:38   
klaja
Lotty4 dobrodošla!

Martinca lepa frizurica, ga voziš k frizerju ali ga sama porežeš?

Nana35 lepe slikice!

Pri nas pa postaja vse bolj pestro, saj tamala čveka ko velika, nonstop govori mamama, da da da, de de de, ba ba,... Danes sem jo slišala rečt Hanana. Pa kar naprej je v gibanju, pa je v spalnici, pa v kuhinji, moraš tako pazit, da je ne pohodiš. Pa na nogice se kar naprej postavlja, že upa stat, če se drži samo z eno rokico, ponavadi pa se mene prime za hlače in se vleče gor, moje hlače pa grejo doluser posted image , ker so mi prevelike, tako da jih imam potem nekje pri kolenih. Groza je tole.

Sem ji šla zdaj pogledat, ker je bila neka sumljiva tišina in evo sta si že odprli predal in atiju zložli ven nogavice, Julija jo je pričela učit lepe stvari.

Drugače pa ji lezejo ven trije zgornji zobje, 2-ko zgoraj je dobila včeraj, ostali pa bi radi kar naenkrat ven pokukali. Ima kar vijoličasto dlesen, ni pa sitna, hvala bogu.

Grem zdaj, ker je spet vse tako sumljivo tiho, da spet nekaj natikata verjetno.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.10.2008 9:39:45   
TRIŠ
Alfabeta ,lunca in Majra jaz kupujem materjal za ustvarjanje pri ANTUS-u in je poštnina brezplačna že za 25 eur pa še ideje za oblikovanje imaš zraven.Geslo je TEST geslo pa je 1243.Upam da vam bo všečuser posted image .Prihaja božič in novo leto in takrat ia pri nas cela družina ustvarjalno žilicouser posted image

Lahko pa se zmenimo pa skupaj naročimo in bo spet razlog da se srečamouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 24.10.2008 9:42:00 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
24.10.2008 9:40:48   
Lunca1
no jaz grem pa lahko kar direkt v trgovino, ker je v Kranju.user posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.10.2008 9:43:20   
Lusa
triš-uboga Lana ,si niti ne predstavljam ,da bi z lušo bilo tako ,pa da bi slučajno morala v bolnico-....boljše da ne mislim na to ,imamo bolnic za 50let dovoljuser posted image

alfabeta-čudoviti izdelkiuser posted image prava mojstrica si.Vidiš to pa mene ne veseli ,nosuila pa bi ,bom od tebe kakšno kupila.

sunny-čudovita slikauser posted image

klepetka-ja vsede se ,ampak samo v postelji ,ker je vzglavje malo dvignjeno ,pa pomaga si ob ograji ,ampak sem vesela ,da vsaj to znauser posted image Eh to so fantje-divjiuser posted image (brez zamere) me pa bomo imele takšne pridne mamine punčkeuser posted image Moja ne bo nikoli tako drvela ,vsaj ne po štirih...Domeen pa ga vsekauser posted image

ursalara-joj kakšen delovni čas ,ko ti komaj prideš domov se že skoraj odpravljamo spat.Ja mojidve obe že ob 19spita.

dašabina-moj očim je tud l.1965 mlad a neuser posted image

šport-jaz pa se že 6let nič ne ukvarjam s športom.In prav pogrešam.če sem pa bila 4x noseča v teh 5letih in ni bilo časauser posted image .

lotty-dobrodošla

klaja-pri vas pa je pestro.

slavljenčki vse naj ,naj

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
24.10.2008 9:52:10   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

no jaz grem pa lahko kar direkt v trgovino, ker je v Kranju.user posted image  

Ja ,to je ob mojega sošolca brat in sem tudi jaz tam kupovalauser posted image .Kadar pa grem na gorenjsko pa grem tudi v globus iskat kar rabim.Ampak ko prideš noter je 100 eur kot bi migniluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
24.10.2008 9:54:44   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

triš-uboga Lana ,si niti ne predstavljam ,da bi z lušo bilo tako ,pa da bi slučajno morala v bolnico-....boljše da ne mislim na to ,imamo bolnic za 50let dovoljuser posted image

Veš Lusa včeraj sem non stop mislila nate in na tvojo Ajšouser posted image ,koliko si mogla prestat user posted image .Mogoče sem za to še bolj jokala,no pa saj že spetuser posted image Res si močna in čudovita mama

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.10.2008 10:04:23   
martinca
nana, a se bojiš da bi še imela večjo?user posted image nič bat to se samo tako reče.

sunny, za boljše razpoloženje user posted image zate.

sani
, saj niso pomembna leta. važno, da se vidva razumeta. user posted image

intruder, hvala za pohvale Patrikove nove frizure. pa slike Klemna in Vida so tudi zelo lepe.

klaja, vozim ga k frizerju. do sedaj pa sem samo enkrat plačala. sem si še račun shranila za spomin. user posted image sem se pa odločila  das ebom kar sama naučila strižit. ker če bo tako šlo naprej bomo s frizerji bankrotirali. gresta Uroš in Patrik večkrat k frizerju kot pa jaz.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.10.2008 10:11:07   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

martinca- ja no pol sta pa istih let.Moj je 82 letnik.  Samo, da sem pri nama jaz starejša...user posted image   Sem sem že od tebe 8 let.  Katastrofa kolk sem že stara... 

Kaj pa jaz naj rečem,ko sem od martince starejša 13!!let,skoraj bi ji pa res lahko bila mama.Ampak samo skoraj.Pa saj to ni nič,tudi jaz imam že vrsto let prijateljico,nekje od 19 leta,ki je od mene starejša 16 let,pa se še danes super razumeva in sva se vedno.Tako,da sva tudi midve z martinco bi rekla kar dobre prijateljice in se fino razumeva,čeprav sem jaz njena "mami"user posted image .Glavno da imava otroke isto stare,tu se pa najde skupen jezik.Pa saj se šalim...tudi drugače imava veliko tem,ki se jih lahko pogovarjava.Malo sem jaz otročja in ona malo resna,pa gre.user posted image

triš,super,da je Lana bila že včeraj boljše,to pomeni,da je danes še boljšeuser posted image . Ne,res upam,da je in da pride kmalu domov.Otrokom pa v bolnici nikoli ni dolgčas,tam si najdejo prijatelje(vem,ker sem jaz tudi bila notri ko sem bila otrok)in z zdravniki in sestrami se super razumejo,tako da kar čas mine in na koncu še domov ne bi šli.Važno,da kmalu ozdravi in pride k svoji mamici in atiju domov.

intruder,malo imam pavze že zdaj,so šli na pošto in v trgovino.Potem pa še živali gledat v Miklavž(si že bila z Vidom?),tako da bom malo pospravila in tla pomila(saj veš o čem govorim ne?user posted image ),da bo lepo čisto,vidva z Vidom pa tudi kaj pridita na obisk,saj ne rabiš avta za obisk,samo malo dobre volje za pešačenje in to je vse!
In krasne slikice najinih lumpekov,še malo pa bosta res tekmovala,samo da še začne Vid šibat,pa bo.In hvala za opozorilo,upam,da se česa ne nalezemo.

klaja,jaz sem Klemna učila reči auto in on na tiho ponavlja,pa glasno tudi reče audauser posted image .Mogoče on mene tako sliši,ne vem,tako mi je rekla intruder.Jaz sem mislila da ne more reči auto,ampak če reče ata...potem mislim,da me res tako sliši.Sem ga včeraj v avtu dobila da je govoril ves čas auda,auda,ampak tako bolj za sebe,ampak dovolj glasno,sem se mogla prav nasmejat,kot bi vadil in se skrival,da ga ne bi slišala in ko bi znal,bi rekel glasnouser posted image .Ah,da ne pozabim, user posted image  za zobke,se razume.In pridni punci,da tako natikata,Klemen tudi neverjetno rad stika in si zapira prstke v predale,pa pod vrata,pol pa je jok...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.10.2008 10:16:14   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Alfabeta ,lunca in Majra jaz kupujem materjal za ustvarjanje pri ANTUS-u in je poštnina brezplačna že za 25 eur pa še ideje za oblikovanje imaš zraven.Geslo je TEST geslo pa je 1243.Upam da vam bo všečuser posted image .Prihaja božič in novo leto in takrat ia pri nas cela družina ustvarjalno žilicouser posted image

Lahko pa se zmenimo pa skupaj naročimo in bo spet razlog da se srečamouser posted image user posted image user posted image

A nisi mogla ti prej tega prilepit?!?!? Jaz sem pa nabirala zadnjič do 60€.user posted image  Sicer pa baje da je pri vas dol v BK eden ki ima tudi naročanje po netu. Samo ne vem kako se piše. Bom poiskala

Ti, Triš, jutri tebe verjetno ne bo....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.10.2008 10:25:31   
ursulina
živjo čvekice!

lotty pozdravljena, ti kar vskoči, boš pa težko dohajala kake čvekalne dneve user posted image

mi smo vse predale zaščitili in penili, kako so drage te zaščite, ker si je vse prste priprl in jokal, tako da nič več... razen ene končne omare v kuhinji ne, ker jo odpre in potem z veseljem zlaga ven vse mogoče, jaz pa imam pol ure miru user posted image

katja, bravo!!!! pa se je začela veselica! paničnega atka pa kar malo umirite, zdaj se bodo buške šele začele... pri nas je podobno, saj sta v žlahti user posted image  
lenart se skoz kam z glavo buta, ampak v glavnem sploh ne registrira da se je udaril user posted image  HB

ljubljana, super napisano in smo se vse zamislile... mala pikica, upam da boš zdaj bolj umirjeno šla čez vse to!!! držimo pesti.

triš, upam, da bo z lano vse v redu in da bo claritine pomagal.... si ne predstavljam, da bi tako majhna že dobivala medrol....

alfabeta, tole je pa res katastrofa!!! zakaj pa potem manjši lahko pridejo do te knjige, če pa je od 6. leta naprej?!upam, da boš govorila z vzgojiteljico in ji povedala svoje...

takole se pa mi tuširamo:
user posted image

user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.10.2008 10:27:17   
Alfabeta
Triš, Majra .... tole je ta iz BK http://www.partner.si/

Je najcenejši, samo ima pa nad 100€ nabavljenega brezplačno dostavo!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.10.2008 10:35:48   
TRIŠ
Klemen in Vid pa sta prava cukerčkauser posted image
Alfabeta jutri pa me ne bo ker bom pri svoji punčkiuser posted image ,bomo ponovile srečanjeuser posted image .Glede partnerja pa ima on v Metliki trgovino.

Ursulina se vidi kdo uživa v vodiciuser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
24.10.2008 10:41:52   
TRIŠ
Sem ravno govorila z zdravnico in se je zopet pojavilouser posted image ,mi jo je pa dala na telefon in je tako vesela ,ker se igra in ima prijatelja Žana v sobi s katerim noritauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.10.2008 11:00:30   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Sem ravno govorila z zdravnico in se je zopet pojavilouser posted image ,mi jo je pa dala na telefon in je tako vesela ,ker se igra in ima prijatelja Žana v sobi s katerim noritauser posted image

Ojoj, pa ji bodo sedaj delali teste ali ne? Že kaj vejo od česa je? Pa fajn da ji ni prehudo v B.

Sicer pa za prej....da ne boš narobe razumela....Jasno da boš pri Lani, samo ne zgleda ravno da napišem:"Triš, zate vem da te jutri ne bo!", zato sem napisla bolj obzirno

Veliko user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image OBEMA oz. vsem petim!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.